Състоянието на Стоянка Мутафова е стабилно след операция

Дъщерята на Стоянка Мутафова - Мария Грубешлиева съобщи, че майка й е била оперирана снощи, като й е бил сложен стент. Състоянието й е стабилно.

Обратно в новината

Коментари - Състоянието на Стоянка Мутафова е стабилно след операция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА! ИСТИНСКА КРЕПОСТ НА БЪЛГАРЩИНАТА!

Тук май има само читатели на "Трета възраст" и "Ретро" като чета бодряшките коментари! Абе пенсии, я да превключвате на бТВ-то и се разкарайте от тук!

Оправяй са, мър Стояно! Да си жива и здрава още дълго!

Кураж и късмет. Ето, за нея мога да кажа с чиста съвест, че е майка на нацията. Дано да се справи и да остане още години с нас.

Дано се оправи, че само я урочасаха с тоя "Гинес". Румънецът, който я водеше с 1 г. се спомина преди месеци точно преди да го впишат в книгата.

Дано се подобри състоянието на любимата актриса и да доживее 100-годишнина.

На кой му хрумна гениалната идея, Стоянка Мутафова да лети до Америка по турнета?!

Абсолютно! тва беше ненужно според мен...само уморява!...

На тоя години човек трябва да си стои в къщи, а не да пътува през океана! Това е нормална реакция на организма след натоварването, на което се подлага. Това да умреш на сцената ми се струва доста тъпо ....

Ами няма кой да храни Муки, затова е целият този напън!

това за Мукито и аз го написах ама тука тече яка зензура, все едно па не е вЕрно :)

Не я мислете Муки защото ИМА мангизи и тя самата да се издържа до тая възраст на майка си...

loyola

Поучете се! 1. да не се разчита на "бърза помощ", а близки и роднини да откарат болния до ... Токуда. Щото в Пирогов ти дават един аспирин и те отпращат, като задължително те насочват по-късно да посетиш частен кабинет.

Йезуитски пост.

По всички медии тече постоянно информация за състоянието на Мутафова. Да е жива и здрава жената, да се оправи. Не мисля, че постоянно трябва да се тръби и да се следи непрекъснато здравословното състояние на хората, пък били те и здвезди. Хайде спрете се веч! Намерети си други теми за писане! Оставете жената да си се лекува.

А кой ви направи толкова глупави бе мама стара? Уж с мерак ви заченахме на времето, а то половината не фелни излязохте.Какво ти пречи жената,постигни една стотна не хилядна от нейното и ще разбереш че има и друго на този свят освен злоба и омраза.Дано се оправи по-бързо Мутафова,от сърце и го пожелавам.

Много от нашия живот е предначертан и дано за Стояна да има още години, да се оправи колкото е възможно за тази възраст и да седне вече да почива повече. Кривошиевата няма начин да не се появи в медиите дори когато някой боледува защото е много по логично да каже нещо Муки отколкото тая дето незнам откога ''рода'' и се явява..

Май вече пътува.

Абе хубаво нещо са комунетата, ама най-много им харесвам това, че бързо си отиват от тоя свят ;). За Мутафчиева нищо не знам, но като гледам на колко години е, значи 100 про е била комунистка и е провалява демокрацията у нас! Сори, ама такива хора, друго освен да си ходят, няма какво повече да направят за България!

По-голям ИДИОТ от тебе рядко се среща. Така че можеш спокойно да се радваш на това което си постигнал за себе си! Повече не ти и трябва!!!

ти си 100% чистокръвен идиот ! а на Стоянка и желая от все сърце бързо да се възтанови. Булгаристан едва ли някога отново ще има такова велико поколение в киното от което е част и Стоянка Мутафова

Идиот,при това и с петте букви от азбуката.Намел си срещу кого да злобееш.Ти си уникат.

Определено си в топ 3 малоумен психодесен на годината.

Ами като не знаеш нищо за Мутафова-научи преди да плещиш! Тя надълго и нашироко е разказвала за живота си, за родителите си и т.н. Комунистка, как ли пък не! Човек от род и от сой не става комунист!