17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При тръмп се започва с "ще бъде прекрасен" и завършва с "мързелив" и "тъп като пън"

Като е известно незаменими няма има само незаменени

Красив. И на ЮК също е красавец. Верно елитни, жалко, че им е такава работата.

Най-сетне Тръмп с някаква по-решителна стъпка срещу "блатото". Матис не бил съгласен. Ами като не е съгласен, да отива в Сирия да се бие. Тъпи саксиени "стратези", за които човешкият живот струва по-малко от кучешкия.

Нещо това име ми звучи като Шанхай...

Този дано изкара една година на поста!

Ти цитираш какво е казал Трумп за Цвъки и Борисов ли?

трябва да си назначи нов мозък щото проблема не е в напусналите или уволнени хора, а главата му. Но той няма как да го разбере това.

Ефектът на Дънинг-Крюгер в действие.

Значи явно турската покупка на оръжие наскоро е натежала... Ти да видиш какво може да направиш с 3 милиарда долара. Ердоган може и да не си получи емигранта, но сега има карт-бланш да сгази кюрдите като куцо пиле, домат. А американците си произведоха нов враг. И то за едни жалки 3 милиарда повечето, от които ще отидат при едни добре облечени бизнесмени, а не при хората дето после ще мрат по бойните полета да пазят свободата на америка. С две думи - Тръмп е рЕдко тъп президент.

който се опъва - на борсата за безработни !

Според мен, за 3млрд $ САЩ не биха си мръднали пръста да излязат от Сирия и нещата са май доста по- сериозни.Още на другия ден, Тръмп обяви, че изважда войските и от Афганистан, а там никой, даже и Пакистан не е поръчвал наскоро оръжие от САЩ. Мисля, че интересите на Русия и Турция съвпаднаха в тази част на Сирия.А Ердоган заяви ясно, че няма да позволи Кюрдска автономия под никаква форма.Наскоро Русия са разположили военни части срещу базата на САЩ в Сирия и съчетано със струпването на турски войски на границата и твърдото заявление на Ердоган, че ще атакува без да се съобразява с наличието на американски военни, може би допринесоха за изтеглането на САЩ. Твърде вероятно е да има и още фактори, като влошаващото се икономическо положение в Щатите, и/или това, че Турция може би държи СА с доказателства за убийството на Кашоги. Та бизнесът в сянка в САЩ, са предпочели да загубят в Сирия, отколкото да загубят Сирия и С Арабия.Но остава Афганистан, значи има и друго, което в момента работи срещу американците и Тръмп го знае и се опитва да го предотврати, като ги изтегля от там където имат много загуби.

Браво ! Откри топлата вода !

Човека си изпълнява изборните обещания.

Очевидно е , че малоумника Тръмп е под чехъла на Путин. Руснаците имат много компромати за Тръмп от миналото му и го държат изкъсо на верижка.