Тръмп и Путин ще се срещнат в датиращия от 19-ти век президентски дворец в Хелзинки

Неутрална Финландия е била домакин на няколко американско-руски срещи на високо ниво

Обратно в новината

Коментари - Тръмп и Путин ще се срещнат в датиращия от 19-ти век президентски дворец в Хелзинки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Критична маса простотия и злоба

двама високопоставени престъпни босове се срещат, то най-нормалното с което тази среща трябва да завърши е техния БЕЗКОМПРОМИСЕН арест. Путин трябва да бъде екстрадиран в Грузия и Украйна за да бъде съден, а Тръмп трябва да бъде изправен пред сирийския съд. Това няма да върне убитите, нито ще излекува осъкатените, но ще допринесе за спасението на руския и американския народ от пропаста в която ги тикат въпросните лидери.

Миризлив, по миризлив, най-миризлив,-либераст.

що рече булка?

За едно Тръмп е безспорно прав Медите сте всъщност враг на народа Знимавате единствено с интриги и внушения Срещата в Хелзинки нито е съдбоносна ,нито нещо сериозно зависи от нея

що ги четеш тогава, че и коментираш по медиите ?

Съдбоносна е за за кремълския капут С важните хора Тръмп се срещна с първите две седмици на Президенството си Уточнявайте се ;)

Е сега като отива на пърформанс ревю,Дончо безмозъчний ,какво ли очаква?Ако му подарят матрьошка с мазната му физиономия ще проличи!Ще излезе ухилен и глуповато щастлив.Все пак в Хелсинки няма да избута началника си и няма да върви пред него, а отзад като трътлесто домашно шопарче!

Най-съдбоносното е, че пак сме за продан. Другото е бел кахър.

Вече сме купени,и като овценте в Странджа ни убиват.

Нито Тръмп, нито Путин са особено силни. Не са нито Рузвелт, нито Сталин. Путин има големи проблеми в Русия /вдигане цените на бензина от олигарсите, вдигане пенсионната възраст, ширящата се бедност. Миналата година са измрели около 160 хил. руснаци, тази година само досега 170 000!!!/ Тръмп също няма да може да вдигне икономиката и да върне промишлените фирми от Китай в САЩ. Тръмп и Путин ще се опитат нещо да си помогнат взаимно и да се измамят, но едва ли ще се получи нещо съществено. Както например при Ялтенската конференция. И двамата са без идеи и слаби интелектуално.

Гогата, що си евеш майката с тъпата си и смешна стакмистика?

Смешно ще е като православните в русия станат 50%, а че мрът - вярно е

Чак пък съдбоносна да е срещата ... Може би за някои от нашите платени приятелчета - "коментатори" тук. Ако Тръмп нарита "либералните глобалисти" и те им спрат финансирането. Иначе не лошо да се срещат лидерите на по-силните държави и да се разбират. Че да знаят какво да правят наш Боко и другите като него.

Скоро Мълдър ще нарита оранжевото шопарче към пандиза,където вече са повечето от тези дето викаха " Лок хър Ъп".А ти безмозъчно тръмпозомби можеш да им носиш вазелин!

Айде и американските другари да са живи и здрави и те и руските, да се разберат да има мир и да не ни тормозят нито едните нито другите с имперските си мераци. Да си гледат техните държави, да си гледат техните народи- ако някой иска с нещо да помогне на нашия- да раздаде на всички /без олигарсите ни/ поравно едни 40 млрд длр и едни 400 млрд рубли и да ги поживи Господ за което. Ако само ще взимат- друм кой откъде е и мир да не видат. Айде да бъде.

Kalin

Тази истерия която обзе света последните години това дрънчене на оръжие и постоянна заплаха трябва да спре.Дали някой обича или мрази Тръмп и Путин е все тая.Има реален шанс нагнетяването на напрежение да му се сложи точка и не вярвам нормален човек това да не му е ясно.Европа е потърпевш най голям от това.Наводнихме се от бежанци от пожарите които бошуват около нас.Стига толкова!!!

започна от кого? То не изстрелвахте Булави и Сатани, то не изпепелявахте САЩ, то не марширувахте в Киев, то не забивахте руското знаме над Бундестага в Берлин, паради в Лисабон организирахте, то не бяха супер руски торпеда, то не бяха танкове и самолети без аналог в света, а черешката на тортата беше ракетата с ядрен двигател.

Ти кво бе говедо не верваш ли? Че те думнем един м/у веждите и ше те пратим у нокдауно.

Какво и е съдбоносното? Какви глупости пишете?

Е, за нечии съдби може и да е важна. Ако утре Оранжевият Безумец вземе да каже на Путин "На ви Крим, на ви Сирия и правете каквото искате с Европа, ние за НАТО повече няма да плащаме", ще стане едно такова весело :D

Забрави да добавиш: на ти Прибалтика, на ти България, на ти Черна гора, на ти Македония, на ти Украйна, на ти Грузия... Тъпи мурзилки недоклатени.

Малееееее, страх! Голям страх тресе глобалния либерален свят! :)))

глобалният либерален свят го тресе само очакването дали Тръмп ще го поеме DP от Путин и каква марка вазелин ще ползва. На всички е ясно, че ще гледаме цирк... А Тръмп при други условия щеше да даде храна на комедийните шоу програми за половин сезон.... само дето е почивен сезон.

За Путин може и да е съдбоносна.

Kalin

Съдбоносна е за Европа защото ние го отнасяме най яко от цялата тая истерия.

Путин ще си го премести в другия крачол утре. Хванал американския президент за топките, НАТО пред полу-разпад, Великобритания с два от трите крака вън от Европа... КГБ спечели вече хибридната война, въпросът е какво ще правим оттук насетне.