"Тренд": 1/4 от решилите да гласуват още не са сигурни за кого

Най-важно е новият главен прокурор да е честен и неподкупен, показват данните от проучване на изследователския център

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

решилите да не гласуват знаят защо

много напирам да гласувам, напрао ще си го преместя! аман от лъжци!

Защо? С негласуването не демоснтрираш нищо а само заявяваш, че ти е все едно кой от кандидатите ще спечели. След направена подобна декарация няма какво да мрункаш какви били, какво били направили/ненаправили и как не се съобразявали с твоите проблеми.

Гласувайте бе хора! Само масовото гласуване може да се противопостави успешно на изборните измами, купения и корпоративния вот. Да гласувате е ваше право! Не се отказвайте от него. Нзависимо, че повечето такива пишман-агенции точно това и правят - опитват се да ви накарат да не гласувате!

Да е много красив!!!!!!!!

Творческо развитие на номера на Червен Кольо, защо не бил познал резултатите от последното гласуване за ЕП. Интервюираните му били казали, че ще гласуват за БСП, ама после се оказало, че го били излъгали. Та и тия сега така - 1/4 не били решили за кого ще гласуват. Чудесно оправдание за поредния провал на БСП, щото 1/4 са решили „в последния момент“ и не могат да бъдат включени в „проучването“.

Нещата се изясняват , защо ? Защото предизборно , Фандъкова каза че ще смени всички общинари около себе си с други , при което ''ТЕ'' сега пък искат нея да сменят , и влизат в преговори с Манолова , за да елиминират Фандъкова която започва да им ПРЕЧИ ... И софиянци няма да разчитат на нищо друго освен старото ... Нищо не зависи от избирателя , както на практика се получава и при всички ''честни'' избори ... Но какво да очакваш от НАЙ-КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА ???

е кой колко дава на глас,останалото е глас в пустиня

Тепърва ще има Костинброд , всичко се решава като се НАЗ-НА-ЧА-ВА !

Корупцията е жестоко висока !

Аз ще гласувам за Йори Фандъка, защото се изучи как да ни фъка: с данъци,с глоби,с трамвайни билети, а на Тиквата да прави......

само идиот и мазохист и мазен циганин, очакващ гласоподавателски подкуп могат да гласуват за която и да е от крадливите и престъпни партии и лица, участвали досега в унищожаването на страната ни!!!

съм мрънкал? Ти и тези като теб хем м/в/рънкате, хем черните тези, които не са като вас.