Тръмп и Байдън влязоха в задочен телевизионен дуел

Според проучвания на общественото мнение американците са силно критични както към отговора на Тръмп на пандемията, така и на неговата реакция при собственото му заразяване с коронавируса

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вирусът го е ударил Т/р/ъпи директно в главата, не че и преди е имало нещо, но сега вече си личи! Идело му било да разцелува публиката, на която се плаща да пълни предизборните му митинги и й казват зад кулисите с табела кога да викат, дюдюкат и ръкопляскат.......Чудя се как са могли да забогатеят така при липсата на всякаква мисъл и чувствителност! То и у нас вече така - напредват, богатеят и дебелеят само кухите и неграмотните.

Това ли са най-важните мъже в света? Двама малоумни старци , които ще ритнат камбаната скоро . Америка е велика пародия

Разбий перуката докато не е унищожил света и демокрацията

Браво на Байдън,ще направи Америка велика отново

гадост, байдъня опипва малки момиченца пред камерата

Който и да спечели, няма никакво значение, защото тези който контролират света са определили вече съдбата ни, и тя е ядрено унищожение! Хенри Кисинджър намекна, че скоро може да започне нова световна война Коронавирусът напълно уби американската икономика. Страната е в страшна нищета и безработица. Само нова световна война може да й помогне да излезе от кризата, както се е случвало и преди. Янките все повече мислят за това и вече са започнали постепенно да подготвят обществеността за идеята, че войната в света е неизбежна. Неотдавна бившият държавен секретар на САЩ Хенри Кисинджър се впусна в дълги разсъждения за това, че отношенията между страните днес са много подобни на тези, които са били преди избухването на Първата световна война. Той даде да се разбере, че влошаването на отношенията между държавите може да доведе до същото. Той дори обясни, че основните играчи в конфликта са САЩ и Китай, отношенията между които могат да се влошат толкова много, че една от държавите да премине от студена война към активни военни действия. Очевидно е, че те имат съюзници, които също ще бъдат въвлечени във въоръжения конфликт. Почти целият свят ще се бие. Разбира се, това ще съживи световната икономика, защото всички държави са пострадали от коронавируса по един или друг начин, но големите човешки загуби не могат да бъдат избегнати, така че хората трябва да бъдат подготвени за това. САЩ и Китай са големи държави, които заемат водещи позиции. Съединените щати не искат да отстъпят нищо на Китай и това може да завърши зле. Най-вероятно Америка ще загуби в нова световна война - има твърде много вътрешни проблеми, расови противоречия и натрупано недоволство сред населението. Китайците са приятелска нация със силна армия и напреднали технологии, а държавата има много силни съюзници. Това предопределя изходът от събитията предварително. Президентът на Китай Си Дзинпин призова военнослужещите да се готвят за война и да демонстрират абсолютна преданост и надеждност. Той направи това при посещение във военна база в южната китайска провинция Гуандун, където направи обръщение към корпуса на морската пехота на армията на Китай. Това предаде агенция Синхуа. „Необходимо е да се съсредоточат всички мисли и сили върху подготовката за война, обезпечаването на състояние на повишена бойна готовност“, е заявил Си Дзинпин. Пентагонът започна да трупа сили в подземни бункери В случай на екзистенциална заплаха за Съединените щати, като например ядрено нападение, президентът и неговите представители, както и определен контингент от политически, военни и цивилни лидери ще бъдат незабавно евакуирани в четири подсигурени съоръжения, за да управляват страната от сигурно място под земята. Тези съоръжения са планината Шайен, Президентският извънреден оперативен център под Белия дом, планинският комплекс Рейвън Рок в Пенсилвания и Оперативният център в Маунт уедър, Пенсилвания.

"Билд": Германия тайно се подготвя за ядрена война Германските журналисти предполагат, че в момента страните от НАТО ясно разбират заплахата от ядрена война, надвиснала над света Германските военновъздушни сили и партньорите от НАТО провеждат тайни учения. Тези учения са отработване на маневри в случай на ядрена война, пише германското издание Bild. Подчертава се, че в ученията участват бомбардировачи Tornado, които могат да носят ядрено оръжие. Маневрите се извършват в авиобазата Нерфених, където могат да се съхраняват американски водородни бомби. Сега се смята, че ядрените бойни глави се намират в германската база Бюхел. Там се провеждат други учения, в рамките на които с помощта на комплексите Patriot се практикува отбраната на летище. В същото време в рамките на ученията се работи по доставката на ядрено оръжие на самолети. Германските журналисти предполагат, че в момента страните от НАТО ясно разбират заплахата от ядрена война, надвиснала над света. По този начин Германия възнамерява тайно да се подготви за мащабен конфликт с използване на ядрено оръжие.

А в това време наркоманизираните джендъри са се запритеснили за климата. Къде са тези антивоенни и антиядрени протести борещи се за мир?

Ако престои война , защо света е насран от един корона вирус .

Ако Байдън спечели България се включва във войната срещу Русия. Ако Тръмп спечели няма да има война още 4 години.

"За сметка на това Тръмп осъди изрично белия супремасизъм - нещо, което отказа да направи по време на първия си дебат с Байдън на 29 септември" Хахаххахахахаххахахахаххахахахах Нима? Защото на дебата Тръмп заяви "да разбира се", докато Джо не пожела да отговори на въпроса. И след това на питането от Тръмп защо не? Джо отговори с "няма ли да млъкнеш човече". "Президентът излъга, като увери, че не знае нищо за това движение, въпреки че е бил питан много пъти за него, отбелязва АП" И това че е бил питан по темата как му дава вътрешна информация за случващото се? Що за малоумно изказване е това? А нещо за изтеклите мейли на Джо, които доста здраво го очернят?

Олеле, ако Байдън спечели наистина тежко ѝ на Америка. Изкуфялникът ще отключи сделките с Китай, маймуните ще станат равни с белите и ще стане една голяма какафония.

Абсолютно вярно!!!

учете Руски...ще ви трябва след паракламата ...турски също ще помогне

Статия пълна с лъжи. И нито дума за имейлите на Байдън, разобличаващи престъпленията му.

Яд ви е, че Тръмп ще спечели! Няма какво да ви спаси, той ще спечели и ще оправи хаоса. И естествено, че не е чувал за Qnons. И из не съм чувал за тях. Важното е, че Тръмп и компания ще разкатаят всичките педофили и демони и не само в САЩ. Стойте и гледайте. Това е умен и хитър човек, не като тъпите предишни кукли на конци. И не на последно място, Тръмп ще спечели, защото има мисия и тя е смислена и справедлива.

Всички тръмпанари ли сте толкова тъпи?