Транспаранти в центъра на София: COVID-19 е измама, а ваксините убиват

От СО обясниха, че плакатът може да стои на площад "Народно събрание" , защото е част от протест, за който има официално уведомление съгласно закона

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може ли ако някой има поът натам да им обясни че "Джонсън и Джонсън" и "Янсен" едно и също? Так ще намалеят глупостите по плаката.

Защо подписваш и какво подписваш преди да те инжектират?

Само в една държава на дебили и кретени може да се случва това!

само дс ти кажа...има вероятност големия брой заразени в българия да се държи на факта че българте не че не се ваксинират..друго е което не се казва и нема да го видиш.ИМА опрделени хора които ползват миниатюрни дронове пригодени дс носят контейнери и да ни пръскат с ковид отровата..трудно да го повярваш...затова е големия брой зараазени.дроновете са малки труднозабележими...така че не е проблем да се напръска оределена територия с ковид без да се разбере.......

Е ако вярваш в това което си написал(а), то имаш най-дълбокото ми съчувствие, че не си успял с умственото развитие!

глупости!

Ако не беше трагично щях да пукясам от смях.

Новият вирус не е нещо друго, освен силна мутация на вируса на атипичната пневмония, която порази Хонконг и Китай през 2002-2003 г. и уби в целия свят 774 души. Инжектирането на нова ваксина може да нанесе дългосрочна неврологична вреда на хората, която може да се предаде на бъдещите поколения. Тя може да съдържа ДНК-манипулиращи белтъчини, агенти, които съкращават живота. Ваксината може да съдържа електронен наночип, който ще следи всичките персонални данни - от медицински данни до банкови сметки. В състояние на пълно отчаяние хората няма да искат нищо да знаят, те ще искат само да се избавят от страха и отново да спят спокойно през нощта. Тази нова "корона" е огромно щастие за "Голямата Фарма" !! Сблъскваме се с неуморимата работеща денонощно пропагандна машина, която разпръсква страх и тревога заради невидимия вирус, за който хората трябва да вярват на властите, че съществува. Колко умно !!

Гений. И с ракията е така ама...

Образ, нови хапчета ти трябват май.

Към бабу и Ваксина Така като ви гледам стягайте куфарите и заедно с авганистанска или сирийска, а може и палестинска група хваштайте самолета за Германия.

Проба, проба, 1, 2, 3!

Абе, другари, бива ли така?! Да плюете най-Убавата ваксина Спутник, и да не поФалите ич товариш Путин. Бива ли Ич да не речете нищо за 5 джи, на Бил Гейтс чиповете и на Мъск интранет сателитЯ?! Можеше още един агитпроп плакат да сглАбите, ако немате паре, кажете, гаспажа Митрофанова щеше да помогне. Убава работа! Ще се наказваме! А пък админите да го ду...т!

След "лекото" преболедуване на някой антиваксери проблемите им не свършват. Кабинетите на кардиолозите и на бъбречните доктори са препълнени с такива герои. Усложненията са много и за жалост много трайни. Лечението е много трудно и скъпо.

Е нема такъв прост народ! Целия свят се ваксинира поне на 75-80%. Само ние, румънците и третия свят, които са лишени от ваксини не са направили това. Всички вече си махат ограниченията и заживяват нормално само ние пълним болниците и моргите. И това е заради малоумието на някои, които даже не знаят защо не се ваксинират.

И като каза третия свят - да си се замислял защо там всъщност Ковид няма?! ....

Защото пък на отсрещният текст някой му обръща внимание. "Съединението прави силата"

Забравили са да напишат че ще бъдат на всеки километър, от тук до края на света.

Няма държава! Мунчо е отървал нещата! На свобода се разхождат всякакви луди олигофрени, престъпници и антиваксъри!

Ама вие дебелогъзи, дебелокожи, алчни, мразещи Бога и обичащи само гъзовете и коремите си шибани страхливци обичате само себе си и си траехте...Е сега кил геноцидис дойде за вашите деца....дано ги избие или увреди с инжекциите всичките ви внуци и деца, това си пожелахте , лично ще се включа ви инжектирам копелетата с недоказаните военизирани клетъчни отрови.......

Не споменавай името божие без причина!

Ако сложат расистки или анти-малцинствен лозунг, колко ли време ще изкара отпред се чудя...??? Ама за лудите може!

Щом е така, нека право на лечение да имат само ваксинираните и тези, чието здравословното състояние не им позволява да се ваксинират. Останалите неваксинирани, да нямат право на лечение от Ковид. А не да се задръстват болниците за втора поредна година.

Идиот ...има конституция, експериментите са за върху маймуни като тебе, не за хора

Улав си!

Че фарма компанийте печелят. Спор няма. Ма те си печелят винаги. Че политиците са затвор и в това спор няма, ма съдът е корумпиран и назначен от ДС, като политиците. Ма да кажеш на Световен проблем - пландемия е меко казано идиотия. Естествено че една ситуация води до всякакви злоупотреби - нима не сте заобиколени с това всеки ден? Направете нещо де. Станете граждани. Търсете отговорност от политици и управници. Има си начини. Да изтряскаш това в центъра на София и да си мислиш, че освен да станеш за смях постигаш нещо друго е форма на наивност, проява на крайна неграмотност и ниско самочувствие. Относно ваксините: Някак си в държавата с най-меките мерки, традиционно най-висока смъртност на глава на населението, с най-неотговорните самовлюбени мрънкачи това съобщение седи смешно и жалко. Тука е тежка слободия и свинщина бе. Я идете питайте Австралийците що е то Ковид фашизъм, там военните са в играта и командват. Тук просто си мрем от глупост и неграмотност. Така както сте я подкарали мили съграждани, съселяни и обитатели на територията с надпис България, ще ни изолират от света като зомбита и няма може да мръднем метър.

Ало шибаняк, ако някой корумпиран политик го загризе съвестта и не участва в депопулацията и срива на икономиката на държавата си, ще го ликвидират....

Ей, м а л о у м н и ц и ! Така ще се докарате до гражданска война. Всеки има права и никой няма право да ги отнема и вменява вина, че се е възползвал от тях.

Освен права има и задължения!

Ревеш от комунизъм. Говориш за закони. Нали сме свободно и демократично общество. Бих казал човек трябва да има право на избор, да си сложи ваксина или не. Без налагания без ограничения, право на личен избор. Но уви Не, комунизма все още е тук и съществува в цял свят, без изключение. Защо никой не говори за ваксинирани талибани? За умрели такива? Не е е мили мои, те вече са омразни на хората - целта е постигната. Сега започва разделението на ВАКСИНИРАНИ и НЕВАКСИНИРАНИ, понеже по партийни основи не успяха да постигнат целта си. Започвайте да се молите за ЧИПОВЕТЕ, че тогава всичко е доказуемо ще знаят какво са ви вкарали в кръвта, че и какво е излязло от гъза. Но нека не се залъгваме това е следващата стъпка. Въпросът е един. Къде е любовта народна?????????????

Смешна държава.

КАТО ВСИЧКО Е НАРЕД С ВАКСИНИТЕ ЗАЩО СЕ ПРИЛАГА ПРИНУДИТЕЛНО ВАКСИНИРАНЕ.АКО НЕ СИ ВАКСИНИРАН ОСТАВАШ БЕЗ РАБОТА НЕ ТЕ ПУСКАТ В УЧИЛИЩЕ И ПРОЧИЕ.ДОКТОРИТЕ ОТКАЗВАТ ЗА ИЗДАВАТ НЕДИЦИНСКИ НА ВСЕКИ КОЙТО ИМА АЛЕРГИИ.СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ ОТ ЛЕКАРСТВАТА...ЕДИНСТВЕНО И САМО ТОВА СЕ ПРАВИ АКО СИ ИМАЛ АЛЕРГИЧКА РЕКЦИЯ ОТ ПОСТВАВЕНА ПЪРВА ДОЗА ИЛИ ОТ НЕЩО КОЕТО СЕ СЪДЪРЖА ВЪВ ВАКСИНИТЕ..КОЕТО ЗА ВТОРОТО ПРОСТО ТАКА Е ОБРАБОТЕНО ЧЕ НЯМА КАК ДА СТАНЕ....И ДРУГОТО Е АКО ТЕ ИЗГОНЯТ ОТ РАБОТА ЗА ОТКАЗ ОТ ВАКСИНА НЯМАШ ПРАВО И НА ПОМОЩИ ЗА БЕЗРАБОТИЦА..ТА КОЕ Е УЛОВКАТА....ПИША ЗА САЩ НО ПРЕДПОЛАГАМ ЧЕ Е ТАКА И У ЦЯЛА ЗАПАДНА ЕВРОПА...ТА ТАКА..АКО Е ВСИЧКО НАРЕД В ВАСИНИТЕ ЗАЩО ПРИНУЖДАВАТ ВСЕКИ С ПИНУДА ПО ЕДИН ИЛИ ДРУГ НАЧИН ДА СЕ БОЦНЕ...ИЛИ ОМА ПЛАН ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ......ПИТАМ САМО

Има пандемия от корона вирус,, който предизвиква тежко заболяване с трайни последици и смърт. пандемията може да се ликвидира или с масова ваксинация или с прекратяване на всякакви социални контакти. За това се изисква ваксиниране на всички. Отказалите да се ваксинират избират трябва да прекратят всякакви социални контакти и следователно работа, училище, социални услуги, обществени места и т.н. до ликвидиране на пандемията. Колкото по-масова е ваксинацията толкова по-скоро ще бъде ликвидирана пандемията.

с парашутните гащи - този вирус винаги изчезва през лятото, когато е сезона и през зимата когато е другия сезон и се появява есента, точно на края не единия сезон или пролетта - на края на другия. Че и знае кога да се появи и да се скрие гадината. Па не е като топлината да му пречи - в Индия имаше пандемия и още в куп тропически държави, само в България Слънцето го трепе през лятото

Що не се гръмнеш бе изпилен мозък!!! Нали това изнудване е нарушение на човешките права?!? Който иска да си умира от каквото прецени! Ти нали си ваксиниран??? Нали си защитен от "ваксина"??? Какво ти пука за мен??? Защо не ти пука, че повечето хора мизерстват заради високите цени и ниски заплати, липса на КАЧЕСТВЕНО здравеопазване и т.н. Дали ще умра от "ваксина" или от друго на теб какво ти пука???

Ваксината не убива вируса. Ваксината помага на заразеният да се пребори с вируса по-лесно, но не е застрахован че няма да се разболее. Незнам на коя планета си но поне тук и сега така работят ваксините. Не се надявай че тази измислена пандемия ще свърши скоро. Ще свърши когато на световно ниво се постигне целта която е предначертана.

баси нещастниците откачени са тези които са ги сложили. същите тъпотии че и със същия изказ и постройка на изреченията ги има и тук из коментарите - примерно оня дришльо с платените кратки линкове към конспиративни филмчета или пък другия нещастник с "маските вън". различни индивиди са но са еднакво откачени. и всякакви подобни. Добре де... като е протест пък бил той и на откачени нещастници, не трябва ли лично да си държат транспарантите, да покрещят "мафия", "убийци", "фашисти", "биг фарма" за времето и на мястото за което е ограничен протеста и след това мирно и тихо да си отидат по клубовете по интереси и да продължат да сипят делириумите из коментарите на дира. Като ги няма там, това не става ли рекламна площ ,която трябва да има лиценз от общината, цена за време, договор и т.н.? колко струва на ковидненайълите показването на тези реклами? кой ги плаща? а дедесе платили са си? а експертиза за пожарна безопасност? Пък и тия от общината са ебаси шматкте. от адвоката който тормозеше кифличите от вкасинационния пункт във варна ли ги е страх? или да не ги нарекат в някоя група във фейса "фашисти"?... Ебаси.

чак сега забелязах посланието за кемтрейлсите. Автора има нужда от терапия - спешна и задължителна. Пък тва за смъртните присъди е достатъчно за арест, за двайсе и четири часа и после с присъда на обществено полезен труд. щото няма къде да го пратят на задължително психиатрично лечение. Оня който заплаши по емайла председателката на народното събрание му треснаха двеста часа общественополезен труд. хайде сега и на тоя. Пък може и трудът да лекува.

всички са за психиатрия заради тежък егоизъм, неконтролирана социопатия и свирепа некомпетентност. Начело със специалистите и политиците

всякакви идиоти има.

На ГЛОБАЛИСТИТЕ РЕПТИЛИ, САТАНИСТИ И ИЗРОДИ ГИ БОЛИ МНОГО ИСТИНАТА!!! ТЕ НАЛИ ПОДКУПВАТ ОБАЧЕ С НАШИТЕ ПАРИ, КОИТО КРАДАТ ОТ ВСЕКИ ДЖОБ!!! ПРОБУТВАТ ХИМИЧЕСКИ ВАКСИНИ СИ ДВИЖЕСТИ СЕ ПАРАЗИТИ И ВМЕСТО ДА СЕ УЧУДВАТ ЗАЩО ОЩЕ НЕ СА В ЗАТВОРА, ТЕ ИДИОТИТЕ СЕ ВЪЗМОЩАВАТ, ЧЕ ИМА УМНИ, МИСЛЕЩИ ХОРА КОИТО КАЗВАТ, ЧЕ: МАСКИТЕ СА ПЪЛНИ ГРАФЕН ОКСИД И ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВРЕДНИ, ПРИЧИНЯВАЩИ БЕЛОДРОБНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ, А ОТТАМ И ЗАДЪХ ПСР ПСЕВДО ТЕСТОВЕТЕ, СА С НАНОЧАСТИ ИСА ЗА СЪБИРАНЕ НА ДНК, КОРОНАВИРУС В НИКОЯ ДЪРЖАВА ПО СВЕТА НЯМА ИЗОЛИРАН ОБРАЗЕЦ, ТАКА ЧЕ НИКЪДЕ НЯМАТ ИДЕЯ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ТОЗИ ВИРУС, А КАМО ЛИ СМЕШКОВ ТЕСТ ДА ДАВА РЕЗУЛТАТ ВАКСИНИТЕ СА УБИЙЦИ, И ТОВА ВЕЧЕ Е ПРЕДЕЛНО ЯСНОНАЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО, А И НИЕЗНАЕМ КОЙ СТОИ ЗАД ВСИЧКО, И ТЕЗИ КОИТО СТОЯТ ЗАД ТОВА ЧУДОВИЩНО УБИЙСТВО ЩЕ СИ ПЛАЩАТ!!!!

ковид пандемията освен всичко други доведе и до обостряне на психичните проблеми. маниакални състояния, параноя, шизофрения... Ти си идеален пример.

Сблъсака на цивилизацията с туземците.

В България ненормалници колкото. Обявявали били война. Но на кого ? Може би на насраните си гащи. Малко останаха свестните хора ей. То си личи и по процента на ваксинирани. Къде сме ние с едва 19% и къде е Европа с почти 80%.

20% са нормалните възпитани интелигентни хора, останалото е една проста селяндурска утайка нагли, агресивни, егоистични идиоти. Добре че се махнах преди години, виждам че още по-зле става.

Забравих да вметна - забележете че не искат затвор на политиците ни, искат да ги убием (какво по-демократично и правосъдно от това да убиеш свой събрат и същевременно да се оплакваш че братята ти и сестрите ти са били убити). Това е точно Китайска му работа - атака на демокрацията и правосъдието ни!

Хахахах! Щели да правят свой съд! На батко сладурите! Нюрюмбърг съда изглежда не проработи! Ако забележите обаче, ще видите че същите подобни знаци ги има в много страни по света с абсолютно същите точки. Сякаш, някой се опитва да ни разделя и владее. Ако трябваше да влизам в спекулации, това би било китайското правителство, в чиито граждански права се бъркат много държави и такива знаци и протести липсват. Също и съвпада със философията на Сън Дзу. С други думи, подобни проблеми свързани с права и свободи ги има главно в демократични държави. Съмнително, не е ли? Както и да е! Аз ще се чупаря преди платените китайски агенти са ме погнали с обиди. :D

и после нямало било свобода на словото (втората част от плаката)...като почнеш от парламента, дето тошко все още говори като сценарист, та стигнеш до на улицата, дето всеки псува всеки , па някои по инерция псуват и себе си

Рашков явно е на страната на Народната Партия, Румен Радев също. Жалка българска картинка. Страна, не скъсала с комунизма и управлявана от Масква. Не се чудете на резултатите.

Всеки си прави каквото иска. И ний сме дали нещо на света

Как не може да се премахне?В десния транспарант призовават да се обесят всички политици от последните 30 години!Четете ли какво пише?Че такъв плакат в която и да е нормална европейска страна ще вкара авторите му в психиатрия!

Така ще е щом си закрихме психиатриите...

Микровълновите причиняват рак!

вие сте мега кухи! Никой не ви задължава да се ваксинирате. По желание е

Вируса е истински, но не е толкова опасен

Тези са ясни. Само трябва едни дечица да си доведат да скандират и те наоколо и ще заприличат на Westboro baptist church. Харесва ми обаче как са подбрали шрифта на текста. Font - "Цола Драгойчева"

Това е да живееш в демократична държава, дори лудите имат право на мнение и да протестират. В Китай досега тези да са ги натикали в някой лагер.

Ами... виждам, че ти харесва живота в робство! Китай е вариант, ако помислиш и им завиждаш на Китайците! Чувал съм, в Хонконг дори не смееш дъвката на улицата да хвърлиш, така че избор голям, ама не за демокрация!

Ваксърите копнеят за китайски комунизъм,искат строги мерки,правила,забрани,рестрикции,преследвания.Ясно е в кой режим се харесваха такива методи.

Бягай обратно към Китай, гаден китайски Шпионино !!

Тъпотията на един народ може да се узнае от данните за ковид-19.

Е щом не вярват така да е. Ама трябва да го докажа, че е така - това е лесно поне. Нека тези любители на конспирацията да посетят някоя болница с ковид отделени да построят около час с болни без защитни маски.. Да ги видим след няколко дни. Да знаете ще настинка 2-3 чая и готово е един на 20 ще е изтеглил клечка в лотарията с живота но какво от това.

ФАКСАНИТЕ АМБРИАЖИ да попитам от що се плашите бе ЮРОДИ???? нали сте ФАКСАНИ???? и в Италия така 80% плюс ФАКСАНИ ама още по-голямо шубе тресе трябва БОЦ БОЦ до 99.9999% щото дори и Бай ТОШО (Боко простия му беше ШОФЕР, ако не помните) не можа да постигне 100%

Американския конгрес е освободен от задължението да се ваксинира ! Това да ви говори нещо?

ми говори че си трол.

В основата на антиваксерството стоят комунягите, които внушават на дебилния си електорат, че вируса и ваксините са американска конспирация, целяща да убива хора.

Интересно все още дишам както и всички около мен, които са ваксинирани…по-скоро простотията убива.

Най простия и най беден народ се оказа и най инатлив, повярва на селския идиот, който заяви на Шипка миналата година, че вирус няма, било проста хрема. Този тъп народ избира тъпанари да го управляват…

президента, ама другия вариант беше Цецка Цачева...

Вирус има, разбира се. Но е създаден от тези, дето направиха и ваксината.

Ваксини произвеждат руснаци, американци, германци, шведи, американци, англичани, китайци, кубинци, турци, индийци, Чорбанов и вероятно пропускам някои. Конкретно някой от тези ли беше тоя с вируса или са се наговорили и го направиха заедно?

Заради МАСКИТЕ, ПОСКЪПВА всичко, а хората нямат Пари. Ако ЗАСТРЕЛЯТ Здравния министър, ще ИЗЧЕЗНЕ и ВИРУСА.. Тоя ПРЕНАСЯ вируси, ЗАЕДНО с разни араби, негри и китайци... Пускат арабите и негрите да обикалят БЕЗ маски навсякъде из България, и по футболни и баскетболни стадиони. И дори искал да домъкне някакъв Ислямски ВИРУС от Афганистан, който мъкнел още 14 малки Арабски вируса.... А искат ние, българите да носим МАСКА като влезем в МАГАЗИН... НЕ ни трябва Правителство, нито президент.... ВАЖНОТО е да ИЗГОНИМ предателите, и арабите и китайците, които ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ... И така ще се ОТЪРВЕМ и от МАСКИТЕ.... Заради МАСКИТЕ, ПОСКЪПВА всичко, а хората нямат Пари. Тия мошеници министри, пускат БОГАТИ араби и китайци да ОТКРАДНАТ бизнеса Работата и Парите на българските бизнесмени и работници.. Араби и китайци започват да продават стоки БЕЗ пари, и като ФАЛИРАТ българите, онези ДОМЪКВАТ още араби и китайци. За да имаш Бизнес, Пари и Работа, трябва да отидеш, в ТЪМНОТО и да УБИЕШ Здравния министър и да се отървем от маските, от арабите и китайците. Като МАХНАТ маските в БЪлгария, ще МАХНАТ маските и в цяла Европа..

а бе свирка, така говорихте и за ББ, че като падне, ще си иде и вируса, ама нейсе...

Крайно време е като първа мярка Министерството на Здравеопазването и Здравната Каса да откажат платено лечение на Ковид за тези, които отказват да се ваксинират, а като втора мярка ваксинацията да се обяви за абсолютно задължителна, защото вируса засяга не само индивида, но и маса невинни хора около него. Стига с тази идиотска демокрация, трябва да има ред, а не анархия.

е анархията в която живеем и явно се припокрива с твоята представа за демокрация щом ти е виновна за ситуацията.

Нали ли си ваксиниран и безсмъртен бе капут !! Какъв ти е проблема ???

Мамичката ви малоумна ..

това с блокираните IP адреси е като забраната за носене на оръжие у нас. Единствено дава предимство на неправилните хора.

За сметка на това е доста полезно за следене на конюнктурата. Занейки от кой адрес какво пишеш и следейки какво и за какво се блокира научаваш доста за подготовката и начина на действие на нашите славни пазители. И за простотията им не рядко разбира се, но и това е част от конюнктурата ;) Макар че не винаги са прости, оказва и хора с обща култура за завъдили. Бих искал примерно да поздравя (със следващата песен по радио Веселина) този, който неотдавна съобрази че използването на термина "хремастика" е достойно основание да блокира един от адресите ми.

Истината е, че в България живеят ,,най-умните". Затова са най-бедните в Европа. Бедния човек се МАНИПУЛИРА най-лесно.

Ако в главата ти богатство е равно на пари съм съгласен! Но богатство не е само пари, а и духовност! На тази тема не сме най- бедните, но ти това трудно ще разбереш!

Белият мерцедес преследващ лиричният герой в популярният чалга хит е художествена метафора за душевно богатство и интелектуални висоти. Тигре тигре от подобно интелектуално и духовно извисяване направо да ти се сцепи и дисплея и панела.

Всички приети в болници без ваксини до един да си плащат лечението! Не стига, че само плюят и се правят на умни, ама като почнат да умират ми идват на 14 ден в отделението полумрели, после доста от тях умират в следствие на закъснял прием в комбинация с тъпотата си и накрая за финал ние сме ги убили. Анти-ваксър е абсолютно равнозначно на абсолютен идиот дето каквото и да му кажеш все си намира оправдание. Такива хора са неспасяеми. Нали няма вирус и не могат да стигнат до болница? Като стигнат в болница да си плащат за наглостта си! Те доста от тях плащат и със живота си, това не им го пожелавам и като лекар се стремя да им го спестя на всяка цена, но не сме богове.