17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ми колкот повече бакснати толко повече заразени, нали уж на вакснатите вируса нищо не им причинява, но те си го носят.... накрая ще имаме 100% фъксинирани и 100% заразени

Ние да вземем властта, пък после ще му мислим! Къде е оня късащ дипломата си?

Стриктното спазване на мерките явно не помага. Всички носим маски. Навсякъде. Под носа, под брадата, в джоба. Всички знаем че носенето над носа води до мъчителна смърт от задушаване. И издава глупост страхливост и липса на телефон с достъп до интернет. Носенето в джоба помага точно толкова колкото под брадата. Но в околните остава съмнението че това е личност която е заблеяна и има голяма вероятност да е страхлив глупак без достъп до интернет. Особено ако няма фигурата и излъчването на мутра.

Никой нищо не спазва, затова е така. И не се ваксинира хората.

Смъртността у нас е точно 4%. Ако се предположи , че три-четири пъти са повече заразените нерегистрирани. максимум може смъртността да падне до 1%. Със здраве.

За 14 дневен период нещата са същите. Около 14% от починалите са под 60 годишни. Ваксинирани починали са 1,23%. Ваксинираните в реанимация са под 4%. Иначе да не мислите, че ще се размине локдауна? Малко късно се сетихте да се ваксинирате. Високата смъртност и задръстването на болниците и до локдаун ще доведат неизбежно. Тъпия министър и той на принципа Сетила се Мара да се побара. Ми няма да стане.

Работодателят както може да иска от тебе да ходиш с костюм на работа, може да иска и да си ваксиниран. По същия начин както ти иска сертификат за квалификация или примерно иска задължително да си изкарал трудова безопасност. Тая лъжа и хиляда пъти да я повторите полза нулева-няма осъден работодател за това че е поискал или е уволнил служител заради това че отказал да се ваксинира. Няма и да има. Но пък ще има няколко адвоката напълни ли си джобовете от наивници.

Еха! Антиваксърите капят като еднодневки!

Тролове като разбраха, че на много хора рязко им мина антиваксърството ще се покъсат да лъжат сега.

Радев след година мълчание иска да боцне антиваксърите .

Важно! Ако работодател иска да се ваксинирате срещу Ковид 19 като предпоставка за започване или оставане на работа - подавайте жалба в прокуратурата за принуда по Наказателния кодекс и в Инспекцията по труда за нарушаване на Кодекса на труда. Действащото законодателство не допуска подобно поведение на работодателите. Няма действаща правна норма, по силата на която работниците и служителите да бъдат задължени да се ваксинират срещу Ковид 19. Останалото са медийни партенки. Раздел V. Принуда Чл. 143. (1) (Изм. - ДВ, бр. 50 от 1995 г., предишен текст на чл. 143 - ДВ, бр. 62 от 1997 г.) Който принуди другиго да извърши, да пропусне или да претърпи нещо, противно на волята му, като употреби за това сила, заплашване или злоупотреби с властта си, се наказва с лишаване от свобода до шест години. Да това е заповед и не е закон, тоест не е над закона. "Съдия Ралица Русева посочва, че в Закона за здравето има правна норма (чл. 209а), която предвижда налагане на санкция, но същата не определя вида на нарушенията, подлежащи на санкциониране, а препраща към заповеди на министъра на здравеопазването. Законът за административните нарушения и наказания(ЗАНН), обаче не допуска налагане на санкции, ако видът на нарушението не е определен със закон или подзаконов нормативен акт. Тъй като заповедите на здравния министър не са такива, то и налаганите на санкции е в нарушение на Закона." Тоест всяка глоба ще падне в съда! По закон тестовете трябва да ссе осигуряват и заплащат от държавата (не е ли направено заповедта не може да се изпълни и отпада): ЗАКОН ЗА ЗДРАВЕТО Чл. 63. (Изм. - ДВ, бр. 44 от 2020 г., в сила от 14.05.2020 г.) (1) При непосредствена опасност за живота и здравето на гражданите от епидемично разпространение на заразна болест по чл. 61, ал. (4) При обявена извънредна епидемична обстановка по ал. 1 министърът на здравеопазването въвежда със заповед временни противоепидемични мерки по предложение на главния държавен здравен инспектор за територията на страната или за отделна област. кти с обществено предназначение и/или други обекти или услуги, предоставяни на гражданите. (7) Временни противоепидемични мерки по ал. 4 може да се въвеждат и със заповед на директора на съответната регионална здравна инспекция съгласувано с главния държавен здравен инспектор за територията на отделна област, община или населено място. (9) Държавните и общинските органи създават необходимите условия за изпълнение на мерките по ал. 4 и 7, като средствата за осъществяването им се осигуряват от държавния бюджет, съответно от общинските бюджети.

Заповедите са незаконни - не съществува посоченото в тях решение номер 325 на министерски съвет на 14 май 2020г. - тогава няма заседание на министерски съвет. Правят всичко незаконно на предният ден и лъжат във всяка заповед и се основават на нещо незаконно; Вече има решения на съда, че полицията не може да глобява и МВР е осъден - спомням си за съд в Русе. Че нямало правна процедура по която да налагат и прибират глоби; Има закон за ограничаване носенето на облекло, прикриващо или скриващо лицето. В член 2 се забранява да си криеш лицето на обществени места. В член 4 се описват начини на криене на лицето, сред които е маска! В член 6 са глобите, като са по-големи за длъжностни лица и налагащи скриване на лицето. Е в член 3 има за изключения здравословни причини. Например фобия на управляващи

Когато мрат ваксинирани ми става едно приятно такова.

В момента ваксинираните с тежки странични реакции препълват болниците. Доказано е , че 4% на 100000 ваксинирани имат тежки реакции което е 4000 души.

За всичко ставащо в България си има своето логично обяснение. Включително манипулирането на вотовете от няколко дни на сам.

Добре де, ами аз правилно ли смятам не знам, но ето ги процентите. Признавам че позакръглих числата: 10% от заразените са в болница (6800/68000) 0.8% в интензивното (567/68000) 0.2% умрели (107/68000). В тази статия има много информация- и по области, и по дни, и по часове и какво ли не. Това което не се споменава е от коя възрастова група са тези постъпили в болница, в интензивното, или умрелите и дали не са имали допълнителни здравни проблеми. Ако правят ваксинацията задължителна, то да я направят задължителна за хората в риск от усложнения-възрастни и хора със здравни проблеми, за да не получават усложнения и да се избегне постъпването в болница. И пак това трябва да става по техен избор, а не на сила. Защо да ваксинираш, здрави и прави хора, които нямат риск от усложнения при положение че има ваксина за тези които действително имат нужда от нея….

не знаеш

Медийната ИСТЕРИЯ,превърна-СТАНДАРТНИТЕ ВИРУСНИ ИНФЕКЦИИ В-ЧУМА! ПОЛИТИЦИ,БЮРОКРАТИ,ФАРМА-ИНДУСТРИЯТА ГИ ОСРЕБРЯВАТ В:ПАРИ И ИЗВЪНРЕДНА ВЛАСТ!!! БЕЗСПОРНО ДОКАЗАНО(ЦЕНЗУРИРА СЕ),ЧЕ: СМЪРТНОСТА ОТ ТАЯ “ЧУМА” е 0.26%!,ПО НИЩО НЕРАЗЛИЧАВАЩА Я ОТ ВСЕКИ СЕЗОНЕН ГРИП!!! ВСЪЩНОСТ-ОБЕДИНИХА ВСИЧКИ ВИРУСНИ ИНФЕКЦИИ ПОД ТЪРГОВСКАТА МАРКА-КОВИД-19!!!

типично по Ганьовски!Сега като овце ще се ръгат! Българина разбира само като му бръкнеш в джоба!

Преди 12 години един дебелак излъга че мразил комунистите.... и после по комунистически го краде 12 години....и накрая има идиоти които пак искат да си го изберът

Двама дебелаци и една вещица лъжат, че мразят предишния и искат да ни управляват.

Целта е , който ме умре от биологичното оръжие , разпръсквано всеки ден от чужди военни, атакуващи ни самолети, които дори са скрити и невидими на сайта Flight Radar 24 h...та който не умре от атаката с биологично оръжие, да бъде убит с принудителната инжекция...Тактиката с пръскачките -чужди военни самолети е много хитра - те пръскат нон стоп отрови, но хората не се разболяват от ковид , когато аерозолите са от нано алуминии, барий, литий и други химикали (от това черния дроб може да ти пламне) и така тъпите овце автоматично решават , че самолетите не могат да променят товара в контейнерите си от химикали за военизирани на климата в биологични аерозоли за масово поразяване....и та се въртим в един затворен кръг на ужаси и смърт

ПРОСТИ БЪЛГАРИ КАТО ТЕБЕ

Отивай на еврейската опашка пред газовите камери, пардон - инжекционните фургони

Руските тролове са се прицелили в най-глупавите.

така и така за какво са ни?

Имуносупресанти, вещества действащи на психиката като литий, тежки метали под формата на нанометали оксиди, биологични оръжия - вируси, гъбички, моргеланоси....Прочетете на английски изказването от онзи ден на Путин за това как краварите пръскат същите отрови в Сирия....срам за българската армия дебелогъзи страхливци всички генерали и шкебелаци като оная свиня каракачанската торба със сланина от нЕкви македонско вмро, гледащи безпомощно как ги избиват...на била торбата сестра му умря след инжектирване с ковид инжекциите през май месец...

Явно е идиот. Какви нано метали какъв литий. Явно е чел нещо за батериите на Тесла човека. Да си слага тенджерата на главата и да слиза в мазето.

Бон-бан-дирам, ха-ха

Човече, не е нужно някой умишлено да трови Ганя. Ганю сам се трови доста успешно. Защото е яко прост. Типичен пример си ти.

Щот Ганю сам ще се отрови с палмовото масло в "хранителните" продукти на международните вериги

Могу си приз бе чуек

Всичко е лъжа и измама. Ако тестовете бяха точни на 100% и цифрите не бяха жестоко манипулирани, заболелите щяха да са в пъти по-малко. В болниците постъпват хора, които нямат нужда от болнично лечение, но така са по-сигурни.повечето смъртни случаи са в резултат на обдишването с кислород. Оставям настрана сърдечно болните, бъбречната недостатъчност и други болести, които си имат хората. Но сега клиничната пътека вече е 1400 лева, а на докторите ще дават по 1200 лева. А лабораториите просто ще разцъфнат.

защо не научите малко чужд език и видите какво се случва на всякъде по света. Измамата е във фалшивите сертификати които се издават на малоумните ни съграждани...там е измамата

Тези биопродукти не създават антитела, нито клетъчен имунитет, НИК й не знае какво правят в телата и кръвта на хората...всички които инжектирани са толкова болни, ако не и по- тежко в редица случаи, отколкото неинжектирани

Имаш ли и най-малка идея какво се случва в белите дробове на болните с ковид? Защо "ги слагат на кислород"? По всичко личи, че нямаш никаква представа. Защо, тогава, се изказваш така уверено? Хем не разбираш, хем говориш. Неук лаик...

Тия снимки които показвахте вчера на уж опашка за ваксини са от февруари, на една от снимките се вижда сняг

Оставка и затвор!

и изведнъж Радев е виновен.... хахахах по платен коментар от твоя няма

Убиеца на България, К йто след 143 годи само от освобождението ни от 500 годишно робство, ни вкарва с предателство в ново тежко робство

Служителите на руските трол ферми днес пишат невероятни глупости.

Путин затваря руската кочина за 4 месеца! Изборите минаха.

Обаче някой не спира да се опитва да ни плаши колко опасен е тоя вирус. Мангъров каза и го доказа че от него има много ниска опасност за смърт, под 1%. Е това не го ли прави съвсем обикновен грип? Мангъров и Бойко също ви казаха че това със зелените сертификати е голяма простотия. И явно се оказаха прави....

Ако ваксинираните найстина целяха спиране на предаването на ковид, щяха да са твърдо за тестовете и мерките да не отпадат за тях, и да не бъдат третирани различно по никакъв начин. Защото много добре знаят че ваксината почти не пази от заразяване/носене и предаване на вируса. Изкарват се много морално възвишени но в момента каузата им по-скоро е 'искам да се набодът и други за да не съм само аз прецакан'

Ваксинираните не седят да убеждават други. Това е работа на троловете, добре платени от същите дето лобират за масова ваксинация независимо от резултата. Никой от валсинираните около мен не е спрял да спазва мерки, като ясно осъзнава ограничената защита, която е получил. Повечето все още се паникьосват от жив контакт и вероятността край тях да има болен.

И откъде разбра това, бе, пишеш глупости. Ваксинирам съм и стриктно спазвам мерките. Обратното е, който нехае за здравето си и не се ваксинира, той нехае и за останалото, защото нали "това е грипче, ще го изкарам леко".

Като ваксиниран, искам само едно - да не умра, ако ме хване вируса. Антиваксите ни докараха до това положение.

Пример: показвам сертификат (или щрих код) на входа. Как се доказва че сертификатът е мой и е валиден (за преболедувалите е 6 месеца валидността), след като няма четящи устройства и пазвантите на входа нямат право да ми искат лична карта за легитимация? Щото се отваря вратичка за "бизнес". Разпечатвам си н- броя сертификати ииии.... ПОРЕДНОТО БЕЗУМИЕ БЕЗ НИКАКЪВ СМИСЪЛ ОСВЕН НАГНЕТЯВАНЕ НА НАПРЕЖЕНИЕ!

След като е фашизъм,за всеки починал от КОВИД, да разстрелваме по един антиваксар.

за всеки починал ваксиниран по двама боднати?

Васаните нали са безсмъртни!?!?

кацаров колко ти платиха...а на тебе румене...? как така малко след посещението на експерти на СЗО обърнахте палачинката Не гласувайте за радев предател е той

Голям ТЪПАК е тоя Кацарав.

Ако на някой,ВСЕ ОЩЕ НЕ МУ Е ЯСНО-КАКВО СЕ СЛУЧВА!!! ВЪВЕДЕНА Е СВЕТОВНА ТАКСА-ФАРМА-ИНДУСТРИЯ И ОНЛАЙН ПЛАТФОРМИ!!! ДНЕВНИТЕ ОБОРОТИ ОТ ТАКСА КЛЕЧКА СА € 20-50 МИЛИАРДА! ДОХОДИТЕ НА МИЛИАРДИ ХОРА,ИЗХВЪРЛЕНИ ЗАД БОРДА СЕ ПРЕНАСОЧВАТ-СИЛОВО КЪМ-ОНЛАЙН ПЛАТФОРМИ...ЗА ПО-ПРОСТО: ЗАПЛАТАТА НА СЕРВИТЬОРА-ДОХОД НА ПЛАТФОРМА ЗА ДОСТАВКИ!!! НЕКАКЪВ ПСИХОПАТ-СОБСТВЕНИК НА ФЕЙСБУК,ИМАЛ ПЛАН ДА: СЕ ХРАНИМ,ХОДИМ НА ПОЧИВКА,СПОРТУВАМЕ,СРЕЩАМЕ С ПРИЯТЕЛИ-ВИРТУАЛНО...ТОВА БИЛО-“БЪДЕЩЕТО! ДРУГ ПСИХОПАТ,ОСВЕН,ЧЕ ЩЕ НИ ИНЖЕКТИРА ПЕРИОДИЧНО,ЩЯЛ ДА НИ ХРАНИ СЪС-“СИНТЕТИЧНО МЕСО”!!! СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА-САТАНИТЕ!!!

Усещането да си на фитнес днес без сертификат е уникално! ОСТАВКА!

Тва са снимки от февруари. Не лъжете хората

Ваксърите пълнят болниците в момента затова лекарите не искат боц. Кунчев лъже тъпаците, но не може да излъже доктор ята.

Объркана стратегия за ваксиниране. Трябваше вместо смарт часовници да дават ракия, а на по-заможните некоя от джофрите на Пайнеро да им пее на ушенце. После у Инстагняс, Тик-трес и Фейсшита баровците да шернат - щяхме да сме лидер на ЕС по ваксинация. Гарантирано. Ма ни сложиха оня от Бъгс Бъни да ни говори за чували с трупове, после Ботоксовия да се прави на спецеалист и са за финал Фуражките от ДС да се прават на велики. Трагедия.

Всеки народ заслужава това което му се случва! Защо ли този израз така ярко ми изплува в съзнанието!? За българина също и друг израз е подходящ ,,Българина разбира само от тояга, и като му бръкнеш в джоба“ Като се замисля, наистина ли сме толкова прости, че се поставихме в това положение! От друга страна, хиляди благодарности към останалите медицински лица останали на територията за да лекуват този прост и неблагодарен народ! За ваксинирането да споделя и моето мнение. 1. Всички лица на държавна работа задължително ваксинирани, който не иска да си стои в къщи. 2. Всеки не ваксиниран да си плаща лечението, или да им се увеличат здравните осигуровки поне 10 пъти. 3.за всички останали не ваксинирани работници, да им се намалят заплатите, с 20-30% и съответно да се овеличат на всички ваксинирани

Овеличително те осведовявам, че овеличението на грамотностъ ти е право-поропорционално на овеличението на ръционалната ти мисъл. Овеличителю народен.

Я гледай колко много малки хитлери са се навъдили :). Ограничават, забраняват, уволняват. И всичко това в разрез със закон и конституция. Тцтцтцтц. Ами ако ни писне от вас?

А който се разболее въпреки че е ваксиниран (да не кажа заради), и заразява на ред без да се тества какви наказания ще му се налагат? Защото в момента процента ваксинирани болни е близък до процента ваксинирани в общото население и в UK, Ontario Canada и други места на който държавните сайтове публикуват отворено вакс статистика е същата картинка. Май много висок процент от вакснатите сте именно най-големите преносители.

Благодаря за точния коментар. Жалко, че положителната оценка за написаното е блокирана и не отразява истинския резултат.

Измислиха най накрая топлата вода у нас - зеления сертификат ше накара поне още 10 процента да се ваксинират . Ще се вдигне и оборота на продаващите фалшиви сертификати и ДАНС трябва да се заеме . Много по приятно е да отидеш в фитнес или даже на пиано бар и да си по сигурен че няма носители на вируса около тебе …или даже и да има те са асимптомни и отделящи по малко вируси защото са ваксинирани И накрая така е навсякъде и трябва с го разберете , ако искайте не се ваксинирайте и се страхувайте - вярвайте че най богатите държави умишлено си избиват децата , сигурно за да си докарат повече емигранти после :):):)

Ваксинираните не пренасят вируса викаш? Статистиката няма да се съгласи с теб. Лекарите също. Опорките ви са абсурдни.

Schilo

Дрън, дрън....Кой те излъга? Ползата от ваксината е за ваксинирания, което не значи, че е по-слабо заразен за другите. Това, че организма ти не позволява да го развиеш и да боледуваш тежко, не значи, че не можеш да го предадеш на друг. Нямам предвид само КОВИД, а по принцип.

Много по рядко се заразяват ваксинираните. Обикновенно ако имат общ спад в имунната система дължащ се на други фактори.

Кацата е за трепане. Ботокса поне беше последователна.

Втора година,издевателстват над хората!!! “МЕРКИТЕ” и ИСТЕРИЯТА,НЕ САМО НЯМАТ ПОЛОЖИТЕЛЕН ЕФЕКТ,НО НАНАСЯТ-НЕПОПРАВИМИ ЩЕТИ НАД: ЗДРАВЕТО! ЖИВОТА! ПСИХИКАТА! ЕЖЕДНЕВИЕТО! ОБРАЗОВАНИЕТО! РАБОТАТА! НЕКАКВИ ПОЛИТИЦИ И ЧИНОВНИЦИ,ПОСТОЯННО МИ ОБЛЪЧВАТ,ЧЕ ЩЕЛИ ДА НИ СПАСЯТ ОТ-ВИРУСНИТЕ ИНФЕКЦИИ....ВСЪЩНОСТ НИ ОГРАБВАТ,ВЪВЕЖДАТ -ДИКТАТУРА,ОТНЕМАТ НИ-ИЗКОННИ ЧОВЕШКИ ПРАВА!! ! ИНАЧЕ НЕ Е ЛОШО ДА СЕ ВЗИМАТ МЕДИЦИНСКИ МЕРКИ ЗА ПРЕДПАЗВАНЕ И ПОМОЩ НА-НУЖДАЕЩИТЕ СЕ !!!’ ТОВА ИЗВРАЩЕНИЕ-НЯМА НИЩО ОБЩО С МЕДИЦИНСКИ МЕРКИ’!!! САМИЯТ ФАКТ,ЧЕ ПРАКТИКУВАЩИТЕ МЕДИЦИ СА ПРОТИВНИЦИ,НАСИЛСТВЕНО ГИ “ВАКСИНИРАТ” Е ПОКАЗАТЕЛЕН!!! БИЗНЕСЪТ С КЛЕЧКИ И “ВАКСИНИ”-ПРОДЪЛЖАВА!!! АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ ИМАТ ДОБЪР ПЛАН! “ВЗИМАТЕ ПРОЦЕНТ ОТ ГРАБЕЖА,ИЛИ ВИ СЪСИПВАМЕ МЕДИЙНО....ПРОДАЖНИ ПОДЛОГИ И ПОДКРЕПЯЩИ ГИ ДЕБИЛИ-КОЛКОТО ЩЕШ!! ! СЪД,КОНФИСКАЦИИ И СМЪРТНИ ПРИСЪДИ!!! Ааааааа...И ТАЯ ЕСЕН,ЗА ПЪРВИ ПЪТ ОТНОВО НЯМА-ЕСЕНЕН ГРИП!!! Ааааа КОГА СА ЛЕТЕЛИ ЛИНЕЙКИ ЗА :БОЛИ МЕ ГЛАВАТА,МАЛКО КАШЛЯМ И МАЙ ИМАМ ТЕМПЕРАТУРА! ДАЖЕ ОЪЛНЯТ БОЛНИЦИТЕ ЗА ГЛАВОБОЛ!!! АКО ЗАПОЧНАТ ДА ХОСПИТАЛИЗИРАТ ЗА:ЗАПЕК,РАЗСТРОЙСТВО...СЪВСЕМ ЩЕ ПРЕТОВАРЯТ БОЛНИЦИТЕ!!! СЪД ЗА ИЗМАМНИЦИТЕ-ТЕРОРИСТИ,И ЧЕСТИТО ВИ СЕРТИФИЦИРАНЕ,МАРКИРАНЕ...СКОРО ЧИПИРАНЕ!!!

Ще ни поробят така, хора. Не се делете на ваксинирани, неваксинирани и още 10 неща. Така сме слаби! Тук целта отдавна не е здравето. Просто се използва страха за да се постигнат едни цели, които не са никак ок. Плашат със затваряне, ама няма как да ни държат така вечно. Но позволим ли тая лудост с тези сертификати, то помнете, няма да бъде отменена, независимо колко са се ваксинирали. Нали за пример ни дават западните държави. Е защо там без този сертификат не можеш и до тоалетна да идеш, а уж са ваксинирани по на 70-80%, ммм? Това си е чиста проба изнудване! Защо не е безсрочен сертификата и за преболедувалите? Всеки нормален лекар ще ви каже, че те са най-защитети. Ами защото не това е цета. Събудете се, че става страшно, за хас и децата ни.

Трябва да се делим на умни и глупави, и глупавите да си знаят мястото.

Да ми посочи една причина, защо да гласувам за Радев?

Объркал си статиите.

Да ти посоча десетки, защо да не гласуваш за Радев. Достатъчно е да влезеш в хранителен ( и не само ) магазин и да сравниш цените с март месец и , ще разбереш.

трола не спи

Между другото в Британското посолство има информация, че след 27 ноември до 31.1 студентите е България ще учат онлайн. Явно имат пряка връзка с духа на Ванга:) Ама всичко е конспирейшън ;)

Се погледне седмичната статистика, ще се види, червсекихвторник има най-много, четвъртък и петък нещата се нормализират. Нека да глдат седвичната статистика като общо, а не по дни.

СПРЕТЕ ТЕЛЕВИЗОРА - МЕДИЙТЕ СА ВИРУСА! . . . Вижте какво правят истинските лекари, начело със създателя на мРНА технологията в сегашните фЪксини . Международна група от 7500 лекари и учени подписаха в петък декларация, в която обвиняват създателите на политиките за COVID-19 в „престъпления срещу човечеството“ за това, че възпрепятстват използването на животоспасяващи лечения на техните пациенти. До понеделник сутринта Декларацията на лекарите (https://doctorsandscientistsdeclaration.org/) беше събрала повече от 7500 подписа. Подписалите се обвиняват създателите на политиките, че налагат „универсална“ стратегия за лечение, която води до „ненужни болести и смърт“, вместо да „поддържат фундаменталните концепции за индивидуалния подход“. https://bit.ly/7800DoctorDeclaration . (ВИДЕО БГ) Един МЕГА ЯК клип за РАЗПЕРДУШИНЕНАТА пропаганда на ваксинация по БТВ с участието на много известния проститут(Фънки) с пресТитутки(П.Дикова) и събеседнички А.Сърчаджиева и Д.Бакърджиева, които си нямат на идея, че ще ги изтипосат така, че да им се прииска да не са се раждали. Вижте го, и за секунда няма да съжелите за отделеното време. https://bit.ly/BTVpropagandaOff . Ето какво още искам да ви покажа по темата, то си говори само по себе си за всичко което някога ви е трябвало с точните аргументи, документи и сравнения. . (ВИДЕО БГ) Гледайте само какво мега яко интервю ще ви покажа, с най-яката и честна експертка по ваксинални боклуци, моля гледайте и ако съжелите, елате ме псувайте на воля. https://bit.ly/InterviewDrCaryMadey . (ВИДЕО БГ) Вижте документално видео за супер важени моменти с който жестоко ви манипулират с ковида и ваксините. https://bit.ly/FallCabal18 . (ВИДЕО БГ) Топ учен и изследовател д-р Шива Аядурай за COVID 19, най-голямата измама в историята на човечеството. https://bit.ly/DrShivaA-CovidHoax . (ВИДЕО БГ) ВАШИЯТ ИНФОРМАЦИОНЕН ЩИТ СРЕЩУ ВАКСИНАЛЕН ГЕНОЦИД! ВИДЕОТО, КОЕТО ВЛУДЯВА ВАКСИ ТЕРОРИСТИТЕ, ЗАЩОТО ПОКАЗВА ОТ УПОР ВСИЧКО КОЕТО ТЕ ПАЗЯТ ОТ НАС В НАЙ-СТРОГА ТАЙНА! (Заб. Пуснете видеото на цял екран или във фрейм за да вижате напълно субтитрите.) https://bit.ly/shtit-ot-genocid . (ВИДЕО БГ) Вашият антидот за неутрализация на корона ИЗМАМАТА и ГЕНОЦИДА НА ВЕКА, съдържа точните аргументи с които да го ПРОЗРЕТЕ ЯСНО, и да защитите себе си, близките си, и себеподобните от ВАКСИНАЛНИТЕ ТЕРОРИСТИ, и всички налагани ни ограничения. http://bit.ly/StopK19Genocide . Пандемия на лъжата - предупреждение! СПЕШНО ЗА НАУЧАВАНЕ. ВАКСИНИ=ЗАРАЗА. Пример за това как историята се повтаря докато не си научим урока. (ВИДЕО БГ) https://bit.ly/PandemicOfLie . ВИДЕО: Вижте какво прави истинската ТВ звезда Елеоноре Бриглиатори поканена за реклама на ФЪксина в Италия. Направо им го каза ясно в лицето какво правят и какви са. Чуйте я, истински ЧОВЕК, а не отрепка, като наще ТВ подлоги. https://bit.ly/ItalyTvStarTellTruth . Ваксините за КОВИД-19 водят до нови инфекции и смъртност: Доказателствата са поразителни https://bit.ly/MoreVaccinatedMoreDeath . ВИДЕО: Д-р Рашид Бутар - 11 причини да се ваксинирате ако искате да срещнете Създателя по-рано от очакваното. Видео само за НЕваксинирани, за останалите вече е късно за наше голямо съжаление. http://bit.ly/drRashidButar-stopVaxGenocide . Представяме Ви купища видео документални доказателства за безапелационно схващане на тази ключова тема за живота ни на ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ и в тази реалност - "ФОКУСИ, ЛЪЖИ, ПРЕИНАЧАВАНЕ, НАУЧНИ СТЪКМИСТИКИ, ПРОСПИВАНЕ НА МОМЕНТИ ЗА СЪПРОТИВА и в РЕЗУЛТАТ.. ПЛАНДЕМИИ..ЛОКДАУНИ...НАМОРНИЦИ...ЖЕРТВИ...ДИС-КРИМИ-НАЦИЯ...РЕПРЕСИИ..ВАКСИ ГЕНОЦИД". (ВИДЕА БГ СУБ) https://bit.ly/PLANdemiaAntiDotVidea . СЕГА "МИЛИ МИ" МИСИРКИ, ЩЕ ВИ ПОКАЖА КАК СЕ ПРАВИ ПРОПАГАНДА В ПОЛЗА НА ХОРАТА. АЗ СЪМ ВАШИЯ КОШМАР ОТ 2020 НАСАМ, ЗНАЕМ СЕ, УЧЕТЕ СЕ С ВИДЕА, НАУЧНИ ФАКТИ И АГУМЕНТИ, НЕС ВЯРВАНИЯ, ТОВА ДА НЕ ВИ Е РЕЛИГИЯ, А ДА КОВИДАРСКА РЕЛИГИЯ ЗА ВАС, АМА ИСКАТЕ ДА ВЯРВАМЕ КАК БИЛИ НАУКА ХАХА НЕЩАСТИ ДУШИЧКИ СТЕ МИ ВИЕ В МЕДИЙТЕ. ЗА ВАС АДА РАБОТИ НА ПЪЛНИ ОБОРОТИ! . ВСИЧКИ ЯВНИ И ТАЙНИ КОМПОНЕНТИ НА КОВИДАРСКАТА ИЗМАМА СЪБРАНИ и РАЗКРИТИ БЕЗАПЕЛАЦИОННО НА ЕДНО МЯСТО . http://bit.ly/svoboda-bg http://bit.ly/MASKITE-PADAT

Почна активна ваксинация и веднага спаднаха случаите на новозаразени. Това ще да е някакво вълшебство , както се пееше в една песничка от "Измислици-премислици".

Тролът “Без паника” е Мая общата!

Така и не разбрахте, че съм мъж, бе олигофрени.

С ваксина или без трябва да се лее ракия. Евала, батки, За пийване и кръчмуване почнахте да търсите решения.

Продължавате да лъжете и манипулирате с гнусните си лъжи

Огледайте се, променя се селското стопанство, икономиката, финансите, образованието , здравеопазването, социалната сфера и най-вече ценностите на които се крепяха все още много от положителните неща е обществата. Знам, че тези неща не значат нищо за повечето тролове на надница тук, но съм оптимист и се надявам да има и нещо позитивно в главите им

Хубаво мнение, променя се да. И наистина към по-лошо. Моето мнение е, че е необратимо, но това не трябва да оправдава колаборационизма и липсата на отпор на очевидно погрешни политики и решения. Такива тенденции се обръщат с революции. Ситуацията напомня много на арогантността на мария-антоанета.

Добре, че все още има мислещи хора като вас, които ги забелязват нещата. Промяната е планирана още преди време в неправителствени организации като Световният икономически форум със седалище Женева, Швейцария начело с Klaus Schwab, които са известни с думите "Welcome To 2030: I Own Nothing, Have No Privacy And Life Has Never Been Better". Или преведено от английски - "Добре дошли в 2030: Не притежавам нищо, нямам поверителност/тайни и животът никога не е бил по-добър": https://www.forbes.com/sites/worldeconomicforum/2016/11/10/shopping-i-cant-really-remember-what-that-is-or-how-differently-well-live-in-2030/?sh=7d22aaf01735 . https://www.youtube.com/watch?v=aztvWxRKqDQ "The Great Reset. You'll Own Nothing and Be Happy. World Economic Forum Commercial. Davos Group. WEF" . Този процес на промяна течеше доста бавно досега, но откакто се появи Covid, нещата се ускориха със светлинна скорост, както несъмнено сте забелязали. Някой дори би казал, че Covid беше най-удобната причина този план да се приведе в действие в още по-кратки срокове. А какъв е планът може да се види от всички в книгата "The Great Reset" (Великото Нулиране) от същия този Klaus Schwab, основатeлят и президент на Световния икономически форум. Тези хора се считат за толкова дръзки и недосегаеми, че дори не крият какво ни готвят! . Теориите на конспирацияте, относно случващото се в момента, вече се превръщат в реалност пред очите ни. Ако някой си мисли, че е случайност всичко, което се случва в момента, от появата на Covid-19 и отнемането на права и свободи на несъгласните с плана, до икономичестката и енергийна криза, се лъжете. Светът бива деконструиран умишлено (Великото Зануляване) и реконструиран по изцяло нов "зелен" модел. Чувате ли честичко тази дума напоследък? Зелена икономика, зелена енергия, зелена сделка, зелено бъдеще...... зелен сертефикат? . Зеленият сертефикат е всъщност въвеждането на новата "зелена" система за обикновения гражданин. Тази система ще се базира на въглеродните емисии на всеки един човек и склонноста му да следва "зеленото бъдеще". Например, ще ти отнемат точки, ако притежаваш собствен автомобил и не ползваш обществения транспорт. За момента зеленият сертефикат служи само като удостоверение за ваксинация, но ще бъде разширен да включва в себе си още повече подробности от начина ни на живота и няма да е нищо по-различно от анти-хуманната социална кредитна система в Китай осъществена чрез QR кодове, в която на непослушните и неудобните на новото "зелено" бъдеще и "новото нормално" ще им бъдат отнемани социални кредитни точки. При определен брой отнети точки, почват да ти ограничават живота, както правят в Китай. . Може всичко това да ви звучи като научна фантастика, но е самата реалност и дали ще се осъществи точно 2030 година, както са планирали от Световния икономически форум или някоя година по-бързо или бавно, няма особено значение за тях. Важното за тях е, че нещата засега вървят в тази посока и вече без съмнение го виждаме в ежедневието си. Все пак се радвам да видя, че у нас все още са малко хората съгласни да им бъдат давани привидни свободи и сигурност (отнети от същите, които сега им ги връщат!) в замяна на приемане на троянския кон наречен "зелен сертификат", при който хората са сведени просто до едни QR кодове с определено количество въглеродни емисии. В една такава система, в която намалението на въглеородните емисии е цел издигната в култ, намалението на населението и спирането на икономическия растеж е най-бързият начин за постигането на тази цел. Усещате ли вече накъде духа вятърът? Ако не, скоро ще усетите.

ПРОЯВАТ РАЗУМ И ДУХ И НЕ СЕ ОГЪНАТ НА ЛЪЖАТА, И ОСТАНАТ 75-80% НЕ НАДУПЧЕНИ, ЩЕ ПОЛОЖАТ КРАЯ НА "ОНИЯ" НАДНАЦИОНАЛНИТЕ КУКУВИЦИ , ЗАЩОТО ЩЕ БЪДЕМ ЗА ПРИМЕР, ЧЕ "МОЖЕ И ПО ДРУГ НАЧИН"! ИСТОРИЯТА ПОКАЗВА, ЧЕ КОЙТО СЕ ХВАЩА С НАС ... ПОСЛЕ СЕ СРИВА ... ИСКАМ ОФИЦИАЛНА СТАТИСТИКА - КОЛКО % СА НЕ-НАДУПЧЕНИТЕ В ЦЯЛ СВЯТ?

Статистика има в интернет. А иначе трябва да идеш на психиатър. Говоря сериозно.

Всяка статистика бива манипулирана в интерес на тези, които са на власт. Така че истината може да се узнае само след успешна революция

Управление ! Ние нямахме толкова болни и умрели дори, когато нямаше маски, ваксини и лекарите се чудеха, какво е това ковид и има ли то почва у нас.

Тогава имахме 12 000 повече учрели за годината от “чуденето” по мерките и паниката на лекарите, без доказана корона.

Лъжа!

Туй НСИ много лъже, а?

И сега затварят вече болниците. Прогов и Александровска, Варна...

Въпроса е защо ги затварят - в Пирогов се водят 1600 легла. Далеч е от пълен. Отново не приемат планови. Доктори бол. Така че, малко трябва да ги постегнат и ако не им се работи вън от системата, а не само по 30 000 лв дмс.

То обясни на някой, който не може да си оперира крака защо ги затварят. Затварят ги защото Кацата, който назначи началниците там така каза.

И преди “кацата” постъпваха така бе. Че директорите им не струват - така е. Болницата е социална дейнсот, която в момента оперира като алчна корпорация и подбира само най-печелившата дейност откъм вложен ресурс и печалба. Това в момента е ковида - 1 лекар и 2 сестри вадят по 400 000- 1 000 000 на месец. Без носене на отговорност за резултата.

С тези резултати, ако има 20% ваксинирани и в болица постъпват 13%, ваксината осигурява само 1-13/20, 45% защита. Дори и 100% да се ваксинират и дори това да е нещо, при което един средно заразява само още един, няма да има никаква полза. Стига сте лъгали, зелени чорапчета, ваксините са ви гола вода.

За не-ваксинирани се броят и хората, които са го изкарали вече, които реално са повече от 50%. Процента не-ваксинирани и не-боледували е много близко до процента ваксинирани и не-боледували. Така че сметката не ти излиза...

Това което казваш само ще наклони ще повече нещата в същата посока. Ваксините са менте. Може и да е нарочно, ние даже нямаме право да се пазарим. Единствената възможност е да го изкараме всички.