"Топлофикация София" погасила над 543 млн. лв. задължения към "Булгаргаз"

Дружеството е предприело предоговаряне на дълговата експозиция към БЕХ ЕАД, съобщиха от КЕВР

Обратно в новината

Коментари - "Топлофикация София" погасила над 543 млн. лв. задължения към "Булгаргаз" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хем си изготвят сценарии за разплащането на задълженията си хем всяка година или на две години дай наличното правителство да им даде парите!? След като намират пари за ремонти и подмяна на топлопроводи и плащането на заплати и въобще за нормалното функциониране на дружеството явно нямат проблем с приходите. И въпреки това само за тази година държавата трябваше да им плати тези 543 млн. лв. и отделно около 200-300 млн. задължения за въглеродни емисии. Не малко пъти увеличаваха цените на услугите си за да имат средства за иновации и накрая какво излезе? Всичко било прекалено старо и нямало смисъл от иновации за намаляването на задълженията за въглеродни емисии. И после разни експерти имат наглостта да твърдят как държавата не бива да се намесва в дружеството, а само да му плаща задълженията които си трупат поради лошото управление. Най-редното действие е държавата да привитизира дружеството и да направи пълен отчет на финансите им след като освен за заплати и ремонти друго не могат да дават пари.

Ако не се компенсира на 100% разликата в цената 450 000 абонати за един сезон ще натрупат 450 000 000 лв дълг. Т.е. държавата финансира с по 1000 лв средно всеки апартамент в София да се отоплява на парно на година + 1000 лв средно, които хората плащат

Т.е. цяла България плаща 30 г. парното на софиянци в размери на милиарди, а всички екстри/включително най-големите заплати/остават остават пак за тях вкл. няколко вида градски транспорт, 3/4 от субсидиите и много др., а накрая те твърдят, че хранели народа. И с цялата си наглост те избират и парламент и власт накрая, които да ни управляват/виж колко души гласуват там/. Супер!!! Докога бе Народе ще ги търпим и ще им плащаме!!! Столицата във ВЕЛИКО ТЪРНОВО!!! Тогава ще се променят нещата!!!

бърз фалит за тези нагли крадци. Къде ви е ефективното когенерационно производство в Земляне и Люлин, къде? Топлите една вода и я продавате на сила на 10 км разстояние за колкото ви се иска. закривай!

нали целата ти рода е "на софията" ве, кво ревеш тука?

Тамън се чудех де ги шопианците. Ей ги. Обадиха се и те. Всичко било тичало към Градът на топлофикацията, разбираш ли. Ама те били автентичните шопи, разбираш ли.

До кога цяла България ще плаща задълженията на софиянци към топлофикация София. Не им стига, че им построихме метро с държавни пари.

Като плащате хамерикански газ за $ 2000 вместо друг (вече платен) по $ 240, ще натрупате огромни дългове, то е ясно.