17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия граничари, би трябвало да ИЗВИКАТ хора от АРМИЯТА на България да ЗАСТРЕЛЯТ Нашествениците- сирийци !!! Да се научат арабите, да бягат ДАЛЕЧЕ от България..

Няма такива работи.Сирийците са пътували са Сл бряг,където са и украинците.Добре дошли,ние сме ваши!

До стената!

аудито, събира повече хора и от трабант! Евала!

За тези - разстрел и нищо друго!

В една държава,люлката на демокрацията,шофьорът щеше да е застрелян при опит за бягство.

Така се пази граница,но сега ги хващат само като катастрофират .Защо изобщо плащаме за Министър на вътрешните работи.Опазването на границата да се върне на армията,която да действа по стария УСТАВ

Чета коментарите ,по които ми става ясно, защо сме на този хал, защо 500 сме били под турско и 200 под гръцо робство. Простотията, завистта и лошотията повсеместно шета по земите ни

И още 700 под Римско

Преминали границата - разстрел на място. Така се пази граница, така си беше и по закон.

И отпуск даваха на граничаря

Че то днес имаше четирима на плажа е Сарафово. Млади момчета,личеше си че са от Сирия или някъде от този район. Снимаха с телефон и и много се радваха на голата плът на жените. Даже им мятаха щастливо

На Стразимировци, всяка нощ на 50м в Българско на разклона за селото чака сръбския бус "VR" регистрация да ги вкара мигрантите в Сърбия.

прави ли ви впечатление че родната полиция хваща мигранти само ако катастрофират ?

Грузинецът трябва да излежи присъдата си в турски затвор.Българите не сме длъжни да храним евреите на чифута Йосиф Джугашвили Сталин.А сирийските мангали обратно в Гърция или в Турция,откъдето са дошли.

Аре престанете да ни прецаквате клавиатурите,така че да не можем едно свястно изречение да напишем,евреи мижави комплексирани!

Ве будала

Превенцията и контролът са му майката! Бах ма'а му!

не знаехме че ауди правят камиони ама зщо ли не са го изтарашили на границата както си е адета ами са се сетили после... сигурно не си е платил, те грузинците са скръндзи

Грузински гражданин А? Гражданин на държава кандидат член на НАТО!? Така да се каже демократ!!? Как може да пишете такива работи?? Политнекоректно е!!? Неможе демократ да върши такива лоши работи? Сигурно Путин го е вербувал, отровил, надрусал... хи хи хи

Ето това е типичен пример за бездействие, неадекватност, неспособност и престъпна некадърност на МВР. Преди 10-тина дни заловиха друг грузинец по същия начин да прекарва бежанци през българската граница и 10 дни МВР не предприе нищо, а отвсякъде случая изглеждаше , като сериозна организация. Най-малкото да бяха проверили закупените от грузинци коли с българска регистрация, да бяха тръгнали по веригата, нещо като превенция да бяха сторили за тия заплати и привилегии, които все са им малко

ако спре бизнеса нали и рушвета ше спре

поредната жертва на Краварите, които крадът там в момента 80% от петролът им на ден! Наблъскаха ги със оръжие и терористи и ние обираме в Европа бежанците. До кога ще им сърбамепна Краварите помията се пита.

Ние си имаме достатъчно камикадзета, вносни не ни трябват.

дайте им хотел , топла храна алкохол и по една птоститутка ... какви европейци сме инал

Тоя кара гориво за ТЕЦ София,

Странно,защо влизат така нелегално,насила,не може ли да си уредят документите и да влязат ,като всички нормални хора,а влизат кажи речи с гръм и трясък...

Se taia

Няма да ги пуснат ако се пробват. Просто няма реална причина да идват.

колкото причини имат украинците, толкова и сирийците. Както и да е. Добре, че джигита не е утрепал някое семейство както е бил в насрещното. Няма ли начин да изкара присъдата в Мексико или Турция. Може би някой африканки затвор. В нашите санаториум.

Хах, Асане, мчи ти лъжеш повече и от дрът циган, бе бате.

Мен повече ме озадачава факта как, аджеба, този бус е преминал граничен контрол?!

Минават границата през т.нар. ограда, после ги намира каналджия и ги товари на бус.

Наричаш ме прост защото мисля като нормален човек, т.е. че граница се преминава само през граничен пункт?

Надо растрелять!

Не е ли крайно наложително да се поизчисти територията на България от всякаква паплач?!

Не е хубаво да публикувате снимки с номера на коли. Ей тоя с ауди-то, например, представете си за миг, че е бил инкогнито на морето и сега жена му види? Не искам да съм на мястото на бедния шофьорец.

Е трафикантът... натъокал е 12 парчета в туй ауди.

Такъв като този тип , да не излизат от Затвора ! Как може и Мигранти да кара , значи е мафия и трябва Укрите да ги вкарате в Бежански Лагери !

Да беше отбил вдясно и да се скрият в гората, примерно от отсрещната страна за по-безопасно. Като вдигнат блокадата ще си мине и така до следващата блокада.

Грузинци,украинци, молдовци ,какви не щеш отрепки в тая Б-я??????????????????

И руснаци...

Педерасите сте много

Българите са най-много.

Д*ебил.

12 човека в Ауди искам да го видя. Много ли искам

В един Опел бяхме 17 така, че …

Тоя шофьор, защо така е направил? Много е прост.

Ама стреляте ги тези шофьори, защо ги чакате да обикалят България с коли-камикадзета?! Кой ще плати щетите на тези хора, а страданията по болници на невинни шофьори!!! Писна ни от демократични ценности!!! Полицията взимайте се в ръце и използвайте оръжието, което ви е зачислено а не само да виси на кръста като ходите по кафетата.

По закон не им дават… чак сле третата дупка в тялото могат да стрелят

Сигурно не си запознат, но оръжито на полицая не е заредено. Ако се наложи да го използва трябва да се обади и да му дадът разрешение и след това да го зареди и да произведе първо сигнализиращ изстрел. Пистолетите им са за да всяват респект.

Предупредителен изстрел исках да кажа не сигнализиращ.

Много електронни игри играете, момчета.

И аз съм ЗА полицайте да стрелят в гумите и "случайно" да уцелят шофьора. Но после нали се сещаш, че ще се размтънкат разни организации, че това е полицейско насилие.

Мда, определено сме готови за Шенген, няма как пиле да прехвръкне през границата!

Е то при Шенген няма граници вътре. Кви са тия КПП-та

Точна на южната с Турция ще има… дори и в Шенген… ние сме граничния пункт на Европа… трагедия

И как е минал през КПП с 12 сириици на борда там няма ли някакви митничари и тн. Винаги са се правели най много пари в Митниците и в отдел Задържане и проследяване.

Гледам, мисленето не ти се удава особено, та да поясня: Мигрантите са минали незаконно пеша зелената граница и след това, на наша територия вече, са натоварени от трафиканта с колата, за да бъдат транспортирани към границата със Сърбия... Не са минавали през никакво КПП. А там контролът върху преминаващите лица се осъществява принципно от гранични полицаи, а не от митничари, последните имат съвсем други функции. Схващаш ли?

Опа а схвана ли друго колко неохраняеми са границите а? Митничар е образ обобщяващ и граничните полицаи. Преди нямаше гранични полицаи а гранични войски

Баси 13 човека.... абе в кола трябва да има и пиано.

Ако започнат да ги разстлерват на място, всичко ще приключи мноого бързо. Така правихме навремето в гранични войски

Правил си, чушки. Сигурно и в казарма не си ходил. Казвам ти го като граничар на най-оперативната застава в България.

И коя е "НАЙ ОПЕРАТИВНАТА ЗАСТАВА" защото и други са били на границата?

И коя е най-оперативната застава в Бг??

Източно-европейците сме си глупавички. Вместо да е по-нисък и от тревата а очите отворени на четири, тоя глупак се е набутал в насрещното

В ареста ще сменят името на грузинеца с Даваизодзазе

Значи този "Нисан Кубистър" си има народно име вика му се баничарка

РАЗСТРЕЛ ... НА МЯСТО .... ОТ УПОР !!! Всичките.

Нидей тъй, ща обявят за потдръжник на Русия и за враг на ЛГБТ ценностите и ци..опс ромите

Тоя бас давам, че е карал в най-скоростната лента. А бе карайте в аварийната бе тя е за гонки с линейки , полиция и пожарни. Оставете другите ленти за нормалните.

Там е само с две ленти.

Да го освободят, Трафиканта ....карал ги е на пристанището и от там... за USA ...на Най "Демократичната" земя!!;)

докато трафика не се обяви за тероризъм и фанатите не се бесят на крайпътно дърво за назидание така ще е!

13 пасажери в лек автомобил ??? Правилно е решил че няма да мине проверката на КПП-то :))) Да беше карал поне в аварийната лента наобратно !!!

Ако имаше аварийна лента щеше да кара ама нямаааа.

Ама казахме на бат Бойко по черноморието да не прави скоростни пътища, а магистрали той не та не .

оф , незнайно защо реших че е станало на АМ Тракия , пък то си пише Бургас-Черноморец ( не го знам де е ). Все пак на снимката в платното дето са се пооблъскали ми се привижда , че сякаш има трета лента ( заради автомобила най-вдясно)

е,най-вляво де...на снимката

Разстрел поради неподчинение и следващите трафиканти ще се замислят!

Хората блъскат на работа, а той превозва трафиканти…..

Кой за каквото е учил....

Да се надяваме, че са му направили колоноскопия с някоя палка по път за ареста.