ТОЛ системата вече си има директор

Антон Антонов, който ще оглави управлението, е досегашен служител на АПИ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно време имах един колега, който беше завършил "Данъчен консултант" в Австрия. Нито от счетоводство, нито от финанси, нито от данъчно облагане разбираше...в България. Този е избран само защото знае английски и иска да се изкаже.

Директор на фонтана ......... и седемте му заместници.

schantal@

Еи, това злобно плюене без да знаем какъв е човека,какво може , предваритено да се настоим за лошото,без да подозираме успех и добро представяне. Лоши,хора,лоши мисли -лоша съдба. Как веднъж не видяхме нещо положително. Ами това ни чака,само това което заслужаваме...

Брех, ти къде живееш? Не знаеш ли, че всеки "директор" има поне двама заместници, следват поне 3 секретарки, 3 отдела с поне 3-ма души, още 3 отдела да вършат работата на първите 3, поне 3 чистачки и натам докато свършат роднините. И всичко това е "държавна администрация" със заплати от бюджета.

Тази система за събиране на такси от превозни средства над 3,5 тона трябвше да бъде внедрена отдавна и досега щеше да генерира милиарди.Най малкото от огромния транспортен автопарк на Турция като по този начин превозвачите които използват и амортизират най много пътната инфраструктура в България щяха да внасят най много за подръжка и строеж на нови пътища и магистрали!

Коментираме как си назначават шеф на нещо дето още го няма и никой незнае кога ще го има гледайки ''работата'' на герберасите по електронното правителство - милиони дадени през годините а на яве едно голямо нищо.

Демек , има вожд , ама още нема индианци.

Еми то от некъде требва да се почне, бе брат! А обратното в някоя система познаваш ли?!

Браво Тони, браво Антонов. Момчето изглажда послушно.

Да му пожелаем успех.

Няма основание да пишете думата ТОЛ с главни букви - време е най-после да разберете, че тя НЕ Е СЪКРАЩЕНИЕ. /Всъщност изписването с главна буква е доказателство, че не разбирате смисъла й/. Освен всичко друго, няма основание да се използват термините "тол" и "тол такса", защото toll на английски не означава нищо друго освен пътна такса или такса за преминаване.

а какво значи, паспорт примерно?

Той е свикнал да АПИ! :)

системата е отживелица! Например в Германия тази цена за тол-а е включена в цената на горивото. Караш повече следователно и плащаш повече. Като инфраструктура много се утежнява трасето също, тол система не е да боцнеж няколко бариерки и толкоз. Който е минавал например през Сърбия знае за какво става дума.

Незнам колко е отживелица, ама не си в час. Тук става дума за тол такса за товарни автомобили над 3.5 тона. И в Германия я има системата и си е в добро здраве. Управлява я Т-Мобил.

тя тол системата заработи та вече и директор си има. Баси и държавата не е истина, сега тоя и цяло стадо чиновници авансово ще почнат да харчат от пари за заплати ДМС командировки прочие. Важно е че ППГЕРБ си сложи калинкие на постовете, а кога ще заработи системата вече няма никакво значение....

Ако нещо ставаше от тоя , щеше да си работи в UK , но там протекции и връзкарщина няма !

На този ли ще плащаме таксите?

СКОРО ЩЕ ГО СМЕНИМ-ТО ГЕРБ ВЕЧЕ СИ СЪБИРА БАГАЖИТЕ...

Тактиката е същата - като започнаха да ни събират парите за НЗОК и още нямаше нищо ,бяха вече назначили персонал в РЗОК-още две години си драпаха шундаферите и получаваха заплати без да правят нешо...

...и какъв ще бъде бюджета на тази новоилюпена администрация ….

Абе, бюджетът не знам какъв е, но само обществената поръчка за изграждането на ТОЛ с-мата бе с индикативна стойност около 700 млн. лв. Без ДДС.

Изобщо не е такава цената. Съветвам Ви да не четете диагонално и после да коментирате. Глупаво е и съответно ставате на глупак.

Индикативната стойност е около 200 млн. лв. Без ДДС. (поне така е обявена на сайта на АПИ)

Както винаги в България шефове се одобряват и след това се правятинституции, агенцийки, комитети за тях:(((((

Това е типичният кадър на гробарите! Мама и тате имали пари, може да се от клуба на червените, и пратили синчето да учи у англия, където някак си успяло да завърши, след това понеже за нищо не ставало и не успяло да се реализира на добра позиция в добра фирма, нито там, нито тук, го бутнали на хранилката с едно празно образование! Такива са им всичките, този дори може да цвете спрямо други образи, дето и чеп не става от тях!

Прав си. 3-ката в Англия означава мноооооооооооого повече от която и да е 6-ца, в който и да е български университет. Общо взето, човекът има необходимите познания за длъжността. Хубаво е все пак да е запознат с информационните системи, но предполагам в Англия все пак учат нещо такова.

Ако говорим за Германия ще те разбера за стойността на наученото. Но в Англия образованието вече не е на ниво и там се нароиха едни "университети" /при такса 9 000 паунда годишно/ плаща ли си и магаре ще завърши.

Ей бре, докато те четох се нааках. Голем философ си! Жалко единствено, ако е кадърен и го опропъстят.

система няма и скоро няма да има ,но директора е налице и заплатата му едва ли е символична!

първо бива назначен Войводата , а след това се събира дружината...

Такава "шеметна" кариера, за толкова кратко, без протекции е меко казано абсурдна. На бунт народе, стига спахте. Тези боклуци ще ни оглозгат. Излизайте да ги махнем тези гадове крадливи!

И теб ли да сложим на тяхно място?

Иване, естествено, че не! Баща му трябва да се назначи! Човекът всяка вечер плюе политиците и знае как да ни оправи! Завършил е Лесото (специалност овчар с висше образование) (нищо лично към колегите от Лесо-техническия). Примерът с калинките са навсякъде другаде, но не и в този случай.

... казал мързеливия, дребен и злобен човечец. Само това ви остана да плюете мъст и завист с мръсните омазани с масло ръце. Какво му е на момчето - образова и с стабилна кариера. Някой като теб льольо ли да стане?

Поредният парашутист преди оставката на Боко 3 !

Тая карикатура какво може да работи, ако се наложи да си търси работа в реалната икономика? Ще го вземат ли за шофьор или портиер?

Как какво:))))тол системата я няма ама той ще да и бъде директор:)))))т.е. нищо ''работа'' точно като за кадър на герб..

Карай си пък ти автобуса..

Първо теб ще вземат, че си красив! Тъп галош

Айдеее на поредната хранилка! Ние ще плащаме, така че спокойно си назначете повече свои на по-високи заплати ;)

А Лили Павлова координатор.

точно това си мислех , че ще се отчита на нея , поздравления

Мислела една патка

Щом има директор, значи може да заработи.

То без Директор ,, при когото се ходи само по голяма нужда" неможе.

на водопад...