Коментари - Тръмп ще използва 3,6 млрд. долара от парите на Пентагона за стената с Мексико | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да де ама той си изпълнява обещанията, а не като наш селяндурчо!

Тръмп е машина! Въпреки непрекъснатите пречки и спънки от побеснялата Пелоси и социалист демократите, икономиката бумти, оснивните борсови индекси чупят рекорди, изпълнява обещанията си, на път е да завърши Фаза две на търговските преговори с Китай- най важната му цел, която ще преобърне световната търговия, озапти другаря Ким, цапардоса иранците появите, ще строи Стената , ограничи незаконната миграция, постави световната либерастия в отбранителна позиция. Машина!

Отделна стая в Психиатрията ще бъде по-евтино!

Евала на Тръмп! Казана дума - хвърлен камък. А Нанси Пелоси ще тъгува за незаконните имигранти...

За Бърни дето ще строи комунизма в САЩ ли ?

нашия селяндурчо и той наля пари в стената

Бледоликите американци най-после отвърнаха на удара, който им нанасят вече половин век юдео-хазарските изчадия чрез техните НПО. Тръмп е въплътеният отговор на истинска Америка, на оная Америка, която от прерии, камъни и блата направи световна империя само за 2 века, при това с минимално проливане на собствена кръв. Тази Америка беше свалена в нокаут през 60-те чрез негърските стада и борбата им за "граждански права", ловко манипулирана от дългоносите боклуци в сенчестата власт. Тръмп не е първият опит на белите американци да си върнат държавата, но е най-успешният засега опит в тази насока, при това се очертава да стане траен след почти сигурният втори мандат на сегашният стопанин на Белия дом. Единственото, което комунистите от Демократическата партия могат да направят, е да пробват още веднъж решението на проблема, което направиха с Кенеди през 1963 г. в Далас, когато уж техния президент направи поредица от резки завои във външната и особено вътрешната политика...Дано Доньо оцелее въпреки всичко, защото той е надеждата и на унизена Европа, която в момента е на колене пред същите НПО, провалили почти в ада и САЩ.

Тръмпи не се отказва човека, евала! Сената му реже парите, а той взима от военните....

Валери Симеонов го няма напоследък по телевизора. Несъмнено Тръмп го е поканил да помага при построяването на стената с Мексико. Човекът има опит с оградата по южната ни граница, а американците ценят знаещите и можещите, като напр. Цветанов, Елена Поптодорова, Паси и Плевнелиев.

А защо мразиш китайците? Ами те след като си построиха стената, никога не са имали проблеми с мексиканците...

Най-после нещо смислено за което да се използват едва 3.6 милиарда от баснословния бюджет от 716 МИЛИАРДА ДОЛАРА на военното министерство на САЩ. И по-добре за това отколкото за бомби иподобни във войни по света .

На този му дават тези пари да строи та белки спечели още един мандат. Демек той си държи на обещанията.

се изгради стена!Браво на Тръмп! Индианците трябва да бъдат спрени! След като хората били еднакви,значи всички страни с индианско население,трябва да са на нивото на САЩ,Германия,Япония и не би имало смисъл да ходят да паразитсват в други страни!

Абе нали при демокрацията стените падат, пък сега ще правят нова стена?

Аз пък чух в предизборните обещания на оранжевия шут, че Мексико ше плаща за стената ...

Абе то хубаво, ама САЩ е на ниво, защото обира де каквото природно богатство може от тези страни , друг е въпросът, че тази стена е по-скъпа и от българските магистрали, а ефективността е йок марули.

Значи сега ще е съвсем нормално след като иранския парламент обяви вашинктон Пентагона в Частност Тръммп и най вече Помпео ако ги свирнат с Ирански дрон например като са на посещение в Израел,Саудитска Арабия,Ирак за да предотвратят по нататъшни терористични дейности на Пентагона срещу човечеството.

А ние защо унищожихме кльона? А Мавзолея който беше противобомбено скривалище? А защо Бакърджиев е на свобода? А Костов? А Софиянски? А ББ и Цв.Цв. А най вече терориста Доган?

Нищо не може да победи стената на Тръмп, освен стълба.

Това Фолклорът и Пропагандата са голямо нещо. Кой е тръгнал да строи комунизъм в щатите или по-скоро, как възнамерява да го постигне? Стига глупости! Кой ще опъва на полето в Аризона, Тексас и Калифорния, и не само, ако разкарат мексиканците, българи ли? Политически Ходове!!!

И тая негова ''стена'' стана като брекзита на приятелите му:))))))