Томислав Дончев: Можем да получим от ЕС до 30 млрд.евро

Трябва да се преборим това предложение да бъде прието в близък до първоначалния му вариант, каза вицепремиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички знаят,че червената пасмина само краде и лъже.ГЕРБ са тези които строят и построенто от тях в България и Европа се вижда. ГЕРБ е партията която ще реализира тези пари в Българската икономика,социална система,инфраструктура и бизнес!

То само да "получим" и то само някой от вас - не става, понеже ще дойде време, когато вече от никого няма какво да получите, а тия които са плащали данъци до сега (за да се открадне от полученото и от това), повечето от тях или децата им след време, ще плащат данъци някъде другаде.

Ха дано,може и някой магистрала и второстепенен път да се направи.Защото 30г само "инфраструктура"правите,а тя никаква я няма.Ленти рязяхте на поразия ,сега повтаряте след ремонтите.Вие г-да управляващи не ходите ли по света,най малкото из Европа,не виждате ли как там има път до всяко малко заселено място,а тук до селата пътищата не са ремонтирани от 50г.Къде потъват тези милиарди ?И милиардите ли бетонирахте?Ще останете в историята като крадците ,които унищожиха България.за 30г.

Т.е ти и мафията ГЕРБ да ги получите и откраднете, долна нагла измет

И?

ПРОБЛЕМЪТ НЕ Е ПОЛУЧАВАНЕТО, АМИ ВРЪЩАНЕТО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ех, как пропуснах възможноста да се наредя в ГЕРБ-аджийската номенклатура! ГЕРБ-аджия да си сега! Ще се самобичувам за пропуснати печалби и ползи.

Може да получите! Защото от всичко, което идва от ЕС вие получавате, но....България и българите не получават нищо. И така е вече много години поред.

Не на еврото да на БЪЛГАРСКИЯТ ЛЕВ,на партийнофирмената крадлива и корумпирана кочина да и се спре ярмата и мутроолигархичните жадни,алчни бандиски свини озаптени. ЕС ДА ПОСТАВИ УЛТИМАТУМ ПЪРВО ЗА ПРОМЯНА В ЗАКОНА ЗА МИНИМАЛНИТЕ РАБОТНИ ЗАПЛАТИ ПЕНСИИ,НАДБАВКИ ЗА РОДИТЕЛИ,ИНВАЛИДИ,ВТОРО ЗА ПРОМЯНА В ЗАКОНА ЗА ЗДРАВНОТО И СОЦИАЛНО ОСИГУРЯВАНЕ,ИНВАЛИДИ,ХОРА СЪС СПЕЦИАЛНИ НУЖДИ,РЕДКИ ЗАБОЛЯВАНИЯ И СПЕЦИАЛНИ ЖИВОТОПОТДЪРЖАЩИ МЕДИКАМЕНТОЗНИ ТЕРАПИИ И ПРОЦЕДУРИ ДА ПОЛУЧАВАТ НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО НУЖНОТО ОБСЛУЖВАНЕ И МЕДИКАМЕНТИ,ТРЕТО ВСИЧКИ БЕЗРАБОТНИ ДА ИМАТ ПРАВО НА ЛЕЧЕНИЕ И БЕЗПЛАТНИ ЛЕКАРСТВА,НА ХОРА НУЖДАЕЩИ СЕ ОТ СПЕЦИАЛНИ ОПЕРАЦИИ В ЧУЖБИНА ДЪРЖАВАТА ДА ПОЕМА РАЗХОДИТЕ ОТНОСНО ПЪЛНОТО ЛЕЧЕНИЕ,ТЕРАПИИ И НЕОБХОДИМИТЕ МЕДИКАМЕНТИ.

0

Първо си излекувай душевните заболявания, после пиши, пич. Казвам ти го като човек, който дэлго е посещавал терапевти - личи ти, че имаш проблем в главата.

Хайде не бързайте с разпределениео им че може котка да ви мине пътя и да останете с пръс в г.з.....

Те толкова се ''пребориха'' и за транспортната мобилност, ама сега ще са по настървени че личноо ще се докопат до парите....

Голямо лапане ще падне. Кой каза, че тази държавица вече е оплюскана.

0

От Европа: 30 000 000 000 €, от Русия: нискокачествени горива на едни от най-високите цени в Европа. Малко се обърках вече кой ми беше братушка.

Да се чете ,,може да откраднем,,30 милиона след като ги получим.

Тоя е същия крадец, като Горанов! Габровски безсрамник!

Дано се задавите мръсни ,долни ГРОБАРИ , унищожихте , Ограбихте и разпродадохте България ! Станахте Подлоги на ДПС ! Дано не ги получите вие , а други които ще си изберем с правилни глави , а не като твоята квадратна !!!!

Като гледам Тиквата ще стане по-богат и от Тръмп ! А този подозрителния умник , какво ни шментари !

Може да си имаме 30 милиардера?! Ама най вероятно ще си ги делнат само няколко мултимилиардера. Заслужават го.Нали само те работеха без да спят и без заплащане по време на най-голямата световна пандемия за всички времена.

Кво ще ги правите, като ги получите? Пак ли за народа?

Ще получим 30 милиарда € ? А защо ще теглите 10 милиарда $ от МВФ ??? Този с квадратната глава или лъже , или ни бламира да мислим че са Честни и Порядъчни ! ОСТАВКА на ПРАВИТЕЛСТВОТО !

Шайка гербаджийски престъпници, мястото ви е в Белене на острова и лагерите край Ловеч.

"Можем". После идват въпросите

Аз съм търговец и политик! Налага се, такъв е живота! Едното без другото неможе да върви.....

Блазе ви, какво ще ги правите тези пари

ДАНО ВСИЧКИ СА БЕЛЯЗАНИ!!!

Дано стотинка не получите крадци мръсни гербаджииски

Ега ти лапането,което се задава????? Как да си идеш от кокала????

Вие със сигурност ще ги получите. Въпроса е че ние (народа) ще ги плащаме ...

за 30 години шенгенските гадини и една беседка не построиха в България защо си мислите че сега ще ви дадат пари и то безвъзмездно !?

30 млрд. евро - много е нали.... Само че, е за 7 години - тоест по около 4 млрд евро макс. на година. Като махнем членския внос към Европейския съюз към момента около 700млн евро, а влезем ли в Еврозоната ще е може би двоен - остават трохи за България, България има БВП около 60 млрд. ЕВРО за 2018 година. Дали Евросъюза не ни пречи повече, отколкото да помага. За да разберем колко е зле икономиката ни можем да погледнем БВП сега и преди години и да сравним с БВП сега и преди с другите страни. За пример ако вземем Холандия - за 2018 има 15 пъти по висок БВП. Ако погледнем в миналото, онова бедното комунистическо минало - за 1988 година Холандия има 10 пъти по висок БВП спрямо България. Изводът е един - вървим към по-зле, но яко ни лъжат какъв напредък имаме. Няма да догоним първите - движим се в различни посоки.

ДАНО ЕДНА СТОТИНКА ДА НЕ ВЛЕЗЕ В БЪЛГАРИЯ !!!!!!! МАЙКА ВИ ДЕЙБА КРАДЛИВА ДОЛНА МРЪСНА КОМУНИСТИЧЕСКА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Последната думичка бих я заменил с капиталистическа, комунисти отдавна няма.

Срам за ЕС! Срам за цивилизована стара Европа! 30 млрд на най ненадеждното, тъпо, некадърно и крадливо племе!!ужас!!!

Тука е важно да се спомене - ние или вие ще получите тези 30 милярда

Да има за чекмеджето

То това е за чекмеджето само.

ако не оправим правата на хората, презумпцията за невинност, неприкосновеността на частната собственост и върховенството на закона ЕС може да налива колкото иска трилиони в продънената ни каца.......

Абе абдал, каква частна собственост бе, на кого? Като ти вземат парите под формата на данъци и инфлация частната собственост е оправена, разбра ли бе ахмак

Шъ ги получите за чекмедженцето...вашата крадлива м-ма.

Ще получим милиарди. Не вие, а ние.

И колко ще откраднете от тях. Мръсна крадлива пасмина.

Абе Дончев,с тези 30 милиарда евро,бате ти Бойко ще асфалтира цялата държава и ще я превърне в "магистрала".

Томислав Дончев: Можем да получим от ЕС до 30 млрд.евро Както обикновенно "вие" може и да получите,ама "ние" ,както винаги ще духаме супата.

ГЕРБ И БСП ИГРАЯТ ДОБРОТО И ЛОШОТО ЧЕНГЕ ПРЕД ЕМРОПА, САМО И САМО ТЕ ДА ПОЛУЧАТ ПАРИТЕ. ИНАЧЕ ДОБРЕ СИ ГИ ДЕЛКАТ. А И ДПС ИГРАЕ АРБИТЪР.

Дончев, големи глупости приказваш. Милиарди, милиарди....

боя му е малко! Кво стана с електронното правителство,бе габровски цървул?Твоята работа мога да я върша м/у другото плешив боклук!!!

Тези нощни шкафчета трябва да започнат да ги правят по големи ....

То малко и за Севдито трябва да има. Не са само за мен. Хе хе хе.

По двадесет или тридесет милиона на километър път по ваши гербаджийски крадливи разценки прави около хиляда километра пътища. Смешна работа! Ще останат ли пари за още една подпорна стена, бе тъпунгер??

ТОМИ ПАК ТИ КАЗВАМ- БЯГАЙ ОТ ТАЗИ ПАРТИЯ, ЩОТО С ВСЕКИ ДЕН ВСЕ ПОВЕЧЕ ЗАПРИЛИЧВАШ НА "КАЛИНКИТЕ" НЕ ЗАБРАВЯЙ ЧЕ СИ ЕДИН ОТ МАЛКОТО ГРАМОТНИ И МИСЛЕЩИ. НО АКО ПРОДЪЛЖИШ ДА ИМ СЛУЖИШ СРЕДАТА ЩЕ ТЕ ФОРМИРА

Фантомас от радиоточката в Габрово смята, че като гледа мрачно с физиономията на си фриц (само каската му липсва), ще бъде много авторитетен и убедителен, каквито и баналности и лъжи да говори.

Колко от тези пари ще влязат в шкафчето на Боко?

фcи4kume!!!

Аааа , как да не можете бе , ще им ебете макята на 30 милиарда , вие до сега ни го набутахте с трийсет па камо ли още толкова ...баси крадците , дори нереза не знае колко са били в чекмеджето.

Вие ще получите , а за народа , среден пръст .

Силно се надявам да не се отпускат мерките за да може да се кандидатства за повече пари...

#шагикраднемсичките #чекмеджетомиепразно