Борисов готов да прави държавна ТОЛ система

Премиерът Бойко Борисов се закани, че ако в понеделник не стартира процедурата за ТОЛ системата, държавата ще я поеме.

Обратно в новината

Коментари - Борисов готов да прави държавна ТОЛ система | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

отвратителна ,нагла тиква.

Ха ти си представи,че 20 милиона за няколкостотин метра канал дето ги лапнаха твоите подчинени миналата година се върнат какво ще построим или мислиш,че ще забравим тази пладнешка кражба ли?

Ей Тикво!? Иди да си видиш ремонта на шосето на 3км.от Севлиево посока Варна -свла1ището до заведенията, което миналата година 6 месеца правихте и където заради неправилна сигнализация по време на ремонта се изпоизбиха сума ти шофьори! Иди ТИКВО да видиш 1 година по-късно пак се руши заради некачествено отвеждане на дъждовните води! Явно, че доста пари "се отклоноха", и сигурно ТОЛ системата ще ти е виновна! Нагли крадци и демагози сте, нищо друго!

той е светилото на българия,той е умника и вундеркинда на банкя,индивида с филията мас и суджук бей като порасна,той ще оправи българия и българите които трябва да се държат изкъсо като неговите мастии,но има малък проблем ,какво ще правим ако вземе да се задави с някой суджук и се гътне 6 стъпки под земята?

Губели сме от тол таксите, ами те тези такси нали най-вече от народа ще се взимат бе идиот, губиш само ти не народа.... да не говорим, че като се построят и ще се дадат за обслужване от еди коя си частна фирма и ще стане като с зоните за паркиране в София... пари няма...

Тоя ГЛАВОЧ ТИКВЕНОВ така както е вдигнал ръка да го залеят с бързовтвърдяващ се цимент и да го качат на постамент и става нов Ленин,с тази разлика,че Ленин не е имал такъв ТЪРБУХ,защото не са му донасяли СУДЖУЦИ!!!!!!

Най-тежкия трафик е от Турция до Русе. Този път до сега трябваше преди години да бъде построен за да печели пари. Но ... въпрос на виждане Софиянци да ходят на море и да не се печели нищо ...!

....Borisov е просто едно голямо недоразумение на чело на властта в Balgaria !!!...народа тане в нищета и мизерiя а тои TOL системи ще слага ...магистрали строял...ама не защото народа магистрали ще яде а защото изпалнява порачки от Brucsel !!!...какво го боли него за народа ?!?...колко училища построи ...колко болници построи...а колко пари открадна от европеиските пари за магистрали ?!!...всичките в парламента и в правителството са не политици а крадци и мошенници,предатели и изменници ...национални предатели !!!....и друго по-овчи народ от балгарскя по света никаде няма !...това го констатирам с огромна болка в сардцето !!!

Тоя тлъст тъпанар на снимката какво работи-Резач на ленти, надзирател, шеф на АПИ?!Не чух досега нищо от цървула банкянски за доходи, икономика, циганска престъпност?!Само блябосва магистрали, тангенти, колектор, реже ленти и плюска на безплатни софри след това!! За сетен път се убеждавам, колко е прост и задръстен, тоя е срам за нас, простак на N-та степен!!!!

понеже все ни караш да си представяме ....... а представи си ти ако вместо тиква си имаме нормален мин. прецедател ....а

Винетки и Толтакси = грабеж. Няма да се излагаме я.

Така се прави селфи без gsm.

ТОЛ системата трябва да действа и в големите градове, като с таксата там се финансира градския транспорт които трябва да бъде безплатен.

За да се стимулира прогреса и новите технологии: Всички МПС с ДВГ трябва да плащат ТОЛ такса! Единствено електромобилите трябва да бъдат освободени от нея.

А кой ще строи и ремонтира шосетата когато (ако някога изобщо) има само електрокари? Нали и те се движат по асфалта. А къде отива акцизът, начислен в цената на всички горива?

Пари трябват на тая държава, байо, париии. Казал съм да не се пипа в комитетската каса и всеки грош да се отчита. Кажи ти мен воите кривици, па аз на тел твоите и да се поправим и вървим напред, ако сме хора. Иначе срамота и язък работа.

КТБ и Хитрино и нищо друго докато поне 20 човека не влезнат с доживотни присъди!!! Апък после ще разглеждаме и за Чернобил! Вие какво си мислите? Че е забравено хахах няма такова нещо! Ще се стигне до кръв! Но ще има възмездие!!!

Samo ne razbrah kade shte otivat parite??

Където отидоха парите за винетките...при касиерката на Бойко -Свинката ,която с шефа на АПИ трябваше вече да са в затвора!

...еи ..еи каде ми е коментара бе ?......нали свобода и демокрацiя ?!?...това включва и свобода на словото !!!...иначе си е диктатура !!!...нищо срещу вожда ....като триете ..не се ли чувствате не удобно ?!?...или викате ,че и вие семеиства храните ...

Дори в Америка ТОЛ системи има само в североизточните най богати щати , в Канада няма такава система, а в най бедната страна на ЕС и вероятбо в света сега мафията ще се въвежда.

Точно защото сме най бедната имаме нужда от тол система. Ако си прочел статията щеше да знаеш че това е насочено към тежкотоварния превоз и не засяга обикновения българин. През България минават много чуждестрани тирове които рушат главните артерии за сметка на българския данъкоплатец. Същото не може да се каже за Канада.

Интересно защо в Германия и Франция артериите не се рушат толкова лесно!

Да не си в будна кома бе ? Гледаш и не виждаш. Пипаш и не усещаш. Ядеш ама не помниш дали си ял. За 3 мандата в България Борисов направи неща които само Живков успя. Ама искате сега, веднага, ощеее. Никакво търпение а само мърморите.

...недеи да сравняваш не сравнимото !!!...при живков ,народа просперираше !!!...всеки притеjaваше собственост ,имаше многодетни семеиства ,децата учеха в дарjaвни училища и получаваха завидно образование,всеки можеше да учи безплатно ,имаше работа за всички,циганите дори работеха ,имаше отлично безплатно здравеопазване,нямаше хора да ровят по кофите за боклук ,имахме дарjаva ,армiя,ред,законност....!!!!...мога да ти изброявам до утре сутринта !!!!...а сега чакаме подаянiя от Eвропа,младите бягат през терминал 1...заселват ни територiята с паплач и ни грабят природните ресурси !!!!...нещо да кажеш ?????

dimitrez79@yahoo.com

Какво е виновен Борисов за золумите на наглите от ДС и разграбването на държавата. Граденето не е като трошенето, това всеки го знае.

...я ми кажете ..колко производства се откриха в Balgaria ???...я ми кажете колко млади хора се обучиха и започнаха работа в тях ?...за 3 мандата колко се повиши стандарта на балгарина ?...какво позитивно се случи в бBalgaria ?...ами то е достатачно човек да отвори някои весник ...самозапалили се , хварлили се от висок етаж, убииства ,грабежи ,стари хора умрели от замразване ,катастрофи и жертви все едно сме воюваща страна ,бедност ,неграмотност,проституцiя,напускащи млади хора всеки ден от терминал 1,турцизацia и циганизацiя на населението ,беззаконие ....а бе маика ви да таковам и тоз дембел вече за трети мандат граби и разпродава на паpче ...а бе що за народ сме ?!?!?!?!?!?!!!!!

Явно до карлуково не е стигнала още информацията. Ще поговоря с докторите да не ви отварят писмата и да е по широка цедката.

metev ti celuvash li mu nasranijat GUZ DA VI EBEM PICHKATA MAJCHINA I NA DVAMATA?!

Тиквата е само един измамник и нищо повече! На думи прави много неща!

Бай Хой Суджуков се вживява като кумира си Тодар Живкаф, да оправи България, колко нерези и се изредиха до сега да я оправят, оправяха я, като оправиха само себе си. А мутрата вече мисли да става лидер на ЕС, и да оправи и него, само че не знае езици ...

Абе тикво, на умрело куче нож вадиш..откъде пари у гози гол и бос народ, че освен винетки да ти плаща по 50 лева данък за пътуване по разбитата магистрала Тракия? Цени и такси по високи и скъпи от Европейските и Американските, доходи 20 пъти по ниски. Вие крадците на прехода трябва да плащате със свободата си, а не натискате народа, да му вземате последния залък.

Ще плащатееее. Комунизма свърши. Точка.

Ти от круша ли си паднал,бе? На България и трябват пари ,ама оня дето искаш да работи спокойно,не ги ще. Щяла да печели държавата. Наивник. Колко печели държавата от златото ни,което отдаде на концесия? Колко печели от другите концесии? Та те раздадаха държавата? И колко спечелихме? Спечелиха другите ,а ние спечелихме среден пръст. От всичко,печелят само Борисов и Сие и.....до тук. ....Я се събуди!

...браво за коментара !...целта е да печелят от Eвропа и от Aмерика !...за това ни набутаха в еврогеискя саюз ...за да ни осмучат каквото е остнало !...Boiko е само предателя на когото заплащат за услугата !

Ей Румбурак:) Ти какво си мислиш? Хоп въртиш пръстенчето и България е друга? Работа трябва и посоката на Борисов е вярната. Сега тол, после и злато и ток... Само акъла трудно ще ви върне:)))

не е направил ТОЛ системата държавна?! Какво и кого чака?! Я още утре да я обяви за държавна, за да влизат пари в хазната, нужни за социални, обществени държавни дейности!

Нали утре ще го набедат че пречи на демокрацията и не дава шанс на частния сектор за още приватизация :) Ама да не са спали.

Оня ден на магистрала тракия при 40 гр температура перат ония камиони и дири чак оставят. С тол системата ще ги хващат още преди да си помислят да излезат на пътя.

Заради камионите плащам толкова висока годишна винетка . Само трошат пътищата, огънаха асфалта на хармоника. Махайте се неграмотници.

Камионите трошат пътищата. Трябват яки такси. Товарите трябва да преминат на ЖП товарни превози с логистични бази по трасетата. Стига аборигенщина. Камиони само с малък тонаж и в краен случай там където нама релси. Вън транспортните мутри от ресторанта. Стига заради тях сме си трошили колите в дупки изровени от прицепите на дребни бабаити.

На този свят няма нищо безплатно. Тол система ще има и е по добре България да си инвестира и да си прибира парите. Всъщност тази система е 80% готова. Борисов е прав и не му се качвайте на главата. Нека човека работи спокойно. На Държавата и трябват пари за издръжка на обществено полезни дейности и всички ще кихаме в името на по добра и утедена държава защото това е нашата България.

...вие кихате вече трети мандат и "човека си работи много спокоино"...хич не се притеснява защото знае .."аз сам тап и вие сте тапи ...за това се разбираме "!...с една дума " матрял "-кихащ !...не случаино сме били 5 века под турско робство...(присаствие ) !!!

или се "качва"... на главата на Борисов! Ще бъде подкрепен за идеята- Държавна ТОЛ система! Няма нужда да чака! Дори, ако е възможно, незабавно да го стори! Ха, дано! Ще видим!

..TOL системата няма да реши никакви проблеми с трафик или каквото и да било....само ще се дерат едни пари и ако се вазложи на частна фирма комисионните ще са по- големи !...от друга страна ще се отдадат на концесiя и парите ще изчезват от Balgaria !...както чуждите вериги изнасят парите така и TOL системите ще го правят !!!...отново нищо добро за балгарина и за остатаSiте ни от дарjaва !...този многоумник ше му баде подарак ако сварши като Chаушескy !...де що има природни ресурси...всичко на концесiя на чужди фирми...де що има болници,летища...на концесiя...предпрiятя(колкото и малко да са останали )...абсолютно всичко !!!...балгарите сме преварнати в роби на алчните американци и европеици !...това е !

Тоя,каквото види от запада ,го натриса и у нас. Защо не ни натресе и западняшките заплати?

Гешефтари,които три павета не могат да наредят, лапат милиони за да строели магистрали.Пълно пропадане,даже и А група пропадна до някакви бистрешки мотики...На вечно търпящите и мърморещи ще им стане ясно,когато точката на кипене се вдигне и хероите им възират в именията си зад граница.Безвръзвратно и масово опростачване.Хак да им е на всички полит партиини същества!

Ами,ясно е.Няма да спре да приказва цяло лято.

От както е в политиката бившят комунист и член на СИК Бойко Борисов/Буда или Тиквата/ плюе предишните управляващи и разделя близо 5.5 милиона българи в името на власта и егото си.Всяко нещо ,даже откриването на душ кабина използва за пиар .Смешно е да се включва във всяко нещо,лри наличие на министри и послушните му патриоти.Даже Каракачанов се острига тиквата ,за да е в тон с т.н. премиер.Аман от политическа палячовщина.

"По 2 години не можем да почнем ТОЛ системата и по 1,5 млн. лв. на ден губим. Ако в понеделник не стартира след 2-годишни кански усилия, които водим, имаме готовност, ще направим от държавата." Ха-ха-ха. Сори, предварително.

Не успее да е на държавата за пореден път ще докаже ,че е мекере на олигарсите,е намазва от тази ,,наивност,,

Суджук бей все около Варна се навърта, явно, пак е рязал лента, като гледам попа...Този какъв работи, инвеститор, строител, надзирател или шеф на АПИ!?То така е много лесно, заплата и привилегии на министър председател, а режеш ленти, плюскаш след това на тежки, безплатни софри и блябосваш само за магистрали, тангенти и т-н....Някой нещо да е чул от този тлъст банкянски шопар нещо за икономика, доходи, престъпност, няма и да чуете, тантуркайте си го и си го изберете и за 20 път!!

Като може да е държавна, защо я дава на частници? кой е тоя селянин, че раздава България като селски мегдан в пазарен ден?

Cуджуков малоумника, виж автомагистрала Xемус цялата е в кръпки.за каква тоол система говориш като магистралите са в кръпки.за да имаш тол система магистралите трябва да са ти огледало.

На всички в България е пределно ясно, че най-големия купувач на цигански гласове е ГЕРБ! Цветанов е майстор на това, и то с нашите пари от партийната субсидия! Бесрамници! В момента назрява следваща голяма простотия на ГЕРБ! Това е незаслуженото увеличение на учителските заплати! Това е проблем, който ще катурне боко! За сметка на останалите групи се вдигат безразборно учителските заплати! Защо? Целта е ясно - електорална подкрепа! Това няма как да стане. Този проблем ще доведе до падане на ГЕРБ от власт!

много интересно КОЙ сме ние, които "1,5 млн. лв. на ден губим" !? кои по именно и конкретно са хората при които още не пристигат тези милион и половина !? защото те не са много и при тях са пристигнали и милиардите за асфалт и до сега. във всеки случай едно е ясно, "губещите" - не сме тези, които още не плащат с 1,5 милиона на ден, повече.

Другаря Борисов готов да прави държавна ТОЛ система. Заради комисионните, които ще гепи.

Ей тиквоч, първо оправи пътищата. Аз не искам да си троша камионите и да ти плащам.

Твоите дръгливи камиони съсипват пътищата. Над 30 градуса нямаш право да се движиш по пътищата а ти имаш наглоста да се и оплакваш. Наглец:(

Комунделите и руските им началници ще спъват всячески ТОЛ системата чрез която ще постъпват пари в АПИ за строеж на нови пътища и реновиране на сторите!Всичко хубаво което прави Борисов за България на фона на разрухата оставена от станишев и тройната ламя и комунисти и де(се)песари от началото на ,,голямото лапане" е като шамар за Нинова,Решетников и приятели които искат да дестабилизират България за да може още да продължават да я ограбват с руските си шефове!

Абе, тъпанар, АКО СЕ ПЕЧЕЛИ ПО 1,5 МИЛИОНА НА ДЕН ОТ ТОЛ СИСТЕМАТА - КАКВО ЛОШО ИМА ДА ГИ ВЗЕМА ДЪРЖАВАТА??? И ТРЯБВА ДА ГИ ДАВАМЕ НА НЯКОЯ ФИРМА??? НАЛИ 200-300 МИЛИОНА БИЛА ПОРЪЧКАТА - ИЗБИВАТ СЕ ЗА 200 ДЕНА!!! Е, Тиквата не може да се оправи с това КОЙ ДА ДАДЕ НЯКАКВИ ПАРИ НА ГЕРБЕРАСТИЯТА!!!! СУУУДЖУУУЦИИИ ЗА ВАС, ВАШАТА ВЕРА!!!

Като си толкова осведомен не знаеш ли че и Борисов е от БКП-то ?

България има нужда от пари. Що да не си ги вземем законно от Турските тираджии и гаатербайтерите? Борисов е прав!

Да,ама няма да ги вземе България . Ще ги вземе този на снимката с ЕнтелигентниО поглед. Питайте Лилето Павлова как става мушенгията.

Подкрепям да не се дава на Божков и сие .У нас концесия звучи тотално крадене.И аз не харесвам Боко,ама за пръв път е прав.Дано не се поддаде на комунистическият натикс както досега,не им посегна на ограбеното от народа,та затова сме мизерници

Ето пак!!!! Герб и Борисов намериха решение и ще се работи на пълни обороти. Що да минават гратис разни турски тираджии и да ни ломат пътищата. Вади балтията и да плащат.

Само не знам не ги ли е срам 100 години да говорят за тоя скапан тунел по Шипка.

БСП говорят 100 години за това. И... не ги е срам. Нали гледаш Корнелия тъпото какви ги друса. То техният електорат не помни щот е на гинко билоба , а пенсиите ги изядоха от БСП и пари няма и те така:)))

Борисов , прав си. Нека всичко стане законно и да си вържем гащите заради разни БСП олигарси и да действаме. България го може и ще стане!

Много интересно, щом държавата (АПИ) е обявила обществената поръчка, кой ли ще плаща/ строи ТОЛ системата? Освен това бидейки "правова" държава все пак трябва да се спазват законите. Ако са лоши нека се оправят, иначе според закона трябва да има обществена поръчка и процедурата може да се обжалва на всеки един етап. За щастие или нещастие, понякога се спазва закона, а иначе такси се събират и сега чрез винетките.

Що никой не ме коментира? Щото не съм напсувал БСП или ГЕРБ ли? Никой ли не е погледнал обществената поръчка поне отгоре отгоре, преди да пише и/ или коментира? Май всички сме писатеки а не читатели :(

Писатеки да се чете писатели :(