"Трейс груп холд": Ремонтът на шосето край Своге е изпълнен качествено

Сцеплението на пътното покритие зависи и от текущата поддръжка и чистотата му, казват от фирмата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кого лъжете бе, идиоти? На километър и нещо от Н. Искър, от дясната страна, по посока Своге, две години стоя едно парче оголен чакъл (около 4м2), където си личеше дебелина от 2см. Два километра преди Ромча пак такова парче. След табелата за Ромча пък около 600 м2 пропаднала част караше колите да танцуват кадрил. Сега след ремонта и пък симпатично подскачат.Защо две години никой не се сети да ремонтира, до трагедията свогенска? Преди Своге има един "прекрасно изпълнен" мост в завой, с безброй прави ъгли (за удобство на шофиращите).Никога ли не сте виждали завой? Колкото до формулата за асфалта нещо сте се объркали, поне използвайте командировките по предназначение: два вида гранитна фракция, 1 част гранитно брашно, 1 част битумна маса и никакъв варовик! Професионални идиоти!!!

Къде са пробите от асфалта, взети след катастрофата?

А защо правите това изявление чак сега?!

След като ремонта на пътя е качествен защо го преасфалтирахте след катастрофата?

BajMihal

Хехе, махнаха настилката за "да направят спешен ремонт" и сега, когато няма доказателства за калпавата им работа, станаха курнази. ИДИОТИ!!!

Една кипчина депутати имат акции в Трейс, така ще е занапред.

да скрият това което смятаха да оставят след себе си и бодаше очите. Не са го поправили, защото щеше отнеме месеци и изцяло затворен път до Своге. И пари трябваше да се връщат - ББ-Т също трябваше да вади . Покритото пак ще лъсне, както се открива заметеният под килима боклук, ама до тогава ще са изтекли 5-те години гаранция на "ремонта".

Ха-ха-ха... тия за малоумни ни взимат всичките. Всеки който се разходи по този път с лекота ще забележи дългите пукнатини, израстналите дървета през "дебелия" асфалт, пропаданията и.... дупките които запушиха аварийно чак като умряха 18 души! Поне малко срам нямат ли тия... хора не мога да ги нарека, пък животно също, че ще обидя цял животински вид, наричайки така тия нагли мърдащи организми които само хабят въздуха които дишат. Ех, в този момент искам да бяхме китайска провинция, досега да са ги разтреляли....

Пак котараците и пак наглост, арогантност и безочие събрани на едно място. 18 човека изпратихте в гроба алчни копеленца, дано до края на живота си грешните ви душици покой да не видят.

Сикаджията си е взел парите, полицаите в Своге пишат доклади, че пътят е опасен и детето Нанков смутолеви нещо за лошото качество на пътя. Парче от асфалта отиде в Австрия да го изследват. Щото тука сме малоумни и не може да разберем какво има в едно парче асфалт. Сега сикаджията ще строи кокетно стадионче. Толкоз.

За почти месец ТОВА ли успяха да измъдрят? Какво означава текуща поддръжка на път, за да се осигури достатъчно сцепление? Може би някой трябва да стои с едрозъба пила и да пили всеки ден по-малко асфалта за да има достатъчно сцепление?! За чистотата ясно. Но при катастрофата няма данни да е имало маслено или някакво друго замърсяване. Има обаче данни, че фирмата изпълнител не е обърнала НИКАКВО внимание на множество писма, да дойде и да си отстрани неизправностите. Въпросът е ЗАЩО. МОже би тази фирма е богопомазана, свещена или си има ангел-пазител.

Ще осъдят шофьора, а пък Трейс са платили на толкова много хора в правителството, че няма кой да ги осъди.... Ремонта е изпълнен качествено, но чак като се изтрепаха хората.... А първоначалното изпълнение беше безобразно- нали така? Само че вече няма как да се докаже- те изгребаха целия горен слой асфалт........ жалко за хората!

Трейс, горете в ада, бе

Боко твойте явно нивга не ще те предадат!!!! ПОЗОР!!!! Кое сега в БГ е качествено?!!!! Нищо!!!! Но всеки си измива ръцете и виновни няма!!!!! Само потърпевши......... Стигнахме до българите имат ЗАДЪЛЖЕНИЯ, а всички други само права

Фирмата е изпълнила заданието. Това ,че проектът е некачествен, си е отговорност на управляващите.

tonk11

Не! Не може се те да ви виновни! Ако проекта не е качествен е виновен проектанта.

18 души загина, а те продължават с наглостта си. Пас мина корумпирани продажници.

Ами, това означава, че Трейс толкова могат, а резултатът са трупове. И не бива да правят пътища. Друг е въпросът какво трябва да реши съдът, защото за тези пари корупцията не е малко.

Накрая ще излезе ,че шофьора е виновен ,както и всички останали подобни случай,най дребната риба ще обере калая. В България дребните и невинни риби понасят винаги вината. Толкова са нагли,че изобщо не им пука,че са загинали 18 души,тези нямат съвест,както и останалите виновници при други деяния,при които загиваха десетки.... Сега ще чакаме следващия ремонтиран път от Трейси и по него да минат кортежа на властта,пък от нейде да се изсили един тир по супер качествения им път и да кара наред,важното е после да има десетки трупове и да видим тогава,кой ще е виновника... И това няма да е далече,просто Господ бави,но не забравя!

ОСТАВКА на Борисов и разследване на неговото мутренско-фашистко правителство!

Смърт на фашизъма, ТЕЦ за Доган!

построихте си стадион и плащате на футболисти а на работниците си не плащате.

Така е. Всички са хейтъри и завиждачи. Иначе много добре знаем, че няма случай Трейс да са направили некачествен ремонт. Е - из София каквото са докоснали, е станало злато, ама прости шопи, бъркат златото с лайна...

И какво ще излезе? Че е изпълнено, каквото е проектирано? В крайна сметка няма как да се очаква нещо различно от това, което е поръчано.