17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Болниците са празни и скучаят!!! Опасно било...брей мама му стара къде го това опасното че вече 3 месеца нищо ненормално не се случи!!!

червено говедо пишеш всеки ден глупости срещу парички тук

Айде стига с тоя капацитет на болниците !!! Всичко живо е само с носителство, болниците са празни. Реално боледуващи почти няма. Да не сме идиоти / слепи. Сега се скъсахте да тествате, ще си изсмучете от пръстите тези заразени още малко. Един да кихне даже не може да се види по улиците, а вие постоянно с тая здравна система и с тоя капацитет! Аман!! Какво ще правите зимата питам, когато тръгнат и другите вируси? Сега ще пресолите манджата с тая постоянна досада и зимата ще настъпи истински хаос по болниците. Вместо сега да баете - укрепвайте здравеопазването!!! В зимния сезон като се разкихат и разкашлят всички - как ще знаете кое е корона, кое друг вирус ?! Изградете от сега алгоритми, обособете центрове за тестване, подсигурени, които да разпределят пациентите и да разделят тези с корона от другите сезонни болести. Отделете една болница цялата само за пациенти с корона. Ей такива неща, че Октомври ще се омажете пак.

Мръсен лъжец, Света Анна затвори, Велинград и тн нямат места, лъжецооо мръсен

нали децата на лейтенант Шмит, пардон Банкянски , не са в градината, тичат си на воля из милионните имения в чужбина и какво толкова

"Разчитам, че в София живеят интелигентни и отговорни хора, подчерта кметът." хахахаха, хахаха, хаха... добра смешка, браво!

за тези които искат всички мерки да се върнат, ще бъдете ли на същото мнение ако сме още под карантина примерно 2022?????

Казаха го 1000 пъти, че ако 14 дена никой с никой не се среща вирусът ще умре, но къде ти и докато ние спазвахме карантина гадтърбайтерите трамбоваха из целия свят и се събираха на тумби в гетата!!!

ако се спазват мерките, ще сме под карантина точни 14 дни

Ама това няма как да стане! Цигани, шуробаджанащина ( да не спираме бизнеси / производства / далавери на близките до властта), най - добре за изкупителна жертва и кьор фишек, че нещо се прави е да се затворят училищата и от есента. Кръчмите не може - разни тарикати веднага вдигат телефона и реват, ама училищата / университетите е най- лесно да им хлопнеме кепенците. Общо взето ще сме първата и единствена държава в Европа, която ще има работещи ресторанти / магазини / кафенета / барове / кръчми / заводи и т.н, но затворени училища и проформа онлайн “обучение” . Няма такъв смях!! За какво им е на децата да са в клас ? Важното е да случат чалга в тях и после разходка до мола, така се пазят от вирус най- добре, а и от образованието се пазят също!

Ами то се очакваше, ще има още много такива случаи. Като бързат да си пратят децата на градина, така ще бъде.

Навън е 40 жега, никакви вируси не виреят.

По време на такава криза и здравен риск мъжете трябва да работят, а жените да си гледат спокойно дечицата вкъщи докато премине! Стига с тия комунистически глупости за жени ударнички, стругарки, колхознички и работнички! Това го писах на някой по-долу, но го повтарям и тук, че го загубих.

Работодателите само това чакат. Те и без това подскачат, когато някоя жена си позволи върховното нахалство да ползва болничен за болно детенце, особено в зимния период. А има дечица, които, за жалост, много боледуват. И се почват едни еквилибристики кой да стои вкъщи с детето, за да не бъде уволнена майката. А има и работодатели, които извиват ръцете на майките да се връщат на работа скоро след раждането. Нищо, че по закон майчинството е 2 години платено. Имам такива приятелки - с рев си оставиха дицата на 6 месеца баби и бавачки, защото ги грозеше уволнение. А каквото и да си говорим, човек не може остане бед доход. Особено, когато има деца да отглежда.

Айде стига ревахте !!! Няма такава държава в Европа, че и по света няма, където майчинството е две години. Във Франция е три месеца !!! ТРИ! В САЩ и в Канада - три месеца, дори в социална Германия е под една година!! Вие в кой век / свят живеете???? Децата имат нужда от детска градина след три годишна възраст, доказано от психолози, лекари и т.н. В противен случай стават социопати и лигльовци. Детската градина е общуване с връстници, занимания, развитие и разнообразие за детето.

"Звездичка" в жк "Дружба" ? Да се запали !

Установих,че тук пишат само психари дето ги е страх да си подадат носа на вън и се чудя защо точно тези не си останат в къщи до нова година?

Силвия, ти защо пишеш тогава, иди да си попадеш носа, може и да си трола Ани, копейки ти дават да пишеш глупости

аз не че съм лекар, ама да диагностицираш не означава ли да определиш нещо според симптомите, а не според теста? Т.е. би трябвало да е ''с положителен резултат от тест за Ковид'' а не с ''диагноза Ковид''

Ковид-19 е заболяването, коронавирусът е причинителя Много болести имат сходни симптоми, затова има дял от медицината наречен клинична лаборатория, която помага да се отдиференцират заболяванията

Дискотеките не ги затварят за да може ГДБОП да печели от наркодилърите . Иначе от къде са тези пачки в едно чекмедже, в една къща в банкя

tonk11

Викаш да оставят и градината отворена да може и останалите деца да се " имунизират"? Верно ли си такъв кретен?

Изказването че ще чакаме да минат 300 заразени на ден е абсурдно, колко поредни дни, по Румъния явно с еводим, но те са супер зле, Гърция показва контрол, в България ОСТАВИХА София да стане дифузно, нищо не затвориха, имат ПРЕПОРЪКИ з азатягане н амерки,н еги спазват, математикът ясно каза, стане ли турбулентно в София, жална ви майка, още е юни, Мангърите полагат усилия, какв оправим септември и нататък питате ли се, няма как да се изчистим до тогава с мешането като Швеция, по форумите червените репликират, че няма трупове, че има болници, е няма що, това ли е успокоението, Мангъри

Аз съм от Бургас.

Математикът с моделите да го духа! Знам какви са днешните професори от бан и вярвайте, гола вода!!!

Няма ДА СИ ПУСНЕМ ДЕЦАТА СЕПТЕМВРИ В УЧИЛИЩАТА, България не се справи с ковид,НЯМА ДЕЦАТА ДА СА ЖЕРТВИТЕ!!!

Сега си изпий хапчетата.

Говедо, ти точно се разкарй от поста ми, защото може и шамари да ядеш, копейко, гаден, искахте мешавица нали, ще видиш как ще си изпия хапчетата, нещастнико червен

Вие по-добре вижте какво правят децата ви в парка. Сядат в кръг на асфалтовата алея, подпират се с ръце на земята, говорят си, подават си близалка. Това наблюдавам не веднъж, и едвам се сдържам да не им се скарам, защото са разлигавени и ще направят скандал.

Алооо не говори за моите даца, маймунооо, щото ще те намеря и жална ти майка и не давай акъли тук, тъпачке

Ама кой познава точно твойте чавета бе, не се изживявяй като голяма работа.

Ма какво тогава пишеш под моя пост, маймуннооо, изчезвай

Ало, аз моето ще го пусна съвсем спокойно. Недей да крещиш от името на всички, не всички сме изперкали!!! Децата почти не го регистрират този вирус, по- безобиден е за тях от сезонния грип. Ти 100% си някоя изкрейзила и параноична баба, нали????

Ами тогава какво коментираш, махай се, ти си от тези, които с температура ги пускат съвсем спокойно да заразяват съучениците си, защото това правите спокойните безхаберни, децата изобщо не го карат леко, двустранна пневмония дали е леко, тъпак

За една вечер в чалготеката да застрашиш майка, баща, баба, дядо, брат, сестра. Колега и приятел с хроничнии заболяване. Непознатият възрастен в метрото.

Да, точно така, живея в центъра и е страшно, защо не затвориха чалготеките, нищо не затвориха, да съсипят София

Мангъров харесва това

Да, явно е приет модела на Швеция, щом при толкова болни, ТЕ направиха дифузното в София с отваряне на заведения и молове, можеше ресторанти и др с мерки, те отвориха всичко и София стана огнище, сега не затварят нищо

Хипохондриците да си стоят вкъщи.

Според мен, онези, който считат проявите на инстинктът за самосъхранение, за ирационален и безсмислен страх, който трябва задължително да бъде изкоренен, осмян и обруган, просто бъркат. Препоръчвам им да излязат от конспиративните си теории или просто да се самозаразят с ковид-19, да го изкарат, без да получат нови увреждания на организма си от ковид-19, да оцелеят и чак тогава да поучават другите и да ги критикуват кое е нормално и кое- не.

На същите хора им препоръчвам и друго- вместо да сте движени от инстинктът си за самосъхранение и да дърпате ръката си всеки път от огъня, за да не се изгорите, ПРЕНЕБРЕГНЕТЕ този инстинкт, и ПОСТОЯННО слагайте ръката си в буен огън- нали не се страхувате, че ще изгори, нали НЕ ВИ ПУКА, че собствената ви ръка ще изгори, нали този инстинкт е нещо вредно, порочно и недобро, срещу което човек трябвало да се бори и да го преодолее, м?:)

Важно е да се каже отсега, защото МОН са казали,че септември децата да са на училище, НЯМА да ги пуснем, мръсни Мангъри, вместо да затегнат мерките!!!!!

Броят на заразените е свързан с скандалите на мутрата! След всеки запис бройка нараства.

булгаристанският народец - най-простият и овчи народец на планетата! с ярко изразени мазохистични наклонности и селяндурски тарикатлък, затова и се кефят, че една мега проста мутра и гербопитеците около нея го грабят и съсипват България окончателно

само бсп ще ни спаси..

Безотговорни и мързеливи бегемами ... хем не работят, хем нямат търпение да се отърват от децата и да ги пратят на градина. Има ли някой/я, който да вярва, че по какъвто и да е начин може да се гарантира сигурността и безопасността на децата при посещение в детска градина?

ти си пълен идиот

Безотговорни и мързеливи бгтатковци..... хем не работят, хем нямат търпение да се отърват от децата и да ги пратят на градина.

Добре че са бегетатковците, че иначе не знам мамите как ще си купуват телефони за селфита, инстаграми и фейсбоклуци.

Точно така, набързо го набутаха да се мешат, нООО ние няма ДА СИ ПУСНЕМ ДЕЦАТА СЕПТЕМВРИ В УЧИЛИЩАТА, България не се справи с ковид,НЯМА ДЕЦАТА ДА СА ЖЕРТВИТЕ!!!

Нека им тежи на съвеста на родителите дето са си пратили децата на детска градина въпреки препоръките на властите да не ги пращат!

Септември отказваме да си пращаме децата да ги заразяват в училищата, няма да ги жертваме заради системата!

Отдавна сте ги жертвали след като системата не ви е пречела толкова години и сте си траяли...

Тая овца, която коментира системата, изчезваййй, това е вирус тъпачке системата няма общо, червен троле

Кой сме тези дето отказваме ? Много лесно се приказва в множествено анонимно число. Кажете : Аз, Иванка Димитрова Петрова , примерно, отказвам децата и да ходят на училище.

Никога не е било приоритет здравната система да издржи! Пълни лъжи - винаги е било приоритет разграбването на държавата, джипове за стотици хиляди и придобиване на огромни имоти! Ако здравето беше приоритет - щяхме да имаме изказвания от типа, горското няма да си купи джип за 200 000, а ще направи дребни къщички 3х3метра за бездомните в София - примерно.

3000 Легла за цяла България после арена армеец за ковидиоти като тебе, за съжаление и за невинните.

Мнението ми е, че който работи в сферата на услугите и професията му го позволява, е по-добре да работи хоум офис. Мислете повече за опазването на живота си, защото никой друг не мисли за това. Политиците са заинтерисовани само от едно- да не се спира икономиката, и не искат да ви кажат, че това значи нови заразени/ болни/ преболедували с остатъчни "подаръчета" от ковид-19. Това е истината, а всеки, както иска- така да си я тълкува. НО- БЕЗ ЧОВЕШКИ РЕСУРС НЯМА ИКОНОМИКА- това съм учила, това и пиша. Все още ИИ няма толкова голям дял в нашата икономика, че да замени на 100% човешкия ни ресурс.

Който го е страх и работата му позволява, да работи от вкъщи, който не се шашка от всеки вирус да си работи от офиса.

При положение, че този "страх" не е от категорията страх, при който се страхуваш, че сметката ти за парно, ток и вода евентуално може да надскочи 100, 200 или 300 лева и ти не можеш да си ги платиш, няма база за сравнение между 2та вида страх. Инстинктът за самосъхранение се появява тогава, когато е застрашен животът на човека и е насочен към физическото му опазване, за разлика от другия вид страх.

Жената в прав текст ви казва, че целта не е да се запази животът и здравето на вас и децата ви, а животът на останалите все още здрави да си тече уж нормално! Когато статистиките показваха около 7.5 милиона заразени, смъртните случаи бяха 450 000. Това ясно показва какво може да се очаква в нашата страна при масова заразяване на населението, все едно един Пловдив да го прежалим. И кой идиот все още си мисли че икономиката може да и се размине ако се загуби такава популация?

Кога ще ви стане ясно, че заразени според тестове и реално заразените са две съвсем различни числа! 7 милиона от тестове означава поне 10 пъти повече, поне, заразени и изкарали вируса без да усетят! Това ознаава съответно и много по-ниска смъртност.

карата те да мислиш,че го караш на крак, няма такова нещо, всеки заразява, ако след 2 седмици не се влошиш и вирусът остане, може пак да ти направи големи проблеми

1. До "2020-06-28 13:29:36 707 (нерегистриран)" Теста му е писиар и е излязъл днес- положителен е. 2. До "2020-06-28 13:30:04 Пешо (нерегистриран) Няма да е зле да ни информираш до колко дни ще се справи с грипа." Не е грип, а е ковид-19 и се надяваме да е просто здрав вирусоносител, но никой не знае дали това ще се окаже истина, дали няма да се разболее, дали ако се разболее, ще го прекара тежко и т.н. Предстои установяване на контактите му.Момчето по принцип няма съпътстващи заболявания, родителите му не са се оплаквали, че не е здраво. И трябва да отбележа, че то не се е заразило в дискотека/ нощен бар, а в ОФИСА на фирмата, където работи.

Няма таков анещо като здрав вирусоносител, предава го на много хора,тестовете не са сигурни, неслучайно правят 2 в рамките на 72 часа, не се знае в рамките на месец какво ще се случи, както и г.колко ще го носи, имало е в Италия жена го е носила 6 месеца и е давала положителни тестове

Спрете с политиката става дума за здравето и живота Ви.

Как да спрат, като са политически тролове и им се плаща, за да пишат какво ли не, само и само да го избият на политика? Личното ми мнение е, че НС трябва отново да въведе извънредно положение с карантина и социална изолация за напр. 1 месец или поне 25 дни- за овладяване на това чудо...

Няма да спираш да пишеш, много ясно че трябват мерки, плащат се луди пари на червени тролове да подстрекават мешането и по форумите ги виждате

Важното е да страхуваме КовидОвцете, а през това време да си усвояваме европейските помоощи! Ще си взема още няколко шкафчета за пачки и кюлчета, вий треперете у вас!

Що не го кажеш това на родителите на наше роднинско момче на 23 години, дало положителна проба за ковид-19? Или казваш- неее- то няма ковид-19? Ми хубаво- тогава ти пожелавам твой роднина на 23 години да е с положителна проба на ковид-19- да видим дали ще слушаш мангъров, конспиративните теории и други идиотии, или ще се съсредоточиш над факта за съществуването на ковид-19 и какви поражения нанася след предболедуването му от хора в различни възрастови групи...

А има ли симптоми и ако не, направен ли е контролен тест?

Няма да е зле да ни информираш до колко дни ще се справи с грипа.

Нищо страшно няма, просто мангъропитеците изграждат имунитет.

просто гробарските тулупи са най-тъпите тулупи на планетата

К'ва връзка имат гробарските толупи тук не знам. Повтарям това, което и идолът ви Мангъров казва, ама нали си умен мангъропитек всичко трябва да е свързано с политика. Хайдв тичай навън да градиш имунитет, ако може с цялата ти рода. Може някой да се окаже суха съчка, ама така е при прогреса и имунитета.

Е да и докато се мешат доста хора ще умрат. Щото в дискотеката няма хора над 40. Ама като се приберат при мама, тате, баба и дядо и интензивното отделение на една болница т.е. 4-5 легла са запълват......

Според данните на Световната здравна организация (СЗО) броят на заразените по света е надхвърлил 10 млн. което е "приблизително повече от заразените при обикновени грипни заболявания, регистрирани годишно".

Пълни глупости! 5 of 15% от популацията прекарва грип всяка година! Само в САЩ от свински грип са боледували 60 млн!

ПРОСТОТИЯТА ТИ Е 100%

Какво да направим сега? Световното население е над 7 милиарда, 90% го карат безсимптомно, 10% го карат с леки до средни симптоми, по-малко от 1% може да го кара с тежки симптоми, като по-малко от 1% от този 1% може да почине.

Тия статистики важат при ниска заболеваемост и работещи болници. Инак ще се оакже смъртност в порядъка на 10-15%

При нормалните грипни вълни толкова тестуване НЕ е правено за да се знае и такава гирултия не е вдигана, защото както се вижда от стъкмените резултати дето дават едва 5% имат някакви усложнения за реанимация, ама и при вирусната пневмония от грипа иам такива обостряния ама никой не ни ги е съобщавал

Защо си мислете че всеки който си пуска детето е безотговорен. Аз прекарах болестта и имам антитела. Детето ходейки на градина още преди първите случаи у нас ме зарази. Той го изкара за няколко дена мен 2-3 седмици. Лично аз мисля че вирусът отдавна е минал през градините ни просто там много бързо лепват всичко ново което се зададе.

А ти колко други зарази ?

Николко три седмици не можех да стана от леглото камо ли да излизам. Но за тези отдолу които пушат че децата не могат да заразяват не е така. Все пак знам как се заразих.

Нещо по-тъпо не можа ли да измислиш, троле скапан?

Ами затова пишем, да не се пускат децата, да не заразяват, можеше и да не го изкараш, колко сте заразили, това са огнища, знаеш ли колок майки ги пускат с температура, а и нЯМАШ имунитет, ИМАЛА си антитерла около 3 месеца максимум

Мангъров и медиите, които го канят има вина глупавите и безотговорни майки да си пращат децата на градина.

И не излизайте. Ебати шубетата сте. Децата го карат безсимптомно и не могат да заразят възрастни. Има къде, къде по-страшни детски вируси от ковид 19.

Бегай бе, мангъз, ходи се мешай с другите мангъзи!

За ковид не знам но веднага трйгнаха зарази с хрема и болки в гърлото

не дизенфикцират качественно

Срещата с вируси и бактерии поддържа и калява имунната система! Стойте си вкъщи и гледайте след 1 година какво става!

Влажността и температурата в София през следващите 10 дни показват че след 2 седмици ще забравим за вируса, но не така стоят нещата по южното черноморие - високата влажност ще е катализаор за мръсната гад

Какви майки са тия дето поставят под риск децата си! Чуя я ли, че някоя си е дала детето на детска градина в тая ситуация на пандемия не ми я хвалете!

пък ти си "един пример"! Ех, овцоо, овцо - да ти имам логиката. Срам ме е направо, че сте от моя биологичен вид.

Мен пък ме е срам от такива като теб. Сигурно си грозна и тъпа женка дето мъжа й не може да изкарва нормални пари и тя да си гледа детето!.

не разчитам на някой да мисли заради мен, а що се отнася да "мъжа ми" - то аз съм щастлив мъж, обичащ красивата си жена! Вероятно си коментирам тук с блондинка ...!?;-)))

"....Какви майки са тия дето поставят под риск децата си! ..." ГЛУПАВИ! :( И вярват на всякакви бабини деветини, които им внушава мангъров:( Това не мога да го разбера- да не ти дреме за СОБСТВЕНОТО ТИ ДЕТЕ и да си мислиш, че ааа- то ще се справи, "вече е голямо" за възрастта си, "всичко разбира", "здраво е като камък" и т.н. Това са оправдания на фрустрирани хора, които очакват малолетните им деца да им помагат в живота, вместо те- като родители- да поемат отговорността за живота, здравето и възпитанието на децата си:(

Точно така!

Детето ти може да се зарази и с вирус на варицела ,морбили , полиомиели т и много други , които ако знаеш какви усложнения могат да дадат няма да го пуснеш по твоята логика никъде ,не само на детска градина. А ако знаеш какво става с имунитета ти , когато изобщо не се срещаш с нищо , ще се окопаеш в землянка .

Не пиши глупости,- оная с морбилито, ваксинирани са з аморбили и полиомиелит, личи си колко си тъпа

Такива, които ходят на работа.

"Ходенето на работа/ офис/ завод" в условия на пандемия = самозаразяване с ковид-19- още ли не сте го разбрали? Има платени годишни отпуски- по-добре е да се ползват, вместо родители с малолетни деца да се тикат в офисите/ заводите, които стават РАЗВЪДНИЦИ на ковид-19!

Знае ли някой колко заразени има за последното денонощие?

Заразени много,умрели николко. Като не броим тия с несъвместими с живота заболявания, приписани на вируса

Българинът е готов да жертва децата си, но да не спазва елементарните и необременяващи мерки срещу заразата... Не мога да повярвам, че деградацията е толкова напреднала... За възрастните и болните стана ясно, че не ви пука , но за децата...

По-добре корона, отколкото норвежци!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

В София живеят много интелигентни хора, с изключение на тези дето ни управляват. Стига с този вирус, че данъците не са от вируса бе патко

Алоо- моето семейство също плаща данъци и се осигуряваме на МАКСИМАЛНАТА осигурителна вноска! Данъците се плащат от нас! И какъв бизнесмен е този, който не може/ не иска да опази живота и здравето на служителите/ работниците си- след като те се изпоразболеят, КЪДЕ ще намери нов качествен персонал и какви пари в повече ще му струва това? Неслучайно не всеки става за бизнесмен/ собственик на фирма...

пък един качествен персонал у шопия

Интелигентен не значи разумен! Точно познавам разни гениални математици, дето са най-смахнатите и неадекватни в разни подобни ситуации!

Коя е тази госпожа Фандъкова? Защо пуснаха детските градини да работят „ на доверие” ? Вече работят цял месец и все още се приемат деца без медицински бележки!

Детските градини са развъдници на болести - лапетата нямат имунитет и непрекъснато си разнасят разни болести едно на друго. Всичките дето ги знам с малки деца непрекъснато носят по някой вирус в офиса като дойде сезона! Това би трябвало да е всеизвестна тайна!

Една от причините малките да го карат по-леко този специфичен вирус е, каза един епидемиолог е именно, че малките нямат имунитет, при възрастните с изградена имунна система често тя предизвиква тежка автоимунна реакция, която води съответно до тежки последствия. Все простотии които всеучения Мангър не ги е чел!

Три копеленца заразени, дрън-дрън, важното е, че заведенията са отворени, и животът си върви

Нещо като критика към дъртото пърдяло на Ананито ли долавям? За ресторантите? Тая близачка за да си позволи да прави такива намеци, някой и е подсказал , че ще бият скоро шута на Ананито.

ЧЕРВЕНАТА ИЗМЕТ ДРАЩИ ПО ФОРУМИТЕ ,ЧЕ НЯМАЛО ВИРУС.

Но пък ние, гейовете, знаем, че има. Затова вече се целуваме с презерватив.

Особено във Филиповци и Факултето, концентрацията на интелигентни и културни хора е наистина впечатляваща.

Кой будала иска пневмония и пиницилин в гъза да си ги носи белезите до края на живота?

Ужас!:( Дано дечицата да се оправят и да са само здрави вирусоносители! Защо, защо, защо / в период/ в 21 век, в България, все още има родители, които поставят под въпрос съществуването на ковид-19 и пораженията, които нанася тази болест и се доверяват на иди888та мангъров, вместо на истинските специалисти?:( ПАЗЕТЕ ДЕЦАТА СИ- ТЕ СА НАЙ-ЦЕННОТО, КОЕТО ЕДИН РОДИТЕЛ ИМА!

Щото имам един дето не си е ваксинирал детето срещу абсолютно нищо и е използвал връзки да фалшифицира документите официално - и щото се мисли за супер умен, щото ваксините били вредни и е от лекарско семейство!

Не знам защо българите изпростяхме чак толкова много- по принцпип, не сме глупави хора, но виждам, че тече нонстоп процес по пълно принудително оглупяване на населението ни:( Не може народ, чийто училищен химн е " Напред- науката е слънце/ което във душите грей/ напред- народността на пада,/там, гдето знан'ьето живей", да се срине така главоломно като интелигентност и доверие в науката:(

И аз навремето си мислех, че българите са много умни хора, но то се окажа, че защото съм учил в училище, в което се влиза с тежки изпити и в него малоумници нямаше как да влязат. После като в реалния живот срещнах различни хора установих, колко малоумни хора има, че не могат да схванат, че 3x3 = 3 + 3 + 3 например!

Ако някой малоумник мисли,че нормални родители ще дадат септември детето на училище да го заразявате без да ви пука и да ни успокоявате, че имало места в болниците, НЕ Сте познали, не се пиш енищо за двустранните пневмониии, за смъртоностния ковид синдром при децата, защото ще ви линчуват, нещастници!!!

И кой ще ходи на работа? И защо да не си пуснеш децата на училище или градина?

Доктори няма имаш немаш пари ти си ходеща касичка , която манипулират!

И тъпия тенекеджия, който ми изчука колата, и той иска пари за труда, а с основно

Ясно! Но народа си го заслужава! Мрънкащи недисциплинирани говеда и слабо правителство. Да можеше да се върне старото време,малко повече дисциплина и силни ръководители!!

Не може ! Можеш да ходиш в Северна Корея като ти липсва старото време .

Фандък след толкова години шайкаджийско грабене няма система дето може да издържи на това защото тези дето пълнят бюджета си заминаха зарадо такива като теб... Колко души има в болниците с този вирус??ама не споменавате без него колко други има и е имало и ще има ако успеят да попаднат на нормални лекуващи а не на търговци ...

тъпако си дай детето да го лекувант в болница, мешай се, заради говеда като теб е всичко

Давайте шайкаджии да се крепите че малко ви остана, защото тъпаците сте вие невижддайки до къде докарахте хората.. Тъпаци ама алчни и жалки гьонсурати..Нещо не виждам коментиращия да е споменавал дете ама то с толкова пипе какви ви интерсува смисъла като ви плащат на бройка...

Children with MIS-C may become very ill with signs of inflammation in many or all of their internal organs, such as the intestines, heart, lungs, and kidneys. Contact your child's pediatrician right away if you notice any of these symptoms covid 19, никой не пише за смъртоностния синдром на ковид при децата, лъжа е че го карат безсимптомно, НЯМА да си пусвнем НА Есен децата да ги заразявате в училищата, да ги обричате в безсилието си!!!!