Тошко Йорданов: В България политиците са на върха на корупцията

В партията имали варианти за кабинет, но до изборите няма да кажат нищо

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво Тошко, това и новородените го знаят, въпросът е, какво правим да го преустановим - нищо. И ти също нищо не правиш, затова ще си останеш един Тошко Африкански от разказите на Каралийчев.

Евалата Тоше, затова стана политик.

Едно не е ясно - герб след 3 мандата, защо още драпат за властта - искат да наложат тошовия модел ли - до гроб ?! А ББ не е ли за пенсия вече, човекът, след всичките хвалби, добрини и благини - челни в дъното на европейските класации ?! Нахалство ли е, лакомия ли е, какво е това нещо - да се чуди човек! п.с. привърженик съм на партия, която не се споменава тук.

Тоше Тошеее закъсахме я ний батювата..Днес и агенция " Барометър" ни слага на второ место на 4% след герберугите..Онзи день и Тренд ни търсят на второто место?! Ама Тоше сами сме си виновни..вземи да кажеш на СЛАВУН да спре да се излага бре- оня день тръгнал на среща с пловдивските студенти...с ДЖИПКАТА И ОГРАДЕН С ГАЕАЗИ - досущ като Боко?! Ми нали нов модел ужким търсим,да ИЗЧЕГЪРТИМ стария,а той СЛАВУН пак сере същите говна!?! Пък и тая жега ни удари...не ми се мисли за изборите,хората взеха да ни разбират,че не струваме пукната пара мой от ИТН!!!

А с икономиката, какво става, нищо не казва въпросният Тошко? Ами тя е най-важната от там идва хляба и всичко останало. И съдебна и законодателна реформа да започнеш и корупция да бориш все с пари става! От къде ще дойдат тези пари? Какво ще направят с икономиката, че да си подсигурят финансово "реформите"? Ааааа, хабер си нямат, така ли?

на върха на корупцията и логично ще я смени военна хунтя като през 1934

шкафчето

Ива Митева: ".... Смятам, че Народното събрание трябва да започне по-бавно, по-задълбочено, по-обмислено трябва да се правят законите".... Като се сетя как написаха изборен кодекс за 2-3 дни на коляно в коридора, как го гласуваха за един ден, без никакво обсъждане, как подариха 121 избирателни секции в Турция.... Нещо действията противоречат на думите! Тя може и да забравила това поведение на партията, но нима очаква и ние да сме го забравили?!?

И къде е Славка Трифонова в тази хранителна верига? Вече на няколко пъти подпря и подпомогна ДПС, ако щете - госпожата на снимката е живото доказателство за връзката на ДПС и ИТН? По тази причина предполагам Славка в някъде по върховете на тази пирамида. Все пак с баш най-хищните и хитрите се е хванал на хорото...

Л. Кьовеши когато идва в България изрично ЗАЯВИ -Силата на прокуратурата е в нейната, НЕЗАВИСИМОСТ.

А бе Тошко африкански!!! Светът не се променя от днес за утре.Това което ТИ, говориш днес за политиците, Утре други ще говорят за теб.Ще твърдиш че съдът е оторизиран единствено да казва, виновен или невинен, НО ТЕ ще говорят, така както, ти, днес го правиш.

Gugnelid

Не разбирам злобата на болшинството човечета по-долу. Като не ви харесва - гласувайте си за когото искате. Не гласувах и няма да гласувам на 11-ти юли за ИТН, но напълно разбирам нежеланието им да си разкриват картите - така пречат на статуквото да започне хибридна война срещу тях. А, и нещо друго - герберастите умират!

За Славчо стопанина на ИТН, Всичко минава под номера с тайна. Предизборната му програма е тайна. Кого е избрал за правителство също е тайна Какво ще прави след изборите е тайна. Хитър номер да говориш много и да не кажеш нищо. Лозунгът му е Вие гласувайте за Тошко и Гошко, без да ги знаете и познавате, пък аз после ще го измисля! Слаб човек, без доктрина и възгледи

Гешев бил такъв, Гешев бил онакъв, Когато политиците харесват един главен прукорор, значи този прукорор им е подвластен и нямат проблеми с него. А всички знаем какво значи това, кражби до дупка. Оставете Гешев и оставете ГЕРБ, всеки следващ който си има прукорор ще бъде същият. Ако не разбирате това и участвате в тази манипулация, значи сте по-глупави от колкото си мислите.

Хора за пръв път си позволявам да коментирам, но това което чета в статията ме плаши. Идеята да извадиш прокуратурата от съдебната власт и да сложиш в изпълнителната е само една, да придобиеш контрол над нея и тя вече да не независима. Така всеки тъпанар който дойде на власт ще може да разчита на политически и съдебен чадър за себе си. Давате ли си сметка какво значи това. Първоначално насъскват хората против прокуратурата и на втория етап я завладяват с някакви псевдодемократични аргументи. Така всички те олигарси които стоят зад тях получават индулгенция. Нали не вярвате, че те са чисти като Левски. Специализираният съд и прокуратура бяха създадени за борба с организираната престъпност и едва през 2018 им се вмени да се занимават с политическа корупция, нещо срещу което те самите бяха против, но кой политик ги слуша тях. Къде са сега отвличанията, "Наглите"," Галеви" и т.н., телефонните измамници, толкова ли бързо забравихте ? Не мога да повярвам, че след като ви насъскват срещу някой вие ще дадете кардбланш на некадърници само защото се "борят" срещу гербаджиите. Турците предадоха свободата си на един президент с лека ръка и сега берат плодовете на глупостта си и вие ще берете своите когато тези дойдат на власт.

не мога да разбера кой от двамата е Тошко и кой е Африкански. Моля, индентефицирайте се!

Един бе Тошко Африкански При Слави служба имал сам. С хуя си кат дигал гири на Слави правел смях голям! Тошко дигнал му краката и с дивната си страст ебе и няма сила на земята, която би могла да го възпре!

Славчо абдикира от властта , ИТН стана партията на Тошко и Гошко. Кой ги знае тия и кой се интересува какво мислят те? Сега планират предизборно да примамямат младите с чалга концерт. Лозунгът им е Вие ни избере, пък ние ще видим какво ще правим... Славчо ще остане в засада за сега

Баси, всичкото трол на герб в тази статия, поставих рекорд на минуси в мой коментар, а изнесоха само факти от статии и уики !!!

Като на Баце Ама Дългия има само путка И затова се покри Мдаа

Славуца ще го цунка на Доганя А Ристю Маджото ще му го лапне направо Честита ви нова тройна ламя!

Нема такива путки...

Два за Янев! Оставка на хунтата!

Абе тОдъре ти идиот ли си или да

Тошко! Лайнар! Господ ще ви накаже! Всички боклуци! Всички лъжци!

нещастник африкански, с вашата чалгия така отвратихте огромната част от хората, че мобилизирахте и негласуващите да гласуват за ГЕРБ! Направихте неоценима услуга на Бойко, ако още не сте разбрали. Нека ви е ясно - няма да мине путкинския за мисъл на вечно бедната руска провинция! няма, руски задници и предатели!

ти затова ли драпаш за влста ? да участваш в корупцията ? айде нема нужда. мое ти бутнем рушвет само некой банан. и то от 'обратната страна'

ще ни наложат САЩ по техен абразец - иначе няма оправия...

Особено тия с шкафчетата!

PEYTSCH

Тошко вие сте срам за българите и позор за човечеството ! Подвеждате невинни избиратели с мъгливи обещания и сега? Ще видим след изборите. Нищо няма да видите освен омраза !

Няма невинни избиратели, има дебили

разправяше, че с ГЕРБ е свършено, пък какво стана? Цял още един мандат.

е лейтенантът на Радев. Ще му предостави властта.

А да! Нищо, защото завършва на "О" ...

А ти Тошко африкански защо се натискаш толкова да ставаш политик ?

е честен! Викат му Тошко Честния.

"В България политиците са на върха на корупцията." Най-сетне някой да каже, че царят е гол

Няма да кажем, ще мълчим. Ще чегъртаме. Ние сме най-честните. Ще се крием. Ще критикуваме и ще наглеем. Ами, общо взето това е програмата на ИТН. Вервайте им, овчици...

само да напомня, за троловете - ГЕРБ е създадена като проект 2006 с неформален лидер Бойко, за да усвояват Еврофондове - ето и лично техен цитат: ,,Ще им обясним по какъв начин трябва да се регистрират и да се сдружават, за да получат повече пари от еврофондовете." времето го доказа, че в това са нйа-добри ! за справа Уикипедиа-ГЕРБ

и?

Герберуги, викнете мама Цецка да изпее за последно “Цъфнал герп “, както и Ловчанският метрополит Гавриил , за да отслужи заупокойна молитва ! Свършено е с вас, да знаете !

Слави Трифонов замести партията на Бареков, за да бъде фрагментиран и следващият парламент. Новия руски проект се формира около Слави Трифонов и замести другите руски проекти на Бареков и Сидеров! В ход е руски сценарий, коалиращ Слави Трифонов, "дясното" на Прокопиев, БСП и президента Радев! Сценарият на Кремъл е това да е следващото управление на държавата ГЛЕДАШ ТРОФОНОВ, ЧУВАШ БАРЕКОВ Николай Бареков 31 януари 2014 "Бареков иска референдум за намаляване броя на депутатите. Нека попитаме гражданите, искат ли да намалим броя на депутатите на 120, да отнемем ли партийните субсидии на партиите, да премахнем ли депутатските имунитети и да въведем ли пряк избор на съдии и прокурори. Тези мерки са записани и могат да бъдат прочетени в програмата на "България без цензура", допълни още Бареков" Слави Трифонов 27 октомври 2015 "Шоуто на Слави" внася в парламента предложение за нов референдум. Искат намаляване на депутатите на 120 и драстично намаляване на държавната субсидия за партиите и пряк избор от народа на съдии, прокурори и началници на полицейски управления. A КОЙ ФИНАНСИРА БАРЕКОВ? (кой финансира Трифонов, след като той замени Бареков?) 19 Юли 2014 Заместник на Бареков го обвини, че е марионетка на Пеевски. "България без цензура“ се създаде с идеята да не бъде лидерска партия, а бе превърната в диктаторска. Николай Бареков е само формалният лидер на тази партия, а истинският се казва Делян Пеевски. Това пише зам.-председателят на ББЦ Ангел Славчев в отворено писмо, с което обявява оставката си, цитирано от bTV.

А зад Пеевски изобщо не стоят парите на руската държавна мафия. Ама хич.

Нинова Минпред!

ами това Доган го каза с крьговете от фирми и Боико и тои. Ама от 30 години все едни ис сьщи правят пари и печелят порьчки. И при вас така ли ще бьде??????????????? Фамилиите, партизанските родове, и разни дрьги са си се сьщите. Служителите в министерствата и те.

кой те излъга, че преди 30 години нещо се е променило?

Щом още не си разбрало, че за 30 години страната ни беше върната в Средновековието, значи си кръгъл, абсолютен, отчаян дебил.

как няма да я върнат като още я мачка руския ботуш?

Мутрата арестуваха ли я вече ?

След поредната победа на ГЕРБ Мдаа

Защо след предишната победа на герп са в позиция партер ?

даже кюлчетата намериха бе. в реквизита на стидио Мосфильм.

Славуца ще го цунка на Доганя А Ристю Маджото ще му го лапне направо Честита ви нова тройна ламя!

Като руския КГБ резидент в Болгарии, Доганя му е работодател.

Заедно Единорус и ИТН ни водят напред към светли бъднини.

ГЕРБ започна като извънсистемна партия и носител на промяната и завърши като тежка олигархична и мафиотска партия, която повече не е алтернатива на никого и нищо. В момента носител на промяната са ИТН и заслужават шанс, утре може да са други. С това истерично плюене срещу тях само ми ги издигате в очите, яко ви объркват плановете.

ГЕРБ е случаен играч в българската политика. Намести се като единствена алтернатива на балотажа с ДПС през 2009 година. И като извън системна партия, е самостоятелен играч, на когото ДС не дърпа конците. Затова Борисов работи толкова години за България и народа си. Няма кътче в България, в което да не може да покаже нещо построено през последните десет години. Но ... човек разбира какво е имал едва когато го загуби. Желя ви успех и по-добър живот. Ама .... едва ли. Слепци.

тя, затова е и създадена

Гледаш Трифонов, чуваш Румен Радев Румен Радев 09 декември 2019 "Максимално бързо въвеждане на машинното и електронното гласуване поиска президентът Румен Радев" Лицето Трифонов 11 юли 2019 "Само да ви припомня, че машинното гласуване е стъпка към електронното гласуване, за което гласуваха милиони на референдум" ...... Румен Радев 27 април 2021 Преди месец президентът Румен Радев атакува пред Конституционния съд законността на Бюрото по защита към главния прокурор. Лицето Трифонов 27 април 2021 Партията на Слави иска да отнеме Бюрото по защита от Гешев ...... Румен Радев 15 април 2021 Необходими са решителни действия за демонтаж на отхвърления от избирателите управленски модел, заяви президентът Румен Радев Лицето Трифонов 16 април 2021 ГЕРБ са токсична партия, която трябва да изчезне от полето на българския политически живот."

Като на Баце Ама Славуца има само пичка И се покри Мдаа

Той Трифонов за това и не е женен! Явно мечтата му е се омъжи! За това Трифонов е и русофил! Русофил- мъж, който обича руснаци (да го обичат)

Сигурно са путки

Е видяхме те Тошко африкански, колко ви е грижа за гражданите.

Видяхме на какво са способни ГЕРБ и БСП през години и е време за промяна, аз лично чакам реформи в правосъдието и здравеопазването. В момента носителя на промяната са ИТН и заслужават своя шанс. Тука виждам преобладаващо плюене срещу Слави и сценаристите и нерзабирам защо е това, това са хора самоизградили се със собствен труд и оставили бизнеса си в името на нещо по-голямо.

Дай да им прочетем програмата за управлението

Аз гласувах на референдума и чакам това за което гласувах да бъде изпълнено. Не очаквам ГЕРБ, БСП, ДПС или някоя от системните партии да промени нещо и пет пари не давам за техните програми.

Има възможност да го изпълни, но се извъртя като фурнаджийска лопата. А ти си чакай.