Тръмп: Планирали са незаконно да ме свалят от длъжност

Президентът постави под съмнение надеждността на Андрю Маккейб, който бе уволнен от ФБР

Обратно в новината

Коментари - Тръмп: Планирали са незаконно да ме свалят от длъжност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДАНО САМО НЕ ПРЕДПРИЕМАТ ИМПИЧМЪНТ КАТО СЛУЧАЯТ С ДЖОН ФИЦДЖЕРЪЛД КЕНЕДИ! У АМЕРИКАНЦИТЕ СЕ НАМИРАТ НАД 400000000 ЛИЧНИ ОРЪЖИЯ С ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ КАЧЕСТВА!

Незаконно прилагане на член от Конституцията?

Щяло да има избори за нов мандат на президент в САЩ през 2020 година. От Демократическата партия вече са издигнали двама кандидати, което едва ли може да стресне Тръмп. Макар и да е в отлично здраве, струва ми се, че той няма да се нагърби с втори мандат, за да доживее до дълбоки старини. Иначе постоянно го облъчват и не му дават мира и спокойствие. Същевременно в САЩ върви предизборна агитация и този път ще има повторение на казуса РЕЙГЪН. Отново ще се яви артист за поста президент на САЩ, излъчен пак от Републиканската партия и това е СКАЛАТА. Той е истински боец познат у нас от многото си успехи в кеча.

Тръмп прави нещо добро, за първи път в историята на САЩ! Трудно се чисти къща, искат се много умения и търпение. Надявам се никой да не спре този порив в него!

Тръмп нищо не твърди а самите корумпирани фебере мафиоти като Маккейб се разкриха че са имали незаконен план да подслущват президента и да пускат фабрикувани новини за да го свалят .Те сега всички станаха писатели и искат да правят милиони от мемоарите си

Вярно е че са се съветвали дали да го поскушват за да установят защо тръмп докладва и се хвали пред руският посланик че е уволнил Коми, както и други негови про-руски прояви. Да са планували пускане на фабрикувани новини, е това вече е фабрикувано от теб.

Президентът Доналд Тръмп заяви, че заместник-министърът на правосъдието Род Розенстайн и бившият и.д. директор на ФБР Андрю Маккейб "като че ли са планирали много незаконно действие", Г-н Тръмп на правилен път сте,но бъдете мъж и обявете истинските им имена на заговорниците единият е Радион Розенщейн а другият е Андрей Маковецки родом от Москва и внедрени в САЩ от преди 50 години:))) и от тук дългата ръка на Путин

“Тръмп: Планирали са незаконно да ме свалят от длъжност” ===== Незаконна е намесата на чужда, вражеска държава, на Путин в изборите, която бе в полза на Тръмп! Незаконни и заплаха за националната сигурност са нападките на Тръмп срещу службите и възхваляването на вражеските (и на Путин)! Незаконни са конспиративните съглашателства с Путин и хората му, заради които вече една дузина ог най-близкото обкръжение на Тръмп са осъдени или разследвани, като някои вече направиха самопризнания и всичкк бяха уличени в лъжа! Незаконно и неморално е непрекъснато да лъжеш и същевременно да виниш всички, които не те възхваляват във фейк нюз и незаконни намерения или действия,,,

Пак си се превъзбудила...демократично.

Абе Дончо, като не ти става да онождаш хубавата си жена, защо се опитваш да онождаш американския народ?

Що да не става? Я гледай какъв симпатяга е сина му. А и щерката, от предишния брак, си я бива. Ти какво си дал на обществото?

Дончо се вдетинява все повече и повече прилича на дете в магазин със скъпи играчки, които иска да му бъдат купени, независимо от цената. В 21 век, когато падат всички стени, той и дврейските му солташаци издигат нови.

Що бе Дончо, ти законно ли искаш да свалиш Мадурко? С твоите камъни по твойто перука! Щом е сваляне значи е преврат ,нали това искате!

фиг-ура!-нт.

Хитреца тръмп излъга глупака путин да му помогне с пропагандата си и с троловете си да стане президент. Сега от благодарност изритва русия от всякъде. Путин е най глупавия управленец който сибирцоте са имали.

Във фейса руснаците са платили 4700 долара за реклама на Тръмп, а в туитъра само 67... цента, а имайки в предвид че вместо Тръмп можеше да дойде бясната социалистка Клинтън ми се струва че това са били добре вложени пари, от друга страна Тръмп воюва с Китай и Европейския съюз и някак между другото е забравил да изпълни законът за допълнителни санкции спрямо Русия приет от конгресът през 2016-а-)

Много си прост и прозрачен! Ама много!

че опровергай ме де-)

Тръмп започна контраатаката си преди месец... А откакто Джером Корси, журналист и политически анализатор, предяви иск във Федерален съд срещу прокурорът Мюлер за това че последния го е изнудвал за да лъжесвидетелствува срещу Тръмп мина дори повече от месец, пък се пишете новинари;)

Щеше да е новина, ако не е имало планове и опити за сваляне на Тръмп. ПП: БГ журналистите се старят да изградят "ореол" на Тръмп с подбора на снимките му... За Обама и жена му, пък, се престараваха...

С какво ли го държат за малките топки гномовете, че е толкова луд? ... или наистина си е луд?

Този пък какво незаконно видя в обсъждане на ЗАКОННИЯ начин за отстраняването на един президент? Незаконно щеше да е ако са обсъждали незаконен начин за отстраняване.

Тръмп когато и до го махнат - все ще е късно.

Скъпи ми Тръмпчо , ами тия дето са искали да те свалят не знаят ли, че само ТИ имаш право да снимаш законно избрани президенти?Например тия на Сирия и този на Венецуела , две страни фрашкани с петрол , т.е. с американски интереси!Даа , ама те още не са ли разбрали , че американската демокрация е това !

Неможе да бъде президент избран само от американците,без да питат нас ,ние сме тези които избират кой да е президента ,години наред се слушаше нашата воля ,Какво и е на Клинтън ,щеше да ни слуша а този въобще не ни е...а за слива

Някой да лашне дъ ила от власт...