Тръмп: Няма да допусна транссексуални в армията

Транссексуалните няма да имат право да служат в армията под каквато и да било форма, заяви в Туитър американският президент Доналд Тръмп.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп: Няма да допусна транссексуални в армията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

може да са полезни за разузнаването понеже като се маскират не може никой да ги разпознае

абсолютно правилно никъде или си войник или не си кви са тея неориентирани браво на Тръмп

Вятърът на промяната повя и в ДИР.

Френд на Путя е .

никъде не трябва да бъдат допускани

Тия Геиове и лесбиики са като някакви Шизофреници, Откачалки. Ще развалят Дисциплината в армията... Може да извикат такива, само ако има трябва хора като пушечно месо, да бъдат пратени напред към враговете, когато се знае че ще измрат... При някаква голяма ВОЙНА срещу Китай.

Пляс, пляс, педалите, водно колело...

Аууу, как бееее. Къде ми е свободата????

В знак на протест предлагам още утре всички да излезем на грандиозен гей-парад! Посягат ни на най-милото - евроантлантическите ценности.

А какво ще парви с нашите 240?

Сус бре, бай Дончо?:)))))) ....Ся остава да речеш---че в НПО---педераси няма да вземаш?:))))) А наще малопишковци от АМ. за Б----ко ша праят!??

е, сега вече американската войска намаля наполовина!

Тръмп е прав за пореден път! Ясно е че откачените либерали и соросоидите ще го критикуват. Все пак, те са за пълна морална деградация!

И тия Холивудски смешници се дръвчат на корейците, северняците със шамари ще ги бият до насиране!

N. S.

Те ги бъхтаха веднаж във Виетнам, кат шкембе в дирек. Нищо, че в Холивуд учат децата, че са победители.

Загниването на западния свят е вече очевадно.

Изгоря на Щерев мечтата, един ден да служи в тяхната армия. :))

ке го поря Щерев като рибок

Евала на Тръмп.

Смятам, че е адски неприятно да си имаш работа с такива, по време на разни съвместни учения и срещи.

Ебавате се вие ,ама я се сетете за Александър Велики и въобще елините. Хард хомосексуалисти, но са пердашили целия познат свят :). При това с копия и мечове - не отдалеч с копченце и монитор ;)

Ти да не си му светилище на Александър Велики, че знаеш, какво е било, чел си или си гледал някаква помия, спонсорирана от Сорос.

ТО И ЗАРАДИ ТОВА СА ГО УБИЛИ АЛЕКСАНДЪР МАКЕДОНСКИ НЕГОВИТЕ БОЙНИ ДРУГАРИ ... ОТ ПЕДЕРАСЛЪК ЗАБРАВИЛ ЗА АРМИЯТА :)))

Ъ ъ ъ ...по-скоро имаш предвид Тиванския свещен отряд

Тръмп: Няма да допусна транссексуални в армията.........А ДРУГИ .....ИМАТЕ ЛИ ???????????

Те и транссексуални си нямат, само хомосексуални :))) Ако знаеш колко са им сдухани аскерите ...

То с такива да те е гнус да се биеш, те май това целят. Срещу такава сган най добре да се приложи високо температурен процес на изпичане!

Последният хит, на най новият им самолетоносач "Форд", който съвсем скоро го пуснаха на вода, нямало писоари:)), за да няма дискриминация и да не ставало уж объркване, кой в коя тоалетна да ходи:)), сега проблем сигурно щяло да има с хигиената, защото не всеки щял да уцелва "мишената", с оглед на това , ще се приветства пикането от седнало положение. Тези същите имат претенции , че сана силната армия в света.

Е да де, ама си малко позакъснял. Том отдавна усилено въртят педалите, особено офицерският състав. Такава армия, пиши я бегала. Без значение с какво ще я въоръжиш.

Всъщност проблемацията си има и много ефикасно решение - Тръмп назначава за една година Рамзан Кадиров за Председател на комитета на Обединените началник-щабове с право да си доведе екип.

и траверстити ще служат в армията? Това са генетично сбъркано хора.Те не са виновни за това.Отклонението при тях се дължи когото първите човеци са били двуполови същества и при последвалото разделение на еднополови т,е, мъже и жени нещо се е объркало.

Не е демократично да се фаворизират обикновените пеераси и лесбитата за сметка на транссексуалните. И тук прозира дългата ръка на Путин!!!

"Че юнак, майко, не изтрая и не замълча, да гледа как еничар модерен, безроден протестър бащина земя тръгна да гази, сиромаси клети да мъчи, вяра и история свята да плюе и да мърси, за грантове да ни продава на колонизатори дръзки..."

Ааааа, туй не е демократично бе, бай Дончо! Кво ша праят сега соросоидните протестъри? Ми ти кат си тръгнал тьй - парите им спираш, сега и на живота им директно посягаш! Ша са заформи сега една вълна от самоубийства на сороски протестърчета по света. От мъка по изгубените си "ценностти" ша си посегнат на най-скъпото - на "отверстията" си ;)

Това което прави Тръмп не е контратеза на вашата че ввсички в ЕС и НАТО са гейове или допускане на обратното не в възможно(въпроса реторичен).

ТЕСТ ЗА ТРАВЕСТИТИ В Ю-ЕС-ЕЙ АРМИЯТА ... СТРОЯВАШ КАНДИДАТИТЕ НА ПЛАЦА ПО КЪСИ ГАЩИ : - АКО СА КОСМАТИ КРАКАТА НЕ Е ТРАВЕСТИТ (НО МОЖЕ ДА Е ГЕЙ ОТ МОРСКАТА ПЕХОТА - НО ПЪК ЗА ГЕЙОВЕТЕ БАЙ ТРЪМП НЕ Е КАЗАЛ НИЩО :)))) .... - АКО Е С БРЪСНАТИ КРАКА И ЕПИЛИРАНИ МИШНИЦИ КАТО МУТРА ОТ СИК - ЖИВ ТРАВЕСТИТ .... ЗАТОВА МУТРИТЕ НЕ ХОДЯТ С КЪСИ ГАЩИ

Батюшка, ако пък---по нощите ходи в Симитли(като Мутра Ага Банкянлията)----си е ПРОСТО ПИДИРАС!:)))))

Забраната е трябвало да отпадне тази година защото се е очаквало в началото на годината Международната статистическа класификация на болестите и проблемите, свързани със здравето да бъде променена така че трансексуалността вече да не се счита за психопатология... та се питам какво ли правят психолозите в американската армия щом като допускат сред личния състав да се щурат хора които поне засега имат психични отклонения;)

Че то други имали в USA армия ???

Nigger please

кой се интересува от твоите фантазии , бе ? Ти ни занимаеш с неподписан договор както за антарктида , така и за Арктика - Гренландия , датчанска територия . После , имаш си кътче Аляска , купена против тогава действащо право и обичай , а искаш да копаш там в недрата на беринското море , плюс отгоре да имаш право за налягане на митнически ти режим . Май , Доналдо от Пенсилвания Булевард Туър 155, Ю Юрк , откривай си твой МасТръмп където ти е място .

абе, ти утре ще забраниш и на педалите да заработват в армията. Я, по-полека...ти май си се объркал...да ни ти спретнем от името на транс-джендерите и другите по-специални елементи един импийчмънт

Крайно време беше преди военните паради да се превърнат в гейпаради.

Ха така, мистър Тръмп, разръчкай здраво това отвратително блато. И бъди готов сега за оглушителния вой, който ще нададат всички соросоидни американски НПО-та.

Що така бе , мистър Тръмп?Та нали тези екземпляри са пълноценни граждани на Великата Америка! Връткате им паради, принуждавате другите държави да им узаконяват семействата, да им позволяват да осиновяват деца ...

Г-н Тръмп аз се съмнявам ,че останалите гейове в армията ви ,ще постигнат някъде някаква победа ,даже да се отървете от трансексуалните !

Вариантът да се избере третият пол, освен стандартните "мъж" и "жена" в актовете за раждане, е въведен в Германия от 1 ноември 2013год.

В Москва процъфтяват гей-екскурзии във военни части, сред проститутките генерали и служители от ФСБ По данни на Международната комисия на ООН за борба със сексуалната експлоатация, Русия е сред лидерите по принуждаване на войниците да участват в проституция и порнобизнесКак се вписват тези факти в образа на легендарната армия, състояща се само от герои и освободители?ХА..ХА..ХА.ХАСитуацията в руската армия напомня на животинската ферма от произведението на английския писател Джордж Оруел, ХА..ХА Гладни, недоспали, пребивани от офицерите и останалите войници, възможно, дори занимаващи се с проституция, за да се нахранят, така описва авторът руските войници. ХА.ХАОт своя страна последно време сред руските наборници има все повече бивши криминални престъпнициХА., как се вписват тези факти в образа на руската армия, състояща се само от герои и освободители.Броят на населението на Русия намалява непрекъснато, хиляди млади хора на донаборна възраст са или болни, или наркозависими, но МО е принудено да попълва редовете на военнослужещите с млади мъже с криминално досие, коментира авторът, като добавя, че тази тенденция носи в себе си взривоопасен потенциал, водещ до изблици на насилие в армията. ХА.ХА нерядко издевателствата, които новобранците са принудени да търпят от старите войници завършват с тежки осакатявания и дори смърт.По данни на Международната комисия на ООН за борба със сексуалната експлоатация, Русия е сред лидерите по принуждаване на войниците да участват в проституция и порнобизнес. Някои войници, не издържайки на насилието се самоубиват, а военните го приписват на неуравновесена психика. През 2007 година към правозащитната Войнишки майки от Петербург са се обърнали редници от военна част номер 3727 в Санкт-Петербург, разположена в самия център на града и съвсем близо до Дворцовия площад и Ермитажа.

А на марс всички са от третия пол. Егати кукумицила.

Щурав, пак си се объркал - коментираме американската армия.Темата за руската армия е в друг сайт - анадъм!

ЕТО ЗАТОВА ГЛАСУВАХ ЗА ТЕБ,СЕГА АКО ЗАБРАНИШ И ГЕЙПАРАДИТЕ СЛЕД 4 ГОДИНИ ПАК ЗА ТЕБ ЩЕ ГЛАСУВАМ

Джон Уейн бе казал: Ако си отрежеш пишката- това не те прави жена. Прави те мъж, който си е отрязал шибаната (fucking) пишка !

най-после нещо умно да излезе от устата на тръмп, чак не е за вярване. армията не е място за педали, това ще го потвърди всеки, който е служил

Значи в Белия дом и Сената може, а в армията не може? Ами ако идете в Турция, как ще се навеждате да си вдигнете сапунчето в хамама? Тренирайте, тренирайте.

Че то цялата ''армия'' на сащ са пИдали. Тръмп иска да направи много добри неща за държавата си, НО-ОО???!!!????

транссексуалният може да нанесе много големи поражения. пример - путин.

Не разбрах какви поражения можеш да нанесеш на Путин????

Това са хора, които пият ежедневно множество медикаменти, част от които за подтискане на имунитета. Освен това имат импланти, с които сигурно трудно се тича, влиза в бой и т.н. Защо са им такива уязвими индивиди в армията, а и те самите не могат ли да преценят, че това не е работа за тях?

нагли са много

или сексуален орган?