Тръгна подписка в защита на шофьора на катафалка, убил жена в Сапарева Баня

Майка му твърди, че през последните дни имал кашлица и взимал антибиотици, които може да са оказали влияние върху взетата проба

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И те чуха от адвоката на убиеца на Милен Цветков и айде антибиотици .

Подписка? Марко нагло ми се вижда. А ако семейстното на жертвата направят подписка? Нямат ли те повече основание са го направят? Не стига, че е виновен, но и нагъл. Да помислят, че тази жена има съпруг, деца, внуци, които плачат в момента. Между другото ди джей, който не взема някакви хапчета, не съм чувала.

Бочко да пусне подписка в защита на съгражданите си!

"Тръгна подписка в защита на шофьора на катафалка, убил жена в Сапарева Баня" Не мога да си обясня, защо хората си мислят, че като организират протест или подписка, ще издействат по-мека присъда или оправдание? Никаде в конституцията или в НПК не пише, че присъда за извъшено престъпление може да бъде отменена, ако се съберат 100 подписа или се организира протест! Този "феномен" с подписките и протестите го има само в България! Никъде другаде! Уволнят някого- протест или подписка в защитата му! Някой убие друг- протест или подписка в защита!

Коя част от дрогиран или пиян шофьор трябва да се до изяснява или толерира?

Бах тоз работлив циганин, денем катафалка, нощем кючеци.

Иване,е б и се в г ъ з а! Не всички са цигани КАТО ТЕБЕ.

Само, че май наистина е циганин - само мангьовците са толкова нагли и безочливи, та да събират подписи в защита на дрогиран убиец!

Какви ще са тия антибиотици и ние да си вземем. Да оставим настрана, че са глупости. Но дори да има ефект от лекарства на всички пише да не се шофира ако влияят на способностите. Не те онивиняват с аблускаш навред.

Ми той и убиецът на Милен Цветков само беше пил разни чайчета, хапвал пастички и т.н. глупости на търкалета.

Преди 3-4 дни , давайки на заден, гледам в трите огледала, в това време минава един на около 30. зад колата с колело на има -няма метър. Спрях , през отворения прозорец му направих забележка. Той спря, започна да ми се кара , прибллижи колата и през отворения прозорец ме заплю. Не усетих нещо да стигне до мен. След минути си измих лицето със сапун и вода. Знае ли човек , от КОРОНА до ... се предават с плюнка. Проблемът е, че често хората си вървят,без да мислят ,в опасна близост до колите. Не може едновременно да гледаш 3. огледала ,че и на страни. Да не говорим ,как мнозина , от тротоара хукват да пресичат и говорейки по телефона и без да погледнат. Ако е имало камери , може да преценят и съвина на пешеходката...

Проблем е, но ако наистина гледаш във всички огледала и много леко натискаш педала за газ, никого няма да убиеш.

И аз бих подкрепил водача на катафалката - той е на 30 години , загиналата жена е дъртофелница на 60 години . Но ще подкрепя Закона - Дрогиран да лежи в затвора , и закона за Движение по Пътищата - като караш на задна се гледат Огледалата за Обратно Виждане - тук идва Престъплението - когато си дрогиран си геледаш в чорапите .

Значи подкрепяш 30 годишни дрогирани да блъскат 60 годишни. И ти ще станеш 60 годишен. И аз като бях като теб не вярвах ама станах. Ами може ли според теб 60 годишни дрогирани да блъскат 30 годишни.

А ти си обикновен кретен; ега ти начина на разсъждение имаш! Ако не трябва да ни пука за причинената смъртта на една "60-годишна дъртофелница", защо трябва да ни пука и за кретени като теб. В случая, аз спокойно мога да твърдя, че ненормалници като теб би трябвало да бъдат изолирани някъде, за да не притесняват околните с идиотщините си. И просто да не ни пука за теб и подобните ти.

Всеки ден приемат антибиотици, но не се оказват дрогирани от тях .

Абе някакъв фарс абсолютен, все едно експертизата недочула, той казал антибиотик тя разбрала амфетамини...

Е ясно, че е ползвал разни кристали ( щото са по - евтини) . Хем нощно време на работа, хем дискотеки, барове, мурви и и.т. Ясно е също, че мама ще го защити. Жената е майка....дори и нейната глава да отреже, пак ще го пази. Идва ред на правосъдието

Пусналият тази новина "журналист" е меко казано за бой. Приятелите на еди кой си направили подписка. Това какво ни интересува? Да си оспорва там направените проби по съдебен ред и да доказва, че не е бил надрусан. Стига сте ни занимавали с житейските драми на разни келеши.

Е това е булгаристан. Оня друсан убил човек, ама те го подкрепят че имам подписка направили.

Надрусан да кара,какви антибиотици,все едно пиян да кара ,та те са неадекватни.А Милен Цветков,забравихте ли,а селяните взели да го ,,спасяват,,Жалко за жената и за него ,че е стигнал до наркотиците.

Не защитавам никого, но "дал положителна проба" може да значи и че миналият месец в дискотеката е пил нещо. Между надрусан и дал положителна проба не е задължително да има знак за равенство при тестовете, които се правят в момента. Не трябва да бъдем такива крайни съдници мисля. Жалко за жената, жалко и за момчето. А какво точно се е случило и какво наказание ще получи шофьора нека оставим на съда да прецени.

Ако ще и преди година да е друсал,на пробата не пише. Абе разбирам, че не можете да не друсате, разбирам и че не можете да изберете или друсането или шофьорлъка... Ама да сгазиш надран жената и да викаш "ма аз не съм виновен" вече идва твърде нагло.

Само да уточня - през живота си не съм опитвал дрога, над 50 те съм. Опитвам само да споделя че да си съдник не е лесно и омразата не е добър съветник.

Нямах предвид теб конкретно. Но не мога да го оневинявам, не е като да не знае, че ще му покаже ако стане нещо и вместо да внимава е допуснал птп, и то дето птп ами и с убит. Ами е точно за тези случаи са предвидени онези ефективни присъди. Ама докато народът знае, че на 99% няма да се лежи подобни случаи ще се случват. Всяка седмица има убити от пиян или друсан шофьор. И то всяка седмица от десетилетия насам.

Каква защите за този наркоман?????Дрогиран убива човек - какво не разбра, Гешев? В нормалните държави този директно отива за много години в затвора без право на обжалване!

Ами навремето моя инструктор казваше така - Ако блъснеш човек с колата, си виновен! Дори и от небето да е паднал, пак си виновен!

Толквоа е гнусно,че нямам думи.Познавам дамата.Бог да я прости.Изключителен професионалист и човек.Какъв заден е този заден ход ,при който тя е била изхвърлена на 3 метра.Не защитавайте убийците,заради които един прекрасен човек, майка и съпруга вече не е сред нас.

"В социалните мрежи изказват съжаление за случилото се и твърдят, че вината за случилото се не е негова."... че кой ли ще да е виновен? Вятъра? Те явно и неговите дОгаре яко друсат..

Е каква подписка, какви 5 лева! Блъснал ли е жената, ДА, дал ли е положителна проба за наркотици, ДА! Не бил употребил дрога, а иначе работел като диско водещ, хахаха. Скапан морал...

И кой И.ДИО.Т защитава надрусаният убиец?!

Дилъра - иначе ше трябва да търси други .