Транспортният министър прави проверка на БДЖ

Назначен е одит за цялата дейност и работа на дружеството

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Господин министър направете проверка и на летище София служителите какви заплати получават и как ги облагат и как крадат от тях

Господин министър направете проверка и на летище София служителите какви заплати получават и как ги облагат и как крадат от тях

Г-н министър, във вашия ресор еса информационните технологии, направете външен(от чужбина) одит на така наречената електронна билетоиздаваща система. Ткова срамно чудо на ИТ сектора няма. Нека ви покажат документацията(защото всяка една система каквато и да е тя има документация) по отделните етапи-1) етап проучване, 2)етап проектиране, 3)етап програмиране, Хардуерна част, Комуникационна част и други елементи съпътсващи всякаедна нормална ИТ система. Такова животно при тази "система " НЯМА. Противно на наредба 18 на министерството на финансите в БДЖ-Пътничеаски превози действат две системи за билетоиздаване за което трябва да се снкционира дружествота. Проверете на каква база се отпускат субсидиите на Пътнически превози след като се правят два отчета(от двете системи) за броя пътници и пътниккилометри единия от които е верен а другия не се знае на каква база и по каква методика се прави. Ако искате да възродите БДЖ първото което трябва да направире е да се изгонят всички калинки от системата като започнете от ресорния зам.министър.

Човекът Владимиров който беше човекът на Московски е сложен там за изпълнение на схеми. С него начело БДЖ е обречена.

Да махне и в авиацията най некадърния полицай сложен да управлява ГВА. Няма такова чудо никъде, смешна държава след като се допуска такова нещо.

Билетите щъ брои. До 10 най-многу.

Че не ги ли е виждал по телевизията? Безхаберни и арогантни хайдуци.

В белите страни, разписанието на влаковете е на час, а не на ден. Всеки час примерно в пета минута тръгва влак за същата дестинация.