Бъсеску: Колко водка е изпил Рогозин преди да плаши с Ту 160

Румънският президент Траян Бъсеску влезе в словесна схватка с вицепремиера на Русия Дмитрий Рогозин.

Обратно в новината

Коментари - Бъсеску: Колко водка е изпил Рогозин преди да плаши с Ту 160 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имаше една пиеса "Каквото направи дядо, все е правилно". И тука гледам, че много хора са я гледали :)) То бива Стокхолмски синдром, бива, ама чак толкова да обичате Русия, не ми го побира главата. Нищо, важното е нещо да ви прекара през няколкото тъжни и тягостни години, които са ви останали на този хубав и светъл свят. Само скъпи евроазиати, моля, по тихо, че пречите на другите хора.

Много ниско ниво. Русия е в помия. Народът пиян, политиците ненормални и пияни. Уродливостта е най-голяма в Русия, понеже комунизмът е вилнял цели 100 години. А той прави хората прости. Някой да не е забелязал? Не питам простите :)

Помиaрa Бaсеско се е притеснил от ТУ-160,зaщото целите ВВС нa Мaмaлигaрия не могaт дa му противодействaт, a сaмия Бaсеско,ще нaпълни гaщите от стрaх! Бaсеско също кaто нaшия президент се прaви нa ястреб,понеже е господин никой,aмa aко КГБ го вземе нa мушкa,тогaвa не знaм в коя дупкa ще се крие!

бъсеску е помиярче като нашия прецедент, а Рогозин може да си го позволи:))) Мамалигите са като нас, същите мизерници и бъсеску може да се сравнява с някой руски кмет.:)

А Бъсеску какво е забъркал в мамалигата за да прави такива изказвания

Траян Бъцеску разбира само от парцуца. Водката е много силно питие за него. А бухалката Ту 160 просто не трябва да споменава щото ... и т.н. ...

да-а-а, на север от нас пак ще минат само на "мамалига"-разбирай качамак!

Мдаа, и президентът Бъсеску не е в час, както и Турчинов! На гол гъз чифте пищови, е казал народът!

Редакторът на този форум отново повърна върху собствената си глава. Скрил ми знанието и душата, били обидни! За кого? Можеш ли да избиеш над 30 човека и това да не е гадно и обидно, но "новината" е съобщена от ББС и това е много хубаво, но ГАДНО!. Какво обидно има, че съм написал - "...един циганин, да не бръщолеви, а да се приготви да върне Трансилвания на Унгария, а Северна Добруджа на България..."! Не е хубаво да си плетен на чужди служби! И за напредналия тук форум - много мой сънародници вече са се подмокрили и памперса им отдавна трябваше да бъде сменен! Сега се носи смрад от много отворени уста. Но когато през 1877-78 руснаците дойдоха, за да не сме днес кюрди и отдавана да не сме плюещи сперматозоиди, и ни освободиха от дебелия турски, българите бяха 3,600,000! Днес 20,000,000 родни братя и сестри гинат от новите фашисти и те нямали /?/ право да безпокоят украинската шляхта.../!/, защото САЩ и ЕС искат да си поместят на украинските полянки ракетни прасенца... срещу Русия. Ваш Кольо /от 8.50 часа днес/

В официалната руска позиция се говори за симетрични мерки и възможността да се забранят полети на украински компании над Русия... "Украине симметрично ответят на запреты полетов российских самолетов" Колко ще бъдат загубите на Украйна, Румъния и България от безрасъдната постъпка да спрат самолет на председателя на руския парламент??? Колко руски туристи ще пристигнат да летуват в България, ако няма полети до България?

че Рогозин не пие водка, а само най-скъпи френски вина, след като България аут от пазара в Русия и Европа.

Ма зависи с кой точно Ту 160 ше плаши, щото от 12-те, дето ги имат, един лете на парада и сега е на основен ремонт, 7 са разглобени за части за да излети оня първия на парада, два са наети от Холивуд за снимки на "Непобедимите 3" и 2 са във Венецуела от 2010, щото нема кораб с кой да ги приберат, че нещо не можаха да излетат обратно (за който си спомня тогавашната пародия)

Бая си се объркал с бройката, невежеството е по- страшно и от злобата май.

Моше, Y е първият, който има претенции, от кой самолет да му пуснат бомбите.

Не са 12, 20 са. А колко от тях са в експлоатация, знаят само в руските ВВС.

Е там виж гугъл, уики... Е, ти може би разчиташ повече на думата на старшинката от съседния вход, ма... Е това пише в уикито (невежеството е страшно, особено ако не го съзнаваш) Russian Air Force - 16 were in service (12 combat and four in training)

ограмоти се малко в авиация, сега това е много лестно.

Много находчива, изобретателна и съществена реплика ! Благодаря за което - изчерпателни доводи, ясно съждение, проява на благородство и леко нежно чувство за хумор. Адмирации авиаторе, Благодаря !

Иииииииииии бах ти фантазията!!Абе брато ти наистина си за Холивуд!!Имаш в главата готови сцинарии поне за 700 серии на "Непобедимите"!

Приятел, вземай си розовите хапчета, лягай и сънувай американски стелт самолети над Сърбия, там "невидимите" джетове падат като гнили круши от небето !!!

Слушам, другарю старшина от "спецназ", и на Вас лека нощ ! М/у другото как вас приняли в спецназ - ваш папа наверно уредил ?

Другия път бъди с парашут, болшевишко прасе пияно! Пътят ще е дълъг надолу!

Предполагам, че неуместния коментар на руснака е просто за вътрешна употреба - о, вижте колко съм храбър, ще им набием канцетата на тези дребни държави, всички ни мразят, но ние сме и силни и хитри, а и ладите са най-хубавите коли ...

Проколхозната сган кълне Запада, но милее за неговите стоки за бита, а от колхоза си купува само водка и... то друго качествено там май няма... Каква долнопробна измет!

И за кои западни стоки милеем? Внимавай да не кажеш нещо китайско! А относно бита им - то и на братя Галеви бита е за завиждане. Давай да ги обичаме. Ох, милите ми братя Галеви!

Този се дърви ама при вида на Ту-160 той ще почне да пие водка и да се напикава.

Само кръгъл олигофрен, закостенял в главата като зомбиран лишей, лишен от всякакво чувство за нормален живот, просперитет в професионален и семеен план, и т.н., може да подкрепя един допотопен северноазиатски катун, който е добър единствено в производството на оръжия и продукти за масово унищожение! Русофилистици, запомнете и се самоубийте: Под влиянието на САЩ световни икономически сили стават цяла Западна Европа, Япония, Южна Корея, Сингапур, и т.н... И дори Китай, защото без западните инвестиции жълтия катун още щеше да е на ниво "културна революция" на Мао. Под влиянието на колхоза - само и единствено мъка, мизерия, нещастие, москвичи, лади, радуги, мразове, всякакви боклуци, панелки, гнусотия! Във всяка една държава където колхоза е бил господващ! Вървете в това отвратително подобие на империя и оставете България на мира! Тя не е вашата родина, вие сте нещастни руски мекеренца, и единственото което ви интересува са рубльонките, да се напиете с водка, и да преебете живота на нормалните хора! Мрете, русофили!

ДО БЕСЕН И ННН-АЗ ЖИВЕЯ И РАБОТЯ В ЕВРОПА,ЕДНА НОРМАЛНА ЕВРОПЕЙСКА СТРАНА.А ВИЕ СИГУРНО ИМАТЕ КОЛИ,НО НЕ СА РУСКИ?ЗАЩО НЕ КУПУВАТЕ:ЛАДИ,А НАЛИТАТЕ НА ЗАПАДНИТЕ???? КОМУНЯГИТЕ СЕ ГАВРЯТ 70Г.С ТРУДА НА БЪЛГАРИНА.МНОГО СТЕ ПРОСТИИИ.

Бъсеску изглежда е скаран с историята щом не знае,че негов колега преди повече от половин век скоропостижно напусна Румъния при вида на Червената армия,а от изпратените от него румънски войски на Източния фронт не се върна жив нито един войник...

"На такива декларации не може да има друга реакция. Необходимо е да се разбере колко водка е изпил Рогозин преди да напише това, заяви Бъсеску. Може би е изпил, толкова,колкото навремето Елцин, който не можа да слезе от самолета за среща с премиера на Ирландия.

На Калитко, който с две мозъчки гънки на кръст и бил ,уж, русофил така както аз съм китайски император.Той мисли със стомаха си в отличие от руснаци. Сега слушай внимателно защо Русия няма комфортни коли както Германия, например. Три четвърти от историята си Русия водила войни на своята територия и после се възстановявали и после пак войни и пак възстановяване. Тя постоянно живеела в екстремална ситуация и естествено целият и интелектуален капацитет е бил насочен за оцеляване на нацията си и на защита на територията си. И тя почти няма равни в някои високотехнологични военни средства и технологии. Точно там са високите технологии. Затова тя печели своята независимост. Тя една от 2-3 независими държави. Германия произвежда коли, но няма флот от атомни ледоразбивачи като Русия, които САЩ взема от Русия на заем, няма напреднала космическа технология, не е пращала първия човек в космоса, няма и първи в света атомните технологии търсени от целия свят (без БГ разбира се) , от Русия купуват ракетни двигатели - без тях САЩ не пуска в космоса свои ракети, тя има успешна наука. Форес Алферов руски Нобелев лауреат получил своята награда за технологии, които всеки от нас ползва в мобилните си телефони, ако някой не знае. Може да продължи още за много неща стига да види Интернет. Но главното е,че Русия силна и независима държава в отличие от Германия, на територия на която се намират 258 американски военни бази. При това количество бази тя можи ли да е независима? И тя е управлявана от САЩ и се влачи след тях.Руснаците избрали достойнство и независимост.Не искат да са васали, които са под шлема на САЩ.

От написаното със сигурност става ясно едно - българският не ви е роден език.

Но има Родина. А ние с родния български, нямаме.

... това за войни на Рассия, го знаем, и все пак защо не произвежда качественни стоки, надали може да се обясни само с войни... Тя и Германия води все войни, ама е на светлинни години пред Рашка в технологично отношение...

И с кое е толко напред ГЕ бе смешник? С тъпканите с електроника автомобили, дето като отидеш в сервиза ти съдират кожата ли? Дизайна им отдавна е задминат от други страни. Или с това, че да правиш бизнес с германци вече е по-трудно отколкото с руснаци и вероятността да те излъжат е по-голяма?

Русия произвежда качественни стоки. Какво ще кажеш за КАМАЗ, който има 11 победи в рали Дакар. Но Запада не го купува. В действителност, Запада е обявил негласно ембарго на Русия не от вчера, не от разпадането на СССР, дори не от Октомврийската революция, а още от времето на Петър Първи. От Русия Западът купува само онова, което не може да намери никъде другаде. Затова и сега налага такива смехотворни санкции (израза е на американски политик).

Сега вече разбирам защо България няма производство на собствени коли и самолети.

"Три четвърти от историята си Русия водила войни на своята територия" - там е работата, че в доста случаи не е било на своя територия. Защо, за да се разраства империята ли? "Руснаците избрали достойнство и независимост.Не искат да са васали, които са под шлема на САЩ." "Руснаците избрали достойнство и независимост.Не искат да са васали, които са под шлема на САЩ." - това пряко признание ли е, че когато бяхме във Варшавския договор под шлема на СССР, сме били зависими и народ без достойнство? Останалите неща е безсмислено да ги коментирам, защото не смятам, че в 21 век трябва да гледаме на света през призмата на силата и натиска. Всеки е в правото си да разбира света, като намира за добре, стига да не налага своето виждане върху останалите. Въпрос на избор и право за всеки народ.

Над България са му простили. Имаме тайно оръжие. Ято дресирани гарги прехващачи. Рогозин не ги е забелязал, защото след системната консумация на водка е виждал само бели мишки.

Браво Румънци!!! хехехе.

Много добър коментар от страна нарумънският президент. Политиците с топки остават в историята!

Бъсеску да не брои водките на колегата си, ами да си преброи колко памперса ще са му нужни, ако оня реши наистина да ползва избраното от него превозно средство.

Ами да дойде - ние ще го свалим със зенитно оръдие или със свръх-модерния МиГ - 21

Едно не разбирам и за България и Румъния какво занчение има дали ни еб.т американци или руснаци важното е че ни ебът.Едно време политиците са се продали на Русия сега на САЩ.

Има значение, защото 500г не са малко а навика е втора природа.Затова докато аз не седна на президентския стол, политиците Ви няма да мирясат!

браво на румънците!!!!! Станишев-Борисов руски лекета.

Браво на румънците! Не случайно са пред нас и дистанцията ще се увеличава, защото политиците им не са мекерета. Но и румънците не биха позволили на политиците си да се държат като идиоти.

Колкото и водка да е изпил, била е с високо качество.

Политиците не трябва да пишат в социалните мрежи, че се получават големи глупости. А за дипломатите, трябва да е направо забранено. Руснака се е изложил, но това става за разговор с приятели, а не за света.

Друг е въпроса, ако е наистина по искане на САЩ, защо ще спазват тяхните искания? Можеха по искане на Русия да спрат американски вицепрезидент например! Има ли правна разлика?

А ти от къде разбра че е по искане на САЩ, от думите на пияния руснак ли!

Рагозин няма право да влиза ва ЕС. Това важи и за въздушното пространство на ЕС, чиято част е и Румъния.

Леле какво ли щяхте да пишете ако нашият президент беше казал същото за рогозин!!!!Ця лата червена проруска паплач щеше да скочи като Матросов зна ааамбразурата!!!Да защитава кого??Новият военен жандарм Русия??Сигурно Сидеров веднага щеше да организира инпиичмънт на Плевналиев!!! А е толкова просто ако не получаваме газ от Русия ще получаваме от другаде !!Е сигурно ще е по трудно докато се изгради горивна мрежо но ще стане!!Сега ви питам скъпи русофили защо не ходите на руски курорти вече ги има защо всеки втори руснак си купи тук жилище .??Зщото общувам с руснаци всеки втори ме пита кога ще влезете в Шенген?? Защо руснаците карат само немски автомобили обзавеждат се с италиански мебели ??Въпроси въпроси??Приятел съм с руснак който от миналата година купи само в района на Созопол Три къщи за него и 11 за търговия!!И ми вика брат в Москва няма живот имам къща за 8 мил.долара но най ми е хубаво тук!!Зеленчуците истински борш като направя друг вкус има!!! Работил съм 1 година в Санкт петербург супер ако имаш пари иначе мизерия Най хубавото им са девойките!!Признавам го супер са !!

Чудя се какво щяхме да пишем, ако някой български министър или някой от ЕК си позволи да каже, че следващия път ще прелети над съседна страна с военен самолет. Щеше да има вълна от нападки, подигравки и гняв. А сега този руски пияндурник казал нещо и някакви тръгнали да му се радват. Изобщо затова сме на такъв хал. Само родоотстъпници и дребни, глупави хорица.

TMontana

Щото им е без пари,а там е доста по скъпо!Пък и курортите им са малко,за толкова народ!

Е, щом са им малко, могат да си отвоюват от тук. Както пише моряка, Черноморието ни вече се е превърнало в руска частна собственост. Колко му е ако не им вървим по гайдата, да си го отцепят, показаха вече как става. А и нали тук е пълно с родни измекяри, които им се радват.

Не зная и не ме интересува на колко водки е писал Рогозин. Сигурен съм обаче, че ако тръгне с Ту 160 на Бъсеску няма да му стигнат всичкия валидол и диазепам в румънско.

Ей,ей ей, я се спрете! Някой от възтогващите се от палето Бъсеску да е присъствал я в самолета, я на някоя трапеза с Рогозин, за да го наричате "пиянде". Първо - Путин нямаше да го търпи, защото самият той не пие и не пуши, а спортува, второ - поведението на Бъсеску подхожда не на високопоставен европейски политик, на уличник. Вероятно обаче взема пример от американските си покровители, които си позволяват да псуват ЕС и целия свят, ако не им върви по свирката. Направо е смешен този палячо в старанието си да угоди на своя господар - САЩ.

А ти знаеш това, защото??? Някакъв ненормален политик ще се изказва, че следващия път ще прелети над страната ми със стратегически бомбардировач и ти му се радваш? Ти какъв си? Българин ли си? Да седнем да му се порадваме, като останалите малоумни русофили. "щом ма бие, значи ма убича" И аз харесвам руснаците, руската музика, литература и филми, ама това вече вашето граничи с малоумие и някаква особена форма на мазохизъм.

Клинтън дойде в България с боинг 747. С него дойдоха и два Ф16, които могат да изстрелват ракети въздух-земя. Уж да го пазили. Какво го пазят бе, нали сме приятели, били са готови да ни бомбят. Ти тогава радва ли им се?

Какво представлява посещение на американския президент Обама? Когато Обама гостува на висока правителствена или международна среща той винаги пътува с т.нар. Airforce One - тава на практика е военен самолет с множество въоръжения. Съпровождат го всякакви военни самолети плюс минимум 1000 човека. Небето на страната, в която е на посещение, се затваря за самолети, гражданските полети наблизо се прекратяват и 24 часа в денонощието обикалят във въздуха минимум два американски тежковъоръжени самолета. Да не говорим за блокираните пътища и военни постове на всяка крачка на поне 50 км от евентуалното местоположение на Обама, за въоръжените военни дронове обикалящи денонощно навсякъде ... Защо ли са всички тези празни приказки за една twitter закачка на председателя на Руския парламент относно стриктно военен и недипломатически жест на Румънската страна изпълняваща укази от САЩ и просташка нецивилизована "шега" на президента Басеску? Русия е ядрена сила с военна мощ поне колкото САЩ и в момента в Крим са дислокирани Ту-22М3, които обезмислят всяка противовъздушна защита в Европа, без да броим ракетите Искандер... Всякакви "дипломатически" действия на Румъния и България по заповед на САЩ и срещу Русия за разпалване на нова Студена война са връх на безрасъдството и несъобразяване с реалностите и ще имат тежки последствия от всякакъв характер - достатъчно е да се вдигне цената на руския газ например....

добре ги знаят москалците, цял свят, едно време елцин се занасяше насам-натам, нз обаче докога ще ги търпи светът, свикнали са да се отнасят с нас като с колония, а българите доволно махат с опашки и ако някой се изкаже против е еди си ква подлога

Има ли Б-я елит, има ли поне един съвременен Вазов, който да обедини нацията. Няма .

Бъсеску,ако станеш свободен човек ,това се отнася и за нашите политици,тогава честно и откровено ,защитавайки интересите на народа си и съобразявайки се с другите народи,давай мнения и действай.Докато си слуга на американските си господари нямаш право на такова ,защото мнението не е твое.

Руснаците били пиели.Ами ще пият като го могат.

Не го могат. Колко пъти са се отрязвали под масите и девушките после - наши.

Това го има само в мокрите сънища на такива скопци като теб!

Американофилчета какво се кефите САЩ са наложили санкции на някои руски държавници,а самите вие имате същите санкции от САЩ от има няма 20 години.Викат им визи.Така че страшни съюзници сте -със визи :)))

хехе прав си точно същото е И ако се кача на самолет и НАТО ми вдига изтребители.

Не ти вдига изтребители,защото си никой,чисто и просто в посолството ти казват "Стой си тука,Пешо".

Скандален Бъсеску е жалък васал и пудел на САЩ лае зад гърба на хазаина си и не усеща, че самия той или с водка или с шнапс е продънил собствената си държава и я доведе до пълна нищета. Половин Молдова работи в Русия. В Молдова вече не останало мъжко население освен чиновници. Когато мършавата държава се перчи на кой то и да е, да не говорим за Русия, тя става още по карикатурна и жалка. Жалко е народа, но Бъсеску е направо за директно смазване с каток за да се хаби за него оръжието.

Бъсеску, ще ти благодари, за анти руската агитация. Млади хора, демокрацията не е даденост, за нея трябва да се борите ежедневно. Вие и никой друг.

Демокрацията е това когато ти пращат бомби на главата да те демократизират.А ти си ,ако не е разбрал още това, значи трудно размърдващ мозъка си. А целия свят вече го видя, а едната част от света е размазана от демократизирането.И теб това желая.

Какво е това каток, нещо с което убивате хора ли? Тук е български форум, мужико.

АЗ СЪМ РУСОФИЛ. НО НЕ БЕЗКРИТИЧЕН... СКЪПИ ФАНАТИЧНИ РУСОФИЛИ, МОЛЯ ОГЛЕДАЙТЕ СЕ ОКОЛО СЕБЕ СИ! КАЖЕТЕ МИ МОЛЯ, ВИЖДАТЕ ЛИ НЕЩО РУСКО ОСВЕН ГОРИВАТА? КОЛИ, ТЕХНИКА, ТЕХНОЛОГИИ, ДРЕХИ.., МУЗИКА, ФИЛМИ? КОЕ РУСКО УПОТРЕБЯВАТЕ ДНЕС? АЗ ПОНЕ ПОНЯКОГА ОЩЕ ЧЕТА РУСКИ КНИГИ, ГЛЕДАМ РУСКИ ФИЛМИ, СЛУШАМ РУСКА МУЗИКА... КОНТАКТУВАМ С МНОГО РУСНАЦИ. А ВИЕ? ВИЕ НИЩО РУСКО НЕ ПОЛЗВАТЕ.. ОТКЪДЕ ТОГАВА Е ОВЧАТА ВИ ВЪЗХИТА ОТ РУСИЯ? МАЙ СТЕ ОБИКНОВЕНИ ХЕЙТЪРИ НА ЕВРОПА И АМЕРИКА И НЕЩАСТНИ КОМПЛЕКСАРИ, КОИТО ТЪРСЯТ ПРИЧИНА ЗА НЕУДАЧИТЕ СИ...

А тези коли, техника и технологии сещаш ли се къде ще си ги завираш без руските горива?

Явно по рождение си толкова тъпичък.....поне малко география да беше прочел като драскаш тук но не.......хейтърче на ниво.......или си от Факултето дето още карата ладите:))))))))))

Поздравления за поста! Най-накрая един интелигентен човек, който прави разлика между богатата руската култура (книги, филми, изкуство) и руския стандарт на живот и производство! Най-накрая, трябва да се прави разлика между обикновенните руснаци и властта в Кремъл! Накратко, задайте си въпроса: къде ще пратя децата си да живеят и учат- в Русия или в ЕС/САЩ? Каква кола искам да карам- руска или друга?

Изчезналият от няколко месеца насам трол Калитко,чиято запазена марка е писане с главни букви във форумите,се появи със страшна сила. Отгоре на всичко и под ника "Някой" веднага под написаното сам си дава отлична оценка.

Всичко без германските автомобили е китайско. Не е руско, ама не е и американско.

Калитко,целта на прехваления запад е освен нищо руско и нищо българско да не виждаме около себе си и ако си българин в България това ти е кристално ясно.

Аха, щото даже чесъна дето муаш вече идва от далечния изток. Като видиш нещо различно от китайско, ми кажи да видя кво е това нещо.

И в коя мрежа го е написал? В чисто руската "туитър", най - вероятно от руския си телефон...

хахахах това беше много добро

Има едни телефони блякбъри. Всички други са китайски. Впрочем руснаците правят смартфони с два екрана.

Браво на Бъсеску! Какво щяха да кажат анти българите ако коментът беше срещу България? Какво щяха да кажат червените шапчици ако да кажем американския вицепрезидент беше казал такова нещо срещу България? Червени руски агентчета - няма такива родоотстъпници като вас! Дори и най-пропадналия помак е по-българин от вас.

Добре се гаври с руските алкохолици.

можел, не можел да се вози на Ту160 Излагация от всякъде Интересно ми е с какъв самолет е отишъл и се е върнал. Предполагам с Боинг или Еърбъс. Странно защо ли.

Як 42 глупчо. Да беше чел, преди да пишеш.

Да, с това е отишъл :)))) Я ми припомни, това не е ли един самолет направен преди 35 години и спрян от производство преди повече от 10? Та това пиянде, първо да се види с какво пътува, а после да говори с какво можел да пътува. Можел, можел, ама сега пътува с москвича.

РУСИЯ МИ Е СКЪПА, НО! ПРИКАЗКИ ЗА БОМБАРДИРОВАЧИ НА ЗАМ.-ПРЕМИЕР СА ПЪЛНА ПРОСТОТИЯ И ЛЕКОМИСЛИЕ, ОТКЪДЕТО И ДА ГО ПОГЛЕДНЕШ... АЙДЕ ДА СИ ПРЕДСТАВИТЕ, ЧЕ ЗАМЕСТНИКЪТ НА МЕРКЕЛ ЗАПЛАШИ БЕЛАРУС, ЧЕ ШЕ ПРЕЛЕТИ С Б-52! ВЪЗДУШНОТО ПРОСТРАНСТВО Е ЧАСТ ОТ ТЕРИТОРИАЛНАТА ЦЯЛОСТ НА ВСЯКА СТРАНА И ТЯ МОЖЕ ДА РЕШАВА КОГА И НА КОГО ДА ГО ПРЕДОСТАВЯ...

...КОККОТО И ВОДКА ДА Е ИЗПИЛ, БАСЕСКУ ТОЛКОВА НЕ Е И СЪНУВАЛ...:))

Дуете се, ама "рашките" са на една ръка разстояние и са МОГЪЩА военна сила. Какво ще стане при евентуална война? Дори да не ни намесят пряко, региона ще се върне 50 години назад, българските фирми ще са тотално отрязани от руския пазар, а газ и петрол за Голфа ще копате на село на двора :) Разберете, че България трябва да си гледа интересите, а не да е ПРО или АНТИ. Това не е мач, а политика !!! Както е тръгнало, най-малкото, което ще загубим, че американосите ще пристигнат да дупчат за шистов газ, а от НАТО ще ни накарат да си купим няколко самолета осма употреба на двойна цена.

И ако стане война и рашките победят - какво че стане - ще заживеем по - добре, така ли? Когато започнат да правят качествени неща (освен водка) да ми се обадят.Аз ракети няма да купувам

влизаш в някой от т.н. магазини Берьозка, купуваш си храна, виждаш че е произведена по ГОСТ (тяхното БДС), нищо че е произведена в Германия, сравняваш с нашите аналогични стоки и сам ще прецениш кое повече ти допада

да "рашките" са сериозно въоръжен локален играч, който не може да се пренебрегва с лека ръка. За съжаление не може да се каже същото за икономиката им. Пропаднали са под управлението на Путин и приятелите му до състояние на бензиностанция. Дори Саудитска Арабия, Иран и Катар са по-добре икономически от тях. Опитват се да развиват и други видове бизнес. Учат се и се опитват да се позиционират и другите. Но "рашките" ти - не. Те едно си знаят. Слушайте, иначе ще ви продаваме скъпо горивата. Това е до време. Помниш ли 80те и 90те. Бяха в зверска изолация и криза. Дори и източният блок им обърнаха гръб - страна подир страна. Държаха се дори и с нас като с 2ра ръка хора. Така, че не ми ги хвали "рашките"

Май не си наясно, какво става с тяхната военна промишленост. В момента голяма трагедия е, разрови се малко.

Петко

живи да ги оревеш ... имат само 300 междуконтинетални

Българските фирми изнасят повече дори за една Македония сравнено с Русия. Това, че ще отрежат българския износ за Русия няма да го усетим изобщо, защото просто няма такъв.

Aмa и румънците, кaто бългaрите, имaт президент мaрионеткa.

Рашистките терористи трябва да бъдат спрени! Рогозин му е ЗАБРАНЕНО да посещава нормалния свят

Ура! Ние сме нормалния свят! Някакви си руснаци, белоруси, арменци и азърбайджанци не искали да ме показват! Това тяхното е тероризъм.

амчи повечето гласуваха и за нея/него/... ?!?