"Топлофикация София" намали фактурите на абонатите

Между 10 и 15 лева обратно ще получат потребителите в изравнителните си сметки заради намаленото ДДС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моята сметка е намаляла с около 0,20 лева...

"Средната сума за получаване на клиентите е между 10 и 15 лева или под 1% от дължимите суми." А разликата между 20% и 9% не е ли 11%?... Как тогава изчислиха под 1%? Имаше ли изобщо смисъл от тази подигравка?

Разходите за преизчисление и издаване на нови фактури са много повече от тези 10лв. Сетете се сами кой ще плати тези разходи. Евтин комунистически популизъм за глупаци.

ЗАЩО , намаляват ДДС само за Топлото ? ЗАЩО , няма същото ДДС за : кюмюр , дърва и пелети ? Намаленото ДДС трябва да важи за : д.градини , училища , домове и общински болници , а не за кремиковските софиянци !

тая зима топлофикация ако не фалира никога няма да фалира... тая бездънна яма за пари не спират да я пълнат от данъците на цяла България... за шепа киаци в София...

Тая година направо ще фалира държавата ти за няква си топлофикация се тревожиш. Софиянци няма да могат да си платят сметките. Над 1 млрд лв ще са до декември. Ще реват пак селяндурите да им ги плащат.

За миналия месец - юли, сумата ми е с 20% ДДС! А трябваше да е 9%! А за този -август, върху част от сметката Има 20% ДДС, а после върху цялата още 9 % ДДС! Някой от Топлофикация дами обясни какви ги вършат?

Крайната ми сметка е близо 95,00 лева!?

Обявяването във фалит кога ще го обявите, че да си починем от този тумор?!

Ако си редеовен платеш на топлофикация София, всеки месец ти опрощават 3% от дължимата сума. НО тази привелегия като редовен платец ти я отнемат при изравнителната сметка, защото смятат колко си платил по фактури, а не колко си дължал за месеците, които си платил. на време. Правят ни на балами. Поне да не пишат че ни дават остъпки от 3 %.

За това минаваш на реален отчет, плащаш месечна такса за него, но ползваш реални 3%.....

Да, да, нищо не опрощават... плащам си ежемесечно с интернет банкиране и нищо не ми опрощават...

бърз фалит за тези нагли крадци

Избори идат народеееее ! Връщаме пари за да гласувате пак за Данчетоооо и Боцитооо

Странно, на мен с толкова ми намаля сумата която имат да ми връщат, рязко!

Много бе, 10-15 лева, при сваляне на ДДС от 20% на 9%, това трябва да е някаква Харвардска Математика!

От датата на новата ставка (9 юли) насам…какво искаш, ддс за пет години назад да ти върнат ли?!

3евзек

Пак биха могли да са малко. Особено ако човек си е държал парното на макс, за да може час по-скоро да докаже на света зависимостта ни от руски газ.