Тренировъчни полети ниско над София за въздушния парад на Гергьовден

НСО ще проверява с детектори гражданите, които ще наблюдават военния ритуал и демонстрации при паметника на Незнайния войн в София на 6 май

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който идиот е решил че е добра идея над който и да е град да летят хеликоптери е така за едната демонстрация трябва да е пълен дебил. Военни паради за какво? Абсолютно безсмислено упражнение. Военните трябва да си тренират далече от населените места и тия остарели военни паради трябва да ги прекратят.

Президента лети , много се кефи. След 14.00 часа ,нали е на власт .

Колко прост трябва да бъдеш за да минеш с бръснещ полет над собствената ти столица?! Извратеняк ли е командващ въздушните войски?Оставка и военен съд! Ненормалници!

Защо сме лишени от парад,армия ли нямаме ?!

каква техника, какви паради, какви 5 лева? във време на пандемия и задаваща се невиждана иконимическа криза продължават да се трошат парите на данъкоплатците за пълни глупости. преди няколко дни всички видяхме разхищението с тримата попове, които летяха с правителствения самолет до Израел, за да си запалят свещите. тези пари можеха да помогнат на много болни, деца, и пенсионери

Мерките са снети от министъра в оставка и са разрешени всякакви мероприятия! Нали знаеш израза " след мен и потоп"!

Парад ще има, ама на 09 май и не в България, а в Русия!

за гей парада в Москва ли говорите.

Като няма парад върнете парите за самолетите на народа

Мир на праха й!

Правилно постъпват правителството на г-н Борисов. Не е нужно да има много техника на парада че като знаем че всичко руско е боклук ще вземат руските самолети и хеликоптери да падат върху гражданите решили да почетат празника на БА. Когато БА има надеждна американски летящи машини тогава може да си позволим повече техника на парадите.

Да, така е включително и руснаците са боклуци!

Май пропуснаха да се похвалят с новопостъпилата на въоражение във флота ......една гумена лодка,преди седмици това ! Спартана,старата фрегата,2 невъоръжени Кугъра......това е за над 30 години демокрация и НАТО.Преди Турция и Гърция взети заедно нямаха танкове колкото нас !

И Черешово топче имахме... а сега нямаме. Ще имаме ескадрила от Ф 16 която ужасява врагът. .. И дронове ще си купим

ще, ще. Ще си ги имаме на картинка

Селските льохмани крадци добре усвояват парите на Нато, мерцедеси,хотели,апартаменти.....

Излишни разходи, защото на нас авиация и армия не ни трябват. Нас ни пази НАТО

Колега, имаш предвид че преди да те таковат си слагат презерватив ли?

Надявам се да няма мъгла и времето да е ясно, че да могат смелите български летци да ни покажат най-новата натовска техника в деня на храбростта и да не се намесват фактори като например отмяна на полета от съображения за сигурност, че почнало да духа или видимостта е намалена

Много сте прав колега. Подобно грандиозно авиошоу не бива да бъде компрометирано от метеорологичните условия за да можем изцяло да се в бойната мощ на нашата авиация.

И дъжд да няма

Предлагам парадът да се води от тойотата на Тулупа, отзад да се вози генерала от НОЩ с черната униформа. Ще се размажат от кеф и двамата.

Бат Бойко мисли за нас и сега в деня на храбростта ще повдигне нашето национално самочувствие с грандиозен въздушен парад под вещото ръководство на могъщият патриот и министър на отбраната.

Не ми говори за политическото недоразумение и най-пародийният военен министър за всички времена-ШКЕМБЕ ВОЙВОДА-BILLA

София Прайд - парадът на извратеняците ЛГБТИ (лесбийки, гейове, бисексуални, трансджендър и интерсексуални) на Европа, ще се състои, нали?

Искаш да кажеш, че ти не си извратеняк ли?

падам си по жени, щото съм мъж.... Така и пише в кръщелното ми свидетелство, и в личната ми карта. А именно - пол МЪЖКИ. Имам си семейство, и християнски ( ЦЪРКОВЕН) и граждански брак... Имам и деца... Забелязваш ли - имам деца, които са създадени по нормален начин, от МЪЖ и ЖЕНА. Забелязваш ли - от МЪЖ и ЖЕНА.... Не споделям евроГейските ценности, обаче. И според такива хубавици, като теб, това е извратено, нали...?

Повдига ми се от теб....

Е в пъти по-добър от май-добрия руски.

В голяма заблуда си.

Не ги произвеждат, а ги внасят от битаците в Китай Как очакваш да направят самолет С транзистори ли

всички чипове се произвеждат в Китай, Тайван, Малайзия, асемблирането е в Тайланд, софтуерът се пише в Индия. И за руснаци и за американци и за европейците. Само чиповете се проектират и се пуска задание до заводите в Далечния изток.

Чиповете се създават в САЩ, а къде се произвеждат за без пари няма никакво значение! Много места има на този свят където се работи за без пари! Китай е най-прекрасният пример!

деляне, чедо гейско , има екскурзии до китай ! иди и виж ! в китай се говорят 100-тина езика/диалекта и да обобщаваш така е признак на тъпота и неграмотност .

ти въобще можеш ли да мислиш с това което ти е е дадено от Господ? Да, да... за това облото над раменете ти, с формата на тиква. иде реч...

Тия от Чайка тероризират Варна. Правят безумни и безсмислени полети над града. Витлото им е безумно шумно. Рано или късно теоретично ако някой падне кой ще плаща потрошените къщи коли и животи. Тоя изобщо мислят ли като са им създали схемата на тренировки. Да ходят да си правят тренировките на западната час на езерото и зад Девня. Над гъсто населени места работа нямат. Този хеликоптер не е за градска среда.

Над София ще прелетят и чертежите на още не-конструираните морално остарели самолети Ф16!

Ти се пукай злоба и стискай трите копейки в джоба, щото скоро ще останеш и без тях

Много добре казано!