17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се изпускайте волно, или неволно, минавайки през трамвайна линия! Урината е проводима, може да Ви удари ток и да стане беля!

Ватманите карат така, че да не могат да спрат, а в същото време ги карат да изпълняват повече курсове на смяна. Като прибавите една възрастна жена колко е в час и може да спазва правилата за движение картината е родна. Който е бил в Истанбу и Прага знае как и по какви пътища се движат трамваите, а тук е допуснато немислимото за обща среда с толкова опасно превозно средство, което не може да спира при възникнала опасност. Да не говорим , че реакцията на една жена е в пъти по- бавна от тази на мъж водач на превозно средство.

Не могат да спрЪт, особено за 5-10 см. Мръсници, ей!

Момичетата търсят ceks във вашия град! Вижте тук --->>> www.meetchats.Com

Това е реклама от ДИРА!!!!!!! Никога не трият тия измекяри, нито ги блокират!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Сега да съберат всички ватмани и да им обяснят, че са длъжни да пазят другите участници в движението, защото явно са си повярвали, че са над всички и са недосегаеми. Тази ватманка ще мине през мелачката на правосъдието и после вече няма да е нагла и много ще внимава.

Уникално се изложи с това изказване! И за да се доизложиш кажи кой е с предимство пред релсово превозно средство по закон! А, и не ми обяснявай за червен светофар, трамваят не го еве тва!

Все още никой няма право да гази и убива хора, дори ватманите. Първо и най-важно според закона е - да пазиш уязвимите участници в движението и ако видиш опасност да спреш. Ограмоти се.

Много си зле, кухолейков, много си зле. Трамваят винаги е с предимство! А да не говорим, че понякога и да иска не може да спре навреме. Къде в стаята пише, че ватманката е нагла? Ти си нагъл и прост. Пий си хапчетата и учи правилника за движение.

Ти си пий хачетата, като видя че пешеходец пресича на червено, а аз съм на зелено да го сгазя ли?

Пишете я Ковид-19

използуватте ли го ще ви чарджнат не един не два а шест лева. СКАНДАЛНО! Не и в М утристан. Опитате ли се да продьлжите итерактивно нататьк ще получите Уеб страница с текст Page Not Exist. СкандалноМутристан

Това е провокация на герб ! бабичката е била от герб, ватманката е била от герб и екипа от съдебна медицина също е от герб ! Всички са от герб ! и ДИР-а са от Герб !

Ватманите са заклети наркомани и деградиенти . Те дори не участват в протестите !? Какво добро да се очаква от такива хора ???

Че кой тъпак би отишъл да протестира с тия миризливи клошари, изхвърлени от обществото неудачници?

Нация която не уважава и не пази възрастните хора, е за никъде. Ако това не се осъзнае, ще става все по зле и по зле, във всяко отношение.

Сегашните възрастни хора избираха години наред комунистите да ни управляват, които доведоха страната до банкрут и изгониха младите (тогава) по чужбина! Сега реват, че са сами …

така ти е удобно, че ОПГ ГЕР(БКП) са изцяло комунисти-ренегати, во главе с най-големия главанак. Стига си прехвърлял другаде проблема! ГЕРБ са една мутренско-милиционерска структура. Няма политика, няма идеали, има само мафиотски принципи и нечовешка алчност. Нагли, самодоволни, надменни, пренебрежителни към хората, мизантропи,парвенюта,откровенни мутри и простакеси...това са 99.99 процента от герберопитеците, особено които са назначени от боко на високи постове!!! Не сме имали друго такова некадърно, невежо, безотговорно, крадливо,престъпно и цинично управление! Време е да се преборим с "БОКОВИРУС"-а!! НИЕ ЩЕ ИЗБЕРЕМ КОГО!

Да, наистина много пенсионери гласуват за Герб. Но това не е причина да ги газят. Ти идот ли си?

В случая имаме нелеп инцидент. СЪжалявам за женицата и нейните близки, както и за ватмана.

кЪдето и да е пресякла е станала белята. Тези протестиращи нажежиха и без това трудното ни ежедневие. Смяна маршрути на градски транспорт, съобразяване с това да не обидиш някой от протестиращите и т.н. Това не е нормално и трябва да спре веднага. Който иска да протестира да протестира бюлетина на избирите другата година. А не, да си стои вкъщи или да ми ходи на почивка. Протестът не е РАБОТА.

Кога пък протестите са се пренесли и на площад Македония? Или офцата е решила там да пасе?

Що за жалък урод трябва да си, за да си проявяваш остроумието под такава новина. Човешки отпадък и лузър

Жалко за жената .Чудя се че не се е обърнала някой трамвай булеварда е ад, независимо многото писания от живущите в районина този булевард и не се обърнАл

Най лошия и неремонтиран булевард може да се обърне трамвай има дупки по пътя

Още една една жертва, отишла си без време! В България всеки пресича, както му харесва, не зачитат светофари, пеш. пътеки, стопове и други знаци, шофьори карат с осемдесет и повече през населени места, даже кръговито движение в София е едно недоразумение! В Германия за сега хората спазват правилата на пресичане, с някой изключения разбира се, но и на децата непрекъснато се напомня и родителите се приканват да дават положителен пример! Знам, че не сме единствените в Европа, които пресичат така безотговорно, ирландците например са по- нехайни и ит българите, но отговорност за собственият си живот всеки носи индивидуално! Просто бъдете бдителни, да се опазим живи е наша отговорност! Съболезнования и

Стъпила е на релсите и я е хванал ток. Всеки път като ходя на София при децата много се страхувам точно да не стъпя на релсите на трамвайте.

Неграмотна тъпанарка!

Защо госпожата да е тъпанарка? И то неграмотна? Отдавна съм била в София и не ми е направило на впечатление, но може найстина да не са обезопасени релсите.

Аз пък си помислих, че токът баца от някоя 5g мрежа. Не е от релсите, чини ми се...

Как ще я хване ток?

За съжаление е възможно. Понякога междурелсията са с лош контакт, особено в участъците с открити релси от които може да се крадат крепежи.

Абе много простакеси и селяндури станахте,не трябвате в София,стойте си на село и не мърдайте.

Електротранспорт ЕАД ...и Под него Трамваен транспорт. ...и СА под “егидата” на Общината ! —> #Кой Защо&Как “селекционира” персонала ?!

Пред трамвай не се протестира! Че гази много лошо.

Тъпоумно или остроумно...?!

Доста тъпо!

Едноклетъчно същество, а ако беше твой близък???

Някои ватмани карат и си говорят по мобилните телефони. тръгват от спирките без да гледат дали има слизащи или качващи се граждани. На спирката на пл. Македония мен лично ме стисна вратата докато слизах и трамвая тръгна. Добре, че се развикаха хората та трамвая спря и ми отвори за да сляза.

Някои ватмани карат и си говорят по мобилните телефони. тръгват от спирките без да гледат дали има слизащи или качващи се граждани. На спирката на пл. Македония мен лично ме стисна вратата докато слизах и трамвая тръгна. Добре, че се развикаха хората та трамвая спря и ми отвори за да сляза.

Селянка която знае само как се слиза от каруца ЩО ДИРИ У ГРАДО??

Кара ви ,,тикви със семки,,. Щото цяла България гледа, че си имате Тикви итобез семки вътре!?

Имаме и зелени смръдливи зелени чорапи дошли от село но ще е за още малко

Дошла да види 1млн. тъпанари,дето ги разиграват шепа пропадняци.

Ясноо! Ватманът е от протестърите.

бърза и лека смърт. На 80 това е един добър изход.

Дал ти Господ! Aмин!

Макар че пожеланието ти е злобно, покорно благодаря.

4 плюса за нула време. Сега разбирам защо наричат този форум гериатричен и защо толкова са мразени протестите тук. Едва кретате и затова ви е яд на младите, че искат да живеят добре, а вашата вече е свършила.

И не забравяйте, чада мои, Каквото повикало, такова и се обадило!. ... ...както доди...

Трамвая сигурно се е движил поне с 80-90 км/ч, че да блъсне някого ;) Бог да прости жертвата!

съвременните жени са нагли и безцеремонни, т.е. винаги с предимство и ако срещу тях има мъж той ще им го даде. Проблемът е когато са две жени, защото никоя не отстъпва.

Довечера ситняково 21:00 не на терора срещу жени и деца шествие Ивайло Иванов фейсбук гражданска стража от мъже и шествието има разрешение!

Там сме, дано дойдат повече педали,че да ги уважим както се полага.

Съболезнования на близките! А на оня. триточковия, не му обръщайте внимание! Той преди време се подвизаваше под името "Дървосекача" и пишеше същите глупости. Явно е малоумен човекът!

ДъСъ Вече пЯт звьоздачкитьи уи уа ? (На пагона Ви) —> НЕ се подпичкьосвайте ! ...Ватман(к)ите СА Ачик НЕкомпетентни !, т.е. СА Ядро на Статуквото.

Много интересно как трамвай номер 5 я е ударил на Ботев и Ивайло , като той пресича Македония към Алабин .

към Алабин? Отворете картата и ще видите къде ул. Ивайло пресица бул. Македония. В посока към Руски паметник.

Става въпрос за маршрута на трамвая. Я сега да видим кой трябва да отваря карти и да ги гледа...

Да не е протестирала?

Опитът Ви за хумор е неуместен. Дори е гнусен.

Тъпанар!

Всичко, което се движи по релси е с предимство. Я спре я не, но не и длъжен да спира. На пешеходна пътека трамвая е пак с предимство. То тия работи е хубаво да се знаят от всички.

е с предимство, защото спирачният му път е много по-дълъг, отколкото на другите участници в движението. Физика, мойто момче!

За предимството на пешеходната пьтека не всеки го знае, но това не означава, че ватманите трябва да бльскат пресичащите, само защото те са с предимство!

вас в един трамвай, да видим вие дали ще успеете да спрете мотрисата на желаното от вас разстояние!

Едно е да се опиташ и да не успееш, съвсем друго е да си караш напред, защото знаеш, че си с предимство и да не предприемеш нищо! Има известна разлика, но разбирам, че не на всеки му е по възможностите да я разбере!

Ти като си му застанал на пътя - дори и ватманът да се опита да спре, удаари ли те дори с 5 км/ч, резултатът ще е все едно да те удари кола с 80-100 км/ч

там дето е блъсната не е трябвало да пресича тази дърта изкукала бабичка, та сега да пати ватманката

Откъде ти хрумна, че ако те удари трамвай с пет км/ч е все едно те е ударила лека кола с осемдесет км/ч? Явно не си България в клас през часовете по физика! Тук всеки пише каквото му хрумне. УЖАССС.....

Исках да напиша “не си бил”, а не “България”. Айпадът ми пише думите по подразбиране и ако не прочета написаното, понякога стават гафове като сегашния.

Бабокът едва ли си има понятие от тези неща. Хвърлят се напред пред превозните средства и ако оцелеят, без да осъзнават постъпката си.

Ами смени си "ай майната му" и се научи да пишеш нормално но не ти пожелавам да изпиташ удар от трамвай с 5км/ч дали е като 80км/ч с кола-няма да направиш разлика приживе

Набора е провокатор.

Семейството - Съди ли Вече съответната “наша” структура ?

объркаха трафика и хората ще мрът като мухи

...и Такааа - Основна (т.е. Има И Сериозни надбавки) заплата за Месец на Начинаещ ватман - 1150лв ! Е, за Тези пари - Поне да НЕ спят На РаботнотоИм място я !

Черепа явно по малко ви дава а лузерчо?

Ей не се научиха, че пред трамвая не се тича. Я спре, я не. Ама всякакви се изсипаха в София. Жалко за жената.

Ма да ! - тамън ДъСъ кара трамвайо со 30-40 км/Ч при Спящ ватман ...и Хоп ! - Прелита тичаща на 80 годинииии...

един трамвай и колко е дълъг спирачният му път, когато се движи с 30-40 км в час? При законите на физиката няма "врата в полета", та да можеш да ги заобиколиш.

Явно на село нямате трамваи. Личи ви като дойдете в София.

Бог да я прости!

явно е цъкала фейса, да я видят на село каква софиянка е

...та Питам ! - след като Е на Осемдесет години - ватманката Е Спяла ли ?

Да почива в мир жената! Родителите ни одъртяха и вършат глупост след глупост. Ама и ние на там отиваме! Мамка му

така и ще бъде

Доста наглеят пешеходците. Особено тези над 70 години. Често ми се случва по столичните булеварди да пресичат на необозначени за това места със скорост, все едно са на разходка в парка, подаваш звуков сигнал - те забавят скоростта умишлено, без дори да те отразят. И това е масова практика. Същото се случва многократно и на червен светофар. Свети си червено, човекът си пресича бавно-бавно, без да се огледа, без да му дреме. Чисти самоубийци.

ДъСъ “вижда” нискоПрелитащи на 80години ли ?

То и в правилника е ясно записано, че трамваят е с предимство дори и пред пешеходците, не защото "железният кон" е толкова важен, а защото не може да спре толкова лесно. За съжаление и възрасните хора не винаги могат да преценят ситуацията и разстоянието.

Съболезнования на Семейството и близките ! ——- Видимостта ? ...Сигналите ? ...Състояние мотрисата ? ... + Е на 80 години ! - ватманката е Спала ли ?

Спала е майка ти, докато съседа те е правил.

точно в десятката на тоя олигофрен

Оставка на мафиотското управление на герб водещо до смъртта на граждани.

спасила се е

То като ти се пресича линията на живота с линията на трамвая, и до 80 да добуташ, няма измъкване...

Браво! Фана ме неподготвен. Задавих се от смях! А иначе - жалко за жениците! И за тази под трамвая, и за тази в него. Явно и двете не са внимавали.

tonk11

Абе как трамвая се движи по променен маршрут?

За съжаление, голяма част от по-възрастните не чуват и не виждат добре и понеже не виждат и не чуват смятат, че са в безопасност. Не знам какво може да се направи.

Да има по-добра сигнализация т.е. светофари, които работят, както трябва! В София сегашните имат звукова сигнализация, предполагам за слепите хора, но е такава, че по-скоро ги обърква, отколкото да им помага! На два пъти ми се случва да трябва да се намесваме на крьстовището на Симеон и Хр. Ботев, за да помогна на сляп човек да пресече! И добре че имахме кьсмет с това кратко зелено - просто шофьорите проявиха човечност и ни изчакаха. Звукът е такъв, че слепите се бьркаш дали сигналът е за направо или за на дясно!

https://pik.bg/%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D1%8A%D0%BD%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%BE-%D0%B2-%D0%BF%D0%B8%D0%BA-%D0%BC%D0%BE%D1%89%D0%B5%D0%BD-%D0%BE%D1%82%D0%BF%D0%BE%D1%80-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D1%83-%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%B5%D0%B6%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D1%83%D0%BB-%D1%81%D0%B8%D1%82%D0%BD%D1%8F%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%BE---%D1%81%D1%8A%D0%B1%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%82-%D1%81%D0%B5--news953142.html

tonk11

Супер.

Да не забравяме за убитата ученичка пред НПМГ миналта година. Тя и приятелката и за тичали, защото зелената светлина и светела за кратко, отгоре на всичко там има зигзагообразна част за преминаване между платната. И накрая шофьорът се прави че бил на зелено и нищо не видял.

tonk11

Всъщност не забравяй, че ученичката и приятелката и бяха всъщност минали през оградата.

Каква ограда? ако си минавал оттам трябва да знаеш какво представляваше тази пешеходна пътека. Пълен ужас, и аз съм се подлъгвал

''инцидента, който е станал при пресечката с ул. "Ивайло" Трамваят се е движил по линия №5.'' Според мен не е възможно да е трамвай 5-ца, при пресечката с ул. "Ивайло", която е пряка на бул. '' Христо Ботев''????!!!!!

Това е в отсечката между Македония и Руски паметник !

...Македония" трамваите от линии 4 и 5 се движат по променен маршрут, съобщиха от Столична ...... РАЗБРАХ;)

"Македония" трамваите от линии 4 и 5 се движат по променен маршрут, съобщиха от Столична община. Мотрисите в посока центъра са движат през бул. "Овча Купел", бул. "Н. Мушанов", бул. "Константин Величков", бул. "Ал. Стамболийски", бул. "Христо Ботев", Съдебна палата. Оттам трамваите от линия 4 продължават към кв. "Орландовци".

А според мен - може да прескочиш до София и да провериш ( е или поне да видиш н карта ул. Ивайло ) .

Ул. "Ивайло" пресича и бул. '' Христо Ботев'', и бул. "Македония".

Бабичките масово пресичат булевардите извън пешеходните пътеки без изобщо да се оглеждат,все едно света е техен и коли,трамвай и автобуси няма... То,не че и по младите не правят същото,ама възрастните масово не спазват никакви правила!

Моля, имайте поне малко уважение! Свършил е един човешки живот! "Бабичка" може да наричате само собствената и баба и то , ако майка ви не ви е възпитала! Не знаете нищо за тази жена,! Бог да я прости!

Нещастник.

Да се забрани движението по време на коронавирус

Пишете, че тм. е бил 5-ца. На снимката се виждат две 7-ци. Със същия успех можехте и рисувано трамвайче да поставите.

Повярвай ми, не искаш да видиш снимки от там...

Да бяха сложили снимка на 5-ца. То, същото като да напишеш че автомобил мерцедес е бил засечен с 280 км/ч на АМ "Тракия", а на снимката да сложиш автомобил трабант. И двата са автомобили, нали?

Защо не, убийството на Милен Цветков, да не беше по-красиво, та имаше снимки?

Специално 5-ца, 7-ца, идват за 10-тина минути. Заслужава ли си да рискуваш живота си, създавайки си ЛОШИЯ НАВИК да бързаш/бягаш гонейки градския транспорт!? Това нещо е изкривяване на психиката от комунистическо време. Видиш ли рейс тичай, видиш ли опашка/няма значение къде/ тичай и се реди. Има още куп такива психологически изкривявания на маса народ,за съжаление

По жена и градски транспорт не се тича !

И защо по жена да не се тича? Никаква романтика, това днешното поколение...тц тц

Много стар лаф, но валиден