Доналд Тръмп и Грета Тунберг влязоха в идеен сблъсък в Давос

Президентът обеща засаждане на дръвчета, ученичката заяви, че това няма да е достатъчно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какво предлага Грета? Да не се раждат повече деца Да не се пътува със самолете и автомобили /ако лидерите я бяха послушали, в Давос срещата щеше да е силно камерна/ Да се слушат учените /кои по-точно/ да се организират масови демонстрации на млади хора за постигане на политическа промяна /да си дойдем на думата/ Имаше и за храната - нещо да се забрани Сигурно има още предложения,

Изпратете я в някое монтанско село. Да живее там една година. Това ще й помогне да се осъзнае!

За живота на хората на Марс -Всеки път, когато човек говори с космонавт, с някой, който е бил горе, ще чуе, че при завръщането си на Земята и гледката колко е красива тя, колко крехка, колко тънка е Земната атмосфера, човек започва да цени дома си истински. -На приятелите си,които искат да се преместят да живеят на Марс някой ден, им казвам: -Защо първо не поживеете на Антарктида три години и да видим какво ще мислите след това? -Антарктида е цвете, в сравнение с Марс. Казва още, че NASA е посетила всяка Планета от Слънчевата система и : -Повярвайте ми, Земята е най-добрата от всички. Планетата ни е невероятна. -Има си водопади, плажове, палми, фантастични градове, ресторанти, купони, събития... -Няма да имате всички тези неща другаде, освен на Земята. При това, още дълго, дълго време. -Така, че по-добрия вариант е просто да опазим "това бижу", наречено Земя. Джеф Безос в =Голямата битка за Космоса= Крисчън Девънпорт

Тази е себичен продукт на хубавата си страна. Нищо повече. !

Сега разбирате ли с какво е била полезна инквизицията в Средновековието?

В Средновековието инквизицията много добре се е справяла с подобни лумпенчета...

не наричайте обекта с местоимение за ж.р., от 3 -ия пол е! Използайте среден род -то!

демократите какво ни я навират тая? И я сложили случайно след неговата реч... Той как е допуснал? Да хваща тая лопатата и да засажда дървета, не даовиква тръмп! Никой не й е длъжен!

Това Момиченце Маргарита Тунева от Швеция да беше ходила повече на училище, че да разбере откъде идва затоплянето и застудяването на планетата ни. Да е жива и здрава, представям си я когато стане на възрастта на бай Тръмп - на Бриджит Бардо защитата на животните ще е невинна детска закачка до Гретините климатични "решения".

Най-лесно е да стоиш отстрани и да критикуваш. И дори на училище да не ходиш. Идея си нямам за чии чеп се обръща толкова внимание на една глупава тинейджърка. Твърдо ЗА екологични промени и твърдо НЕ за глупави шведки.

Грета е от тези хора, които никога няма да бъдат задоволени от нищо. Съзнанието им е така изкривено, че и нова планета да направим пак ще каже "не е достатъчно". Искам да и задам обаче въпроса: какво е достатъчно? Какво би направила тя? Или мама, тате и дебилите от организациите, стоящи зад нея знаят само да плюят

Като се смени климата необратимо и в българия стане като в Египет и Тунис ще ви питам. Тогава това дето става в Перник ще ви се види рай. Да не говорим, че в това време Африка ще стане на 100% пустиня. А познайте къде ще идат мигрантите. 2015-2016 едвмам се справихме със няколко стотин хиляди. Смятайте какво ще стане, като 1 милиард души в Африка останат без ядене. Ще се сетите вие тогава за Грета какво ви е говорила.

Затоплянията и застудяванията са цикли в историята на Земята.

Човек с раб фак като започне да ръси простотии край нямат и "любителю",България се пише в ГЛАВНА БУКВА и само ако не ти е родина може така да я омаловажаваш но за руските подлоги явно това е принцип

"Домът ви гори" и "Раздухвате пламъците", изречени с блясък в очите!

Къде ги прословутите им социални служби, "Защита на детето" да го отнемат от родителите. Това, което става с клетата Грета си е чисто издевателство над детската психика. Мястото му е в училище, в спортните зали, в театралните кръжоци, навсякъде, но не и да кръстосва света и да се занимава с това, което трябва да вършат възрастните.

Абе това момиче не ходи ли на училище?

Ходи и е отличничка и то в Швеция, където изискванията са огромни. Ти гледай себе си.

Явно си и бащата и знаеш дори оценките и-а бе пенцио,ясе скрий в панелната си дупка и си гледай старините

Някои добре познават учебната система в Швеция. По правило не повече от 4 часа е учебният ден. По история един месец изучавахме костюмите в двора на Карл XII. И, за сведение на незапознатите, няма оценки. В IX клас си избираш свободно предмети, които ще ти помогнат евентуално да влезеш в предпочитана гимназия... Учебната година започва в края на август, коледната ваканция е 3 седмици, лятната 3 месеца, а има и още 2 ваканции по 10-тина дни... Пей, сърце! Но, естествено, много по-привлекателно е да обикаляш света и да крещиш, след като някой друг плаща разходите ти...

Това момиче е болно и вместо родителите да се заемат с отклоненията му, го тикат напред с неговите фиксации.

Ти гледай твойте родители и какво е станало от теб. Айде марш да работиш.

Именно! Да не крещиш навсякъде за неща, за които нямаш представа, а да работиш, отказвайки да ползваш парите на наивниците.

Все за тези пусти парииии

Дреме ми на.....

Имам една идея за активиската , тя навярно знае че озоновата дупка над сащ е по вина на кравите, защо знае се. Та малката може така както се напряга да си събира газовете и после да си свети с тях. Въпреки че предии милиони години излиза че динозаврите са били причина за дупката и там глобалното замръзване. Да ама сега кравите колкото и да се напъват не могат да наваксат на това което са сторвали бизоните които са били милиони по американската прерия, ха ха. А бе слънчевата активност е тази която каквото причини ние само малко додаваме. Ю движението на там някакви небесни тела също , пък и вулканите редовно опресняват атмосферата с дъх не на теменужки. Апропо европейците говорят но Илън Мъск действа. В сащ какви ли не животни се разхождат между къщите ,вероятно не намират голяма разлика във въздуха.

Медийте се хранят от сензации: видите ли как някаква тинейджърка е по-умна от американският президент-милиард. И трябва да ахкаме ли, да се прехласваме ли от възхита - колко е умно това дете. Пикла.

Amerikanskia prezident e umsvenouvreden psihopat,=.

От карлуково па са пуснати домашна

прав си - тея милиарди са му паднали от небето. Иванка и тя луда щом се омъжила за него, а американците луди, че го избрали за президент...виж как ги разбираш тея работи.

Ще повярвам, в климатичните промени, когато през юли и август натрупа 2 метра сняг , а през декември и януари температурите стигнат ПЛЮС 35 градуса ...другото е бля, бля ...за ПАРИ !!!;)) Аз вярвам на Тръмп който каза "FUCK OF,... на сипещите лъжи,.. за промяна на климата и на Путин които им каза "ПОШЛИ ОНИ,.. на Х*й" !!!;)) Всичко, е за стригане на стадото с още данъци и такси !!;))

Климатичните промени никой не може да отрече, но "бизнесът си е бизнес". Ще я караме все така, докато Земята ни търпи, после ...

Коя e Ta3и пиkлa, че да се съобразяват с нейното мнение при положение, че не е отгледала и едно животно и не е засадила едно дърва!

Докато детето и Оранжевия клоун спорят за климата, нашия шут не си губи времето, а забавлява и опипва жените с положение, Иванка Тръмпова и Урсула Фон Дер Лайнен. Интересно на какъв език комуникира с тях, на български или руски, щото други езици тиквеника не знае?

S ezika na racete

български не знае, ти допускаш руски?! Гуши тая, гуши оня, та се нагуши като пуяк!

горкото, на човек не прилича

добре, кой я направи тая пръдла "активистка"??? кой ѝ слага думите в устата???

Дали са достатъчни, не е тя която ще каже. Не е някакъв експерт. А и сред експертите има голям разнобой. И дали тази малка пи%ла е засадила поне едно дръвче?

Пак ли тази злобна грозница- някой й плаща да ръси глупости

Е бизнес, партиите са бизнес, разните там зелени пембени са бизнес , църквата е бизнес , тази дали знае къде се берът доматите като повтаря като папагал прочетено тук там.

И маркс и енгелс предвещаваха краха на капитализма и алабала комунизам и ко нищо. Това дете повтаря заучени фрази и ко с говорене ли ще спаси света ,ойде бегом да съдиш дръвчета малката.

Маркс е Мордахай....син на висш равин. Но ти си на черешата...идейно подкован.

Под ябълката съм....светна ли ти

Стига вече с това брутално кариеристче ! Тя учи ли си уроците въобще, или само кариерата я вълнува !

Аз като си спомня, момичетата на 17 имаха съвсем други неща в главите. Освен да се кефи да съска със злоба на дърти чичковци

Тръмп всъщност оправерга Тунберг. Той каза, че през десетилетие се явяват лъжливи пророци, които вещаят беди, но това не се сбъдва. През 70-те години са предричали масов глад, през 90-те - свършване на нефта и т.н. Сега вещаят глобално затопляне... Дрън-дрън... Целта на тези предсказания у да се централизира влъстта в едни ръце за борба с бъдещото нещастие. Тоест, световно правителство.

Евалата на Грета. Дете с кауза! А всички вие, около Ноември ще сте на протест :)

Грета не е Дете с кауза, а ДЕТЕ С БОЛЕСТ! при това психична. ... и без образование! !

Колко да е болна ? Малцина са хората,които говорят по тези теми а масите скачат все едно са им бръкнали в анала. Защо ? С какво това момиче ще ти промени живота? Не ми отговаряй :) И ти ще протестираш скоро и ще сетиш за Грета, но теб н :) Лека вечер

Ще бъдем, ще бъдем. Ако безотговорните европейски политици продължат да се водят по бълнуването на това дебилче и забранят изкопаемите горива, и Европа остане без енергия, тогава не протести, а революция ще има... И хората на Грета и гретеноидите, и на политиците - ще им късат кратуните и на колове ще ги разнасят !!! Щото тия малки вреслювци НЕ ЗНАЯТ какво е да си на тъмно и студено и да се топлиш на свещи... Ама ще разберат !!!

Това чалдисаното със ски ли отиде до Давос?

Браво Грета ,с теб сме.

От името на пациентите в Карлуково ли говориш?

Стига с тая болна изродка! Тези които са зад нея са за съд и присъди!

И какво и е болното ?

ами прочети! Диагнозата и е като телефонния указател.

Такъв срам: Ту Грета "влиза" в сблъсък с него без да го пита, ту Кауна публично прави секс тормоз на Иванка.

tonk11

Интересно тая като каква е в Давос? Като представител на бизнеса или на страните?

.

изглежда като много да и се иска ама хич да не и стиска...

с Грета ефектът е обратен. Всичко е битка за повече пари и в каква посока да се движат. Да се направи график за движение на колите. Колко от отрязаните дървета и след пожари са възстановени? В цял свят.

Това хлапе от проклетия няма и да се ожени! Но по интересно е кой стои зад него?!?

Няма ли най-сетне да спрат да ни занимават с това отвратително, гнусно, безполово нещо което ни учи как да живеем от восотата на своите 17 години и тъпотата на необразоваността си. Тази месианска маниакална обсесия само говори, че има нещо мноооого увредено в гените на това същество...

Болно тинейджрче и изкукуригал пенсионер влязоха в идеен сблъсък...как ви се струва това заглавие?

Попитайте боко защо гори пласмасата на ЕС и казват ,че не било вредно.Но направиха закон, циганите да не горят боклуци.А и на пристанищата имаше и гуми,но всички мълчат.

hvani edinia udari drugi mr Typ nai dobro mesto za jiweene e ewropa - centralna ewropa

Когато АЗ с моите съученици окопавах дръвчета към Горското на бригада това детище не е било и планувано!

Абе защо защита на децата не я вземат от родителите, които явно не могат да полагат достатъчно грижи за болната си щерка? Най-лошото е че занимава и целия свят със себе си а не някой психолог или психиатър. Да се задържи за лечение.....незабавно.

Ами защото никой не си е поръчал кретенче. Виж, ако иаше заявка за бяло седеммесечно момиченце, друго щеше да е.

Четох, че и Борисов подкрепил възгледите на Грета в разговора си с Урсула. И защо така изостави приятеля Дони? Какви ли не врътки ще направи, само и само да погуби комплекса Марица изток и да отвори място за АЕЦ Белене.

Той пред Дони едно казал, пред Урсула второ и те така си чака да види накъде ще задуха вятъра, та да не му изстине местото. Не го ли опознахте вече???

Тая пикла Грета достатъчно дървета ли посади?! Толкова много злоба в толкова малко мозъче...

нищо , изкуственият интелект ще коригира всички екологични проблеми. междувременно, богатите ще раздадат щедро цял 1% от своите богатства, бедните ще престанат с домашното насилие, дрогата и безконтролния секс и ще започнат да живеят един просветен корпоративен живот, грета и милениалите ще се погрижат във веригите за бързо хранене да се използват само дървени лъжички и вилички до 10 см, пчелите ще получат нова възможност да инвитро оплождане, а опрашените от тях нано-дръвчета ще народят богати виртуално-цифрови плодове и всичко ще си дойде по местата. приятна вечер

ste mnogo prav, Golemite korporatzii chte unichtojat sveta, kakto i alchnostta.

браво, да забраним газпром, много са големи

Не мога да разбера защоотразявате Грета?!?

Много умно туй шведче бе..................