Тръмп поиска от 3 републикански групи да не използват името му за събиране на средства

Адвокатите му са изпратили предупредителни писма до Националния комитет на Републиканската партия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Такъв успешен президент като Тръмп скоро няма да имат американците. Защо не го поканим да участва на нашите президентски избори.

0

Да се чете: "Тръмп поиска от 3 републикански групи да не използват името му за събиране на средства без да са му платили"

0

Че що ти е, като си го имаш почти 1:1 и вече действащ?

Явно, "... експрезидентът се вбесил от факта, че трите групи подкрепят републикански конгресмени, гласували на страната на демократите за импийчмънта на Тръмп след размириците на 6 януари.", така го четете, дебилите, дето се мислите за отворени.

за какво ти е на тебе мозък, като е обратно действащ.

Тръмпи е вечен

това по принцип е политиката - събиране на "средства"... за най-лични цели... дори поемащите социалки даряват за политиката! а казват, че проституцията било най-долното стъпало на човечеството. е, не е! зелените, червените и бозавите им медии, наречени за "демократски" са не в стъпала, а в етажи по-долу от проститутките.. :-)))

Какво ни занимавате с тоя хахо, несериозна работа.

Простотията му е вечна.

Такъв клоун за президент като Тръмп САЩ не е имала, добре че се махна.

Да им е обеца на ухото на американците как не трябва да грешат и избират хора като Тръмп.

половината американци са на друго мнение. Кой си ти че ще им даваш акъл?

Забележете, как Байдън започна да провежда политиката на Тръмп в определени области. Това най-вече важи за икономиката.

И двамата са неолиберални марионетки. Единствената разлика е че Тръмп упорито лъжеше че не е. Разбира се правеше всичко което и Байдън би направил. Моите съчувствия ако си бил от излъганите.

"съюзниците на експрезидента, като сенатор Линдзи Греъм" Ха ха ха Линдзи мрази Тръмп от дъното на душата си. Тръмп го унижи няколко пъти публично и Линдзи се опитва да забие нож в гърба му при всеки удобен случай. Последния път беше след атаката на Капитолия. Тръмп няма съюзници в ръководството на републиканците. Крепи го това че е ефектен лъжец и професионален мошеник и много от лековерната републиканска маса му се връзват.

Половината американци - Евангелисти и други религиозни секти + расисти и доказано прости хора. Това му е на Тръмп електората.

Тръмп трябва да разкара отрепките от ГОП, които му забиха нож в гърба и ще го направи лека полека, защото минимум 70 % от избирателите на РП го подкрепят. Един след друг ще бъдат изритани на изборите, няма да е лесно, но е неизбежно. Естествено, че Тръмп ще спре кранчето за набиране на средства от помиярите ползващи неправомерно неговото име за лично облагодетелстване. Някои много рано отписаха Тръмп, но ще разберат, че грешат по трудния начин.

Говориш така все едно Тръмп ще векува. Той е 74-5-6 години, не си спомням точно. След 8-10 г. най- много вече ще е взел-дал. А какво ще направи за тия 10-на години, ако не е президент и ако няма подкрепата на кукловодите в САЩ? Само си фантазирате разни мечти феновете на Тръмп, които са без никакво покритие.

прав е, а републиканците защо не са разкарали тези продажници дет са гласували с демократите. И кой ще гласува после за тях, докато не изчистят демократските патерици тази партия е отписана завинаги. А власт на демократите не е добре за целия свят, затова кой идва на власт в сащ е най-важното, което вълнува всеки един.

а Маржори внесе искане за импийчмент на байдън , но демократските лекета нали държат долната камара и не го пускат. Двойни стандарти,а? От какво ви е страх бе, нали джото ви е чист и неопетнен, що така си траете и потулвате искането?

това ти е любимата теза че Тръмп лъже а 75 млн симпатизанти са "лековерни," демек прост мат'рял, а следователно либерастите сте умници и Джо 50г не лъже, а как се векува в политиката няма да ти обясявам. Лошото е че всички демокрастолиберасти сте такива говна.

75 млн са наясно че не са сгрешили, а проблем са "глсувалите" за Байгъна щото те просто са зомбита, безмозъчни същества, които просто послушно изпълняват, нагаждачи, подлизурки, интересчии, такива не съжаляват че са гласували за демократите и те са проблема за целия свят.

Ма на байдоня какъв е електората? - джендъри, лгбт, блм, антифа, нелегални мигранти, феминистки-митутки,отделно горе го казаха - нагаждачи, подмазвачи, интересчии, и подобни. Понеже са малко та се налага да добавят другите с фалшифициране и манипулации. Та първо се погледнете.

след 4 е на 78г колкото байдън сега, при това той започва а Тръмп е за 2-ри мандат. Така че въпроса ти с годините е несъстоятелен типично по либерастки се хвърлят някакви цифри и твърдения да се оплюе другия а не да си видите вашия "избранник."