В първото си интервю след вота: Тръмп отказа да приеме изборните резултати

Бразилският президент също смята, че в процеса на гласуване е имало измами

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма наши няма ваши

Това, че бат Доньо не признава изборите сигурно има своя резон, но гледайте какво ще стане, ако мутрата загуби изборите! Започва да вади кинтите от шкафчето, дето Мата Хари му ги беше скрила и да кеши на протестърите!

Ехе, чак в Бразилия знаят но съдиите не знаят.

Когато в Беларус протестират и всички се борят за Демокрация, може. А когато такава дандания се случва с САЩ, не може ...

Троловете соросоиди да не са почивка неделя вечер че не спамят?Или в неделя са сбирките на Харе Кришна?

Между другото за хората които се чудят защо Тръмп прави това - отворил е дарителска сметка уж да помогне с разобличаването на изборите. Но парите които неговите гласоподаватели дават, по-голямата част, отиват да си плаща дълговете. Колкото по-дълго държи позицията че е измамен - толкова повече пари събира. Всичко това е факт, дарителската сметка е публична и къде отиват парите е също публично.

Гуугълнете trump donation fund, първия линк, да не забравите да хвърлите някои и друг долар че на президента милионер му трябват пари

Алцхаймер срещу Паркинсон

След Болсонаро сега трябва и Орбан да каже, че и според него е имало измами. Накрая и Путин ще потвърди. А ние ще повярваме.

Робът се бори за свобода. Свободният се бори за съвършенство.

В Пенсилвания са изпратени 1.8 млн. бюлетини до желаещите да гласуват по пощата. Обратно обаче се връщат 2.5 млн. попълнени бюлетини..... Толкова относно честността на вота в САЩ....

Може да се изпратят и 1 милярд, само че при боренето им след това, за да се отчетат, те се сканират и може да бъде отчетен само и единствено един глас. Така, че с тези глупости до тук :)

Само дето федералния съд в Пенсилвания не мисли така....

Тая глупава лъжа и 1000 пъти да я повториш няма да хване дикиш.

Не аз или ти го решаваме, в крайна сметка последната дума ще е на Върховния съд...

глупако, Върховният Съд на Пенсилвания отхвъи иска на Тръмп, ти къде си спал, че не го знаеш е друг въпрос.

Не ви е обнуляването на путката, дето целия свят заплю Русия и наглото джудже

Според заключението на федералния съдия в Пенсилвания, условията, по които са проведени изборите там са "неконстуционни"... Толкова за "демокрацията" в САЩ...

Дееба нахалните изроди, Дееба

И какво реши "федералния" съд на Пенсилвания, единодушно?

Болсанаро, Тръмп, Дутерте ,Путин, Ким - странно, смешно, невероятно, недоразумения, идиоти.

Путко мефани

Ама то това новина ли е? Арогантният дебил Тръмп още преди да бъдат произведени изборите заяви, че ако загуби няма да ги признае. Беше ясно, че глупак като него ще се излага до края и ето точно това се случва. Само дето няма никакво значение дали Тръмп признава или не признава загубата си. На 21.01.2021 г. да си събира партакешите и да се изнася от Белия Дом. Ако иска резилът да е пълен може и Сикрет Сървис да го изнесат. Сигурно доста са му набрали покрай простотиите му с предизборните митинги по време на пандемия, когато се изпозаразиха към 30-40 служители от Сикрет Сървис.

К' о искаш да кажеш, че бай Доньо го играй като мутрата с Мата Хари?

Да не лъжеш нещо пак, а? "Съдът в Пенсилвания отхвърли иск на щаба на Доналд Тръмп, който целеше да обяви за невалидни милиони гласове, подадени по пощата, предаде CNN."

"Съдът в Пенсилвания отхвърли иск на щаба на Доналд Тръмп, който целеше да обяви за невалидни милиони гласове, подадени по пощата, предаде CNN."

Абе някъв индивид тук обеснява че федарлния съд в Пенсилвания щял да удобри искът на ТРЪМП... МОМКО ТИ НОВИНИ НЕ ГЛЕДАШ ЛИ....ФЕД>СЪД НА ПЕНСИЛВАНИЯ СЕ ИЗКАЗА ОТНОСТНО ГЛУПОСТИТЕ НА РИЖАВИЯ ИДИОТ

Бай Доньо го играй като мутрата и Мата Хари. Дебабегеолигофренадеба!

Ей затова хората уважават Америка и презират Русия Имат достойни съдии американците

Че нещо не си разбрал. Съдията (републиканец, назначен от Тръмп) ОТХВЪРЛИ иска на Тръмповите 'юристи' да бъде отменен легалния вот в Пенсилвания с думите: 'Не юристи, а избирателите решават резулатата' Иначе думата демокрация слагай в кавички само когато става дума за кирливата ти Раша-Гавняша.

Абе бай Дончо, какво шикалкавиш? Кажи си го направо: всички бюлютина против теб са фалшиви и недействителни. Да не се броят и точка.

Едно не проумяват кухите лейки - 4 години бяха достатъчни на демократична държава да коригира грешкат в курса. Клетата Раша, яхната от путювите бандюги вече 20 години шляпа в грешната посока, ама корекция на хоризонта не вижда - ще има евентуално такава, но ще е с кръв.

Много алцхаймери тука бе?

НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА КАКВО МИСЛИТЕ!!!!

Щом е загубил що се пенявите толкова бе?! Или и вие сте като Джо Алцхаймера....не сте наясно на кой свет сте а?!?!

До последно изка да изцеди лековерните си избиратели на които в момента се пращат имейли, SMSи с едва ли не заплашителни 'молби' за дарения: ''This is your FINAL NOTICE. So far, you've ignored all our emails asking you to join us in DEFENDING THE ELECTION. You've ignored team Trump, Eric, Lara, Don, the Vice President, AND you've even ignored the President of the United States.” Толкова от мошеника 'милиардер'.

Путя е с Паркинсънс, а не (още) с Алцхаймер - дай му само време..

Разбира се, че ще откаже да признае резултатите. Има дела, има докзателства за грандизони измами и злоупотреби. Като се мине по процедурите съдебни и административно, тогава. Оставете човека на мира!

Това е изборната измама на века За Тръмп седнали да пишат

Мирише

Новият президент на САЩ ще се казва Доналд Тръмп - вероятност 80%! ФРС и МВФ, макар и с половин уста вече обявиха, че се подготвя смяна на долара като единна световна валута с нова крипто валута. Край на Pax Americana базиран на долара. Финансистите са готови да бият шута на своя човек - Байдън и Тръмп да остане на поста.... Става все по-интересно.

Най-накрая се появи един соросоиден трол и той пиян.Срам за цялата им организация и за това пари се плащат.Пари на вятъра.В неделя ми почиват а новините почиват ли пропаганда трябва да има 24 часа иначе се губи ефекта.

Обичам те, Президент Тръмп, Велик сте! Смачкахте Глобалните Комунисти!!

Сладките мечти на мурзилката.

Не слушай мен, слушай какви ги приказава Сталинка Георгиева.... :)))

Няа са даваш Тръмпи !

Абе тия ,които са около Тръмп що се бавят още с прегледа при психиатър. Самият Тръмп явно няма как да осъзнае необходимостта от това посещение.

Не, решили сме, че тръмпанарите не заслужавате да ви се отговаря. След още две седмици може и да спрете да циврите като Тръмп.

Свършила му е боята за перчема.

Тръмп беше позор за президентската институция от самото начало. Не е за учудване, че ще си отиде позорно. Смешно ми е за тези, които вЕрват на "алтернативните" му истини. В съвремения свят има "плоскоземци", антиваксъри, вярвящи, че 5G ни заразяват, кемтрейлс ни пръскат с химия, Гейтс ни чипира....защо да няма идиоти, вЕрващи на патологичния лъжец - Тръмп. Айнщайн се е произнесъл за човешката глупост....