Тръмп свали ограниченията за противопехотните мини въведени от Обама

Тази нова политика ще позволи на военното командване да намалят нараняванията на цивилни и на партньорски сили, декларират от Белия дом

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето една добра новина! Е , добра, добра колко да е добра...Май е най-добра за краварския Военно Промишлен Комплекс! Все пак краварника е една от малкото страни които не е подписала международни споразумения и си ползва касетъчни боеприпаси, снаряди с бял фосфор, има огромни зяапаси от химически оръжия, ползва мини и т.н!

Така казал Вуте като се върнал от фронта с един крак само: На една табела в полето пишеше "Внимание Мини" и аз взех че минах.

Сега като избиват краварите ще се оправдават с мините че не ''познали'' кои са наши и кои ваши... Военният комплекс трябва да работи при краварите че иначе бая ще се роят безработните дето се виждат как набъбват извън осветените бляскави улици...

Това си го мислите вие тъпанарите! Помнете Дейр аз Зур и тоталната неадекватност на руския спецназ

С това решение нищо чудно Тръмп да получи Нобелова награда за мир. Само с убийството на ген. Сюлеймани и с предизвиканото сваляне на украинския самолет над Техеран щеше да е невъзможно.

специално проектирани, за да намалят нараняванията на цивилни и на партньорски сили Умни муни значи :) И как точно мината разбира кой я е настъпил?

Както казва един папа в Средновековието, Господ ще си познае невинните. (И ще ги сложи в Рая, навярно!)

Ако мирише на немит ..ъз значи е православен ислямист и литва при ...ами там някъде

Какво квичите на умряло за тръмп русороби ? Малкия кремълски хитрец се надяваше, че с идването на Тръмп на власт ще може някак си да се измъкне безнаказано, но нещата тотално се променят. Не мога да си обясня факта – един президент да харчи милиони долари от своя народ, за да помогне избирането на определен президент. След което този президент – в случая Американския Тръмп, натика Путин в ъгъла и го бие на всички фронтове… постави му унизителни , убийствени санкции.Тази диагноза според психиатрите се нарича МАЗОХИЗЪМ.

По какво го бие? Путин му открадна Турция по носа. Путин помогна на Иран да стане толкова силен, че да се гаври с янките

Продава (подарява)газ на Турция по супер неизгодни цени защото иначе ще има ,,савак”,А като как е помогнал на Иран се видя с калпавата зенитна с-ма която не разпознава свой-чужд и цивилен саморет от ракета

Хапчетата си пий редовно,защото като пропуснеш чуваш сигнали от космоса.

''America first'' в действие, нищо за чудене

Добре че демократичните хамериканци не са подписали тоя договор и не го спазват че ако бяха руснаците щеше да падне голямо виене и плюене.

Путин и Тръмп вече съсипаха всичко добро наследено от Горби и Рейгън и сега е ред да досъсипят и малкото останало добро. Нямам никакво съмнение, че другите страни ще последват решението на Тръмп за САЩ, нали знаете "Видяла жабата че подковават коня и тя дигнала крак".

Слагането на такива мини по границите е хубаво! Няма да е лошо и страните от ЕС да сложат такива мини по границите си!

Мдааа, глупаците добрали се до интернет са тежко бреме за останалите хора.

Бизнесът трябва да се развива.

Те още немога да разминират неследтвото от соца в някой страни където мините полета взимат много често като жертви най-вече деца.

Е, след като се изс.ра, олекна ли ти.