Три четвърти от сирийските бежанци в Германия са на социални помощи

Данните за безработните не включват хора, които посещават езикови курсове или курсове за интеграция

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Издръжката за бежанци от война се поема от ООН. По време на войната в Югославия пак имаше много бежанци. След войната нещо май съдиха Германия. Давала около 70% от парите за бежанците а дигите ги прибирали.

Само 5% от населението на Планетата са араби,но...50 % от мигрантите по Света са араби... Защо ли?

Защото по земите им петрол и не могат да го пазят.

Като утрепеш сириец, хем взимаш пари, хем спасяваш България и Европа.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Социални помощи на бежанци 3-4 пъти по-високи от пенсиите на европейски пенсионер.... долно лицемерие и цинизъм...

Това най-вероятно е fake news. Прегледах статиите на Дойче Веле, там не пише нищо подобно! Пише, че циганите в България нямат работа и са на социални помощи, защото са дискриминирани!

Има го на много германски сайтове. Примерно на rtl. Ама сигурно не вдяваш немски.

Писанието ти доказва,че си на издръжка на Сорос и НПО-тата му...

Е те да се радват, че 100% на са на социални. Или както арабелите си викат "Ялла на социала". Да си ги хранят и плащат.

tonk11

Ами така е. За обновяването на нацията трябва да се плаща.

Това е всъщност положителна новина. Значи 25% не са на социални помощи -:)).

Чети внимателно. Не са на социални помощи, защото им плащат да посещават "курсове за интеграция". Никъде не пише, че работят.

Нали баба ви Меркел ги покани сама тези скакалци мързеливи в държавата си????Нека сега си ги отглежда и хрантути,докато на средностатистическия германец му излизат свитки от очите от работа.И докато тази невероятна държава се превърне в...Обединените Германски Емирства.

Не ги мисли тях, като свърши войната в Сирия, те ще ги засилят кой от където дошъл, разбира се като си запазят каймака им, като лекари, инженери, предприемчивите и т.н.

Доброволно едва ли ще се върнат. Освен това, те не са 100 човека, те са милиони, как ще ги "засилят" обратно?

Ха-ха-ха, ти не познаваш обърканото германско мислене и вътрешните им конфликти. Едно време така са мислили и че турците ще се върнат обратно в Анадола, ама не ! Как ще ги разселят, нали веднага ще скочат зелените и утопичните социалисти и страната ще се разцепи на две ? Набутаха се и с тая сган завинаги.

И все пак германците са доказали, че бързо се оправят от кризи (не са като нас да агонизират 30 години), така че наистина не ги мислете, ние да си гледаме нашата кочина, идете и погледнете в произволно избран родилен дом, какво е съотношението на родените българчета спрямо другите.

Да бе, с ГДР-то защо не се оправиха ? Сума ти милиарди наляха там от данък солидарност и кво ? Демографска криза, разделение на половете (източногерманките избягаха в западните провинции и останаха непропорционално много мъже), безработица и масово недоволство. Не случайно там Алтернатива за Германия е най-силна, т.е втора политическа сила с няколко процента разлика до първата, а другата традиционна партия е в колапс.

Ей това хората имат много къса памет и понякога никаква логика! Кой помни термина остарбайтер, не това не е гастербайтер, като помислите ще разберете, че немците не само не минават с бежанците, но дори икономиката им става по-силна! Другия момент от статията 75% бежанци са на социални помощи, но равнището на безработица при тях е 44%, значи има доста такива които са и на заплата и на социални помощи. И последно най-многобройните чужденци постоянно пребиваващи в Германия, не са нито турци нито араби, а са рускоговорящи ! Защо ли?!?

Защото са започнали преселението още от войната и повечето са родени там. А да си чувал за ГДР? В последните години иа много прогонени от немотията на демокраДцията от Украйна.

tonk11

Всъщност най-многобройни вероятно са турците.

Най-краткия виц: Арабин-миньор.

евреин миньор!

150000000000000000000000000000000000000+

Новите готованковци в Европа и къде ли не!Идват на подредена маса с голямата лъжица и просто сядат,защот им разрешават.Но които не работи,не трябва да яде!

Нали бяха лекари, икономисти, инжинери. ......

И лекари има, ама държавата не може да осигури хора за провеждане на изпити и си стоят така с години без призната квалификация. Това е регулирана професия и ако дипломата ти е извън ЕС, не се признава без полагане на всички изпити по медицина на немски език, а на изпит не може да се явиш с години, защото няма кой да го организира. Заради 500 арабски лекари в Баден Вюртемберг, жена ми от бившия СССР чака от 2 години да мине през бюрокрацията и не знам още колко ще чака докато и дойде реда. В родината си вече щеше да е заместник завеждаш отделение.

Тези глупаци си унищожиха държавата... чудя се само народа им оглупял ли е, или е приспан...

Архитектите и лекарите на Меркел, а ?

:) И професори, и ИТ спецове... направо вундеркинди;)

Абе цървули смотани, вие ходи ли ли сте в Германия.Цивилизация на светлинни години, която е способна да поеме и тия несретници и да ги спаси. 209 пъти по добре е и от БГ. Хабер си нямате, платени тролчета остарели и полезни идиоти, както бише в книгите на ФСБ.

сметката щеше да ти излезе ако бейби бумърите още 30 години бяха там... Проблема е че бейбибумърите излизат в Пенсия и няма да има кой да работи на тяхно място и да плаща данъци и да изкарва пари на международните пазари... Бейбибумърите ги има във всички западни държави - този проблем няма да удари само Германия, а и другите западни държави - ще има надпревара кой на кого да краде кадрите... Сега имаш избора -в Германия да работиш и да плащаш 50% данъци и отдръжки и да се надяваш да не станеш бройка в криминалната статистика или в Бяла държава с 28% данъци и отдръжки и без арабите и африканците на Меркел.. Къде ще живееш и работиш?

Съгласен съм по принцип, само не знам къде е тази държава с "28% данъци и отдръжки"? В България преките данъци и осигуровки са 40%. От там нататък са непреките данъци - ДДС, акцизи , лицензии, мита и т.н.

още колко милиона същества може да поеме Германия според вас,без това да се отрази на данъчната и социалната политика на германците?

вече се отрази ЕКО/СО2-Данъка идва във Франция и Германия заради това. Още 2016 Шойбле/Финансовият им Министър/ се изказа за данък "бежанец" на бензина и дизела по 1 Цент на литър... 2015 Проф Вернер Син каза че трябва да дигнат пенсионната възраст за бейбибумърите за да може да се покрият разходите за "бежанците"

Способна е да се съсипе, както е видимо вече :)

ще свърши!Джендърството,либералпедерастията ще започнат да се преследват и наказват строго ,и докараните от тях индивиди,ще бъдат екстрадирани в родните им дупки!

Нещо не следиш политиката, в цяла Европа се образуват крайно леви организации. Този път први ще са руските тролове в затвора.

Ей прогресивните ляво-десни и тук се разпищяха ..свървшва ви времето другари ,свършва :)

растеж, растеж, ма ресурсите не нарастват, а намаляват. расте само броят на консуматорите...

А пък Русия благата на ресурси, пък народа яде ряпа.

Те не работят, но децата им ще си изработят за всичко. Германците мислят за години напред, докато нашите политици са като циганите- ден за ден.

искаш да кажеш както на турските гастарбайтери децата сега си заработват??? дето казват че 3-4 генерация са по радикализирани от техните дядовци и баби? Или как ще са по-добри от роботите ? едните имаха късмет да карат Таксита... Ама до 4-6 години като влязат автономните Таксита, да видим ко ще карат...

"Електромобилите в Дженерал мотърс може да означават по-малко работни места" една статия от дир-а сега... в Германия колите и те ще стават на ток... Ти знаеш колко дойчовци ще останат безработни...

Че как , то е видимо това във Франция примено хахаха

Нещо яко бъркаш, че всичките тия, дето правиха атентатите бяха второ и трето поколение "бежанци", които винаги са били на помощи и се били радикализирали. И от германските такива не се очаква да работят, просто няма кой да ги научи в семейството.

Казват, че в Германия не достига работна ръка. Защо не научат скъпите гости на работа? Все нещо ще могат да вършат. Или принуда да работят под заплаха за отнемане на соц. помощи ще им потъпче правата?

потърси коефициент на интелигентност в интернет по страни... после потърси с тези способности каква работа могат да вършат.... третият свят не е третият свят без причина...

Тая работа с коефи;иентите на интеигентост е работа на американската армия навремето - да видят под какъв праг ефектът от кадрите става обратен и повече вредят, отклокото допринясат. няма какво да го гледаме по страни, ама нарпаво по етноси - тези навлеци сега няма да ги вземат в армията и за пушечно месо, швабите на тях ще разчитат за работна ръка - нещастници. Под IQ84 и демокрацията е невъзможна, защото нямат умствения капацитет за такъв вид общестевно устройство. Обаче да не са фиксираме толкова на тая интелигентност, щото швабите като са с около 100 точки и какво? Без бой си скапаха държавата, а покрай нея ще потъне и ЕС. Така че уж са интелигентни, а реално в моного отношения са далеч по-тъпи и от нашествениците.

Интелигентният човек е по-податлив на заблуди, докато примитивният следва основните си инстинкти. Защо Германия реши да събира третия свят в Европа ? От много акъл и криворазбрана хуманност. А австралийците стрелят по тях с картечници и дори и да се палят им третират раните и ги екстрадират обратно. Докато не настане тотална катастрофа няма да им уврат на немците чугунените тикви. В този смисъл лошото е предвестник на доброто, защото при някои хора няма как да се изкорени заблудата докато не нанесе сериозни щети.

като включим и посещаващите езикови курсове - стават 100% на цоциалки

вкючи обаче и старите и децата - кажи речи 100% са на социални помощи... въпроса е тиквата дали ще му светне лампата да ги върне дето са тука..

а бабите на пазара ги гонят че продали 3 връзки магданоз и не чукнали фискален бон

Чл. 4. (Доп. - ДВ,бр. 40 от 2013 г.,всилаот 30.04.2013 г.)Не е задължено да регистрира извършваните от него продажби в търговски обект чрезФУ/ИАСУТД лице,което извършва следните дейности: 2. (изм.и доп.- ДВ,бр.84 от 2015 г.,в сила от 30.10.2015 г. ) продажби на собствена и непреработена селскостопанска продукция от физически лица,които не са търговци по смисъла на Търговския закон. Първо четете нормативните документи и тогава коментирайте. Същото се отнася и за тези 20 човека, които са ви дали плюсове.

блазе им на немците, ще си оправят демографията, и ще има кой да издържа немските пенсионери след години, когато сирийците са научат да правят мерцедеси и леопарди...

Германия има сланинка за около 6-7 години... шведите нямат обаче... "Все повече местни данъкоплатци напускат Шведските мигрантски градове са изправени пред фалит" воцхенблик.ат на немски намирате залгавието на статията..

Всеки welfare state е обречен в краткосрочен план, камо ли в дългосрочен. Това, за да работи, трябва етносът да е високоинтелигентен, морален и дисциплиниран, за да не се злоупотребява със системата. Злоупотребите обабе са неизбежни в реално общество и ефектът е, че се поощрява лентяйството и мързелът и се наказва трудолюбието. Етапът когато масово хората си кажат "бе, аз ли съм най-простият да им работя на тези търтеи" вече чука на вратата. Реално даже отдавна е дошъл, защото още отпреди 10 години наблюденията ми от Англия и Германия е, че местните масово работят само колкото да си възстановят рпавата и пак да кацнат на социалната софра. Затова и социализмът не работи с неговото "на всекиго според подтробностите, от всеки - според възможностите". Аз ще се гърча, пък другите ще ми ядат труда наготово...

САЩ, Израел, Саудитска Арабия, ... бомбардират, сменят правителства, финансират главорези. Турция си взлиза и излиза с армии от Сирия и Ирак когато си поиска. Германия, Гърция, Испания, Италия .... ние... обаче трябва да приемаме бежанците и да ги издържаме, щото сме в НАТО и сме солидарни. А виновните не приеха дори и 1 бежанец . Но ние сме верни... както винаги...

Всяко начало има край. Дай Боже да го дочакаме.

Крият се много важни характеристики на емигрантите от последните години в Германия. 1. Колко от емигрантите са от Сирия (бягащи от войната). 2. Колко от тях са мъже, жени, деца. 3. Колко са мюсюлмани и колко са християни. 4. Процент на работещи мюсулмани и процент християни. 5. Колко пари струват всички емигранти на държавата и от къде са. 6. Процента на работещите емигранти от източна Европа. 7. Колко пари са усвоени от други хора и организации, които са за емигрантите. Отговорите ще дадат много начини за справяне с проблема и кой има полза от емигрантите

Добре, че се пръкнахме най-накрая и ние в Европата, съвсем навреме, да им кажем на европейците къде бъркат и как да го оправят, благодарение на челния ни опит в сферите на икономиката, политиката, образованието и културата.. Все пак 50г сме били една от най-развитите държави в световен мащаб, мед и масло течаха от чешмите- това според русофилите и архивите на Работническо дело де

За един бит двама небити дават... така че точно ние може да даваме акъл на тези дето си мислят че наследените пари им дават право да се големеят-)

Не говори глупости - от под коя нула започват? Американците ги нарпавиха своя колония и ги наляха яко като буфер в Европа. Без тях бяха заминали. Същата работа е и с Япония. Германия и в момента не е напълно независима държава. С какви пари се възстановиха след войната, бре?! Викаш без пари посториха всичко нанова, а само с труд - ха, ха. Къде го има това. Американците и СССР крепиха сума десетилетия - като се почне от ВСВ, та до 80-те години едва ли не. Те са скачени съдове, а само за пред простолюдието имаше противоборство. Без американските пари, комунизмът щеше да е рухнал още през 60-те години на миналия век. Егати заблудения народ...

да, можем да даваме акъл, защото сме го преживели развития социализъм, и разбираме кога се заражда нова диктатура, като тази, която сега завладява света - културния марксизъм...

Изключително интересно и ьабавно е да четем в този форум как българските русофили-национални предатели са се загрижили за германските пенсионери и немската социална система като цяло. Имаше един лаф- само българи могат да обсъждат недостатъците на последните модели Мерцедес докато си карат допотопните жигули, лади или голф 2ки Драги притеснени съграждани, всички знаем,че сте много по-умни от-всички европейски политици, в частност от немските, не се косете, ами ги оставете да вървят по-кривия път. Вие продължавайте да си живеете смислен и красив живот, гледайте си вашата отговорна и сложна работа, не хабете нерви напразно, изпушете кутия цигари, хапнете 3ка кебапчета, изпийте кило ракия, пък нека ви е зле,а?!

Дарвин е бил изключителен интелект, а ти само срамиш името му. Ние немците таман два пъти миналия век ги оставихме да се наиграят, щото те са големи и умни, а ние сме малки и глупави. Два пъти ни завлякоха със себе си и ни натресоха комунизма, който е тяхна идеология и тяхно мероприятие за изкарване на Русия от войната, пък после "ще го мисилим". Западняците освен тъпанари са и лицемери - нахакаха ни комунизма, като го развиха в идеология и осигуриха финансирането му, пък после ние сме били лошите.

Направо сте неизчероаеми капацитети, вие, трудодещите се русофили. От 1-2 седмици това е новата тория, че Германия ни е завлякла към пропастта през ВСВ, и после СССР ни е спасил, и е съградил цветуща НРБ, щото сме им мнооого симпатични, а и братя славяни, и всичко са ни го давали безвъмездно- АЕЦ, оръжия, коли, телевизори, и само ние сме печелили от тази симбиоза, и толкова хубаво беше през тези години, че даже затвориха границите хората да не се депресират и стресират от тежкия живот в западните държави, ееех мъка.. И когато все пак след 90та отвориха границите, 2 млн българи офейкаха от Родината си въпреки, че я обичаха, но видяха страшната реалност в държавата си, най-вече деформираното и изродясало мислене на повечето от сънародниците си.. Оф, грешка, евреите са ги накарали, начело със Сорос, и американците с плана рът -прът-ът

Такива сте германофилите - който каже истината автоматично е русофил. Най-голямата жартва на немския комунизъм е на първо място Русия и на второ място всички нас, които ни харизаха в "източния блок", щото такава беше играта. Комунизмът е западна креатура и беше на изкуствено дишане от САЩ сума десетилетия, като се започна от ВСВ. Без немските чалъми в края на ПСВ, Русия щеше да си е една полуазиатска държава, с капацитет някъде около Турция и да не я мислим толкова. Вместо това, швабите в типичен стил правят грешка и от нея - катастрофа, та напомпаха това мудовище, което разказа играта на десетки милиони европейци.

" от-всички европейски политици" .... сериозно ли всички европейски политици са либерсти? :)

Тиквичке, не ми говори, че германците са... много "железни" като народ, защото само дни след като Съюзниците влизат в Германия, те не са могли да намерят там... кьорав нацист, за цвят дето се вика, а години наред точно тези същите са изпъвали в шпиц стройните си тела, за да поздравяват Фюрера си, правейки се на слепи, че на метри от тях биват убивани с хиляди хора от цяла Европа! И точно заради тези си грехове, на днешните немци се вменява вина и им се набива в чутурите, че трябва да се раждат със... свалени гащи, което те и правят, разбира се с малки изключения, които биват наричани... нацисти от онези, които създадоха... нацистите реди време, чудна история, нали?!?

А трудолюбивите и честните плащат данъци, глоби и такси, че да издържат търтеите! Добре дошли в Европа!

И по две работи работят,за да живеят нормално,,къща и кола на кредит и я изплащат цял живот,,това е нормалното.А на тях всичко им подсигуряват и днени им дават.А тука има много хора живеят в МИЗЕРИЯ И МАЛКИ ДОХОДИ И ПЕНСИЙ И СИ ПЛАЩАМЕ ВНОСКИ В ЕС,нали сме от техният клуб но на никпй не му пука за нас

Съвременният германец е пълен идиот! Тези паразити никога няма да проработят. Иначе българите сме със 150 евро пенсия и 450 евро заплатки! Нека има за орките от Азия и Африка! Това е пълен крах на Европа, християните и бялата раса!

Сега Великобритания като излезе без сделка ще им лъзнат през Ламанша с контейноровози и после десните ескремисти ще ги върнат обратно на Ердоган.

Една трета от българите там също са на социални под една или друга форма

Мургавите "българи", а не образованите и трудолюбивите!

това не са българи а същества с временно българско гражданство!

А колко четвърти от нашите т.н синти-роми са на социални помощи?

Пари имат за това е така...и хора за работа нямат...Меркел ги покани..уж да работят,но май нещо обърка етноса...тва са новите цигани на Европа..оп да не се обидят роми:)))

"Пари имат за това е така" Верни приказки думаш, ама като им свършат парите, знаеш немците какви световни поразии правят. Демек, и с достатъчно пари, пък и без пари да са, дойчовците на всеки 50-70 години все прявят в/на Европа по някой голям зулум!

Оптимистична цифра.Ако чакат арабите да им работят преебали са се.Въпроса. е откъде Германия има социални фондове да храни тия търтеи.Накрая ще фалират и немците ше останат и без пенсии.Чичко Шорош съм сигурен че в момента е във възторг.Един човек успя да преебе цяла нация.

Това не е учудващо. Интересно ми е другата четвърт какво работят в Германия и плащат ли данъци за да издържат тези три четвърти?

Еейй,Саше...Саше...не четеш ли ? Написано е ...останалата четвърт ..."посещават курсове по език и интеграция"...също заплащани от ...данъкоплатците ! Те така...Хак им е на германци...французи и всякаква еврогейска и либерална "демокрация" ,само се чудя ние българите що дирим в тоя съюз ,който ни налага само ограничения ,директиви...още от времето ,кога спяхме пред тяхните консулски служби у нас за по една едноседмична виза ,за да си докараме по някоя кола от тях ? Че и с парите си отивахме и с всякакви изрядни документи.А тази афро-азиатско.арабска измет,не само без никакви документи приемат ,но дори ги извозват, спасяват ,че им и плащат да се ...размножават ,евът,колят и ...взвривяват ! Не смея да пиша какво мисля за тия ,че ще ме изтрият !

Няма какво да пишеш - сума народ имам същото мнение за тия скапаняци. Първо ни натресоха комунизма с двете започнати от тях световни войни, после се държаха с нас като с получовеци, а сега демонстрират абсолютно липсо на критерии като наводняват общия ни континент с паплач от Африка и Азия. Най-голямото зло на Европа е Германия и за миналия век е отговорна за доста над 100 млн европейски жертви - комунизма им го пиша пак на тяха сметка с техните идиоти Маркс и Енгелс и с тяхния агент - Ленин, изпратен с два вагона злато, за да изкара Русия от войната, без значение на дългосрочните последствия.

PEYTSCH

Като прибавите че езиковите и интеграционните курсове се плащат от нещастните германски данъкоплатци и че здравеопазването и подслона се плаща от общините и от Берлин, тогава можете да пресметните къде са отишли 54 МИЛИАРДА ЕВРО...досега...Защото Меркел обещала на Италия да взема 25% от „спасените“, а Гърция просто ги праща в Германия...А всеки месец идват 18 хиляди нови мигранти...някак си...Прогнозата е че догодина Германия ще стане Ислямия...с още 4% отгоре на сегашните 5%.

Малцина са тези ,които работят наистина, други само симулират тази дейност, примери от наше близко и далечно обкръжение. Но да кажат и за самите немци две предавания има по RTL Armes Deutschland и Hartz und Herzlich, идея си нямате колко от коренното население паразитира и е на помощи, хора в разцвета на силите си, по цял ден пушат цигари и се мотаят а работа има за целия китайски народ, стига да имаш желание, изключвам тежкоболните ,които имат право. Направо се хванахме за главата и това е един огромен процент!!!!

PEYTSCH

Така е, но мнозина от тези германци казват закого и закакво да работя щом идващите паразите са все повече ? И да кажем че пенсионери които не са се самоосигурявали плащат до последния си ден 250 до 600 евро здравни осигуровки плюс наемите...

Да си ги държат и да си ги гледат. Поканиха ги, наводниха цяла Европа с тази сган, сега да им се радват.

Езиковите курсове СА интеграционни курсове - 600 часа немски език и 100 часа т.а. ориентировъчен курс - 3 модула - политика, култура и общество, история. Не знам тази статистика откъде е, но понеже работя в тази област, цифрите са съвсем други.

Я млък бре!!! Преди 30 години като кацнах в Канада НИЕ не бягахме от война... И се прославихме там с кражби побоища и всички бяхме на социални помощи. Така че си гледаите кочината и не умувайте много.

Ее..ти се изказа...имам 10 човеке познати и роднини в Канада и никой никога не е бил на помощи... Явно твойте познати са друга класа!!! Не може да ни сравняваш Нас с някви авганистанци...тва е друг свят..тея хора идват да живеят в Европа от землянките буквално и в София съм ги виждал...не могат да четат и пишаш. А и да ти вметна само щото всеки има приятел вече и в Германия ..земи попитай кой е на помощи??? Да има и такива ,но не са 74%...

Какво ревете за Германия, не са само там така нещата. В Гърция е още по-лошо, гледах ги как по цял ден се мотат по улиците между туристите, а 3 пъти на ден отиват в соц.кухня, където им се готви специална храна, а нуждаещите се от лекарства се редяха на опашка в сграда до хотела ни и всичко това безплатно. А кажете кой от тях е толкова глупав, че да отиде да работи? Най-вероятно и в болниците ги лекуват така, а тия раждат и не се спират. Дали наистина политиците не разбират какво ни очаква?

Храната им трябва де е халял - според законите на Исляма Информирайте се

Ай моля ти се няма халял..ако нещеш ходи си купи дюнер!!! Много ги изнежихме тея ... Те даже и уж не трябва да пият ама се правят на мармалад....измет са повечето това е истината!

Мислиш ли, че на политиците им пука за нас?

Те къде, в космоса ли ще живеят?

Не се косете , противника на преселението Зеехофер-вътрешния министър на Германия , вече запя друга песен -- иска Германия да приеме 50 процента от прекосилите Средиземно море до Европа

А баба Меркел така се надяваше да им работят, ама не, те искат да живеят на техен гръб. И да само сирийците, а то всичките "бежанци" са такива, ама хак им е, като ги поканиха, а сега и размножават.

Баба ти Меркел не я мисли за толкова проста да не знае че арабите и черните са най- мързеливите хора в света та да ги чака да им работат.Това е отмъщението на хазарите заради холокоста.Ще превърнат Германия в гето за всякакви боклуци и ще карат германците да им слугуват докато ония им ебът жените.

Това ще включва ли и нея? Може пък затова да ги покани, а?

Какво очаквахте либерали , от това масово преселение на арабите ? Те дойдоха не да се крият от своите „Диктатори “ , да си поживеят на гърба на белите тъпаци и да източат Социални помощи на Германия , Австрия , Франция , Швеция и така нататък ! Докато Комисарите на ЕС , не измислят закон благоприятен за живущите в ЕС и за трудностите на тези Икономически емигранти в съответните Държави на ЕС ! Време е да отделим Кюфтетата от Мухите ! Най- ефективното действие ще бъде , когато започнат да глобяват Държавите които приемат Икономически емигранти умишлено за да присвояват пари от фондовете на ЕС , преназначени за емигрантите !

Най - ефективно е да изселим мизантропите Спрете омразата Любов сега!

Първо туй ни са сирийски бежанци,а нашественици подпомогнати от Западналата синя измет! Кога бял българин ще му дадат така да стои?

Българите имат държава. Сирия е унижожена, познай от кого - да Русия!

О-л-и-г-о-ф-р-е-н!!!

Сирия е унищожена с помощта на техните мили съседи евреите и турците....човече...ти да не си расъл в саксия ?!?!? Не пиши глупости като не си информиран ама грам!!!

В Германия пари не се раздават просто така , държавата плаща помощи за издръжка на мигранти / бежанци но при определени условия , колкото до джоп-параса, както му казвате , това са 160 Евро -- те стигат за да си купуваш бонбонки грубо казано. Парламента прие закон -- до хиляда човека могот да дойдат на месец за да се съберат семейства с тези който са вече влезли - така че ще трябват 50 години още.

Това е една пенсия в България, каква джоб-парсъ за бонбони?

Абсурд! Докторите, инжененерите, детските учители и футболните съдии нямат работа? Трябва да има някаква грешка! При 75% от тези “доктори”, “инженери” и прочие НЕГРАМОТНИ (не могат да четат на родния си език), как да очакваме да си намерят работа? Не живеем с 14 век, все-пак, за да се интегрираш в една развита икономика трябва да можеш поне да четеш и пишеш. Другото е мъртво тегло. Могат единствено да ядат, отделят и размножават. Като планктона.

Ама верно ли? Не мога да повЕрвам! Нали "трудолюбивите и миролюбиви" мюслитата щяха да влеят свежа кръв и да наситят пазара на квалифицирана работна ръка? Сега да не се окаже, че баба Меркел и Маркончо са се объркали и са пуснали търтеи които да им източват социалната система и да обогатяват крими контингента?

Абе "Павка" ...много лъкатушиш бе брат...Май на два стана тъчеш ...Ту си срещу Путин и Русия ,ту критикуваш Меркел и Макрон...Даже по лайковете се познава за кой коментар на коя каса ще чакаш ...за рубли ли или за $$...Както казваш: "Пазарна икономика" А ?

Ах ,защо не съм сирийски бежанец !

Най-трудното е да го докараш на цвят и грозна мутра. Иначе си "губиш" документите и газ.

може да попита оня чиляк от Бундесвера дето като го гепаха за нацистка пропаганда се оказа че е взимал помощи и като сирийски бежанец;)

Не е ясно докога Германия ще продължава така. Голям е страха там да отказват да приемат отрепки от Африка и Азия. Ако го направят, цялата пропаганда в САЩ която се контролира от евреи ще започне да бълва хули и обиди срещу Германия и нейното минало. Сегашните германци не са виновни за делата на дядовците си. По лошо е че грешни решения (в случая с мигрантите), директно влияят върху останалите от ЕС.

цялата пропаганда се контролира от тях! Значи оня който говореше същото навремето е бил прав така ли?

Много сме изненадани, а?