Травят домашни кучета с антифриз в Пловдив

Последния случай е станал в подножието на Младежкия хълм

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Писна ми от безпризорни ДОМАШНИ кучета, който изкарват акъла на хората. Не съм озлобена към животните, и аз си имам такова, но някои неща прекрачват всякакви граници. Или си дръж кучето на повод и с намордник, или не се учудвай ако вирне краката!!!!

Прочетох част от коментарите и се потресох какво количество псевдо-хора подкрепят отравянето на кучета! Факт е, че единствено стопаните на животните са отговорни за събирането на изпражненията, начина на водене на кучето и неговото възпитание, съответно ниво на агресия. Животното няма абсолютно никаква вина, за това че, рустикален елемент, израсъл на село и облайван от местните помияри, е развил страхова невроза от ухапване, която се е ескалирала до психопатия, свързана с най-страхливия акт на отнемане на живот - тровенето. Законът и нормалното възпитание предполагат всеки, който извежда животно на публично място да се погрижи то да не замърсява и да не притеснява околните. За съжаление голяма част от стопаните на кучета не са отговорни и адекватни в градска среда, поради което трява да се контролират от обществото и от институциите. Отраявнето на най-добрият приятел на човека, не е мярка за превъзпитание на собственика на кучето, то само всява още страх и омраза в обществото ни и го прави още по-пошло и жалко. Всичко това си позволявам да напиша на озлобените срещу кучетата хорица, като баща на малко дете и собственик на куче, което е добре възпитано, обезпаразитено и с винанаги събрани след него фекалии.

изкуфели комунищичести дядки слагат отровата. Същите тези дето си резервират парко места

Това го е направил някой ухапан от там разхождащите се кучета. Няма начин да е без повод. Собственика го е писнал без намордник. После след ухапването се е разсеял и дори сигурно се е скараш с ухапания вместо да го обезщети. И това е ответната реакция защото няма институции да си свършат работата.

Ако бяха с намордник както е по правило нямаше да се отровят. Който не спазва правилата кучето му се трови.

За тровене са тези , които тровят кучетата. По-лош звяр от ТЪПИЯ ЧОВЕК няма.

ТрАвят, щото кучето е легнало на тревата ли? Ако беше легнало върху слама сигурно щяха да го слАмят?!!! А ако беше върху тор да го тОрят! :) Алоууууууу!!!! Заспалай Пенка под салкъм! Събуди сееееееее!!!!!

Кучета яли нещо и умрели.. А къде е собственикът? Ако, КАКТО Е ПО ЗАКОН ЗА ВСИЧКИ ЗЕЛЕНИ ГРАДСКИ ПЛОЩИ, кучетата бяха на каишка, собствениците нямаше да им позволят да ядат боклуци - дърпаш го и не му даваш. Но щом ги пускат без повод, може и да се случи.. Както се случва да обръщат бебешки колички и да убиват хора из парковете.

ТРАВЯТ ?????

И правилно правят! Май това е единственият начин да накарат собствениците им да ги извеждат на повод и с намордник.

Такива идйоти като тебе трябва да извеждат на повод.

Хората пропищяха от кучешки изпражнения по парковете и навсякъде , но никой не взема мерки. Явно това е най подходящия начин . Браво ,само така...

Щом държавата е напълно абдикирала от грижата за гражданите си... те вземат нещата в свои ръце...

Макар че една жена, Шопкиня пред мен я ухапа куче. Подаде жалба, буква реакция, поне беше повърхностно.

Гони Горила с Бухалка. Горкия човек!

Както се казва днеска куче, утре унуче. Когато си социопат ти е все тая.

Като имаш Бръм-бари в главата - то е за цял живот...

Булдог става Президент НА США.

А защо собствениците на кучета ги разхождат без наморници?

Развъждане глутници кучета в Дружба.

Бъдете По-Милостиви към Животинките!

Тая дума трАвят не я бях чувал, ако се има предвид трОвят... къде е редактора? Пак заспал...

Изроди, какво са ви направили кучетата?!? Това да отровиш нечие куче.. какво нищожно и комплексирано гадно същество трябва да си? Който го е направил това, трябва да знае, че е боклук и няма смисъл да съществува.

да го гледаш, като си толкова светая-светих...

дръжте си ги на каишка, както е по закон и нищо няма дя им се случи и нямя да ядат боклуци. дреме ми на дръжката за кучето ти, ако застрашава детето ми.

Домашните кучета явно са оставени без надзор, за да ядат храна по улиците.

Няма лошо кучето е най не благородното животно .Не добавя никаква добавена стойност в стопанството нито се яде нито се стриже.

Бай Ганьо си заслужава съдбата. Като икономист в ЕЦБ знам в аванс, че тук до 2 г. ще настъпи истинско икономическо цунами, така че останалите дебили ще могат да се тровят на воля.

Стига бе, вчера беше Наполеон!

Да си научат кучетата да не ядат храна навън, или да ги пускат да ходят свободно, но с намордник. То и без друго такива са правилата.