17-11-2017 20-11-2018

Коментари

републиканците са симпатяги, а демократите са политкоректни палячовци

така е и е чудесно, че вече и ние си имаме републиканци - български; дано да успеят да задълбочат партньорството ни с едни силни сащ, управлявани от решителни републиканци (американски); републиканците са партията, при чието управление най-силната държава, а оттам и целият свят, обикновено успява да свие сърмите на варяго-азиатската сган

Аз съм сигурен, че и тази е насилила някой сексуални през 1974 г. Този някой съвсем скоро ще се появи и ще си спомни за онази нощ на онова събиране ...

Типична дясна откачалка! Демократите няма да имат полезен ход освен да увеличат върховния съд на 13 или 15 съдии след изборите. Ай хаирлия да ни е буля Ейми професионалистката със седемте деца!

Абе, и аз да съм на негово място, и аз бих я ,,номинирал'' ;–)

Обсъждането и гласуването /ако има такова /ще бъдат изключително интересни.Правилата за обсъждане позволяват говорещият да говори каквото си иска и колкото иска.Затова по-слабата страна прибага обструкция-представител на партията взема думата и говори дожкато падне от трибуната ,при това през това време може да чете библията ,части от известни романи ,вестници и т.н.Това не е майтарп и преувеличение.в историята е останало едно "изказване" продължило над 25 часа!?Даже сега ми се нижда вероято някой от ДП на трибуната да чете откъси от трудове на Карл Маркс и Фридрих Енгелс!?

Родила пет деца, осиновила две, хвърлила ги на детегледачки и слугини и цял живот - кариера и катерене в йерархията. Безкрайно, безкрайно голямо его, нагаждачество и нищо повече.

Ти пък откъде знаеш, че ги е хвърлила на детегледачка? Да не би да си й съсед/ка? А чу ли й речта, като приемаше номинацията? Или пак по нашенски знаем, незнаем да изкажем "компетентно" мнение..

Според начина по който американската система е основана, Върховните Съдии трябва да имат коригиращи функции за политическите процеси. Да са независими и безпристрастни, за да може американския модел на демокрация да функционира. Това, че тези назначения са вече изцяло политизирани ги обезсмисля в голяма степен. С този арогантен и безцеремонен подход на Тръмп кризата и упадъка на американския политически модел става все по-очевиден. Мисля, че никой няма илюзии, за това, че тази жена не е предложена, защото има респектиращ правен авторитет, а тъкмо защото няма такъв и ще бъде лесно манипулирана от политическите сили, които тя би трябвало да контролира и коригира... На прост език това се нарича корупция. А уж Тръмп щеше да „източва блатото“ (на корупцията). Болшинството от почитателите му обаче са прости хора и не разбират иронията в случая.

Каква похвална загриженост.. Чакаме сега да чуем пример за добре функционираща и независима съдебна система: комунистически Китай или феодална Раша, сигурно?

Аууу, колко си прост, троле! Само това ли успя да стъкмиш? В ниско-капацитетните ви тролски куфалници има само САЩ, Раша и Китай. Да се сетиш примерно за една Швейцария или Норвегия да речем никога няма да ти дойде на акъла.

Холандия, Германия.... примери колкото искаш.

напротив, напротив! не би ли било по-джендър-толерантно да се отрганизира протест от негри и педалчета, ако жената не бъде избрана на поста???? :-))

Добре де всички разбрахме че мразиш до посиняване обратните и негрите. Дай по-спокойно. Щеше да е хубаво нещо положително да те мотивира в политическите ти позиции, ама какво да се прави, такава ти е душицата.

бах мааму! я! те толкова те, на брой... "демократи" се наредили на плюсохвъргчните си, манипулаторни сили, като мразещи жените по повода на избор за жена, но в същото време, ни се представят, като защитниците за квоти за жени въ ек дебилизъма на русите, джендър-виц-натегачки. не е ли това форма на професионален дисордър? а sybil??? :-)))

То при Трамп всичко е фантастично. Той самият е едно голямо недоразумение, апотеоз на егоизма.

Кога ги е раждала, кога ги е гледала тия деца че и ''брилянтна'' съдийка станала?????? Всичко е пунта мара и там както навсякъде където властта се държи от алчни, леркантилни, лъжливи ,самопровъзгласили се ''лидери''...на които не им дреме от мнението на хората след като веднъж са ги излъгали да им повярват..

Ако загуби изборите - това ще е най-голямото му наследство. Републикансите трябва паметник да му издигнат.

На републиканците предстои дълго и мъчително възстановяване - не само от изборите които заслужено ще загубят, но от опустошенията които предизвика рижото недоразумение. А него пък го чака затвор за държавна измяна.

Отново Коминтернски глупости! И какви опустошенив, какви пет лева, какви драматични глупости?’ Или само вие, либерадтонацистите трябва са управлявате?!

Нали знаете, че живеете в измислен свят, нямащ нищо общо с реалността? Ако не го знаете, значи нещата са много зле.

и какво въобще отношение към американското управление имате вие, ватните панелни вурдлаци?

осиновила е две негърчета, голям консерватор няма що, ама хаирлияда е, важното е либерастите да пикаят газ

С мислене като твоето - хич да не се чудиш що си там където си..

много ми е интересно кога е имала време да изучи и практикува правото, така че да развие "брилянтен правен ум" тази съдийка след като е родила 5 деца и има 2 осиновени. То е ясно, че ги гледат наети детегледачки, но все пак майката трябва да обръща известно внимание на децата си, а като те са 7, как изобщо и остава време да работи пълноценно като съдия? А и нали все пак 5 раждания отнемат сума време - 9 месеца бременност и минимум 6-7 месеца след това трябва да си в къщи - горе-долу година и 3 месеца не си на работа. И това 5 пъти, най-вероятно през 3-4 години. Плюс 2-те осиновявания, където също е необходимо време детето да свикне с теб. Тая трябва да е шесторъка като индийската богиня Чандра или да има някой мъж под чехъл + минимум 3 детегледачки. На всичкото отгоре и религиозна фанатичка.... Абе изобщо: странен избор!

В Щатите е месец-2, и зависи от работодстеля. Бившата ми шефка в юридическа фирма в Мадрид пък отговаряше на мейли 6 часа, след като роди - не знам дали се очакваше от нея или тя така си беше въобразила, но като партньор във фирмата физически не беше там само 2 месеца, и дори през тях някакси работеше от вкъщи редовно. Та ако е имало кой да ѝ гледа децата инкъщата, а за нея да е оставало само гушкането вечер и приказките за лека нощ, едва ли 7-те деца са били проблем.

Такива жени като тази и вашата шефка с раждането на деца задоволяват единствено безкрайното си его. Личи си, че децата не са ценност за тях, ценна е кариерата и издигането им. Съответно "възпитават" точно индивиди за един егоистичен, консуматорски, безчовечен свят.

Ватното войнство е объркано - да плюем ли, да хвалим ли .. Е, Светът е пълен с парадокси - и Путя е 'защитник на християнството', но християнските държави не искат да имат нищо общо с него, а 'приятелите' му са предимно ислямисти.

да е стоял вкъщи да гледа децата, за да може тя да расте в кариерата. Като мъжа на г-жа Каренбауер в Германия, която щеше да замести Меркел но не я огря в крайна сметка.

Работна, енергична и амбициозна. Не като тук - чалгарки по чалготеги и чалгарските си приятелки, които само се жалват как нямали време от много си "работа". А работата им една невероятна такава...

Сега е модерно чернокожите да казват Black Life Matters- Черния живот има значение. Аз бих казала, че всеки живот има значение- дори и живота в утробата на жена, която смята да абортира. По някога не се замисляме дали убивайки съответния” плод” - не се убива следващия Айнщайн или следващия Никола Тесла.

най-често се убива поредния потенциален нещастник, който ще е или безработен, или наркоман, или и двете заедно, защото абортиращата е бедна безработна жена или колежанка изоставена от приятеля си, който няма топки да се омъжи за нея след като и е надул корема. Къв Айнщайн, къв Тесла?

Статистиката обаче е брутална и подържа другата страна на тоя аргумент. След разрешаването на абортите престъпността в Америка през 80 която е била нетърпима до днес спада няколко пъти ... защото престъпленията се вършат от такива нежелани деца отгледани в гетото без перспектива в живота. И ефекта още е жив дори в момента престъпността в Америка спада , разбира се рижия орангутан мошеник няма никаква заслуга за това ... както се вижда напротив .

идеалният вариант за сорос либерастите щеше да е някой черен педераст ислямист подкрепящ джихад тероризма , подкрепящ педофилията ,гей браковете и абортите в деветия месец или лисбийка в същият вариант . С две думи някой перфектен подобно на барак хюсеин обама

Отде тая злоба ..рак??

В един анализ прочетох, че малко президенти като Тръмп са имали възможността да номинират трима върховни съдии. Дават голяма тежест на номинацията, защото при сполука той /републиканците де/ ще има съотношение във Върховния съд 6:3 и ще могат дългосрочно, за повече от 3-4 мандата да влияят на политиката на САЩ. Даже имаше мнение, че за републиканците това е по-важния избор от този за президент. Те и затова бързат номинацията да мине в Конгреса преди ноември.

какво означава бързат !? Такава е процедурата и президента е длъжен да номинира съдия за да запълни стола на Върховния съд . Който доминира във Върховния съд на Америка всъщност определя правилата и има по голяма власт от президента и сената .Ако номинацията мине в сената а шанса е 99% това ще е огромна победа за Тръмп и човечеството като цяло . Вярно ще има неистов вой на либерасти педофили но е време светлината да номинира над мрака .Амин

Смешен!

Senator1

Много деца, много проблеми

за нищо не става не е лисбийка а дори не е черна камо ли еврейка

Имащше 4 години да си свърши работата, ама обещава и вече се е размечтал и за трети мандат, дето го няма по конституция. Да не говорим, че едва ли ще го доживее, не е на 45.

Втори мандат!

90-годишния сатанист не е по-млад а си бута гагата навсякъде...

дъртия корумпиран педофил байдън имаше 46 години в сената какво ти обеща ве сорос осран ганчо ...войни,ислямотероризъм и педераси

+++++

по график трябва да я изберат в деня преди изборите. Мнноооого му е спешно. Тази е провит абортите и емиграцията, точно негов тип

Няма да изгуби изборите,троле... (а ти ще си изгубиш хляба от HПО-то)

и по точно против абортите в деветия месец ,педофилите и гей браковете

Добър избор на Тръмп

100+

....и Буда форевър

Буда до стената !!!!!!!!!!!!!!!

++++++++++++++++++++++++++++++

През "оная работа"ми е.

Защото е умряла...

+

Trump forever !!!

+++++