Тръмп няма да спре американската намеса във войната в Йемен

Конгресът се чувства все по-неловко заради близките отношения на президента със Саудитска Арабия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САЩ са престъпна държава. Конгреса се правят на моралисти понеже е контролиран от двмократите. Самодето тая война се води бая отдавна и Обонго си подкрепяше СА бе з проблеми. ТАКА ЧЕ САЩ=ТЕРОРИСТ

Световен...клоун.

как ша спре бре продават се оръжия има келипир па че някви си хора мрат ко да се прави

От както Саудитска Арабия бомбардира Йемен с американски, английски и немски бомби, цивилните жертви надхвърлят 17 000. Това е според доклад на ООН. Германия спря доставките на оръжия миналата година, но Великобритания и САЩ продължават с пълна сила. А после - борба за човешки права, демокрация и т.н., нали!

Та, да поговорим за "принципната" американска политика?

Но, но руснаците, Сирия ....

Кога носим демокрацията в тоталитарната диктатурна монархия Саудитска Арабия? Нали всички трябва да са с демокрация? Либия и Ирак поне бяха на хартия. Саудитците дори тази имитация нямат.

Хайде почвайте да обвинявате Путин какъв е диктатор и как той е виновен за случващото се в Йемен

Намериха си нов враг копелетата

Току разшириха АРАБСКА ПРОЛЕТ 2... В Алжир, Судан... Огънят в Йемен трябва да се поддържа и разширява за пример на "новите" демокрации на шериата.. Пък и там май най-дълго - от 1990 САЩ са грижат Северен и Южен Йемен да продължават да се "обичат" и да са еднинни..

Бля, бля.... Нямало, да спре Американската намеса???хихихи ;) Като прати Путин два самолета да кацнат както кацнаха във Венецуела и ще запее друга песен !!! Пунта мара !!;))

Като съсипят страната необратимо - ще се изнесат.

Мръсния дебелак има 1000ди интереси там, много ясно, че няма как да спре да им помага

В Конгреса има 24 представители с двойно гражданство, за които втората държава е Израел. Разбираемо е да се чувстват неловко относно войната в Йемен, обаче относно войната на Голанските възвишения хич не се чувстват неловко и затова няма да направят нищо срещу Тръмп.