Тръмп няма да отиде на годишната вечеря с журналистите в Белия дом

Американският президент има трудни отношения с кореспондентите към Белия дом

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Галата на журналистите ще бъде без плитическа намеса - ще имат пълна свобода. По-добре да заложим на инстинкта на успешния бизнесмен - Тръмп прекрасно знае от кое събитие може да извлече максимум полза.

Ами да, там е за интелигентни хора....

колко е невъзпитан този Тръмп! Но е резбираемо. Не иска да си губи времето в отговори на безумни въпроси, защото после така и така платените "журналисти" ще го оплюят.

Тръмпи разказа играта на демократите- соросоиди, такъв бой ядат като никога досега, но нека да свикват. Тръмпи да се готви за втори мандат.

Що ли? Да не би да е прекалено чувствителен? Това не беше ли запазен патент на левичарчетата да имат нужда от сейф спейсес? :))

Клиторът има 8000 нервни оканчания и въпреки това патриотът консерватор е по-чувсвителен от него. :)

... или гнуслив...

БРАВО на Тръмп! Само мазохист би присъствал на събитие с дълбоката държава, вкл. с медийната мафия. ... "...Обама...се подигра с пристрастеността му / на Тръмп / към теории на конспирацията" Ах, горкият Обонго :) Конспирацията "няма" почва в САЩ...

Нямаш представа за какво говориш, но като истински тръмпанар си вярваш, че си осведомен. Истината е, че Тръмп няма място сред умни хора, които не га величаят.

ми те все медии на демократите, какво да се разбира с тези соросови либерасти, много добре ги натирва,нека плюят колко искат, а и кой се интерсува от глупостите им, едно и също.

Страх го е, че ще му покажат какъв лъжец е.

ми ся? спете спокойно деца

Голям е!

Правилно решение на президента Тръмп,защото журналистите от където и да са те, са отвратителна паплач,готова да вкара в затвора всеки честен човек.

Не, че не е прав ама ако наречеш Тръмп честен ...

То понеже Тръмп е "най-честния". Смешник.