Дават 250 милиона за безработните по Коледа

250 милиона лева предколедно ще получат безработните у нас. Сумата обаче няма да бъде раздавана в брой, а под формата на ваучери за обучение по езици, компютри и занаят.

Обратно в новината

Коментари - Дават 250 милиона за безработните по Коледа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

може да вземете човечето от мащабиращия плъзгач и да го пуснете някъде из картата (където територията е посинява) - Франция, Испания, Япония, Америка, Канада, Хаваи дори Чехия. На мен от Америка най-много ми хареса в Ню Йорк, Маями, градчетата по западното крайбрежие.

АЛО, ПЛАТЕНИТЕ ПЛЮВАЧИ ВЪВ ФОРУМА, ДАЖЕ НЕ УСЕЩАТЕ КОГАТО СТАВАТЕ СМЕШНИ И ЖАЛКИ....

Разгледайте Америка, Лондон, Париж, Милано, Рим с гугъл мап (на максимален зум) - почти като на живо

Не мога да си представя как ще обучават мангалите и клошарите на компютри и на чужди езици. Ще умра от смях с поредната глупост в нашата любима държава.

А който знае компютри, език и има занаят няма да получи нищо. А много от безработните са такива. Пак пари на вятъра.

не ми трябва акъл а пари, много пари. обичам парите!

Пак ще си напълнят гушките частни фирми- особено тия с езиковото обучение!!

а един прът през задника не щеш ли

А за мизеруващите работещи с по 400-500 лева заплати ще има ли коледен бонус ?!?!

Коледни -на пенсионерите?

Г-н Младенов, ще ви задам няколко въпроса : (1)западноевропейцит развити страни постоянно обучават безработните с такива курсове, но тяхната социална помощ изисква непременно да бъде трудоустроен безработния слез завършване на курса по новата квалификация, която е получил, а държавата осигурява 100% трудоустрояването му. Вашата социална политика включва ли крайната цел- трудоустрояването? (2)Там държавата безплатно квалифицира като закупва готови курсове от консултантски фирми, но го правя чрез открит публичен конкурс и не тя назначава нито избира, а обществото прави избора. Вие така ли ще постъпите? По времето на курс тя следи постоянно повеждането му, а накрая изисква мнението на курсистите за качеството на курса.Вие така л ще изберете кон султанските фирми за провеждане на обучението? (3) Впрочем, този начин на работа и отношението към проблема трудоустрояване е присъщ само на развитите и хуманно мислещи демокрации на Западна Европа и на политиците-истински демократи. Техният път ли смятате да тръгнете. Но ,ако нарушите едно от тези правила,вие най-малко ще имате право да бъдете наречен политик.-демократ. ideyazabulgaria.org

Ефекта от ограмотяване, курсове, обучения е нулев. Това много добре го знае министъра.

Тотю ще нахрани безработните по Нова година с ваучери за обучение по езици! Да се чуди човек да се смее ли ... или да грабва сопата!

А коледни на пенсионерите?

TIJ VAUCHERI DECATA NE GI JADAT !!! DA VI SE VRUSHTAT NA VASHITE!

Спри привидната фарисейщина, защото така поднесено е чиста проба мафиотско облагодеталстване!

Не, не ги хвърлят на вятъра - хвърлят ги в джобовете на техни фирми!!!

Голям майтап.Защо не започнете да раздавате невалидни чекове като в Гърция. Не бяхте ли и вие от тези,които казахте за предните,че точили пари чрез програми за обучение.Бързо му намерихте цаката.Чака ви и вас като Масларова. А обучаващите фирми ще си получат парите от ваучери,но само ако си платят лептата.Ха-ха.

Господин Тотьо, да ви пикам на кирливото недоносено министерство!!! Некадърници!!!

Не знам тия от социалното министерство дали следят резултатите от различните програми за обучение на безработните.Те са разбни на нула (0).И сега хвърлят 250 милиона на вятъра,вмезто да ги дадат за пътища примерно...

Дано скоро станеш и ти безработен!Ама да получиш пари под формата на курсове за обучение.Нещастник такъв!

или взимате човечето от мащабния плъзгач и го пускате там, където територията е синя - Америка, Канада, Франция, Испания, Япония, Австралия, Мексико...

Браво Тотьо, браво и на Красимир Попов и на Росица Стелиянова. За 6 месеца успяхте едни хартийки да напечатате. Все така бързо да я карате. Догодина още парлама да отчетете!

Пари за циганите.

Това звучи като:Ако нямат хляб да ядат пасти.ГЕРБ-ерщина!

Парите по красива България и социалния въобще не ги дадайте,защото повечето са откраднати.От лични наблюдения.Гаранция.

И какво като изучат компютри и езици - нали няма да произвеждат, а ще дърпат един залък с останалите като тях, които ги има навред и пак не са прокопсали! Или идеята е друга - да учат език и да се махат от България ;'))

Да бяхте написали ,че от 19 декември започва голямото крадене и големите далавери. А между другото може ли някой да каже колко са безработните в България като бройка.