Томбола с награди стимулира московчани до урните за поправката "Путин" (снимки)

Последен ден на референдума за промени в руската конституция - около 73% от руските избиратели са казали "да"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Безспорно всеки човек, който има усещане за мярка и законност и съответно очаква смяна на властта в Русия, така, както е във всички демократични държави по света не само ще бъде разочарован, но и умело оплют от българските русофили, които са готови да пикаят кръв, но само Путин да е на власт. Естествено много от тези люде по някакъв начин имат доходи с или по друг начин, които са свързани с руското консулство в България. Пряко или опосредствено на тях им се плаща да хвалят Русия, но колкото и да се стараят, то няма как да не признаят, че подобно поведение е всичко друго, но не и нормална деокрация. Но такава дума в Русия е само термин и никога не е била практикувана в обществените отношения. И този цирк с демократичните ценности е само една пародия, която е на път да стане гротеска в подобна крайна деформация на реалностите в тази държава. На всеки с глава на раменете е ясно, че Путин е цар-батюшка и всякакви "демократични" процедури са абсолютен нон-сенс. Но именно този политически театър е в основата на цинизма, който диктаторите изпитват към действително установените политически практики в нормалните държави. Какво ли би станало, ако Путин не умре, когато му минат и тези два поредни-вече 6 годишни мандата? Просто е. Ще му гласуват още 2 мандата, ако дотогава не ги направят по 10 години, та Путин да стане на над 100! Но най-смешното е, че няма никакво значение какво мислят обикновените руски хора, по-важно е кой брои подадените бюлетини. Или казано още по-точно, то би звучало така: -Какъв е най-приемливия процент с който руското общество би приело поредното издевателсво над думата "демокрация"? Убеден съм, че разните му "центрове" на маститите "мислители" като Хазин, Дугин и подобни на заплата при Путин ще изчислят точно онова число, което би обезсмислило всякакви протести като безсмислени. Ако някой се интересува от "истинските" резултати, то по-добре да не ходи в Русия, защото никак няма да е здравословно за неговото битие. Може да се окаже "наркоман", или човек, който продава наркотици, което е най-често срещаната практика за разправа с неудобни хора. Но /разбира се/ има и хиляди други начини- без ограничения на фантазията, какво може да ти се случи. Те на практика са неограничени, дори и да те убие чеченец по "религиозни подбуди". Понякога си мисля, че дори да е хаос при нас, то е в хиляди пъти по-добре, отколкото при този сатрап Путин!

МНОГО ТРЯБВА ДА СА ГИ ОБЛЪЧИЛИ РУСНАЦИТЕ, ЧЕ ДА ТЪРПЯТ ТАЯ СВИНЩИНА!

немат студени кифтета и топла бира

Нищо ново от Пияндистан. Беше ясно, че путин ще язди пияниците докато е жив.

Русия става все по-силна под руководство на най-велик световен лидер Владимир Владимирович Путин! Русия много скоро ще се расправи с свои врагове!

Както обикновено, тъп американски джендър :))). Опитва се да се прави на умен. Не ставаш, тъпо си :)))

И как точно "ще се раСправи със свои врагове"?

Той и Гитлер стана диктатор с коституционни промени !!!!!!!

Хибридаджийските медии направо отвращават. Това е конституция със сериозни клаузи и една от тях е . Семейството се състои от мъж, жена и деца, а не от родител 1 и родител 2. Свеждат всеичко до Путин. Путин спаси Русия иначе до сега западът щеше да я пороби. Русия не е проститутка като балканските джуджета и Ес

Знаеш ли на запад как викат на европата - торба с бълхи.

за зелено - и майчиното си мляко ще продаде!

Редактор : Лилия Чалева, най-важното не сте написала. Това не е дали Путин или който и да е, дали и колко ще е на власт и колко. Това са простотиите на западната пропаганда, демонизираща Русия. Сега действащата руска конституция е написана 1993г под диктовката на американски "специалисти"-колониалисти. И идеята е , да се лансира колониален статус на Русия, по волята на победителката САЩ. Такава Конституция не е в интерес на Русия и народа им и им създава не малко проблеми. Беше им закрепено, че решенията на всяка една международна организация е задължително за изпълнение в Русия. Което си е чист колиниализъм. Е, и това е махнато, това е едно от важните неща. Дори за това нищо не се споменава. Накратко: Руснаците гласуват, за да махнат Американската си Конституция, и избират Руска Конституция. Това е основното. За което няма и дума. Някак си не стопляте, че танцът който най-много да се изиграе на американската свирка, е най-обикновено Витово хоро.

Всеки човек, като поцарува известно време , полудява , а основната мисъл в кратуната му става ужасът, че някой ще го свали от трона :(((( Комплексиран милиционер с императорска мания за величие :(((((

Джендърче, у вас, в светата Америка ако е така, защо си решил, че и по другите държави е същото. Айде уа, обратно в кочината САЩ, от където си изпълзял. Платете си първо 26 трилиона долара дългове. И тогава раздавайте квалификации и оценки. Въобще, да не са те подбрали на конкурс Дебил 2020?

другарю, вие мухльовците, фенове на голи мъжленца с много власт , сте истински извратени !!! Не знам , но да си сляпо влюбен в мъж с много власт, е някак извратено :))))

Другарю ще викаш на сънародниците си в кибука, дето си правите инцестите. Сигурно за това се е появила характерната ви тъпота.

днес на планетата живеят 7 700 800 000 души! умрялите преди са в пъти повече! путин е първият обнулен човек! адмирации за товаришч путин

Този лилипут изглежда възнамерява да живее и управлява до 100 годишна възраст, китайските императори пасти да ядат пред него.

Всички джендъри и содомити мразят Путин, нищо ново.

Залагам десет рубли , че путлер ще спечели !!! :))) Загубена работа, защо диктаторът харчи народни пари за избори ????? Да ги даде за танкове Армата, те са по-важни за хората !!!

Е да, джендърче, друго си е при вас, в САЩ. Цели 55 милиона на купони за храна. Нямате жилища. А в Русия, за второ дете дават около 7 000 долара за увеличение жилищната площ. И други благинки. Американския добитък, за такива не сте и чували.

АБЕ :) НЕРЕГИСТРИРАН ТЕЗИ 7000 ДОЛАРА И ДРУГИ БЛАГИНКИ МАЙ СИ ГИ НАУЧИЛ ОТ ПРЕДАВАНИЯТА НА КИСЕЛЬОВ, СКАБЕЕВ И САЛАВЬОВ. ЩОМ Е ТОЛКОВА ДОБРЕ ТАМ ЗАЩО НЯМА ЖЕЛАЕЩИ ДА СЕ ПРЕСЕЛЯТ, А ОСТАНАЛИЯ СВЯТ Е ПЪЛЕН С РУСКИ ЕМИГРАНТИ. КАТО ТИ ХАРЕСВА ТОЛКОВА ИЗНЕСИ СЕ И ОСТАВИ ХОРАТА ДА СИ ЖИВЕЯТ ЖИВОТА БЕЗ ВЕЛИЧИЕ, БЕЗ НЯМАЩИ АНАЛОГ В СВЕТА ОРЪЖИЯ И БЕЗ ДА СА ЗАОБИКОЛЕНИ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ С ВРАГОВЕ.

комунистите раздават кебабчета....а в Русия томбула. . Ако направят томбула за виза в ЕС -кандидат емигрантите бягащи от режима Путин ще го подкрепят само да избягат от руската кочина

уауу, по статистика в Русия са избягали над 73 000 германци, да ти изброя ли осталите европейци? Това как да го разбираме. Бегат от вас, гейчетата ли?

Изброй ги тия европейци бе, да видим. И по чия статистика има избягали 73000 германци в Рашата, Путиновата ли?!!

чрез промяна на конституцията, която и без това е чисто нова и вече променяна веднаж, пак заради путин, россия си гарантира това което винаги е било! който се докопа до властта в раша я държи до смърт! изключение са само хрушчов,горбачов и елцин! утре и невални да стане президент, нищо в кочината няма да се промени, освен имената на олигарсите дето източват въглеводородите

Нека мине референдума и да получи одобрение... после Путин ще умре и ще дойде Навални и всичко ще си дойде на мястото..ха.ха

Може и ти да пукнеш преди това, така че няма да се радваш хе хе хе

аз да не съм като дъртото джудже дето мирише на пръст..ха.ха.ха

ти отдавна си умрял и миришеш на гюбре бе ломпурино тъп

Путин се скри като мишок три месеца от корона вируса, а иначе язди тигри, бори се с мечка, списка се с подводница пза пред камерите. Е, питам аз може ли един прост милиционер да управлява успешно държава? Естествено, че не! Колкото Курнела ще вбигне БСП толкова и Путин ще оправи Русия. Да са живи и здрави още дълги години.

Какъв кеф те клати тебе, бе льольо!Ти си едно обикновено руско мекере. Да подкрепяш и симпатизираш на поробителя си. 45 години бяхме под руско робство. Върнаха ни в първи клас, а ти "Някой" им се радваш. Трябва да ходиш на психиатър. Добре, че българския народ е мъдър. 71% подкрепят членството ни в ЕС и 60% в НАТО. Понеже сме мъдри затова България е на 1340 години, най старата държава в Европа след Гърция и ще пребъдем.

Грешиш, не знаеш историята, съветските войски са били в България 3 години - от 1944 до 1947, а американските - 14 години, от 2006 до 2020. Така че може да говорим за 3 години съветска и 14 години американска окупация

ПРАВ СИ ИВАНЧО, АМЕРИКАНЦИТЕ СА НАЙ-ЛОШИТЕ ХОРА НА СВЕТА, ЗАЩОТО НИТО ВЕДНАЖ НЕ СА ДОШЛИ ДА НИ ОСВОБОДЯТ.

Слаб 2 по история, още веднъж грешиш. България не е най-старата държава в Европа след Гърция, а преди Гърция, защото през 681 година не е имало държава - Гърция. България не е №2, а №1

реално погледнато , като му наблюдава човек побличното поведене се усеща, че е комплексар, облечен във "власт". личи си кои хора са вътрешно силни, и кои са прикрити комплексари. аз , ако бях руснак, никога нямаше да му вържа и да му гласувам ... боко между другото, също е комплексар, но него го избива по друг начин ...

Какъв кеф те клати тебе, бе льольо!Ти си едно обикновено руско мекере. Да подкрепяш и симпатизираш на поробителя си. 45 години бяхме под руско робство. Върнаха ни в първи клас, а ти "Някой" им се радваш. Трябва да ходиш на психиатър. Добре, че българския народ е мъдър. 71% подкрепят членството ни в ЕС и 60% в НАТО. Понеже сме мъдри затова България е на 1340 години, най старата държава в Европа след Гърция и ще пребъдем.

Прост народ са рушняците! Те освен батушка царь и нагайката друго не са видели - само бой до спукване, на който му викат демокрация! Тяхна си работа, ама са жалкари!

особено е яко да гледаш как соросоидите плюят референдуми. Уж са за демокрация, ама плюят тази най-демократична процедура, независимо дали е в Крим или в Русия... Пищете бе. Путин ще ви тормози още, за наш кеф!

Някoй

по сщия начин плюела референдума в Англия за Брекзит. Извод: референдумите (за тях) са демократични САМО когато дават очакваните от тях резултати. Иначе са фалшиви!

тия томболи в България им казваме " купуване на гласове+"

от вълнение започна да пишеш па российски, блять! не се издавай по толкова тъп начин!

Да е жив и здрав Путин, никой друг не може да събори Империята на злото по-добре от него! нека да векува и да го положат после в мавзолей! В следващите 5 години рушняците ще ходят голи и боси и така тъкмо няма да ми идват тука нито като туристи, нито като "освободители"! Слава Путину, вечная слава!

Референдумите са признак на демократичност в една държава. Типичен пример за такава държава е Швейцария. Какво лошо има едно правителство да попита народа си какво смята по даден въпрос. А Русия пита своите граждани: - Желаете ли реформи предвиждащи икономически промени, които да гарантират, че минималната заплата няма да бъде по-малка от минималния праг за препитание и държавните пенсии ще бъдат коригирани спрямо инфлацията? - Желаете ли да има брак между двама мъже или две жени? За съжаление нашето правителство няма желание и не иска да проведе референдум с подобни въпроси, както и не поиска да проведе референдум за членството ни в НАТО.

е пълен фарс, тотална фалшификция, която не се отрича нито привърженици, нито от противници достатъчно е да чукнеш в тубата и да види за какъв "референдум" става дума...

не само нашето. Повечето западни правителства също не искат. Те направиха грешката да питат англичаните за Брекзит и после 4-5 години не могат да се измъкнат от капана - то не бяха увъртания, заплахи, искане за втори референдум и т.н.

ще имате кремъските капути при един такъв референдум за нато и ес ! пълен разгром!

Някoй

щом сте сигурни, ЗАЩО НЕ ПРОВЕДЕТЕ ЕДИН ИСТИНСКИ РЕФЕРЕНДУМ, да видм какво е!!? Да не се окажете обаче изненадани, както в Англия??

Путин изглежда ще дочака на президентския пост окончателното загробване на САЩ. Какво да правим, заслужи си го човекът. Дано не е много злопаметен.

ше гушне букета преди тромпета

през седмицата беше пълен фарс - урни пред блокове, пред паланки, пред тоалетни, в багажници на автомобили, по домовете ... навсякъде където се сетиш имаше "избирателни урни", само и само някой да се излъже. фалшификацията се признава официално от всички, от никой не се отрича. целат е била де се докарат цифри по-големи от референдума на елцин. реалната активност е около 50% /колкото тук/, но ще бъде обявена - 65%, с пабеда - 75%

А кой контролира и брои бюлетините? Активисти на "Единна Русия".

Тия ще го държат тоя евреин докато разпродаде държавата на парче. Вече 2 пъти продаде на Китай.

Аз лично очаквах 99,99% процента "ЗА" , както е в Северна Корея. Путин го е страх да сдаде власта, за да не е поредния " цар" развенчан и изпратен в тюрмата в Сибир. След като докара Русия до просешка тояга и пълна мизерия, корупцията е на безумно ниво, отне свободите на хората, амладите русначета бягат със светлинна скорост към "лошата" Америка и Европа. Всички в Русия са отвратени и ги е обзела пълна апатия. Положението е отчайващо. Жалко за клетия руски народ.

Че то като в България..

няма такава държава... просто няма.

има. Нарича се САЩ. Там махат паметниците на своите президенти - основатели на държавата.

това не е държава. да правиш фойерверки и паради преди гласуване за промяна на КОНСТИТУЦИЯТА МАААААМУ ДА ЕВА.... не избори или нещо подобно, а КОНСТИТУЦИЯ. А после нагло нагло и томболи... аха... хората отиват там с нагласата да мислят трезво... така ли? Чупи се бе дебил. Ние доматите с колците ги ядем. Аре не се мъчи да мислиш. Не можеш.

До западните либерасти и соросоидите тук. 1. Формално Путин е президент само 16 години - от 2000 да 2008 и после от 2012 досега. Също толкова е била канцлер Меркел например. И какво? При това Меркел получава на избори 35%, а Путин - 65%. Кое е по-демократично? Нали сте за спазване на процедурата, нали това е демокрация? Какво протестирате?! 2. Колкото и да ви е неприятно ат вас не зависи кой и колко ще управлява в Русишя. Това е дело на руснаците. Щом гласуват за порравките в Контитуцията, значи те така решават. Никой не ни пита дали ни харесва Конституцията на САЩ или монархията в Сауд.арабия. Наридоте там да си отговорят на този въпрос. Виждаме в САЩ вече отговарят активно. Палят, грабят, чупят и рушат паметници. Явно не ги устройна държавния ред. Когато в Русия започне същото - тогава ще критикувате Конституцията й. 3. Вече 65% гласуваха и 73% са ЗА! Значи руснаците си харесват президента. Точка. Ще трябвада се борите с него и с тях още поне 10-12 години. Свиквайте! хахахаха. 4. Интересно, не било приемлива да се споменава БОГ в руската конституция. Абе Саудитите са теократична монархия! Какво парвите по въпорса? Нещо санкции да се обявили? Да сте изключили Рияд от ООН или от другаде? То поне половината страни в света реално са религиозни! Кво протестирате само за Русия?!

че Меркел НЕ управлява държавата, а КОАЛИЦИЯТА която ПРЕДСТАВЛЯВА го прави. Схвана ли го или да ти го нарисувам?

Някoй

ами Путин няма нужда от коалиция, щото получава над 50% от гласовете още на първи тур. Нали това е демокрацията. Схвана ли го? Или да ти го нарисувам!

ти разбра ли какво ти казах? управлява КОАЛИЦИЯ от ПАРТИИ с МНОГО ХОРА В НЕЯ. Меркел ги РЕПРЕЗЕНТИРА ! Тя НЕ управлява. Абе какво да се занимавам с дебил който дори не може да чете. аре бегай... няма какво да споря с полуидиот.

Да е жив и здрав Путин, никой друг не може да събори Империята на злото по-добре от него! нека да векува и да го положат после в мавзолей! В следващите 5 години рушняците ще ходят голи и боси и така тъкмо няма да ми идват тука нито като туристи, нито като "освободители"! Слава Путину, вечная слава!

С томбола ги примамват? А частушки ще има ли?

Как ще са 73%?! 93% са, че даже 99%!!! Баси мазохистите са тия руски роби!!!

едни други в друго време разкавали на аборигените мъниста!

Някoй

знаем. Тези същите, дето сега ни учат какво е "демокрация!"

аборигените всичко знаете!