17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко е умишлено. Програмата за депопулация е стартирана успешно в началото на 2020. От Новия Световен Ред са изчислили че човечеството не трябва да превишава 2,5 Млрд души. Има серум, не се безпокойте . След като бъде изпълнена нормата всеки оцелял ще получи 3 хапчета и вируса е дотам. Ванга е предсказала "Народи които нямат звезда ще загинат, а България има цяло съзвездие."

Вече няма нужда от войни, избиват наред с биологично - в случая вируси и с химическо оръже.

от Брюксел Ви пожелаваме приятно Кашляне на Кръв, няма да се плашите може и да живеете...

и до днес не е ясно има ли заразени европейци - тоест, хора от европейската раса???

Има. В Германия всички заразени са от европеидната раса.

за информацията

Има и общо взето така ще разберем колко е опасна болеста,защото комунистите в Китай изначало послъгват. Китайският лекар ,който почина онзи ден се е разболял и дал положителна проба на 10 януари , починал е на 5 февруари и е здрав млад организъм. Значи между 30 и 40 дни след първият случай на разболяването в Германия чакаме да видим какво ще стане. Ако почнат да измират и в Европа много лошо ни се пише..

Наказание за безумното и често безцелно пътуване между държавите. На плеймейтките, миските, мутресите, бабите им все на хаваите, малдивите и китайската стена са се разхождали.

Европейските политици са напълно безмозъчни същества! Първо ни докараха бежанците,а сега и вируса от Китай! Защо се втурнаха да прибират европейците от Китай,като можеха да ги оставят там докато премине всичко?!? Защо докарват в Европа се едно насила вируса,тези луди ли са?!?

Нима ти искаш да забраниш свободното придвижване на вируси???? Расист! Нацист! Комунист! и т.н. в каквото обвиняват противниците на вноса на нелегални мигранти ...

Пий си хапчетата

30 000 my a-s-s. Това сметнато по комунистическия лъжовен коефициент(5) прави 150 000 най-малко.

Еврогейските зелки успешно доставиха коронавируса от Китай.

Американците изглежда не са пръскали само в Китай!

Седни си, получаваш 6

Като гледам статистиката - 638 починали на 1500 оздравели... Май тия 2% са си направо 30%

Те тези 2% са починали към заразени, но към момента, а иначе да, починали към оздравели си е 30%