Над 104 000 клиенти получават обезщетения от ”Топлофикация”

104 224 клиенти на "Топлофикация София", засегнати от аварията през февруари в топлорайон "София Изток", получават обезщетение.

Обратно в новината

Коментари - Над 104 000 клиенти получават обезщетения от ”Топлофикация” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да да гледах по телевизията на една възрастна жена обезщетението беше 3,70 лева

Колосална кражба! Хак ви е ,български граждани

досега точна и смислена сметка от Топлофикация, ще го накарам да пусне фиш за тото.. Той е щастливец или депутат. Има да печели!

бахти феодализмът - количествата приспадната топлоенергия и сумите за обезщетение големи обезщетения голямо нещо фандупката що не си фърли новата каска дето я носи от няколко дни

1. Кога точно абонатите на Топлофикация стават клиенти??? Моят отговор, доказан във времето е простичък - НИКОГА! 2. Така наречените в статията "обезщетения", пуснати като милостиня и в знак на предизборно омилостивяване, от колко милиона клиенти после ще се изплатят осемкратно? 3. Има ли поне един от милионите абонати на Топлофикация, който да вярва в качеството на предоставяната от тях услуга и респективно в стойността, която му обират като месечна сметка/фактура? Поне един, различен от мазното ръководство има ли?

че дори и да беше + 25 градуса през февруари,пак нямаше да има разлика в сметките ? Дори и зимата да изчезне по тези географски ширини,то пак ще има НОВА формула,по която пак ще се плаща рекет на Топлофикация.

Много е вероятно обезщетението, което ще бъде платено на клиентите, останали без отопление , да бъде заплатено от тези, които са имали такова. Сметката за януари, който беше доста студен, за нашия апартамент е само шест лева по- голяма, от сметката за февруари.Февруари, обаче, беше и по-топъл от януари, и с три дни по- кратък .Не е възможно разликата в сметките да е само 6 лева.

ало балъкът я да ни светнеш какво точно ще бъде платено , че не стоплихме ))))) ама заслужавате си да ви дерат да ви доде акълът в кухите лейки

По колко лева е обезщетението???Не манипулирайте защото на толофикация се заплаща това което показват уредите им и няма никакво значение на колко дни ще го делите..

Тъй ,тъй сетне при изравнителните сметки всички заедно ще обезщетим "Топлофикация"при тия празно нЕма.