Топ европейски дипломати отказаха срещите си с Майк Помпейо

Европейски и американски източници представят Европейски и американски източници представят различни версии за причината за отменената визита на американския държавен секретар в Брюксел и Люксембург

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Такива са всички властващи защото са закърмени единствено за опазване на собтвените и интереси.. До вчера му е възхищаваха ама като падна вече е настройват на следващия да му целуват зад...без да им дреме какви беди ще нанее и той за да си запазва интереите..

Никога не са му се възхищавали в ЕС на Тръмп. Естествено не може да се игнорира президентът на свръхсилата САЩ. Нито на Китай или Русия.

"никога не са се възхищавали" щото са марионетки на демократите, те продължиха да им дърпат конците и по времето на Тръмп, не може либерастка европа да се разбира с консерватор републиканец, така че логично да не намерят общ език. Хубавото е че Тръмп като надуши либераст и го сритва без да се церемони и ни беше кеф как те в един глас почват да квичат.Ако не променим нещата в сащ ,в европа с тая либерастия сте тотално загинали.

Кой е този лудия, който се е въхищавал на Тръмп? На Тръмп се възхищават неграмотни маргинали, които си мислят, че проблемът на тяхната несъстоятелност е в системата, а не в собствената им неграмотност.

Захариева ще го приеме, ще подпише всякави тъпоумни декларации, кавито и предложи Помпейо.

Помните ли самолета ,който се върна в София,докато той чакаше в .......? Ах,колко съм дискретен!

Каква е разликата между това, което направи Тръмп и това, което направи Радев? И двамата предизвикаха бунтове.

Нормално. Тръмп през цялото време провеждаше антиевропейска политика. Отношенията между американската и европейската администрация през цялото време бяха хладни.

А защо му се умилкваха и е натискаха да ходят при него еврогейците толкова години???? Ако беше преизбран щяха да продължават ама лицемерието им и този път се доказа че винаги ритат падналия ама се готвят да облизват новия..

Така е, не може да се игнорира администратията на единствената свръхсила. Катай също е близко но още не е свръхсила.

абе каква "европейска" политика бе! От десетилетия европа, а и канада с калана трюдо, я държат либерастите демократи на сащ.какви отношения искате да имате с Тръмп като слушате какво ви нареждат демократите. Ами няма да се получи. Ей ви ся демократите на власт, целувайте им задниците без пречки, че Тръмп яко ви пречеше.

Политиката му не е антиевропейска а антилиберастка, ОК? схващаш разликата, нали? като разберете разликата тогава може и да си опраите кочинката. В сащ никой няма да търпи либерасти, макар че е трудно да се боориш срещу подлост, измами и фалшификации, срещу диктатура и терора срещу белите, ще има паднали, но другите ще продължат.

Дали щяха да откажат срещите, ако Тръмп беше спечелил ?

Не.

Европа е най- голямата икономика. Всички други слушат и изпълняват.

още не е 20.01, а някои "лидери" вече целуват г@за на новата управа във Вашингтон.

Топ европейски пудели.

Ти кога стана американец, кога ти почерня задникът.

За първи път го чувам тоя ТОПевропейски дипломат Жан някой си.

То и за теб никой не е чувал, освен дилърът ти, ама това не ти пречи да изказваш малоумните си мнения :)

Вие дебилните соросоиди денонощно ме сънувате и изпадате в кошмари.

Който не е съгласен с глупостите ти е соросоид? Май ти си този, дето сънува разни соросоиди и други подобни глупости. Пий си хапчетата и света ще стане много по хубав. Или поне си нахлупи шапката от алуминиево фолио...

Хахаха топевропейски дипломати, абе дира ще ме скъсате от смях. Топевропейски дипломати са Путин, Лавров, Лукашенко, Меркел, другото е само буламач.

Най големият негатив на Интернет е, че даде трибуна на идиоти, да изказват глупавите си мнения, на всеослушание.

Така е, за това съм тук, за да се боря с простотията и простаците в нета.

Повечето от изброените от теб лидери не са европейски а евразийски. Не е едно и също.

Деби, я посочи поне един от тях който да не е европейски и световен лидер?

Рекох евразийски. Разликата е голяма като между компютри и компоти.

Вместо да ги наказват, за наложени данъци на европейски компании. За това че Помпео искал убийството на иранският генерал. Те го наказвали, за да подкрепят "демократите" в САЩ - кавичките не са случайни.

Ето това са топ европейските дипломати?!.. Не им харесва, че Тръмп защитава обикновените хора и най-малката единица в обществото - семействата.

Не им харасва антиевропейската политика на Тръмп. Митата, подкрепата за Брекзит, опитите за разбиване на ЕС чрез ингориране на европейските институции и политиката на контакти и договорки с отделните членки. И очакваш сега когато си отива Тръмп европейските дипломати да си сложат черни лентички от мъка.

Малко късно се сетиха да поорежат надутия тъпунгер!

е крайно време беше европейските кученца да скъсат синджира и да почнат да се оправят сами

Браво, само така! Тръмпистите трябва да се наврат в кучи гъз - всички, до полседно!

Само като прочетох думата топ европейски и спрях да чета.....Тези топ европейски вероятно са от новите ,,дипломати,, на Меркел.Не че Помпео е свястен, но да се наричат топ идиоти за топ дипломати е дори смешно.

Не чух коментари относно убийствата на протестиращи.3 от четирите жертви бяха убити извън сградата на Капитолия.Също така не чух нищо за политическите затворници в САЩ и дали ЕС осъжда репресийте спрямо тях от Режима във Вашингтон.Също не чувам нито една неправителствена организация като Хелзински комитет например, или пък някоя феюинистка организация да се изкаже по въпроса дали тайните служби имат право да разстрелват хора без дори да дадат предупредителен изстрел.Не казвам да са за и против.Тяхното пълно мълчание е просто гавра.От тук нататък ЕС не е моя ЕС.

Евролиберастчетата извиват тънки гласчета, пригласят ли, пригласят.

Здрава, мъжка хватка

По същия начин нормалните световни лидери, Които не се казват лукашенко или мадуро се срамуват да се срещнат с Путин

Палачинката ще се обърне срещу вас, джендърчета

Путин е американски агент и ще я довърши Както Горбачов ссср

И статии от предни дни, как Меркел си говори с путин.

и много правилно , че са били шута на американеца! от САЩ само беди може да се очакват.. Европа-та да работи заедно с Русия - това е бъдещето на континента!

Поне три метра висока, за да не могат руските маймуни, които са доста чевръсти да я прескачат

Кога точно "биха шута" ? На умрялото куче ? Щото преди червени килимчета постилаха в наведена поза

То затова Путин вече не смее да излезе от бункера

Ми да, страх го е от тиквун...

В Европа,шута му биха първо в Турция.