Транссексуален и ветеран - министри в кабинета на първата жена премиер в Швеция

Претърпялата операция за смяна на пола 51-годишна Лина Килблом става министър на образованието

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Транс министър и забележете на кое министерство!На образованието!Или на тоталната деградация на едно смотано транс обшество без никакви ценности.Ще научи децата,че е нормално мъжете да раждат и се плодят помежду си!Следващия път,ако въобще ви се ходи във швеция,внимавайте,защотот русата мацка дето заглеждате може да има чурка…

образованието и науката!?! колко придвидливо! Швеция ще ги учат как се става обратен и нищо друго. каквито си ги избереш такава ще ти е държавата. Западът е едно недоносче, после Русия и Китай им били воновни за упадъка. това в война на изтощение от простотия. Запада няма да я спечели

Ма ако ще и марсианка да е. Не ме интересува. Интересува ме, или би ме интересувало ако бях швед, какъв опит има , какви идеи, и дали ще върши работа !

Трансексуалната ще оправи и децата им... Браво !

Ми... швеция, страната на педалите, курвите и всякъкви други транс... mismi... А и за капак обогатители от северна Африка и Близкия Изток... Абе весело се живее там... ден без застреляни и гръмнали бомбички почти няма...

Аз съм изключително толерантен човек, приемам различия, цвят, пол, етнос, култура..... Ама хора, човек е толерантен тогава когато се спазва дистанция, когото не се навлиза в личното пространство, когато не му натрапват възгледи, когато няма вандализъм....... Вие преминахте всички граници, брутално погазвате човешките норми за поведение, .... Вашето агресивно нахалство и демонстративно поведение ми пречат, към такива хора нямам толеранс- изчерпа се!

е есето Ви? Кой е агресивния вандал?

И защо точно на образованието?

Щото да са сигурни, че децата са съсипани и в бъдеще няма кой да се противопоставя на джендърастията.

на тарикатлъци от своята област на познание.

да уйдисат на Бруксел го турнали най-отпред ма липсва негро и араб кой ша го коландри

Добре де, щом искат да ги приемаме, да ги оценяваме по човешките им качества и способности, защо ни навират половите си дреболии и различия!? Ако кажат, че са жени добре, ако кажат, че са мъже ок, ама да ни се катерят по главите и да влачат дивиденти, че са си сложили розови гащи , еми няма да стане!

им качествата и способностите. И искат да ги демонстрират на високо ниво и световен мащаб.

Когато мечката играе у комшиите, ще дойде и у нашия двор. С други думи да си опичаме акъла, че така може да стане и при нас. Джендър ориентираните ДБ се закачиха в "управляващата" коалиция и сега ще изпълзят всички нпо-та искащи повече права за джендърите. Това ли искаме?

Абе кво ти пречат джендърите бе ? Цялата Мара втасала , джендърите са ти виновни ! Или викаш, ако имаш обратно дете , ще го лекуваш с бой и той ?

кофти от гледна точка на Природата. И е добре да се коригират. Има медицина, все пак.

Ти ако си толкоз толерантен земи един педал/траверс детегледачка на сина ти.

Ти знаеш ли научно какъв процент от хората са бисексуални или хомосексуални ? Освен това 90% от случаите са такива генетично. Омразата ти няма да промени нещата. И да, бих взела всякакъв/ всякаква , стига да си върши добре работата. Има транссексуални, които ако не знаеш, няма и да заподозреш че не са родени жени .

А защо няма негър министър?

Проблем ще е в бъдеще ако измислят нещо за задължителна смяна на пола, както налагат ваксините сега. Иначе ако ще да си присади и слонски бивни!

аз не успях да разбера това нещо Лина Акселсон Килблом какво е все пак, мъж или жена. Дори и психиатричната й роля не ме ориентира. На картинката е прекалено грозно и пак не се ориентирах.

А какво ти пука? Дори да е безполово, ако То си върши работата, не ме интересува с какви си ляга вечер. Ако ще и да не е човек, ами андроид. Единственият важен критерий е, колко добре си върши работата.

Нямам желание пациент на лудницата да става учител на деца. Няма на какво да ги научи. И как реши, че това нещо го слагат там ющото е добро. Слагат го, щото е в нвред. И дори дебело го подчертават.

Докато ние си мрънкаме "как е възможно" транссексуални и т.н. Не си поглеждаме нашите избори през последните 30+ години. Да вземем да погледнем и към хората ,които искат и могат да си вършат работата вместо само да слагаме етикети без някой да се е доказал ... По-добре да е "мъжкар" пък какво има горе кой ти гледа... да имаме пак за какво да мрънкаме !!

А какво има да се обсъжда, министър дето не е наясно със себе си, мъж ли е, жена ли е, за какво ни е. Та това е за психиатрията, а не да управлява. Айе джендър, ходи в лудницата САЩ.

А ние по-добре ли бяхме с Боко дето уж е мъжко, ама си е чиста проба женско. Ръка искат да му целуват... сигурно и вратата му отварят. Аз жена в цикъл не бях виждал така да се върти, като фунаджийска лопата и да си мени мнението на 15 минути.

Конкретно в САЩ ли трябва да отида? Чудесна логика ... зависи какво е между краката ... не в главата ,но как пък точно да схванеш!!

до джендърчето трол .... дето се е нарекло българин, при все че е далече от България. Вашите проблеми не са наши, те са за психиатрията, проблем на психиатрите сте. А тяхна работа е да ви държат в страни от нормалните и да ви лекуват. Това се прави, а и винаги до сега се е правило в специализиран лечебни заведения, наречени лудници. Държавата САЩ се управлява от група сатанисти, чиято инициатива, логика и философия е тази и подобните лудости. За това всякакви такива извратени трябва да бъдат преместени там, цяла държава на разположение. Основен принцип на демокрацията, това е волята на мнозинството. А не на шайка платени външно психично болни. Ако мнозинството реши, че трябва да бъдете в психиатрия, трябва демократично да приемете волята на мнозинството. Ако мнозинството реши, че трябва да бъдете кастрирани, то трябва да приемете волята на мнозинството. Допускане в управление на шайка психично увредени да командват мнозинството, това се нарича диктатура. В момента сатанистите се опитват с лек натиск да приемем доброволно една диктатура. Неизбирана от хората, а наложена от САЩ.

Като я гледам с тази прическа и физиономия не мяза на мъж. Какво си е присадила?

Не се разбира как е... Сложно за нормален да включи : Не е ли мъж направен на "хубавица" или хубавец на "жена''?

и на шатите е транс, то веке е задължително да се слага такъв. такива са заповедите.

Анатема

Когато транссексуалните станат болшинство, ще имат и правителство на мнозинството :)))

Да се отвържем от потъващия кораб!

Е, закъде без транссексуален...

Ако няма и поне един негър , и един мюфтия в правителството и направо ще я обвинят в фашизъм, расизъм и религиозна нетолерантност.

При левите е така. В дясно е малко по-различно ;)

Баси, на къде отива тоя свят???? Гнус ме е вече…