Тома Биков пита как е назначена новата шефка на митницата в Пловдив

Може това да е едно стечение на обстоятелствата, но ние сме длъжни да навържем тези факти, каза кандидатът за депутат

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този Биков безплатно ли лиже гъ..вете на началниците си?

Това леке Биков, надмина Гърневски, е гати и наглият лизач!

Този не е никакъв "Господин",той е отвратително ЛЕКЕ!

Господина Биков да вземе да си извади първо гредата от окото... Лицемерието е лошо нещо...

Ало, Ваньо!!!

Що за Човек и какво Достойнство има този Господина Биков : "Борисов не е диктатор, той е карикатура на диктатор. Второто не е по-малко вредно от първото. Този човек дотолкова си е повярвал, че е забравил кой е и откъде идва. По-лошото е, че сякаш и ние забравяме. Приемаме присъствието му по върховете на властта като нещо нормално и много често дори не осъзнаваме колко далеч сме стигнали. В нормална ситуация подобен човек не би се случил като кмет на Банкя, а камо ли като министър-председател." БОЖЕ Спаси България от ИБРИКЧИИ и ХАМЕЛЕОНИ!

това е написал ПП на листчето, което е даде на ПУ - името и телефонния номер на новата шефка на митницата в Пловдив. Служебното правителство и президентът бързат да свършат "мръсната" работа - овладяване на всички важни постове в държавата - за да може следващото им правителство да започне на чисто и да не дава обяснения пред парламента. Освен това митниците пълнят касите на техните изгладнели партии - БСП, ИТН, ДБ, ИМВ и др. ББ им беше спрял кранчето от митниците и те побързаха да го пуснат. Ясни са като бял ден.

Да каже коя е Мата Хари и после да задава въпроси.

назначена е както любовницата на президента.ха.ха

горчиво!

Прозрачност и демокрация по Радевите разбирания

по физиономия странно прилича портрет от стената на БКП - сборен образ на П.Младенов, Д. Станишев и А.Луканов 3 в 1 :: Nov 18, 2016 — Тома Биков е роден в Бургас през 1980 година. Бил е барман, хамалин, професионален актьор, журналист и политик-любител :: Острието на ГЕРБ Спас Гърневски скандира: ВЕЧНА ДРУЖБА КПСС-БКП! (Уникална снимка) :: Спас Гърневски - отблъскващият политически хамелеон

Пловдив е синята крепост на Бългаия, а БСП е пета политическа сила в града! Ха сега пак си помисли, кой е отлъскващ политик!

Тъп си като редовен пловдивски субект!

А, червените кхмери сутринта бяха готови да увиснат на въжето, но да потвърдят, че в торбата е имало ром и пури

Ко стана, нали кафе бяха пили? Подаръци си даваха поради здравни въпроси...

Що? Да нямаш някоя роднина, която искаш да наредиш? Не ти ли стигнаха толкова години до гъза на Шефа, че не можа да я сложиш на държавната ясла?

Роднина - милиционер, роднина - милиционер, така са червените кхмери!

Биков първо да даде серийните номера на банкнотите евро и кюлчетата от чекмеджето на Борисов, пък после да пита каквото си иска.

Бъркаш гос някой друг! Биков никога не е твърдял, че е имало такива банкноти и кюлчета!

Фактически не е потвърдено, че тя е племенница на Петко! Ако е, журналистите ще го разкрият това!

Смешници - да назначи племенницата за една бутилка ром и кутия пури! Вярвате ли си, тъпи гербави калинки???

А ти вярваш ли, че в торбата е имало ром и пури, тъп червен кхмер

Да, вярвам. Вижда се как за малко да я изпусне

Не! На това може да повярва само една обръгнала чугунена глава!

Хамелеон, да беше питал до пред месец как стават назначенията и то не само в Пловдивската митница. Ама щеше да получих як шут отзад от известния ви банкянски футболист. Щеше да се гънеш като неподготвена ученичка както шефа на АПИ пред Тиквата по повод на въвеждането на винетките. Ееее, сега си голям герой, а?

Интересни връзки ако роднинската връзка се потвърди в торбичката е малко вероятно да е имало само шише с питие... Следете какво ще става в митницата ако фирми на този петко се завъртят там "заварката" е ясна .... Вече и от космоса се вижда, че едни хора сменят други и парите дето са текли някаде ще тече на другаде, а ние наивниците, които си мислихме, че ще има промяна и корупцищта ще бъде смачкана да ама не.....

Айде стига сте гледали в чуждото канче, а кажете как смятате да управлявате и какви платформи ще създадете, че така сте се оакали... смърдите яко!!!

Те не смятат да управляват! Те само ще ни обясняват как не може да се управлява!

на чичо малките червенотиквеничковчета!

Как е в новото нормално? За това ли се борихте?

Мака ти нали е на околовръстното, какво си се разврякал?

Г-н Биков преди 12 години искахте да вкарате Борисов в затвора, а сега на същото мнение ли сте ?

Амнезия има

голям миндил от Биков едва ли може да се намери. Ти си никой бе шаврантийо,назначавахте неграмотни послушковци навсякъде.Сега плаче като вдовица за ......й.

Явно малкото дробче на чичо Петко мигновено е трансплантирано на висш пост в държавна служба!!! Чичовито, то!

Има ли протокол за предаването на записите? Защото обадил се един по телефона, пък загледал записите, а и Делян кротко си седял, след като пуснал информация...

На този папуняк в ролята на какъв му се дава "трибуна", хаха

Вие, червените кхмери, искате да има само цензура!!! И новини в стил: да укрепим дружбата с братска Русия

Ама и Спас Гърневски ли пак схте става депутат? Предния тираж (4 април) май го нямапе? Дано е на избираемо място (при новата популярност н Герб) за да става шоуто.

На този смрадлив ибрикчия не е нужно да му се обръща капка внимание

Чета и се питам : като какви тези питат и разнасят факти, които освен непроверени са и зложелателни. Ако има нещо, което ги смущава, да се обърнат към съда. Те в момента са никои . Кандидати за славата.

Ало, Ваньо!!!

След "ало, Ваньо" пивоварната, която уж не трябваше да бъде закачана, доста дълго време не произвеждаше, при това доста преди да се появят записите.

Бе те, карето от белота в Правец на толупа УБИХА ТАНОВ, ти ми говориш за бира... УБИХА И ЖЕНА МУ!

Преполагало се че е племеница. Всъщност се оказва друга близка роднина - на зълвата на етърва му сестрин девер.

ДИР, защо пратихте тази статия на заден план? Да не би да не е необходимо да я четат повече хора?

Пресконференция, но на Радев! Отворена за журналистически въпроси. Вмирисаните изявления да ги чете на Деса в къщи

А пресконференция няма ли да има, че нямам търпение вече...

- не са ли копнали видеото? сега ще им се скарам ! инак то си е при нас - даже на две места го има

Е, той Радев на любовницата уреди заплати, апартаменти, кой знае още какво! Да не би да сте очаквали друго от него? Сега, срещу съответната сума, урежда деца, внуци, роднини. Разбира се всички си плащат - любовниците с каквото им дала природата, останалите с пари...

Да са ни честити новото нормално и прозрачността и демокрацията по Радевите разбирания

Вярно ли е, че тя е племенница на Петко Петков? не бе, тя е продавачката на рома и пурите и вие сега, нямате ли работа та питате

Червените кхмери се пускат от яд, че историята с пурите си жив та%ак, като гуруто им Радев Невнятния. Тук говорим конкретно, с факти... А те, както обикновено, само обиждат

Новото нормално, според Радев...

Мунчо Фърчилото се оказа един от най-корумпираните политици в България. На власт е от един месец, а държавата се къса от шуробадженащина, внедрени хора на Божков, подаръчни торбички и какво ли още не. Дано Гешев си свърши работата и Радев и xyнтата му да почнат да влизат в затвора.

Ко стана? Нали бяха пили кафе само? Нали някакви телефони на доктори се обсъждаха?!? Каква стана, тя?? Май назначенията се правят през торбички и бележчици...

Дир много триете бе, по пет пъти се опитвам докато ми приемете коментара и накрая го няма. Не се напъвайте излишно Герб няма да се върнат на власт.

Ха ха ха! Как си личат герберските медии! Да не говорим, че и в отчитането на одобрение и неодобрение на коментарите е пълен фалш!

Явно малкото дробче на чичо Петко мигновено е трансплантирано на висш пост в държавна служба!!! Чичовито, то!

Мома Биковица пак я почнаха топлите вълни....

И аз мога да купя ром, пури, даже и бонбони ще добавя, но и аз искам шеф на Митницата..

Томе, в момента колкото и да наглеете не сте в ролята на питащи, а на отговарящи! Започвайте да пеете, как крадохте, колко, кой и се молете да не е доживотна присъдата!

как как, бе, Тома, не знаеш ли как се назначават хора - ами с договор. така е правилно и нормлано иначе е странно как слушалки като вас, управлявали 12 години и държали цялата информация и власт не знаете жената племнница ли е или не. Какво означава "твърди се" Ами проверете и ни кажете. Щото това е като 2+2 = 4, а не висша математика, в която 2 успоредни прави все някога ще се пресекат.

Тома Биков: Карикатура на диктатор - да напомня ли старията ти за Боко, преди да започнеш да му се кланяш ?!