Тръмп с радикални идеи за лечение на Covid-19, като инжектиране на дезинфектант

Според американския президент, Съединените щати са "близо до ваксина" за Covid-19,

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тръмп е чул недочул и затова е казал глупост за инжектиране на дизефектант. Истината е следната: ЛЕКАРСТВО ИМА - разтвор на хлорен двуокис (газ) във вода! Отпреди повече от 10 години е патентовано в САЩ, а в България е разрешено от 2002г. Имало е и изобретен апарат от д-р Ройалд Реймънд Райф преди повече от 80 години, който унищожава всякакви микроби в телата ни. Хлорният диоксид е химическо вещество с формула ClO2 Разтворено във вода се приема вътрешно през устата. За тези, които го сравняват с белина: химичната формула на белината е NaClO - Натриев хипохлорит. Много лъжи се тиражират, защото: големите фармацевтични компании, подкрепяни от правителствата, са унищожили всички изобретения и блокират разпространението на истинските ЛЕКУВАЩИ лекарства и апарати, за да разпространяват техните НЕлекуващи СИМПТОМАТИЧНИ лекарства, за да печелят милиарди!!! Те имат нужда от живи, но болни хора, за да печелят и повечето съвременни лекари им помагат - лекуването на хората вече не е свещена мисия, а дълговечен бизнес с огромни печалби!!! Разберете това един път завинаги! Аз пия профилактично от време на време от това лекарство и съм напълно спокоен за здравето си и това на близките ми! То ме е излекувало от салмонела, от лаймска и др. болести и не ми позволява да се заразя от по-слабите вируси! Не се поддавам на манипулации, не се предпазвам по никакъв друг начин, работя усилено и не спазвам рестрикциите, доколкото да не преча на другите хора с промити от пропагандата мозъци! На когото му харесва, да им вярва, да психира и да се страхува – то е за негова сметка!

Каквото и да кажеш тук - ще е малко! Ама хайде да успокоим фашистките тролове - Путин е виновен! :))))))))))))

Тази маймуна държи кодовете за ядрените оръжия.

Кукуригууу петльо.

Получи се нещо много интересно. На няколко пъти модераторите ми изключваха IP адреса когато писах точно за тези нестандартни методи, които сега и Тръмп и американски светила предлагат, но тях ги пускат, а мен ме цензурират! С риск пак да ми блокират IP адреса пак ще напиша, че бързо и глобално решение на проблема с вируса има и то е открито от преди 100 години от американския гений анатомо патолог доктор Royal Raymond RIFE. Който се интересува може да провери. http://www.courtofrecord.org.uk/archive/www.bibliotecapleyades.net/ciencia/cienciavibrationalmedicine.htm https://rifevideos.com/drrifeandphiliphoylands3.3mhz_sweep.html Другото мощно средство за борба с вируса COVID-19 с което и сега разполагаме, но което за съжаление не се използва това е изобретението на проф. Жеко Ганев -промишления йонизатор озонатор за дезинфекция и обеззаразяване на помещения с обем до 1000-1200 м3 за 30 минути, площи от 300-350 м² за 4-8 секунди знаейки, че без третиране вируса остава до 11-12 дни върху различните повърхности. Може да се обеззаразяват и оборудване, използвани вече материали като облекла и екипировка, които след третиране ще могат отново да се използват вместо да се унищожават! Само за сведение озоно терапията отдавна се използва в медицината и особено във Франция. Доказано е, че при малки деца и при хора, които са здрави самия организъм произвежда озон, докато при болни и възрастни тая функция е отслабена или не действа. https://www.youtube.com/watch?v=4OqEpaAUngg Въпроса с "дезинфектантите", за които говори Тръмп също е много интересна и "табу" тема. Който се интересува може да потърси и види какво прави лекаря на космонавтите проф. Неумивкин с кислородната вода или за употребата на магнезиевия двухлорид (MgCl2), както и със спорния MMS (смес на NaClO2 и C6H8O7 - лимонена киселина в дестилирана вода). Щом от такова високо място се заговори за тези "неща" явно нещата са много сериозни!

Хаха! Още един е пил гас :-D

0

За всички, които твърдят, че преводът не е верен - верен е, защото гледах запис на тъпотията. Този човек е много прост и опасен.

хептен изпляска! По неговата логика може и да ги лекуваме в газовите камери със зарин, зоман, табун, иприт или каквото там е останало на склад... Имах известни съмнения относно менталния статус на чичо Дончо от известно време насам и той по всякакъв начин се напъва да ме докаже

направо да инжектират Pac-Man

А може ли вместо самолети,да ни пратите инжекции? Питам заради един щаб.

Направо формалин требва да им бият !

Борисов се кани да пише дисертация, Тръмп предлага лечение!?!?

Тръмп говори това което му кажат специалистите ,за действието на слънцето е ясно и абсолютно доказано вече ,колкото до тези дезифектанти ,това е някакво недоразумение или лапсус ,сигурно се има в предвид венозно лекарство борещо се с вируса.

Едва ли има какъвто и да е специалист да го кара да плещи глупости. Сериозните специалисти си дават сметка, че все още няма достатъчно доказателства зе ефекта от слънчева светлина, повишените температури, а за дазинфектанта даже няма и да говоря. Просто Тръмп е "лед та му е лесно" - стабилен гений.

"луд"

Самият Тръмп е един лапсус. На природата.

Може да пробвате с белина...венозно... три пъти дневно.

На Тръмп ли? Ще му избелите оранжавия тен.

Водка, джин, уиски, ракия - все "дезинфектанти"! Изводът е прост - яко наливане с алкохол!... Така и така се седим вкъщи, поне да е забавно... :-D

нито са на Тръмп, но фейк нюзът и диренджмънта са навсякъде :))

Борящник?

Сигур като е водел ефекта от китайските менте обдухвачки май предложеният метод му се е сторил по подходящ.

Сега вече ми стана ясно, защо САЩ са най-заразената страна с COVID-19. С такъв титан на мисълта за ръководител ... Gog bless Americans!

че нашият главен вирусолог ББ да не е по-долу

Той вируса и от сапун изчезва. Да вземем за измием белия дроб отвътре с течен сапун? Тръмп и терапевтични подходи - този кретен вЕрно си мисли, че разбира нещо.

сапунът не убива а отмива, мумио :))) и ако е възможна процедура, която да отмие 80% от вируса и след това да даде на тялото по-добър шанс да се пребори с инфекцията, защо не? защото си мумия :))))

Вирусът има липопротеинова обвивка, която се разрушава от сапуна /молекулата има хидрофилна и хидрофобна части/. След дезинтеграция на обвивката - висусът е неактивен. За това се изисква по-продължително и внимателно миене на ръцете със сапун.

разрушила ти се е обвивката на мозъка :) може би се миеш с чиста сода каустик? я обясни "хидрорфобната" част от какво е направена, мумио :)

На глупаци не обясняваме. Учи се в училище.

Искаме да го видим в телевизионните новини. Ако е вярно не за изпускане .

Тръмп трябва да е първи с инжекцията с дезинфектант!

Хахахаха ей Дони, ще ме умориш от смях! Аз имам друго предложение! Направо отстрелвайте болните луди крави, хем по евтино хем по ефективно. Е да ще замине някой друг милион, но пък какво толкова! В краварника Америка никой не му дреме за хората! Факти.

Задължителна ваксина с белина само това ще оправи краварите

Този и газови камери ще предложи! Куха глава, ама не е само неговата такава!

Значи това което Тръмп говори са абсурди, но е прав, че трябва да се пробват алтернативи на конвенционалните методи на лечение на подобни болести. Колкото и налудничави да са те. Абсолютно нищо не знаем за този вирус, дори не знам физичните способности на оцеляване на вируса. Например течното дишане, тоест дишане чрез вкарване на свръхнаситен с кислород разтвор в белите дробове вместо въздух, е нещо което звучи като научна фантастика, но е напълно реално, макар да не е подробно изследвано.

Шуслерови соли?

На Бойко тази идея още не е хрумвала. Но ако Тръмп му е обещал такава ваксина с дезинфектант венозно, разбирам защо сме първите които ще я пробват!!!

Ами да - подиграл се е с всички промити мозъци с дезинфектирането на всичко заобикалящо.

Той Тръмп си е за подигравка от всякъде.

Да. Венозно вливане на домашна ракия и всичко е ОК.

гладкия мозък, да!

Близо сме.

Отворете баровете! И барман - на всеки по една инжекция 95% етанол венозно, за дезинфекция бе!

На тоя трябва да му инжектират дезинфектант в мозъка ....

Нема да се усети никаква разлика: там е празно и ще изтече през ушите и носа и само ще зеносат дезинфектанта, който и без това е кът

Пък аз си мислех, че духът на Менгеле отдавна е изчезнал в небитието.

джурналята, как е , как е, ще бъдете пребивани и с тесли, ама и полицията нема ви помогне!!! това дали ми слагаш минус не променя с нищо действителността, sybi, ти си следващата... сгазена!

До редакцията на ДИР.БГ Предният коментар трябва да бъде докладван на полицията за разследване тъй като съдържа заплаха. Надявам се да го сторите!

Москingbird за теб само чуко у главъть и на екарисажа

Туй фъшкистско гуведу и СМРАД що ни са пуфалят как ФАЩ са я опапали и неска са пукнали 2х наркоманци от кашлицата.

Рано или късно шизофренията излиза най отгоре на глупостта.... Ако беше реално ''загрижен'' като наш боко за хората щеше да е първия доброволец за това да получи инжекция с дезинфектант....

Айде всичкия Соросганя педал на барикадата да плюе разбира се че Тръмп е виновен за проблемите на всеки идиот неудачник дори и за наш ганя нантускотов

Това, че Тръмп е идиот е видно от всеки, който не е дебилен тръпанар.

Следващата стъпка на Тръмп е спиране на 5G (понеже не летят самолети, няма и кемтрейлс или там както са известни, така че това отпада). А бе ТОЯ от социалните мрежи ли се образова?! Няма ли си там ЦРУ, МеРЕУ и т.нат.?

Обаче, трябва да се провери ТОЧНО какво е казал Тръмп, щото знаем переводческите способности на джурналистите.

Видяхме, чухме - казал го е. Явно е идиот.

Българите не ги искат в казана, защото ще замирише на лайна

Логично като се намърдат българите във казана и останалите ще оплескат памперсите а ти ще облизваш страхливо и старателно насраните им задници мижитурко клесава

Schilo

Мдааа, това е изборът на американците...Не искам нищо да кажа за състоянието им.

Това е изборът на Вова.

Всъщност Тръмп каза: Ако мощна ултравиолетовата светлина може да се вкара в тялото чрез кожата, ТОВА ЩЕ ОКАЖЕ ДЕЗИНФЕКТИРАЩ ЕФЕКТ! Статията е поредния бисер на Дир-а.

Schilo

"..."И след това може светлината да бъде вкарана в тялото - през кожата или по някакъв друг начин. Мисля, че казахте, че ще изпробвате това също. Звучи интересно. След това идва дезинфектантът, който действа за минута. И има ли начин ние да направим нещо като например инжекция...", продължи Доналд Тръмп...." Това ме впечатли.

0

Това е още по-голяма тъпотия и ще доведе до моментални изгаряния и рак.

през цялото време Тръмп приказваше за УВ светлина, която да действа като дезифектант ... inject не означава само инжектиране със спринцовка, означава и вкарване - това каза тръмп АКО СЕ ВКАРА ... КАТО ДЕЗИНФЕКТАНТ (ИМА СЕ ПРЕДВИД УВ СВЕТЛИНА) в дробовете ....

Schilo

Бай Ставри, сигурен съм, че има неточности в превода, ама и това, което пишеш като негово предложение е малко доста екстравагантно

Cтаври, ти скоро и поетичен превод на техническа литература ще вкараш като дисциплина. Думите на един лидер не би трябвало да подлежат на интерпретация. Би трябвало да е абсолютно ясно какво е казал. Това не е флирт с чужда мадама докато си женен, че да загтваш какво имаш предвид и какво смяташ да направиш...

Не не. Оранжавия каза че си по-голям глупак и от него!!!

и да знаете... тръмпи, педерас, ама ти си тъп евреин беееееее...

Всички гениални идеи естествено първо се изпробват от авторите им! ;)

Аз се сетих за ММС, хлорния диоксид, който е нещо подобно (измислен е от американец Джим Хъмбъл). Не се инжектира, а се пият капки. Лекува успешно хора от малария, коремен тиф ..., дори рак. Само трябва да се употребява много внимателно, като повечето лекарства. За информация тук - https://blitz.bg/article/33030

Тръмпиту и като доктор ли се вживя ?

Дира кърти миФки от простотия и глупост - вас трябва да ви съдят за фалшиви новини! Всъщност Тръмп каза: Ако мощна ултравиолетовата светлина може да се вкара в тялото чрез кожата, ТОВА ЩЕ ОКАЖЕ ДЕЗИНФЕКТИРАЩ ЕФЕКТ! Има разлика между това и което вие казвате, нали!

Глупости. Лъжеш и го знаеш. Ама това ти е работата явно. Точно иска да вкара дезифенктатн с инжекция. Току що го слушах.

Не! Изобщо не каза това! Като не разбираш английски не се прави, че го разбираш! Той каза: Supposing we hit the body with a tremendous, whether it's ultraviolet or just very powerful light ... supposing you brought the light inside the body, which you can do, either through the skin or in some other way? И след това добави: "I see the disinfectant, where it knocks it out in a minute, one minute." "Is there a way we can do something like that by injection inside or almost a cleaning, because you see it gets in the lungs, and it does a tremendous number on the lungs?" Такива хора кат теб са опасни!

Много добре разбирам английски скъпа, ти обаче си прекалено дословна - през цялото време Тръмп приказваше за УВ светлина, която да действа като дезифектант ... inject не означава само инжектиране със спринцовка, означава и вкарване - това каза тръмп АКО СЕ ВКАРА ... КАТО ДЕЗИНФЕКТАНТ (УВ СВЕТЛИНА) в дробовете .... Така че бегай у село при мисирките от където си дошла, пишмат гражданка.

Малко е вероятно привържениците на Тръмп, изведнъж да кажат, "Да, бе, тука вече прекали." Той отдавна направи достатъчно неща, за да могат хората, да решат веднъж и завинаги, дали го обожават или го мразят. Да, да, ясно, не го обожавате, ама как ги такова "либералите", а? Готови сте да му простите всичко, заради това ги "разплаква". Всичко, освен да каже добри думи за "либералите", разбира се. Въпреки, че и тогава няма да е негова вина и ще видите дългата ръка на Сорос, която е развалила вашето момче. Дори да почне да плаче със сълзи, които да лекуват рак, някои няма да го заобичаме, и дори да почне да бута хора от покривите на небостъргачи, други ще си го оправдават като си летят надолу. Поради същата причина, много хора вряват, че при бай Тошо е било адски хубаво, защото в противен случай, ще трябва да признаят, че целият им живот е бил една лъжа. Колко са готови да го направят? Колко са готови да кажат "Не бях прав!"...

Сега разбрах защо ни държат затворени в къщи, а не ни пускат да се печем на воля по парковете.

Пак ФАЛШИВА НОВИНА! На пресконференцията Тръмп не е предложил нищо такова. Предложиха го лекари от щаба, и то за проучване и обсъждане. Тръмп просто предаде думите на лекарите. А го критикуваха НЕ лекари, а журналисти от фалшивите медии, които не можаха даже да схванат идеята.

аре бе искаш ли линк, точно това каза

дедо дони е най-тъпия президент на щатите - ФАКТ

Пак ще го обвинят в руска връзка. Директно вируса се пребива с тва дето руснаците са мумифицирали Ленин. Мумията вируси не я ловят.

инжектирам си и вода, даже въздух под налягане, ама първо сорос да ми покаже как!!! копелдака-сбърканяк!!"! :-))))