"Топлофикация София" предлага облекчения при плащането на сметките

Отчетите на топломерите ще се засичат след падане на извънредното положение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А индивидуални договори и премахване на ДАНЪК сградна инсталация КОГА ? Мутри скапани !

Когато разстреляме най-големите мутри и рапони.

И тези са безсрамници! По-високи сметки дайте :)

не предлага а да върне веднага откраднатото... стига айдутлук... къде е Вальо топлото.... далавери безкрай.... някой да е получил ресто от..топлото

Тази разбойническа топлофикация няма ли да си намери най-после майстора. От там трябва студентите да се обучават как се дерат 100 кожи от голи гърбове

Стига номера... дано се забрави.... автомат и наред

Трябва да застрелят Директора ан ТОплофикация в тъмното и ще се оправи проблема с тая турска изедническа фирма.

Фалит, одит, съд!!!

от сумите които има да ни връща заради ДВОЙНОТО намаление на цената на газа със задна дата!

Надписването им във сметките за март за илюстрация на незаконно обогатяване! Чудя се защо имат някакъв имунитет и не са преследвани от " компетентните" органи. Освен да цакат част от задигнатото на правилните хора.При спряно парно за април сигурно пак ще ни опраскат.

Ало, Топлофикация, за затвора сте! Газът го намалиха руснаците с 40 %, вие качихте сметките за парното с 80%, а някъде и със 100%. Аз, а и много мои познати няма да плащаме недоказани, надути и не оправдани сметки, да фалирате, дано. А Теменужката да си ходи, тя лично каза, че сметките ще бъдат преразгледани със задна дата във връзка с намалената цена на газа, а то какво стана?

Aма тия дето им викате "Общи условия" не важат за никой, ако не са част от писмен индивидуален договор, нали? Аз такъва договори нямам, значи не дължа нищо, щото пък и не им искам и ползвам престъпната услуга, нали? Чл.62 от Закона за Защита на Потребителите на топлинна енергия е в пълна сила. Освен това, скъпи съграждани, ОПГ Топлофък, не издава фактури. И щом няма фъктури и няма платено ДДС в НАП, значи и ние, дето ни наричат "абонати" и набедени за длъжници, не дължим нищо на ОПГ. Нали Теменужке, Тупко ненормална?

Топлофикация заедно с топлинните "счетоводители" създават условия за кражби между съседите. Това може да се счита за подбудителство към престъпление. Отделно самата Топлофикация дава челен пример с кражбите - мартенските сметки са тотална измама.

Бай Ганьо е свикнал да му е топличко, ама да не плаща.

Ти селянче тъпо с крадени дърва ли се топлиш?

Тези са най-вероломните, безочливи и престъпни шарлатани на планетата.

Доста разумно предложение.

Някой да обясни откъде-накъде нямало да връщат пари на ръка??

Защото като ти ги дадат на ръка, ще отидеш в кръчмата да ги изпиеш и децата ти пак ще са гладни.

явно по себе си съдиш...

Е, и? Къде ще си харча моите собствени пари не е прерогатив на "Топлофикация", ако още не си загрял. Ти да не си Вальо Топлото, или си обикновен ганювски тъпанар, дето се има за интелигентен?

Коронавирусът е като детски комикс в сравнение с чумата Топлофикация. И астероид да удари България тия пак ще ги има!

и ще градат, крадат като пред смърт. Не чакайте връщане на ПАР. Крадени пари не се връщат влизат в бюджета и общината ги “поглъща”безвъзвратно като ламя

Възстановянето на надвзетите суми щяло да е при изравнителните сметки. Които нищо чудно да излязат чак през декември, защото отчитането на топломерите ще е след края на извънредното положение. А докога ще е извънредното положение никой не знае.

Продължавайте да им ползвате"услугите" и плащайте каквото ви кажат, иначе съд - така е разпоредил принципал и онези 240 хрантутниц

С жената можеш да се разведеш. Чуждо гражданство можеш да получиш. НО от топлофЕкация изход няма. Заради същите 240.

Вместо да си намалят надутите сметки,те ни предлагат плащане с облекчение на надутите сметки...

"Топлофикация София" предлага облекчения при плащането на сметките - но затова пък ги завишават !!!

Топлофикация София да обясни на потребителите си как при цени на природния газ от година лежащи на 5 годишно дъно, при най-топлата зима от поне 10 години, се получават най-високите месечни сметки. Предлагам, докато това не стане кристално ясно, никакви сметки да не се плащат.

Все някога ще си вземат парите.

Даааа, време е!

Не е ли по разумно, при тази пандемия всеки да си отчете показанията на топломерите и водомерите за топла вода и съобщи по подходящ начин /телефон, имейл, профил на абоната при топлинния счетоводител и др./ на топлинния счетоводител. Да се прави проверка само при драстични отклонения на отчетените показания от статистическите данни за конкретният абонат при топлинния счетоводител. Да не дърпаме дяволът за опашката в тази обстановка. ,,Софийска вода" правят онлайн отчитане от години, което става много лесно, дори и за възрастни хора.

До сега съм била редовен платец, въпреки нахалството ви по два пъти в годината да корегирате цените винаги на горе и сега смятам, че след като получа изравнителната си сметка, чак тогава да си уредим сметките те. през месец юли. Въпреки топлите дни вие ни "цакате" с глупави обяснения за градусите на които ние също сме свидетели. Срамота!

А какво се случи с искането на омбудсмана КЕВР да нареди преизчисляване на мартенските сметки?

КЕВР първо ще провери дали Топлофикация правилно е изчислила сметките. Ако при проверката се реши, че е правилно, КЕВР няма да нареди на Топлофикация нищо да преизчислява. Като разгледах фактурите си, установих, че завишаването на последната сметка за март тази година идва от някакъв К-корекционвн коефициент, който за март 2019 ф. е бил 0.83, за февруари 2020 г. е 0.88, а за последната безбожна сметка за март 2020 г. е повишвн до 1.15.

Принципал на Топлофикация София е Община София. Тя се управлява от Йорданка Фандъкова от ГЕРБ вече толкова дълто време. Топлофикация София продължава да дере кожите на потребителите, защото така желае ГЕРБ. Че ДПС също граби от джобовете ни в енергетиката, може да види всеки от щедрите дарения на депутата Делян Пеевски, който с наши пари се превърна в първи човеколюбец и приятел на лекарите по време на кризата са коронавируса.

Ми не избрахте Майчето, затова.

ти не разбрали, че хората на тази територия не избират нищо, Всичко се спуска от горе (САЩ) и директно ги назначават.

Да не забравяме и видния хидроинженер Ахемд Доган...

Крадци

С две думи, никакви облекчения не предлагат, облекчение е да ти редуцират сметката, не да ти я разсрочат. Бих се учудил.ако Топлофикация направи реверанс към клиентите си. Това ще е чудо невиждано.