Три деца загинаха при експлозия в Северна Македония

Газова бутилка се е взривила в хола на семейна къща в село Романовце

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво общо има това с темата?

Какво малцинство са Албанците , те са 2/3 от населението , наследниците на Алекс Македонски са малко и още намаляват ! Скоро Макетата ще бягат като мишки в България и ще се молят да ги приемем !!

Тези няма да са от хората на Александър Македонски.

От юртата на кан Исперих са!

Само Дарвин ни остана едничката надежда.

Само дето не са малцинство

Там не са се преброявали от 2001 година. Тогава броя на албанците беше умишлено увеличен за да можат да сменат конституцията и да им угодят на тях. Ако бяха 30 процента щеше да има поне 35 депутата албанци в парламента, от 120 депутати. При тях вота е етнически а не поличически. Никога македонец няма да гласува за албанец както и обратното. Не напразно Албанците избягват преброяването и го блокираха през 2011 година. Малко повече мисъл вкарвайте моля и нека да си гледаме нашата градина, че и при нас не е розово.

Ивчо, при положение, че секциите са направени на етническа основа, твърдението ти е вярно, НО НЕ СА!!! И така, ако при 30 000 избиратели в секция се избира един човек /примерно/ и от тях 20 000 са макета, самият ти се сещаш, че шиптър няма да изберат. Но 10 000 гласа шиптърски отиват на халос. Та недей си вярва, че албанците са по-малко... Гласовете им се губят и за това така изглежда. Но няма да е за дълго. Не повече от 20-30 години им дават всички и макетата ще са малцинство!