Трайков: Водачите е редно да са винаги просветените

Трайчо Трайков покани приятели интелектуалци, общественици, пред паметника на Яворов в къщата-музей на поета в София, за да отбележат заедно Деня на будителите.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Университетите, глупако! Празни са! Няма ги нито децата, нито кой да ги научи на нещо смислено, полезно.

В САЩ хората ще изберат Клинтън или Тръмп - те най-достойните хора в щатите ли са ??? В Русия смята да управлява вечно путин - той най-достойният руснак ли е ???? В Турция ердоган също смята да управлява вечно - той най-достоен ли е ??? В България, за съжаление , също вероятно няма да спечели най-достойния, но поне да направим усилие !!! Успех, господин Трайков !!! :)))

Избирателите на Цачева, Радев, Каракачанов, Калфин имат нужда от президент Трайчо Трайков повече от избирателите на самия господин Трайков !!! Това е парадокс, който обаче е тъжен, защото избиращите Цачева, Радев ... , не осъзнават това :(((

Напълно съгласна съм с теб Божо.

каква е обществената му подкрепа и какви ще са изборните му резултати!

Я покажи някоя снимка, да ти видим и на тебе подкрепата. Ама с фуражката, де.

Трайчо, най-умен си от всинцата кандидат-бстуни и до известна степен най-светсен. Моля те не наричай тези завоеватели бежанци. Те са дошли тук с мисия от Аллах и ние няма как да се радваме, т.к. търпяхме 476 години такива с мисия от Аллах тук.

Дали г-н Трайков знае, че Яворов е бил социалист?

ДА, ТОЙ И БОТЕВ ГО КАЛЕСВАХА ЗА КОМУНИСТ .... А АКО БЕШЕ ЖИВ ЯВОРОВ ПРЪВ ЩЕШЕ ДА ИЗГОНИ ТИЯ ПИШМАН СОЦИАЛИСТИ КАТО ПОЧНЕ ОТ ГЕОРГИ ГЕРГОВ, КИРИЛ ДОБРЕВ И Т.Н.

vasil

И Яворов,и Тодор Александров,и Даме Груев и още мнозина на 20 години са били социалисти,на 30-вече не.

България има нужда от президент, който е едновременно - бивш комунист, пенсиониран военен, агент на държавна сигурност, мутра, крадец, лъжец, пенсионер по болест , ... :))) Какво прави този Трайков , като няма никакви качества за президент :(((

Той е само злобен и мразещ народа ни. Парите са неговото верио. А може и ВЕИ тата. Той знае какво му намекваме.

Гласувайте за Митьо.Малко селски секс на Клинтън,Меркел,Могерини и Мей няма да им навреди.Даже ще се издигнем в очите на света пък и милиарди помощи ще дойдат за България.

Трайче, преди да говориш за лицемерието, пилитическия башибозук и преди да пееш оди за Яворов кажи си Трайче 1. Преди да станеш министър за чии монополи работеше? 2. Ако БайХ. ББ не беше те изхвърлил, къде би бил в момента? 3. Просветлението ти за политическия башибозук след като те ометоха ли дойде или още докато беше в неговите редици.

само толкова ли са опорните точки, давай измисли още .....

В Нова телевизия днес (не) се състоя предизборен дебат, от който избягаха отново двамата най-неподготвени за него, но най-вероятни крайни победители на изборите, ако се вярва на социологическите пророчества. У нас е така: ако не си учил ( например езици и дори се гордееш, че си ритал топка във времето за учене ), ставаш (за) министър-председател. Съответно, ако не си подготвен да бъдеш държавен глава и бягаш от опасността да бъдеш изобличен преди да е станало твърде късно, значи си фаворит за същия висш пост в държавата. Висш пилотаж!

Гласувайте за Митьо.Той така ще изклати Меркел че Германия всяка година ще отделя милиарди евро помощи за България.

България има нужда от президент Трайчо Трайков, обаче българите пак ще изберат къса клечка , а после ще псуват и ще се напиват от глупост и безперспективност :(((

сърцето ми не ми позволява да гласувам за еврейски партии,чиято цел е да ни затрият веднъж завинаги като държава и народ ,българи бъдете разумни и съвестни !!!

Ти си пълна нула, зеро ,нада.Какви ги дрънкаш колкото да не заспиш.Точно този за който ти ще гласуваш ще те завлече ,ама какво ти пука взел си си кинтите.

на Бай Груй в Афера? и Трайчо е там сред персонажа... Голям смях падна..

Еее, този деформаторски боклук искрено ме разсмя .... Сигурно си е повЕрвал.

СМЕЯТ СЕ ГЛУПАЦИТЕ И СЕ РАДВАТ НА КЛИШЕТАТА НА РАДЕВ И ЦАЧЕВА

Ако си фен на Трайков и наричаш онези, които не го харесват /имат право на това/ глупаци, не му правиш реклама. Културният човек никога не отправя към несъгласните с него обидни квалификации. А той претендира, че представя умните хора в страната, което едва ли е вярно, имайки предвид цялата им формация РБ.

не вярвайте на евреите,изключително подли лъжци и използватели ,те са избили цвета на истинската българска интелигенция след войната,която е показала истинското им лице !те са тези,които ни манипулират ,разединяват,за да ни унищожат като прости слуги !не ги изпускайте от окото си !

Колко ти плащат , барем по-сносни лъжи да вържеш, сигурно си от ниско квалифицираните.

"Водачите"в България,мили ли ми Трайчо,много често са тотално безпросветни,уви.Всеки ден се убеждавам в това,наслаждавайки се на речите,интервютата и изявите на един наш Вожд и Бащица. А по принцип,повечето ни управници са "посветени",а не просветени.Посветени в краденето,лъжите и корупцията,драги.И едва ли ти си различният.

Трайков е доказал , че може да отстоява и да не се огъва на ББ+Руските напъни.

простаците не обичат интелигентните хора.Къде фен на АТАКА или на Каракачанов и Симеонов ще одобряват поведението на умния Трайков Въпрос на вкус,нали?!

въпрос на парче пица или некое кебапче

Питам колко книги на Трайчо Трайков си прочел, защото аз не съм попадал на нито една, написана от този просветен интелектуалец. Затова пък прочетох няколко от Сидеров и ми е напълно ясно защо така яростно го нападат откъде ли не.

То и тодор живков е отпечатал милиони томове хартия с букви по нея, обаче от това са спечелили само предаващите вторични суровини :)))

изказваш се по гербаджийски,забравяйки ,че всеки има глава и право на собствено мнение за пол.мафия ,която управлява чрез измами ,лъжи и усвоявания ,а ние плащаме ...затова си имаме право на собствено мнение . като си го харесваш т.т ,вземи си го у вас,за интелигентни разговори или друго по ваша преценка ,но не ни го НАТРАПВАЙ !Може да сме слепи,ама не сме кьорави !

РАДЕВ И ЦЕЦА СА ОТ ЕДНО КОТИЛО, НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ !!!! ЛЪЖЕЦ КАТО РАДЕВ НЕ ИСКАМ ЗА ПРЕЗИДЕНТ / още повече пенсионер и младоженец, оженил се за любовницата си по заповед на Нинова, през август 2016/ НЕ ИСКАМ И ЦАЧЕВА /една мижитурка цял живот лазила и близала з....ци за служба/ ТОВА КОЕТО КОМУНИСТИТЕ ПИШАТ ТУК ГО ЧУВАМ ОТ БАБИТЕ В СЕЛАТА. Искам млад и с позиция като Трайков !!!! Измисляйте си, смучети си от пръстите ОПОРНИ ТОЧКИ, който е умен ще разбере фактите. Това, че сте ГЛУПАЦИ е ЯСНО !!!!!

такъв пасквил,кото твоя...е отвръщение.

Може за Радев да е вярно, не го познавам, но и тоя умник не ми го хвали - прилича ми на кукла с навита пружина. Не е разбрал основното - не се печели с хули срещу опонентите, а той само това прави. Очаквам от него програма, с която да спечели хората, а той си губи времето, като се нахвърля срещу другите кандидати.

ЗНАЧИ НИЩО НЕ СИ СЛУШАЛ ОТ ТРАЙКОВ А ГОВОРИШ ЕЙ ТАКА .... НИКОГО НЕ Е ХУЛИЛ ВСИЧКО КАКВОТО Е ГОВОРИЛ СА ФАКТИ КАКТО ФАКТА, ЧЕ РАДЕВ ИЗЛЪГА ПРЕД ЦЯЛА Б-Я, ЧЕ Е НАПУСНАЛ АРМИЯТА А ТОЙ ЧОВЕЧЕЦА СЕ Е ПЕНСИОНИРАЛ И ТО КАК !!!!!!

Умен си, ще знаеш! Сигурно от "просветените" и от "бързозабравящите"- естествена реакция на мозъка да се прочиства. Щото Трайчо беше нещо министърче на Герб в първото правителство на Бойко? И то от онези- в икономиката, дето все е в криза. А сега- реформаторски кандидат. Е, и това ако не е принципност и последователност на политик в България- здраве му кажи. Ама вие, от онези , умните, по ги разбирате тези неща. Ние, простаците , но това му викаме гьонсуратщина и службогонство.

Еее, щом е ЗА бежанците, НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО.Искам президент като Орбан. Няма място за чужди нашественици в прекрасната ми родина!

Изказване на Трайчо Трайков пред БНТ: "Като министър на енергетиката през ръцете ми мина доклад на българските спец. служби, в който се заявяваше че Русия е инвестирала в бълг партии и физически лица огромни средства за прокарване на инвестиционен проект да 10 милиарда евро" Това твърдение на бивш министър във всяка нормална държава би предизвикало широкомащабно разследване на всички нива! Тук обаче тези думи просто отшумяха в библиотекарската чалга за плажове и джапанки... Трайков е изгонен от ГЕРБ, защото беше НЕУДОБЕН за енергийните далавери - НЕ можаха да го купят руските подлоги - Трайков доказа, че защитава интереса на България и знаеше как да се постигне енергийната ни независимост - как да не изгониш такъв работещ не за джобовете им и срещу руските им господари

Е как ще е бил неудобен за "енергийните далавери", като е бил изпълнителен директор в едно от ЕРП-тата, които смъкват по няколко кожи от потребителите на ток? И какво направи кандидатът за всенароден любимец, когато беше министър? Да се е чуло за някакво негово добро дело в интерес на България? Освен, че категорично е против да се развиваме като енергиен център на Балканите? Сега иска да се прави на Месия, но няма да го бъде!

ДРИСЪК, НАЛИ ТОВА ТИ КАЗВАТ, ЧЕ Е УВОЛНЕН ЗАЩОТО Е НЕУДОБЕН. ВСЕКИ ОПЪЛЧИЛ СЕ БИВА ГОНЕН А ТАКИВА КАТО МОСКОВ ВСЕ ОЩЕ СИ СТОЯТ. ВЪВ ВСЯКО СТАДО ИМА МЪРША, РАЗЛИКАТА Е, ЧЕ В ГЕРБ И БСП ЦЕЛИТЕ СТАДА СА МЪРШИ - СТАНА ЛИ ТИ ЯСНО !!!!!!! ПЛЕВНАЛИЕВ БЕШЕ ДОБЪР ПРЕЗИДЕНТ НО И ТОЙ СЕ ОПЪЛЧИ НА ББ, ЗАТОВА НЕ ГО ПРЕДЛОЖИХА

Трайчо,Трайчо, що не си траеш?

да си трае най-добре ,няма да стане работата

Сега сме на път да станем изключение като страна, член на ЕС, която под изключителните грижи на своя популистки премиер Борисов допусна Русия да си нареди пасианса за единствения свой евроепейски изборен успех в т.н. близка чужбина, за каквато в Москва смятат половин Европа. Единствената надежда това да не се случи е избирателите в България залпово да прогледнат и да видят заплахата от руското настъпление, срещу което в изборния процес стои единствено възможността да се гласува масово за Трайчо Трайков и Съби Събев.

Нямате доверие.

Мдаа, платена публикация, особено абзаца за бежанците...

от дебата тази сутрин.. Трайчо заяви че разчитал стари десни избиратели,гласували досега за Герб... Г-н Трайчо...какви са тия десни избиратели които могат да гласуват за Герб,бе? Толкова са десни, колкото и партиите от РБ които преклониха глава пред Борисов за едно топло министерско кресло. А относно антикомунизма...време е да спрете и да построите по друг начин кампаниите. Не са малко боядисаните и при вас в РБ. Грехота е да не гледаш с кого си се събрал...и да овикваш другите.

Ляво и дясно в България са объркани понятия, ако трайчо не го съзнава това, чий го дири тук и на кой свят живее???!!!

След неуспешния опит на Кремъл за преврат в Черна гора Огнян Минчев написа:Ако не е кандидатът Трайчо Трайков, който поддържа категорично позиция в подкрепа на българския европейски и атлантически избор, българската президентска кампания прилича на състезание по дисциплината кой ще се подложи най-удобно на Путин. От преврат тук нужда няма той тече пред очите на всички и заплашва да сложи в стола на президента руско мекере. Няма и служби на държавата, които да предотвратят това службите с подкрепата на библиотекарско-магнаурската школа водят българските президентски избори към пълен успех на евразийската идея и практика. Засега само в президентството. Утре кой знае Ех, юнаци се оказаха тези в Черна гора и патриоти! Черногорски патриоти, а не руски... Добавям гнус ме е вече от патриотари като шкембелията Каракачанов,агент от ДС с кличка Иван.От сутрин до вечер ръси злоба и омраза срещу всички само и само да увещае тъпанарите да гласуват за него...

Съгласявам се с последния абзац, смея се на първите 3/4 от поста ви. Радев е /не чак толкова/ скрита натовска лимонка, успокойте се;-).

се съдраха да хвалят ПФ при съставянето на правителството ,та и после. Нищо не ги смущаваше,когато крешяхме във форума че хвалят ДС в лицето на Каракачанов. Ако все още уважавам някой от вас е Р.Кънев и никой друг. Но, никога не е късно и той да ме разочарова.

Това за просветените добре, ама тоя дебил къде се бута между шамарите.

и !? нещо така, по-смислено, поне по случай празника !? дотук от всички страни и Отново има само клишета, лозунги, "обяснения", пози, драма в празни думи.... боклуци.

Още малко за полезните идиоти: "Янко Гочев:Заради българомразеца Граф Игнатиев обесват Левски, отказал да е руски агент"

за за митьо отколкото за този нахален и продажен тип

Трайков, То си има разлика м/у бежанци и бежанци. Тия, дето сега идват са от първобитно общинния строй. Някой надавал ли е вой от хилядите македонци в българия, сърби, че и гърци? Нека не бъркаме боя със ситуацията!

ГОТВЯТ ДА ШИТНАТ ЛЕТИЩЕТО ОТ КОЕТО ДА ПОКРИЯТ ПАРИТЕ ДАДЕ НИ ЗА ПЛАТЕНИ И КУПЕНИ ГЛАСОВЕ ОСТАВКА И ИЗХВЪРЛЯНЕ ОТ ВЛАСТТА

- кандидат- президент- да се скатаеш от казармата, която всички негови съученици от Английската, карахме!

Направих грешка, като не прочетох първо цялата статия. Изпуснах глупавите му думи, които съм цитирал в края на коментара си. Вие, г-н Трайков, колко "бежанеца" приютихте, Вие, който ни давате за пример Яворов???!!! Май и Вас Ви е страх от потенциалните терористи, но хич не Ви е страх да ни ги пробутвате, нали???!!! Само за тези думи би следвао да сте аут от Българската политика, на нас не ни трябват люде, които говорят, а нищо не вършат!!! "Едно е да знаеш, друго е да можеш, а е трето и четвърто да го направиш"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Цитат от статията: "Въпреки страстите, Яворов е имал състрадание и към бежанците в някои от брилянтните си творби. Толкова ли пропаднахме, че днес, на гърба на бежанците, храним ниски страсти и политически рейтинги със злоба, страх и черни качулки. За същия народ ли става дума, който приюти арменците, спаси евреите си... "

нахален и противе тип, на какво се надява ми е чудно

който гласува за комунистит обрича себе си и семйството си н глад и бавна смърт в концлагера бг

Че той няма дори мъжеството да застане с ясна позиция, по отношение на въпроси с меко казано национално и общоевропейско значение, като СЕТА и ТТIP, ама другите били бягали от дебат с него. А като му чета неадекватните отговори, май наш Трайчо ще се бори за място под слънцето единствено с Митьо Пищова.

да вземе 200х.гласа,че Кунева е обещала да напусне провителството, ако не вземе. Впрочем..може и тя да се отметне като Борисов...с какъвто се събереш,такъв ставаш..

Хм! Не съм го чувал това, ама ако е истина - няма да гласувам за Трайчо. Кунева органически не мога да я понасям!

"З. Стоянов изрича следните истини, които русофилите и до днес не могат и не искат да осъзнаят: "Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г. Раковски, Л. Каравелов, В. Левски, Хр. Ботйов, А. Кънчев, П. Волов, Г. Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския"" Успех Трайчо.

УМНИТЕ ТЕ РАЗБИРАТ !!!! МОЖЕ И ДА НЕ СПЕЧЕЛИШ, НО ВИНОВЕН ЗА ТОВА Е НЕПРОСВЕТЕНИЯ НАРОД !!!! ТЕЗИ КОИТО ПОВТАРЯТ ОПОРНИТЕ ТОЧКИ И САМИ СИ ВЯРВАТ !!!!

и не питайте за останалите.

Според бълнуванията на Трайчо ако беше днес войводата и поет Яворов жив щеше да отвори напълно доброволно и широко вратите на къщата си за бежанци с профил " 18-30 годишен, неграмотен, надрусан, агресивен, участвал във военни действия, потенциален терорист и реализиран изнасилвач".

Господи Трайков, няма да гласувам за Вас, защото не искам да получа леля Цеца заедно с Борисов и Цветанов.

ЕЙ, ЛЬОЛЬО ЩЕ ПОЛУЧИШ КАКА СИ ЦЕЦА КАТО ГЛАСУВАШ ЗА РАДЕВ !!!!

Като гледам какви са ни политиците на предизборните кампании, си мисля, че имаме най-добрите държавници. Обаче като вземат властта, сякаш не са били те тези, които са ни говорили сладко-сладко?! Може би ще е най-добре, ако сме постоянно в предизборна кампания?! Ако има метод постоянно да се следи общественото мнение и който политик слезе под определен минимум, автоматично да се гони и да идва следващия?! Ех, ще настане такъв живот, че само си викам, дано!!!

Трайчо, вечерта ли ще празнуваш Хелуин, когато няма камери!

Първото най-важно условие е първо да са почтени, справедливи, патриоти, независими, смели да не са алчни и най-накрая просветени, професионалисти. При нас пирамидата е обърнат. Първо да е зависим. алчен, разбойник, крадец уж професионалист, а много от тези професионалисти си накупиха дипломите от безбройните български университети...

е с Митьо Пищова. Политическото му тегло е в рамките на статистическата грешка.

Трайчо направи основна грешка като каза още в началото на кампанията,че на втори тур неговите избиратели трябва да подкрепят ГЕРБ.Мисля,че това ще откаже много хора да гласуват за него.

Той самият Трайчо е грешка... на природата!