Трафикът през ГКПП "Капитан Андреево" счупи рекорд

Над 10 хил. превозни средства са преминали през последните 24 часа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

гледам смо..тльовците сте взели засилка да плюете турците не е зле да отскочите до турция, да видите на кое му се вика държава, какво е чистота, храна и обслужване!

Не е зле да отскочиш до Турция и след като се е отворила приказка за пътуване, да им видиш безопасността по пътищата. У нас жертвите са около 80 на милион, което се счита за много, а там са 130.

Че е истинска смрад. Тези табуни трябва да ядат, да се облекчават, деца, увити в парцали реват, псува се на анадолски, колите претъпкани и клекнали до дъно от торби, бохчи, куфари с канап, тук-таме по някой наш, и те къде ли са тръгнали. Балканите са си Балкани, Европа е съвсем друга работа. Какво ти приемане - не видите ли, че отвътре ги напъва все натам!

Пха хазната се пални , винетки ала бала

Оставете ги хората, коли под наем карали и какво ли не. Дайте да си гледаме нашата работа да върви, това е.

Слънчака нещо залезе? На шопето Кавала им е по-близко...

Не ги мислеете тях мислете вас си.

мислиме ги защото правят проблем с комплексарщината си и не плащането на винетки! и замърсяването на пътищата с катуннннннннннните си чаршафосани

Неплащане на винетки? Защо нашите ченгета не се наредят през километър на магистралата и да глобяват? Не турците са виновни!

За тия турски шушумиги самолети няма ли? 21 век сме, има евтини самолетни билети!! Или ще им дойде скъпо, а уж са тюркие баровци от Азия! То много ханъми, много чавета, много камили- как ще ги натоварят на Райън еър-а :)))

В самолета не пускат с катун/харем и покъщнината с телевизора и котарака...

Аба многу германец са прибира за рамазана ба, много истински германец ба! Германец иска в Туркистан ба

Отдавна не са гастербайтери, а немски граждани.

гастарбайтери са немсото гражданство не им е гарантирано не го забравяй

А винетки купиха ли си резняците?

тая кака на снимката кво ше я правя както и се е изпотило черното коте лелееее

ще го лижеш. Лакомник такъв!

А дали решението не е да наложат една такса за ходене в Гърция на нашта граница, като вид санкция за неходенето на българското море? Смисъл отиваш на чуждо и си цакаш на държавата за това. Да видите тогава как ще се замислят и трафика резко намалял.

тези черноработници! След като за да впечатлят роднини пътуват с коли по 2-4000км и минават сумати ГКПП нека се гърчат на слънцето!

Това дори не са техните коли. В Германия, Австрия, Швейцария под един процент от работещите турци могат да си позволят коли, каквито ги виждаме да карат на прибиране към Турция. Там карат втора и трета употреба немски коли, в добро състояние (все пак там прегледите са сериозни и са истински), но са си стари. Много малко турци в Германия, поради спецификата на мисленето си, биха си купили нова френска или италианска (примерно) кола. Купуват на старо мерцедеси ... по-малко бмв-та и аудита. А за прибирането си наемат разни скъпи коли (пак немски), за да впечатлят роднините. При това не става дума за бмв 3-та серия или мерцедес ц-класа ... винаги ще предпочетат да е голямо и луксозно, нищо че цяла година са спестявали за този напълно ненужен лукс. Особено след като дори и трето поколение германски турчин не е приет за равен с чистокръвния германец и не получава колкото него за същата позиция, а за разлика от германеца, турчинът има да издържа поне три деца и жена, която задължително не работи.

наистина тези примати взимат коли под наем! Турците са коплексари като миризливите араби и освен мерцедес ауди бмв и фолксваген друге не карат!

Обработката на документите ставала за 2-3 минути минаването на границата 2-3 часа. Обаче ако се наложело щяло да докарат помагачи. Да ви имам койвейра. Минаването на границата трябва да става на пета бе.

Цяло лято ни занимавате с проблемите по границите. Да бяхте направили репортаж дали се плащат винетни такси и какви са приходите. При толкова много автомобили трябва в бюджета да влизат доста пари.Ама дали е така....

Надали не се плащат.

А защо да плащат винетки, като по "качествените" магистрали само си чупиш колата.

Защо ние да плащаме, а те - не? Ние с дългосрочните винетки по-малко ли си чупим колите? Чупим ги повече, но и по-голям шанс има да ни хванат, затова си плащаме. Нищо им няма на турчолята, които се прибират с лъскави коли под наем, за да впечатлят роднините, две едноседмични винетки няма да ги съборят финансово. Важното е накрая парите от винетки да отидат по предназначение - за ремонт, поддръжка и строителство на нови пътища. А не в нечии джобове.

Прост си - плащаш! Ние си караме без винетки и ГО. Вече 6-та година.... и те така.

Дали се води статистика колко от тях са си закупили винетка и какви ще са приходите за България?

90% въобще не си купуват, ако не и всичките!!

Тези прехождащи хлебарки убиват туризма с тези задръствания по ганиците. Накъдето и да се тръгне, ако им попднеш в маршрута и има граница се чака по много часове. Интерено им е и движението. Дори пътя да е с повече от една лента те карат успоредно с еднаква обикновено превишена скорост. Никаво спазване на ограниченията. Най-вероятно не купуват и винетки.

В страните, където не могат или ги мързи да ги хващат, със сигурност не купуват. За България - поне до миналата година масово не купуваха. Сега уж на изхода трябвало да ги проверяват и да не ги пускат, ако са без винетка. Дали е така - не знам. Виждал съм такъв мустакат ариец да се пазари с бензинджия в Словения за цената ... момчето явно и дума не разбра, ариецът накрая си тръгна без стикер ... Иначе за "стила" им на пътуване си прав. Освен това в "белите" държави не правят мизерии край пътя и по бензиностанциите, но наближат ли нашите земи става страшно. И в Сърбия може да се видят одеяла по поляните край бензиностанциите и разпилени боклуци, но у нас нямат никакви задръжки. Ядат в колите и хвърлят край пътя, разпъват одеяла до крайпътни заведения и бензиностанции, ядат и след това някой друг трябва да им чисти. Виждал съм дори една забулена да изкарва гърне от S-класата и да го изсипва в кошче на бензиностанция ... А колите им са друга тема ... поживял съм в Австрия и Германия, знам в какви квартали живеят и какви коли карат ... тези коли, с които се прибират в Турция, са нещо различно.