Тошко Йорданов запознал Херо Мустафа с приоритетите на "Има такъв народ"

На срещата е "потвърдена ангажираността за продължаване на информационния обмен, сътрудничеството и взаимодействието в борбата с корупцията"

Обратно в новината

Коментари - Тошко Йорданов запознал Херо Мустафа с приоритетите на "Има такъв народ" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

У.роде продажен, там ли ходиш на спявка? Ние суверенна държава ли сме или Васал? Карата е ясен , че е за затвора за национално предателство, но май и вие драпате за там!

Г-жа Херо Мустафа, разговаря със всички политически играчи в момента. Представям си, на какъв английски е разговарял Тошко тъпото.

С нас кога ще ни запознаете с приоритетите ви? Или пак трябва сляпо доверие да ви дадем, като на царя - ще ни оправяте 800 дни?

Хайде и тоя. Абе какво им става на тия пишман политици? Един отива на крака при президент на чужда и не особено приятелски настроена към България страна, друг пък търчи при чужд посланик уж да го запознае с партийните приоритети. Защо не запознаете нас, избирателите, с вашите приоритети - те касаят нас, а не някакъ си посланик. И този явно се е гласил за погалване по рошавата глава, но не от папата, а от Херо.

Сигурно Слави е бил преводача.

Ма те имали приоритети , а кога ще запознаят избирателите си с тях

Кур Шиши (ДПС) и Чери (протестърите)!

Лекувай си хипофизата и не се бутай при големите :)

Ходил е да моли за амнистия на дългия господар :) Ама няма да мине :)

Чудесно! Някой вече знае какво иска да направи ИТН. А те знаят ли как и с КОЙ ще го направят? Защото с общи приказки резултати няма.

Измекяринът на бай Тодор за премиер, а сега Циганизаторът на българите, той няма място на световната карта

Му селския простак! Докъде я докараме!

Шило

И после се сърдим, като някой ни каже, че сме станали подлоги на САЩ и постанника е генерал-губернатор! Кой ли не ходи на крака, кой ли не се натиска за срещи с Мустафа?

На Чери ли да се кланяме?

Опиянението на един луд.

А избирателите кога ще запознае с тези приоритети? "Като му дойде времето"? - както казва дългия му началник-чалгар?

на сгледа при Гаулайтерката на САЩ чупки в кръста , метани до пода и васални клетви - задължителна процедура , за да бъдат "благословени" от имперските емисари за управляващи в колонията колкото по-жалки - толкова по-удобни за "съюзника" и по-лесни за манипулиране и направляване в режим 24/7 ето така се раждат приоритетите (истинските , а не тази на разни хвърчащи хартийки) на Бандата на Слави - след изповед и инструктаж от водещите офицери

Защо не я е запознал с Чалгата?

Когато цъфнат теменугите и работите тръгнат зле, еби им майката на другите и гледай ти да си добре. Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти! Пеньо Пенев /поетът с ватенката /

Хунтата на Радев дерибейства! Чалгаря го подкрепя! Преврата успя! Олигархията и Мафията превзеха държавата! Новоназначените копои от ДАНС действат като шпиц команди и изнасят секретна информация за руските шпиони и доказателства срещу престъпния модел на олигарсите. Бий Гешев, олигарсите и предателите в президенството! Народа е с теб!

Сериозно, този къпе ли се поне веднъж медрчно?

Месечно

сега не щото е лято ама есента като почнат дъждовете . Как само си мислят ,че уса незнаят за офшорките на славуца

Гузните чалгаджии-олигофрени не канени бягат при Мустафа да целуват ръка, да не ги включат в списъка Магнитски, защото имат офшорни сметки и перат пари, защото са част от мафията.

Този изрод “тошко” има ли огледало да се види, има ли уши да се чуе, има ли поне малко мозък да разбере, че е невероятен изрод? До там ли стигнахме, аман от селски идиоти, които се натискат да ни управляват! Няма ли някакъв интелектуален ценз за тези, които избираме? Шибаната демокрация дава право и на крадци, разбойници, затворници да ни управляват. Докога?

Слави като се е набоьал с офшорни сметки и мръсни пари ама грам не го ... туй онуй важното е магнита да не го фане че е вътре с двата крака .Немога да разбера защо единственно при уса ходят няма ли други

Ринги, ринги, рае, Слави с хуя си играе. Тошко скача и се лези и на хуя му се плези. Вместо да се грижи за раята, душата си е дал на Сатаната. Вместо булка млада, рогатият го чака в Ада.

ама то големите приоритети :... не ми се коментира

Да се беше поне подстригал и обръснал.

Какво говореха по предаванията каква стана тя , айде още десет години ТОВА МУ ТРЯБВА НА ЧОВЕКА

Тошко влязъл некъпан и несресан. Жената търпеливо го изслушала с щипка на носа. Не разбрала много освен, че изгубила час и малко от живота си...

Хайде и тези търсят одобрение от САЩ, а не от избирателите. Или се застраховат да не попаднат в списъка "Магнитски" ...

Тоя ,неизкъпаният олигофрен какви приоритети има? Освен да задоволява Славуца и ордите олигофрени ,които гласуват за тях.

Тия с него били експерти!! Голям смех. ИВа Митова - експерт. Поне Ванката да бяха взели. Жалки чалгари....

И ние, клетите българчета, искаме да чуем приоритети им, идеите им, политиките, които смятат да водят. Защо пред нас ИТН казват изберете ни и тогава ще видите?!? Как ще избираш на сляпо, това да не е хазарт?

Ми не гледате чалгаджийската телевизия...

Тя тая телевизия с антена хваща ли се,че нямам кабелна?

Херойката питала - ама наистина ли има такъв иди от, а чалголюбеца и казал - ами на това разчитаме. Тук има около 80 % лош матрял.

Среща на човек с маймуна!!@ .

Запознал да се чете, отчел

Няма ли най-после да запознаят и българския народ с толкова секретните си приоритети? И кога ще представят евентуалните си минситри, изобщо управленски екип. Или поне потенциалните си избиратели. Щот дотук само слуги и циркаджии се забелязват на терена. Освен, че работят като нелегалната партия на Радев, а се представят като протестна партия за камуфлаж. Изглежда се извършва най-голямата подмяна и измама от 89-а насам.

"На срещата бяха обсъдени ключовите приоритети в двустранните отношения между България и САЩ, задълбочаване на стратегическото партньорство, включително в сферата на икономиката, с оглед перспективите за привличане на инвестиции и по-пълноценно взаимодействие с бизнеса. Беше потвърдена ангажираността за продължаване на информационния обмен, сътрудничеството и взаимодействието в борбата с корупцията и налагането на върховенството на закона." Тошко да те питам нещо: Абе, ти малко НЕУДОБСТВО не изпитваш ли бе човек? Днес Славчо прогнозира 2-3% спад, още няколко пъти като те дадат на снимка и съм спокойна, ИТН ще изгуби поне 50 % заради теб!

Африкански , дали е напопържал Мубстафа? Какво е говорил тоя примат ? Да не би да й е откраднал нещо , Херо да си провери дрънкулките , да не би тая маймунка да е проявила наклонностите си .

васална държава и робска психика. Все на някой трябва да се кланят.

в САЩ са политически коректни, иначе нямаше да поканят тоз маймун

маймунино, айде първо направи кабинет, предложи програма, направи нещо кво си задокладвал на мустафата

Аз РАЗБРАХ че някакъВ ТУРЧИН е дал ПОДКУП на някого да го сложат в Листата на партията на Слави Трифонов- Има Такъв Народ. .. Турчина е Танер Кадир Тюркоглу. Тоя е взел български паспорт и е направил ФИРМА заедно с двама други ТУРЦИ, които НЯМАТ български паспорти.. Най- обикновени Турски ШПИОНИ и башибозици.. В тая партия- ИТН трябва да направят турчина да НАПУСНЕ парламента, и някой българин да влзе на неговото място. А тая Мустафа е някаква Туркиня- Турски Шпионин като Троянския кон... България НЕ трябва да оставя някакви туркиня да застава между САЩ и България... По- добре е САЩ да пратят друг посланик... Иситнски американци са Джо Байдън, Доналд Тръмп, Бил Клинтън и Джордж Буш.

Тошко заприлича на печен патладжан. Боже, пази България ...

Тошко с какво си запознал Американския посланик две изречения не можеш да кажеш на кръст какви кризи има в твоя мозък Бойко Борисов строи магистрали пътища тунели, строят се детски градини ремонти на Църкви осигурява ваксини скоро влизаме в Шенген. Казвай на Слави да закрива тази партия само резил виждаме от вас.

Може да види власт. От Задунайска губерния и 16-та република се превърнахме в Задокеански щат. А викат с пълно гърло за промяна, нова политика и какво ли още не. За кокала е цялата работа. Станете вие, за да седнем ние. Излъгаха Тъпия Народ

Е да, и те знаят, че без поклон и лизане на задника на Мустафа няма да ги бъде. Жалка картинка. И в прекия и преносния смисъл.

ама пък какъв задник!

Гласуваш за гологлав дългуч да ти даде едно ферари в цвят червен и някой друг милион а получаваш космат урунгел, който отишъл да обяснява какво мислят да правят ако вземат властта, а баламите които ще гласуват дали знаят нещо или това е без значение за тях.

ЮУТУБ... watch?v=zWrxYGwpruA

И това джудже ходило да се подмазва на губернатора на България.

Какво лице,какъв поглед ! На психопат...

да се отчитат на генерал-губернаторката! "Независимата" Ви България, пълни смешници!

Тошко африкански е прекалено тъп за толкова сложни разговори. Той на какъв език е говорил. Обяснил ли е как ще режем крайници на журналисти и как си лекува хипофизната недостатъчност