Тръмп заяви, че няма друг президент, направил повече за афроамериканците

Американският държавен глава смята, че е най-малко расистката личност в света

Обратно в новината

Коментари - Тръмп заяви, че няма друг президент, направил повече за афроамериканците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Афроамериканците са най привилигированите хора в света.Който не вярва да отиде да поживее в САЩ.Безплатно образование, държавна добре платена работа макар че не са квалифицирани да я вършат, защита от уволнение- мениджърите не смеят да ги пипнат защото веднага се оплакват от расизъм и съдийте отсъждат в тяхна полза, рекламират ги по телевизия интернет и кино като супер готини и интелигентни, винаги са жертвите, а когато извършат престъпления казват- "О горките това е заради неравностойното им положение".Живеят. си като царе и продължават да искат и да се оплакват че преди 100 години били роби.Сега последно искат пенсии като на евреите да им се плащат доживот.

според последното социологическо проучване повече от половината американци не искат импийчмънт за Тръмп.

Че вярно е. Най-ниската безработица сред черните някога измервана. Доходите растът. Прокара реформа за редуциране на присъдите. Обама - първото афро да стане президент, какво направи? Нищо.

Има и други и претендент благодетели. Я да му пратят наплодилите се 30години цигани и турци от България да се видят афронеграта в чудо. Виетнамците могат да изпратят мелезен генофонд за издръжка от благодетеля

най великият президент за всички времена след Джордж Вашингтон който е бил независим между другото .Тръмп преди всичко е патриот и генерално може да се каже също е независим като млад е подкрепял демократите

Кукувицата.По изпъздял е от септемврийска диня.

Прав е Тръмп!! Повечето градове управлявани от демократите са шитхол!! Няма нищо расистко да казваш истината!! Онзи денгледах в Ню Йорк как някакви афробабаити заливат с кофи водс полицаите, гонят ги и ги плюят. Полицаите бяагт и се крият в колата!!! Линерастия!!!

По-прост е и от Бойко, спор няма

Бат Дони кефи! Как се гаври с кенийско-еврейския мелез... Давай Дони! Цяла България е с теб! Мисли му, ако подведеш Император Владимир!

"Цяла България " мисли, че ти си диагноза.

и тоя влезна в предизборна надпревара

Прав е. И фактите го показват, напук на либералфашагите и тяхната жалка пропаганда.

Много е важно да говориш нещо и да не казваш Нищо!?

точно като мелеза хюсеин обама само локуми

тръмпи, а завладеването на светъ когаааааааааааааааааа? то не става: правиш най-ного за американците, пък светъ още не е завладен на 100 %! Ше го оставиш незавладен, ей. ше може некой президънт да те надмине?!?!?!? НЕ ДОПУСКАЙ ТОВА!

комунетата и НПО-тата!

Тръмп е най прекрасният Президент които заслужава Америка Тъп Надут и Стар (не Ринго разбира се)

тъп милиардер има ли и турчин в джамия пърди ли

Толерантното подмазване в действие.

Квинтесенцията на дебилната американска раса и мечта! Отврат!

Е, той Тръмп ако сам не се похвали, май няма кой. Ще си "туитне" колко е "велик" и ще си повЕрва сам.

Прав е Дончо и статистиката е на негова страна Американската комунистическа партия ( известни също като Демократи ) и Вожда им Обонго и Баба Хилари се пукат по шевовете от яд .....

Голям е!!!

Голям какво? - лъжец, да прав сте.

Има официална статистика и всеки с малко мозък в главата може да я провери сам. Ама вие левите либералчета даже и толкова мозък нямате.

За коя статистика говориш, за тази колко пъти е излъгал Тръмп? Има такъв "брояч" на лъжите - мноооого са.