Три катастрофи затвориха магистрала "Тракия"

Инцидентите са станали в двете посоки от 330-ия до 339-ия километър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бацката не се научи да прави пътища! а и не се научи, че след като се направят, пътищата трбва да се експлоатират, подържат, косят, ремонтират, ежедневно! какво значи "участък не ремонтиран от хх години (двуцифрено число)" какво значи бойко? падат парчета от мостове, от сгради, от лампи в тулените! бацка! теези 2 милиарда вместо да фи пестиш, ги планирай както е редно. ако не знаеш как е редно, си викни посланиците от другите държави, и ги разпитай! ама подбери хора от правилните държави - сингапур, ,австралия, китай ако искаш!

Каква "несъобразена "скорост на магистрала,на която Бойко разреши скорост от 140 км/ч...Или са карали с 240 или качеството на настилката,не позволява "СЪОБРАЗЕНАТА" СКОРОСТ ДА Е ПОВЕЧЕ ОТ ...100 . Преди 5 години ,минах по тази магистрала,която все още си бе "нова",толкова "нова",че от Пловдив до Бургас нямаше ни бензиностанция,нито отбевка за отдих с тоалетна и вода! С моята "Лада",която тогава си бе все още млада(само на 8 г и 80 000 км),спокойно си вдигах 140,но разумната за мен и "съобразена" с модела на колата скорост си бе 120,която си подържаше стабилно при 3100-3200 об/мин на V-та...Над нея разхода се качваше до толкова,че нямаше да ми стигне 25-те литра газ в бутилката от Пловдив до Бургас ! Днес,както разправят ,пък и ежедневно чета по новините,се говори,че зачестилите катастрофи на "Тракия" ,освен от неразумното каране (в т.ч. и в аварийната) се дължат и на зле ,ама много зле положената настилка! Не знам до колко е вярно,не съм минавал 5 години от там (работата ми е Варна-София),но истината е че ...много...ама много ленти се рязаха,едва ли не през 10-20 км.участъци...

Къде е милицията? Защо не си вършат работата???

ЛУНА ПАРК - БЛЪСКАНЕТО Е ЧАСТ ОТ ЗАБАВЛЕНИЕТО НА ИДИОТИТЕ !

Несъобразена скорост или превишена скорост? Несъобразено може да е скорост, която е позволена, но несъобразена с пътната обстановка.

Виждаме резултатите от политиката на ББ за намаляване на броя произшествия по пътищата. Както добре се вижда, вътрешния министър се справя отлично и точно подхожда на мястото си. Все пак обещанията се спазват на 100%!

140 км/ч на темпомат, 6-цилиндров 220 коня, в лява лента да изпреварвам ладите и от време на време в дясна да пропускам излитащите. Никакъв проблем преди 5, 4, 3, 2, 1 и тази година. За разхода не ми пука, важна е сигурността на първо място и комфорта!

Много ясно е написано "несъобразена скорост" - какво не ти е ясно, та се е наложило да "мислиш на глас"? По магистралата, впрочем, тъкмо НЕСЪОБРАЗЕНАТА скорост често носи беди.

Иди и кажи на бащата на момчето в инвалидната количка, дето го завеща на Бойко, че магистралата е по важна от детето му и пак приказвай, ИДИО!

Като има малоумни щофьори,така ще е.И Меркел и Путин да дойдат,все същото ще е.Преди плачехте,че няма магистрали,затова има толкова произшествия,сега,като има магистрали -какво става-всеки ден катастрофи-и сигурно Бойко Борисов е виновен.

Ами да! Държи онзи убиец на работа, пък той разпъва чадър на добре организираната мафия и продават безконтролно книжки!

Това беше разумно каране. Браво, къде го намери "мерца" с атмосферния двигател?

тъп , по -тъп , най-тап ,що е то-ами тиквата ,тя е много тъпа

Що за идиотия е да затвориш единствената си магистрала заради катастрофирали малоумници! Веднага изриваш катастрофиралте дебили и даваш възможност на останалите нормални шофьори да продължат пътя си - те са си платили да могат бързо и удобно да пътуват! Как така ще затвориш пътя ???? Трябва да си български поицай,за да правиш такива простотии.

Бас ловя, че ако за един ден се затворят всички магистрали, няма да има лоша новина. Тия превозни средства, съвсем изтрещяха...

Дир-а пак трябва да си оправя терминологията. Ако няма пострадали, тогава катастофата не е тежка. Ако ще цистерна с газ да се е взривила. Не ме питайте защо е така, не съм го измислил аз, но вероятно има причина.

ХОРА, КАКВО ВИ СТАВА, ВСЕКИ ДЕН ЧЕРНА ХРОНИКА, КАТАСТРОФИ СЛЕД КАТАСТРОФИ. НЕ СТЕ САМИ НА ПЪТЯ, ЗАЩО БЪРЗАТЕ ТОЛКОВА ЗА ГРОБИЩАТА????

милицията е само в твоята празна кратуна а иначе може до кревата ти да сложат милиционер за да те напътства

Сигурно е много хубаво там, никой не се е върнал...

не, не, вождът ти е гейбераст-комунист-шапкар! По-лошо от това щеше да е само и да е въртял такси като копърка!

Бързат да опровергаят СТАТИСТИКАТА на Валентин Смрадев

Бахти тъпанари управляват тая смотана държава. Тия от АПИ не могат ли да мислят, оправдание ли е, че ни управлява най-тъпия премиер в най-новата ни история - Боко Тъпото, и това да е причина за безумните решения. Как ще затвориш цяла чагистрала и ще пренасочиш движението по пътя Ямбол-Средец, та този път е в такова състояние, че сигурно и на Луната няма толкова лош път. А колко ли катастрофи ще станат по това трасе днес, наречено път?

:))))))))))))))))" с моята лада която беше на 8г. но си е още млада"......а бе селски,те мангустите вече не карат лади а само вие тъпите селяци останахте с тях а и при 140км тя се разпада та не зная как си карал с такава скорост....проблема е точно в това старо поколение със старите си бараки и старото си мислене но пък няма да е за дълго

Мен ми е много интересно друго нещо. КАТО СЕ ПРЕНАСОЧВА ДВИЖЕНИЕТО ЗАРАДИ НЕКАКВА КАТАСТРОФА, ЩЕ ВРЪЩАТ ЛИ ПАРИ ОТ ПРИЛЕЖНО ЗАПЛАТЕНА ТОЛ ТАКСА?

Върви, народе възродени, към светла бъднина върви, с книжовността, таз сила нова, съдбините си ти поднови!

ами да ви впрегнат вие пенсиите да ги направите по-добри,нали имате опит от бригадирското движение и какви проходи само направихте,там ката строфи не стават......злобата и безсилието на едно умиращо комуноидно поколение

селски,не драскай тук повече ,че си НЕГРАМОТЕН и с граматика си се скарал още в отделенията

Герберо ТЪПУНГЕРЧЕ. Как си смръдльо?

Само три ?!

Ей това е резултатът от 10 години управление на ГЕРБ и съсипване на институциите в България. 10 години продаване на фалшиви шофьорски книжки!!! 10 години разсипване на КАТ / МВР. 10 години безобразия по пътищата и пълно безхаберие на институциите. Абе ТИКВИ непоръбени, не видяхте ли на къде отива страната, не видяхте ли колко народ мре ?? Толкова ли е трудно, да купите 20 цивилни коли за КАТ, стари, на по 10 - 15 години, да ги оборудвате с камери и радари, да качите по две ченгета в тях и да ги пратите 3 седмици да обикалят по пътищата в страната!!! Само 3 седмици и 90 % от джигитите ще бъдат изловени!!

Щом си мислиш, че у нас има полиция, значи празна е твоята кратуна.

ами по-важна е,защо аз трябва да отговарям за безхаберието на един баща та и да му плащам?Държавата от инвалидите и пенциите ли се издържа или от работещите?Айде нялагайте си парцалите,че боко няма да е вечен и тогава ще видите кон боб яде ли

И за 10 год. бико не успя да ви ликвидира хлебарки мръсни,няма да има следващ мандат за него !!!

ела да провериш попикан памперс,може и да оцелееш

Искам и аз да пичеля от същото, дето и ти. Колко ти плащат ва брат, за бръщолевенье на простотии по форумите ва??

Какво да те проверявам, като си се окал до устата ти.

В държавата на Бойко Борисов е така. Ако не ви харесва Т2 работи яко.

Колкото са намалели катастрофите според ГЕРБОНЕГРАМОТНИКА, толкова има и БЮДЖЕТЕН ИЗЛИШЪК. Ххахахахааа

За магистрала ли говорим?! То такава НЯМА! Има висикоскорестен път, не по различен от "ТАНГЕНТАТА" край София

Не се научиха значи да карат разумно! Всички много бързат!

4км колона и то заради катастрофа и веднага мрънкащи и новини по сайтове! На Запад подобна катасстрофа прави по над 10км задръстване и никой нито пише нито мрънка дори се прави и коридор за пожарни и линейки в средата. А в Булгаристган, ако може мантинелите биха свалили за да минат в насрещното само и само да се заобиколи!

Щото катастрофите бяха по-малко преди ГЕРБ или МВР и КАТ са работили както трябва или не е имало безхаберие преди тях? Блондинке, ходи на плажа не ръси глупости по форумите!

Подкрепям те напълно. Карам си нормално докато изпреварвам колона камиони с около 130кмчбч и приближаващия ИДИОТ,започва да пресветва още на 1 км разстояние.С колко да карам бе убиец!

вСЕКИ БОКЛУК, КОЙТО НАМЕРИ ПАРИ ДА СИ КУПИ МОЩНА КОЛА СТАВА СМЪРТНА ЗАПЛАХА ЗА ДВИЖЕНИЕТО. ТРЯБВА ДРАКОНОВСКИ КОНТРОЛ НАД СКОРОСТТА!! 130 КМ/Ч ЗА ТИЯ КОМПЛЕКСАРИ Е КАТО ДА КАРАШ ГРАДСКО.....!

тва новина ли е?!

нека има инциденти.... така икономиката се раздвижва, пари за нови коли, пари за ремонти, пари по болници, пари по пътни помощи и т.н. икономиката се движи с пълна скорост, с около 140+ километра в час...

Какво значение има колко са били катастрофите преди, като продължават да умират хора?!! И до кога Бойко ще се оправдава с предишните ??!! Я поне вземи да погледнеш статистиките, и да видиш, че през последните 5-6 години катастрофите непрекъснто се увеличават ... а уж колите стават все по-сигурни, и уж имаме все повече магистрали, пък населението за капак е намаляло с 550 000 души за последните 10 години. И иди да се изрусиш, че така се излагаш .....

Нека си светка, това е нарушение на закона ако те притиска също. На теб не трябва да ти пука, той е този който е отзад и трябва да внимава с дистаницят. Такива присветкващи ги игнорирайте докато изпреварвате дори и да е със 100км/ч. Все едно да дадете място на някое келеме да ви предвари на опашката.

Ако се напеави една извадка на новините за от началото на годината до сега, ако има ден в който да не е загинал човек или сериозно пострадал ще е чудо. Във Франция искат да намалят разрешената скорост на 80 км, а за нас не знам...Г-н. Борисов и неговите колеги в парламента да се вземат в ръце, защото с този темп на смъртност на пътя, нещата са просто ужасяващи.

И пак да кажа. МВР не си върши работата. По тази магистрала се изтрепа сума ти народ. И ВСЕ ОЩЕ НЯМА НИТО ЕДИН ПАТРУЛЕН АВТОМОБИЛ, ей така за респект на Ганьо.