Третият мандат, изборите и субсидиите: Връхлита ни вълна от политическа жега

Очакват ни важни решения - от президента, от БСП, от Министерски съвет и от депутатите в 45-ото Народно събрание

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-важното в момента е сваляне от власт на простата мутра от Банкя. Ако ще и филанкишията да дойде! След Тиквата всеки ще е по-добър и най-вече по-умен.

И откъде ви изкопаха толкова тошко африканчета протягащи космати лапи към баницата на Суверена?

Какво ни чака-всички под строй за ваксина Спутник.Вярвате ли, че има ваксина без странични ефекти, просто не се съобщават в случая на Спутник....

стигнахме до там да избираме между прислужника на Т Живков и чалгаджията Трифонов Народът го излъгаха че капитализмът е демокрация и чрез многото партии той се самоликвидира материално и морално.

Изключително важни и неотложни проблеми, които засягат всички хора. А оставени за последно сбогом??? И с какви ли уйдурми отново ще ни баламосват? И както винаги...готови да ни изиграят?

Подлогите на ДПС нали видяхте какво направиха за пет сесии? Мислете хора!

ПАРЛАМЕНТА СЕ НАПЪЛНИ С НЕДОРАСЛИ,САМОЗАБРАВИЛИ СЕ...ПРОТЕСТЪРЧЕТА....СТАНЕ ЛИ ВЪПРОС ЗА ОТГОВОРНОСТ......ГЛЕДАЙТЕ ГИ КОЛКО СА....ЖАЛКИ

Каква жега всичките бокйлуки вкупом в Белене да копаят до края на дните си...

Предстоят нови олигархични бури и икономически градушки, съпроводени от кални финансови потоци. Политическите чадъри няма да вършат сериозна работа. Носете си старите галоши, момчета. Избират ни, както ходим, изхвърлят ни, както спим. лека.

А бе върнат не върнат БСП мандата е все тая, ама за благополучието на България ще е най-добре Радев да си върне мандата!

..мъдата.

Кеф ми става от гробарското квичене ! Предлагам да възродим славата на Кърджали в производството на поцинковани изделия за домашна употреба, като всички безработни гербери се заемат с тази високоотговорна и патриотична дейност !

Каква жега, бе? Времето е хладно. И арпаджъкът трудно пониква.

Един недоучен глупак пише че политиката не била антируска. В две световни войни сме срещу Русия Чърчил предлага в Техеран да няма България на световната карта

Ей проста и неграмотна отрепко. Нямаш аргументи но обвиняаш хора, които очевидно са по-умни от теб, миризлив зелен чорап. Толкова си прост, че даже не си заслужава да ти се отговаря.

Човека има аргументи и факти,а ти имаш черно кересте от Козяк взадбика. Марш простако продажен

ако има за какво да се съжалява от отнова време е само това че съюзниците не са послушали Чърчил. Ако го бяха сторили сега нямаше въобще сигурно да се сетиш да говориш и пишеш подобни глупости.

Спасява България. А колегата прави точен паралел. Фактите го доказват

АМИ ТО И БКП ЗА МАЛКО НЕ НАПРАВИ БЪЛГАРИЯ 16 РЕПУБЛИКА НА....СССР....ИЛИ ЗАБРАВИХТЕ ДРУГАРИ

За малко,а? СССР знаеше колко пъти сме били срещу Русия Тъпако, Русия и САЩ бяха съюзници в две войни,а ние техни противници Само дребни псета лаят срещу Русия. Сащ няма да си троши отношенията заради незначителна България

ЗАТОВА ПЪК БКП МОЖЕШЕ ДА НИ НАПРАВИ 16 РЕПУБЛИКА НА....СССР

Брежнев не ни искаше! Срещите му стигаха . Достатъчно крепостни си имаха , та и бивши роби ли?!

Прави Маямата, Посран Бабикян и Хаджигрйов безработни, не се уфлянквай :)

От 7-ми Маямата като стане безработна пак ли ще се върне на околовръсното ? За един приятел тираджия, питам :)

Тъпи, по-тъпи и най-тъпи, това са народните представители в момента. Въхът е Мая Манолова с 10 пъти най-тъпа. Задава се политическо торнадо от което ще пострадат всички българи, жалко че хората не го осъзнават какво ги чака и какво ще им дойде на главата, провал във всичко и навсякъде. Дано за двата предстоящи месеца на хората им дойде акъла в главата и оформят ярка фаворитна политическа сила което е почти невъзможно, най-вероятно ще има избори до дупка. Няма ли правителство, жална и майка на България и народа.

Ще има голямо квичене от кочината герп ! Ще има и саботажи при избора на нова ЦИК ! Тъй като Боко разпространи лъжата, че тя щяла да бъде на Радев, предполагам, че няма да предложи свои кандидати !

Да те еба у политологу :)

Народа трябва да обеднее,за да е зависим и манипулиран!

това важи за народ с висок статус на живот. Мизерен, беден и крилив народ, кокото и по беден да го правиш .... разлика няма.

Днес официално Мутрата ще бъде свален от власт завиниги! Плачете долнопробни мутри, плячката свърши, чака ви справедлив съд и затвор, затова че поставихте България твърдо на последно място по социално и икономическо развитие в Европа. Пледирам и за връщане на смъртното наказание.

Леко с белото!

Белото. Тиквата все още се води амфетаминовия цар на Балканите. И затова ще си платите.

Така конфигурирано, НС се превръща във възможно най-вредната институция в политическата история на България! Как тези хора се самоопределиха за МОРАЛА на народа, аз не съм гласувала някой да ме назидава, да ми размятва пръст, да ми държи тон от народната трибуна, да ме обижда, или да си разчиства личните сметки в парламента .....! Самозабравили се и самопровъзгласили наглеци ще подменят волята на народа и ще крещят, че само тяхната демокрация е истинска! НЯМА И НЕ МОЖЕ ДА ПРОСЪЩЕСТВУВА ДЕМОКРАЦИЯ, ДОКАРАНА НАСИЛА С НЕ ДЕМОКРАТИЧНИ СПОСОБИ ОТ НЕ ПОЧТЕНИ ХОРА, НЯМА!

Какви важни решения:)))) Видя се че цялата патаклама беше за да има служебен кабинет и нови и нови и нови избори. Само ми е любопитно-ако конституционният съд успее да се произнесе преди изборите относно тоя изборен кодекс по какви правила ще провеждаме изборите?

да се произнесе за какво?

Задава се жега, най-вече за задните чости на Мутропитека от Банкя.

Последно проучване на ДНК то на Мунчо показва че прадядото е избягал руски каторжник дето се оженил за една тракийска циганка.

Те ив Австралия всички са наследници на затворници , но се справят. А ние не сме но така изглежда.

България Всички други,вкл.Бсо са буржоазни хайдуци Тъпият народ гледа лъскавите Зап..държави които крадоха и убиваха в 3 континента 600 г. Кой ще ти даде бял хляб бе гуджуко прост

Един милион българи вече СА на бял хляб. Другите да му мислят.

Тези доказаха, че не стават. Лявото не работи, само кряска. Изберете работещи хора!

Като Чалгаря например

Пак повтарям на Мунчо и мунчовата завера ами ПВМ

Вълна от платени партии на олигарси И червени ОФ боклуци. Българите трябва да ги разкарат на поправителния изпит, а също и руското мекере Рундьо.Иначе, ще си плати цената жестоко!!!!!!

Важното е че ще върнем парите на черепа и че спряхме разследванията срещу червените олигарси .(закрихме спец прокуратурата и КОНПИ) Бедните(народа) да го д у… Да не са вярвали,че ще им се подобри положението

е то какво остана за връщане от парите на черепа... всичко му се върна с решенията за незаконност на запорите. червените олигарси за 12 години ако не са рсазследвани, кога ще ги разслеват. Айде стига сме живяли в 90-те.Вече 30 години слушаме една и съща глупост - борим се с комунизма и неговити наследници които откраднаха многото пари на българина, Къде са? Всеки следващ само използва тази тема за да може той да прибира и да си мисли че е недосегаем и велик.

Черепарски куросмукач!

Кръстиха капитализма демокрация и народа се самоликвидира за 30 г чрез партии и движения.... Стигна до там да избира измекярина на Бай Тошо или циганизатора на Бг Трифонов. Дотук бяхме !

Ние си отиваме, то е ясно, но вие ще се самоликвидирате (турчинът, който е разпитвал Левски).

Най-тъжното е, че тия са по-калпави от ония

То е ясно, че е така. То няма други, ЗАЩОТО на 9 септември в България се установява т.нар. работническо-селска власт с диктатура на пролетариата. Това е първопричината за днешното състояние на България. Но както казваше един умен човек "НЕ СЕ ЧЕТЕ"

Каква политическа жега? Всичко е разбито по часове и дни в американското посолство за да не стане грешка. Истинската жега ще настъпи юли месец в пряк и преносен смисъл.

Стадото капути в парламента не е интересно на никой...

още няколко минути само севда тв да им спусне опорките и ще пощуреят троловете. голям екшън ще е днес, чак ме е яд, че ще им изпусна плюнченето :) МОДИ, ти не разбра ли, че с едно натискане на бутона, забраните ти отиват на кино. Кво ся, развалям ти доброто представяне пред господарите и няма да си вземеш жълтите стотинки ли?!?! Продължавай да се опитваш да ме блокираш, може и да ти се получи :)

А на тебе гледам Чери вече ти ги е спуснал :)

Падишеха,остава без работа!Безработен пенционер!Да видим как с 300лв че плаща за ток,вода,телефон!Това ще са официалноте приходи!Няма как да харчи Милиардите си,щото те не са официални,няма Гавази,Жипки,Джурналитки,лошо и за Велможите му от Султаната Му.

много ни се иска да е така, но истината е друга и ако погледнеш всички предходни свине, които крадоха като малоумни .... сега си живеят охолно с няколко легитимни бизнеса, които и осигуряват легалния приход и стандарт на живот. много искаме за подобни действия да има последствия, но истината е че за това всеки краде ... за да живее добре после... и успява което е наш лошото.

Боли ме фара. След 45 години идват още 45.

За благополучието на България ще е най-добре и Радев да върне веднага мандата!

и да го даде на Цецка Цачева ли...

Този път ще е Кристалина :)

Не знам дали се сещате каква жега ще настъпи, когато се изсера на големия вентилатор в залата и вие всичките сте застанали насреща със зяпнали усти. Ама, какво да ви обяснявам, като вие всичките сте млади, хубави и интелигентни. Като мен, нали!

Кучета ги яли ....кучета яли измиращите в мизерия искотяли беззъби слабоумни българи, превърнати в олигофрени...

Муньос прекрасни ще ни поведе към светли бъднини

Ами Борисов мюсюлманина ни докара до мизерията и най високата смъртност в света...

намесваш тиквата бе комунде,нали и той си е ваш

Как няма да го намесвам, 12 години е целувал турски ръце само и само да е на власт. 1ви сме по бедност 1ви сме по смъртност.... ВСЕКИ ДЕН ЩЕ ВИ ГО НАТЯКВАМ ТОВА ТИКВЕНИЦИ ПРОСТИ

С натякването да не опущиш червенко

Непрекъснато пришивате ДПС към ГЕРБ, което е абсолютна лъжа!!! ДПС=БСП=ИТН=ДБ=ИМВ

Въпрос до ГЕРБЕРИТЕ....Били ли сме в ТУРСКО РОБСТВО 500 ГОДИНИ?...че едни ваши съпартийци казват че България никога не е било под турско робство....Искам да чуя и вашето мнение

де се пука.

за майка си ли говориш

ДПС играе с БСП, ДБ, ИМВ и най-вече с ИТН!

и един чорап зелен, а още Ицко с бронзов тен, това му трябва на глупака

на един зелен чорап.

и 17 брифинга на тиквите ще има по предателските медии. днес няма и да го пускам телевизора освен на VH1 :)

Пусни си 7/8 , то е ясно, че си от тия :)

Не, не, от ония, дето искат да живеят в нормална държава съм. Нямам против герб, бсп, итн, и .т.н. нищо лично. Но политиките им нямат нищо общо с обещанията им. А ти троле, дето всички, които не са с теб са срещу теб, си ни ясен. Хайде пускам си... още едно кафе :) Бъди здрав.

Говориш врели-некипели! Стига с тия искам да живея в "нормална държава". България е нормална държава! Ако ти мислиш, че не е, помисли си дали и ти не си допринесъл за това! Осигуряваш ли се на реалните доходи? Прибавяш ли си към заплатата и % прослужено време? Прибавяш ли си към доходите ваучерите за храна, транспортните и другите не парични възнаграждения? На 2 места ли работиш?