Ново поскъпване на ток и парно през юли

Второ поскъпване на ток и парно искат ЕРП-тата от юли - с над 2%. Преди това от април ще има извънредно поскъпване на електро- и топлинната енергия с около 1%.

Обратно в новината

Коментари - Ново поскъпване на ток и парно през юли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво мрънкате, бе. Политиката на партията е да пълниш хазната докато мърдаш. Спреш ли да можеш да захранваш фирмата или причиняваш разходи от нейна страна, освен ако на си циганин или заселник от Африка, за които се дават пари - си аут. Или заминаваш на далеч от България, ако още можеш да се движиш, за да освободиш територия, или умираш. Не си нужен тук, ако не снасяш, това е. Тук права нямаш, имаш само задължения. А най-хубавото е, че сами си го постигнахме, търпейки всякакви изцепки заради мързел, лакомия и криви сметки. А да ходим сега да се оплачем на арменския поп. Няма кой да ни спаси. Трябва да се спасим сами, но ние не можем. Чака ни глад, в тази държава и то скоро, колкото и да не ни се вярва.

"Политиката на партията е да пълниш хазната докато мърдаш" За коя партия става въпрос отворко?

Тесен съм тесен съм....

е как е ? как е другарки и другари? как я карата? не сте ли много прости щото за трети път избрахте моя пазвантин?? да сте живи и здрави другарки и другари ха ха ха

Даже и най-простите в ТКЗС тата не настъпваха по три пъти една мотика...

Интересно каква е причината, при изградени нефтопроводи, газопроводи и електропроводи и минимални суми само за поддръжка и охрана. Ами тези съоръжения отдавна са се самоизплатили, явно се заиграват със.........

Е сега хората се успокоиха ,всички се притеснявахме и си казваме "е няма ли най-после да увеличат тока". Това ни трябва спокойствие и сигурност.

Стабилност по американски: - Какъвто и некадърник да изберат за президент, животът на болшинството хора остава стабилен! Стабилност по български: - Колкото и да се влошава живота на болшинството от хората, те стабилно гласуват за едни и същи некадърници!

Защо ли не го увеличиха преди изборите ?!

Трайното решение е ясно -1. за водата - отменяне на концесията и замразяване на цената, за поне 10 години ! 2. Тока - либерализация и свободна конкуренция. Присъединяване към мрежата на ВСЕКИ желаещ производител, по ПАЗАРНА цена. За година при свободен пазар цените ще паднат леко и ще останат ниски с десетилетия. 3. Парното - отмяна на НАСИЛСТВЕНОТО използване, премахване на т.нар. етажна собственост. Като цяло за всички сектори трябва да се приеме правилото, че не могат да съществуват частни монополи. Ако нещо по обективни причини не може да бъде демонополизирано то трябва да бъде държавно/общинско и на разходопокривен принцип, не генериращо печалба. Т.е. осигурява някакви заетост в населеното място и прилично ниски цени на стоката/услугата.

нали ГЕРБ взеха властта - те са по увеличенията. И винетки, и ток, и вода, и парно и топла вода. И местните данъци ще ви вдигнат - гласувате за ГЕРБ, получавате гроб

САМО ДЕТ ПОВЕЧЕТО УВЕЛИЧЕНИЯ СТАВАТ ПРИ СЛУЖЕБНОТО ВИ ПРАВИТЕЛСТВО И "ВАШИЯТ" ПРЕЗИДЕНТ

само дето нашето правителство е за 2 месеца, а ГРОБ вече е 8 години - и най-голямото цъфване и връзване беше по това време - нищо, че Боко само Орешарски му е в устата - м8 млрд кредити няма да се връщат с намаляване на цени. Боко и компания санираха, асфалтираха/разбирай основно крадоха/ вие сега ще връщате - да не мислите, че само избирателите на БСП ще връщат - и вие сте на синджира

ЧЕ НАЛИ АКО УВЕЛИЧЕНИЕТО ИДВА ОТ РУСИЯ/ЗА КОЕТО МНОГО СЕ СЪМНЯВАМ, НО ТЕОРЕТИЧНО НЕКА ГО ПРИЕМЕМ/ ПРИЧИНАТА НЕ Е "НАШИЯТ" ПРЕЗИДЕНТ А "ВАШИЯТ" ПЛЮВНАЛИЕВ КОЙТО НАВСЯКЪДЕ ОПЪРДЯ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е ПРОТИВ ВДИГАНЕТО НА САНКЦИИТЕ, ВСЕ ХИБРИДНА ВОЙНА МУ ВЕШЕ В УСТАТА - ТИ КАКВО ИСКАШ - ДА ПЛЮЕШ ПО РУСИЯ, ДА Я ХУЛИШ И ТЯ ДА Е БЛАГОРАЗПОЛОЖЕНА КЪМ ТЕБ - ТИ АКО СИ ТАКА ЛИ ЩЕ ПОСТЪПИШ САМАРЯНИНО?

откакто съществува идиотията все се мъчат да я излекуват, но никакъв шанс да се получи. Ти си поредното доказателство, но опитите ще продължат.

ни е !!! вместо да се караме тук и да си вадим очите , да идем пред парламента с лопати и да им изпотрошим тиквите ... само че това ние никога няма да направим ! затова си траите !

И кой-кой-кой ги избра отново тия тикви????

КАТО СЕ ИМА В ПРЕДВИД,ЧЕ ВСИЧКО НА ВСИЧКО СТЕ ДВЕ ТЪПИ МУРЗИЛКИ И ПИШЕТЕ ПО 100 КОМЕНТАРА НА ЧАС ЩЕ ВИ Е ТРУДНО НЕЩО С ЛОПАТИ ДА ПРАВИТЕ.....А В ПАРЛАМЕНТА СЕГА СА ВАШТЕ АКО СИ ЗАБРАВИЛ ,ТА СЕ ПАЗИ НИЕ ДА НЕ ВЗЕМЕМ ЛОПАТИТЕ.....

КАУН ТАКЪВ - САМО ГЛЕДАЙ БОКО ДА НЕ ВДИГНЕ ПАК КРЪВНО КАТО ИЗЛЕЗЕМ ПО УЛИЦИТЕ - ТОГАВА СЕ ПАЗИ ДА НЕ ГО ОТНЕСЕШ И ТИ

, ти си педераст ....!

Продължават са ебът у гъза простоте бугари но они си траят Явно им харесва :)

а бре тъпунгер , на теб тие студено а не на руснаците нали :))) ние имаме останали от воината ватенки , ще ти дадем да се завиеш :))

са по-миризливи. Тва демократията е дъвка за кретени - ама от оная, веселата - жвакат и плямпат лозунги - а на г.зъ им студено и гладно - но няма значение, важно е, че е демократия

Цената на природният газ е обвързана с цената на нефта Нефта от година е около 50$ за барел. Цената му е стабилна. Защо тогава цената на газта ще вдига?! Хора лъжат ви! Докато не излезете на улицата както румънците тез крадци ще ви грабят!

в момента се подготвя оцепване на кърджали област, включая пловдив, бургас, варна, ердоган има план да минат към турция, поскъпването е част от плана - народа да протестира, докато анексират областта към турция.

Та да седиш и да му се чудиш. :)

"Ново поскъпване на ток и парно през юли" В България "ново"няма. Всичко е добре познато от двайсетина години насам.

много намирисва тази работа. тези фирми печелят милиони на година, как така нямат пари за поддръжка, защо 2 увеличения в 1 година, кои взима печалбата, кои политик им даде сделката, и срещу какъв рушвет?

Ах този пусти Путин (Друмев на български). Пак ни повиши цените. Само той и никой друг не е виновен за нашата мизерия. Той ни кара да си мълчим и да не блеем, той, само той. Не плачи дете, баща ти (Боко) е невинен!

вдига цените на природния газ. Газпром няма нищо, ама нищо общо с Путин

ЦЕНИТЕ СЕ ВДИГАТ ЗА ДА ПЛАЩАТ ЗАПЛАТИТЕ НА МУРЗИЛКИТЕ:ДАЛИ НЕ Е ВРЕМЕ ДЪРЖАВАТА ДА ГИ ПОДГОНИ ЗА ДА СИ ГИ ВЗЕМЕМ ОБРАТНО

АКО ИМАШ ПРЕДВИД БОКОВАТА ДЪРЖАВА СЪВСЕМ СИ Я ОКЪСАЛ - БОКО САМО ВЗЕМА КРЕДИТИ ДА ТИ ГИ НАХУЛИ ЗНАЕШ КЪДЕ. БЕШЕ ЕДНО ВРЕМЕ БАЙ ТОШО КАТО СЕ ЦУНКА С БРЕЖНЕВ И ЦЕНИТЕ НЕ СЕ ВДИГАХА С ПО 15 ГОДИНИ - ЗА ТОВА ДА ЯДЕШ НА МУРЗИЛКИТЕ ЧЕПА

ко това се елучеше на гърците, досега до един щяха да са на улицата и да протестират. но на кротките овце- българи, които не блеят когато ги колят даже, това никога няма да се случи. Затова ще им увеличават всичко, те ще страдат, но ще са щастливи в страданието си. Егати и мазохистите! Начукаха им го и пак си траят. Изчакаха едва да минат изборите- и хайде- увеличение. Не плачи дете, баща ти (Боко) е невинен!!!!

...уроди са заформили едно голо хоро с цените,но Мутрагеньо да знае, че не е добре да е най-отпред!

abasador

мисля си, че човек може да направи и следната простичка сметка: по данни на ЦИК, изборите преди седмица струват на народа ни около 30 млн. лв., годишната субсидия на партиите е 31,71 млн. лв. и (според медиите, примерно: Стандарт) годишно заплатите на депутатите са 19,04 млн.лв . Само за тази година общоите разходи за НС и политически партии са 80,75 млн. лв.! Реторичен въпрос, от къде ли се събират тези пари? Лек ден.

Благодарим ти, другарю Овчаров!

...Иван Иванов, Теменужка Петкова, кабинета Борисов 2.....

ПО договора, подписан от Румен Овчаров. Другото са кутевщини.

А за водата на кой да благодарим? Стига с тези изтъркани опорни точки, колко години ще ги въртиш и колко правителства минаха...

подписан от Р.Овч. с Газпром, още е валиден.

Господари, не 2% вдигнете всичко с 2000 %. ТОЗИ НАРОД СИ ГО ЖАСЛУЖАВА!

Матей глава 6 "24 Никой не може да слугува на двама господари, защото или ще намрази единия, а ще обикне другия, или към единия ще се привърже, а другия ще презира. Не можете да слугувате на Бога и на мамона. 25 Затова ви казвам: Не се безпокойте за живота си, какво ще ядете или какво ще пиете, нито за тялото си, какво ще облечете. Не е ли животът повече от храната, и тялото от облеклото? 26 Погледнете на небесните птици, че не сеят, нито жънат, нито в житници събират: и пак небесният ви Отец ги храни. Вие не сте ли много по-скъпи от тях? 27 И кой от вас може с грижене да прибави един лакът на ръста си? 28 И за облекло, защо се безпокоите? Разгледайте полските кремове как растат; не се трудят, нито предат; 29 но казвам ви, че нито Соломон с всичката си слава не се е обличал като един от тях. 30 Но ако Бог така облича полската трева, която днес я има, а утре я хвърлят в пещ, не ще ли много повече да облича вас маловерци? 31 И тъй не се безпокойте, и не думайте: Какво ще ядем? или: Какво ще пием? или: Какво ще облечем? 32 (Защото всичко това търсят езичниците), понеже небесният ви Отец знае, че се нуждаете от всичко това."

Ма дигай те бе! Аз ток, вода, парно и ДАНЪЦИ не плащам изобщо. Нямам нужда от здравно осигуряване, пенсия нямам,собственост и банкови сметки също! Живея със съзнанието на МАНГАЛ и се радвам на глупоста на стадото!

ОБЕСИЛ. или. ОБЕСИЛИ. ? ? Странна страна : - хвърлят хиляди през балкони - тръгват на гости - пък вземст та се самообесвсат Като за десерт : мине не мине месец и на клиент/абонатите им качат с ,30%. удоволствието. Та хубава страна с отлични магистрали -нали ?

Бая скъпо ни излезна влизането на герб в парламента ! Тези 1,154 млн. гласове струват пари - ако не вдигнат тока няма как да си ги върнат герберастите ! Иначе на следващите избори ако не си платят ще се повторят президентските провали на герб !

Мафията е окуражена от победата на гърбавите и ще напъне по всички направления.

Те така се потдържат високи заплати в АЕЦ Козлодуй.

Хм, какво щеше да се увеличава? Заплатата или цената на тока? Второто изключва първото! Но, тези мигранти, определени социални групи... и др..., все някой ще трябеа да ги храни и осигурява оптимален комфорт! Нали?

Бойко беше обещал голяма заплата, ако спечели.... и морето да асфалтира, и път до луната да направи- кабинков лифт... Каква стана тя?!....

Няма как- охарчили са се по изборите, в днешния живот се налагат да купуват поддръжниците и симпатизанти, а те вече вдигат такса- не са глупави. Сега бързат да си върнат раздаденото, тройно и бързо!

това ли ни чака, а ние искаме още и още. Не спирайте да вадите от вълшебния ръкав приятните изненади, толкова свикнахме с тях, не ни лишавайте.

Поскъпването е координирано - газ -30%, вода - 18% и всичко останало, което следва. Сигурно това е една от причините за подаване на оставка от Борисов И РАЗМИВАНЕ НА ОТГОВОРНОСТТА ОТ ПОДОБНИ НЕПОПУЛЯРНИ РЕШЕНИЯ. Банкянският хитрец е способен на такива ходове. Той признава за свои учители правешкия и мадридския хитреци. А те са КЛАСА. Тези поскъпвания са начало на следващи в близките месеци, които ще причинят известни неудобства на г-н Борисов ... с трето предсрочно приключване на мандата. Големият проблем обаче е европейското председателство ...

добър анализ, но големия проблем е къде отива кърджали област, председателството е наи-малкия проблем.

След голямото предизборно увеличение на мин. заплата, средна заплата, пенсии, следва реално увеличение на газ, ток , парно, и стоките, разбира се. Както Т. Живков казваше: " Българският народ е търпелив народ", то днешните политици прибавят и овчи народ....

Ако не мога да спра увеличението ще си подам оставката !

Съобразно неговитеСобствени думи - докъм началото на май - маймай Няма да има Никакво правителство. (...да се надяваме чччче Тази година де ;-)

Наистина няма толкова глупав народ като нашия!

Станалото - Станало, Колега ! (И 'наште'.. И Катастрофата-Ни ) ... ТА ! - Се ли присъединихте И-Вие ЗА Двустъпковата ?

Има ли мъже в тази наша държава ?

Дискретно : - и Всякоя възраст, пол, занаятийе Да взема Реално участие в това Предприятийе ... И ! - Глобално. (Три Милиона, Ива ! ...имаме Три Милиона Хора по Цял Свят.)

Всеки месец с по 2%

Дискретно : - Реалната плащаемост на потребеното е Вече затруднена.

Не беше честно след изборите да се повишават цените. Защо се повишава цената на газа?

...и Още едно СвръхСериозно Нещо което Трябва да се Изкаже : - Всяко повишение на цените на енергията Води до по-Голямо (от него) Повишение във Всички цени на стоки&услуги за Крайния потребител.

Къде е сега тъпата тиква да излезе и да ми обясни как не е рентабилно да правим АЕЦ за по евтина електроенергия... В цял свят изграждат АЕЦ, а у нас няма нужда от такива иначе тока може и на космически цени да се продава!

Е, те И-зуките засега (Засега.) 1.2 милиАрда потънаха ЗнаетеКъде, Колега...

и парите заминават за русия нали

От април в Софийското метро предвиждам да настане голяма смрад, по-голяма от сегашната. То и сега столичани не се къпят редовно, но с поскъпването на водата и тока съвсем ще спрат.

Свиня! Революция ще правиш, а?!?!

...и за Да доИзкажем Същината : - Къде потънаха Годзилиардите от катеБейщинката ?! - Откъде Се взеха тия ДориСамо зуките 1.2 милиАрда ?! ... И ! - Откъде Можем да очакваме да ги Изплащат 'наште' ?! - Единствено-и-Само от Доказано голия-Ни гръб . ------ Е Казано, Хора ! : - с Терористи НЕ се преговаря.

Кой с крие бе, мангал, майка ти да еба?!?!?!?!

Ти не си в ред. Аман от мъжлета като теб, дето само пишат коментарчета, а в същото време се умилкват около разни чичковци от Банкя и им целуват задните части. Прав е I.V.O., само, че такива като тебе и чичо ти българите не сме приети добре никъде. И ме псувай, мишкар такъв, че ще ти скъсам Паца.а дребна.

да си дебил е вредно за обществото, за теб е все тая.

САМО ХИТЛЕР, ЕЙ СВИНЯ ЧЕРВЕНА!!! СТАЛИН ДА МИ ДОХА!!!

Како'й туй Вашту я ?!

Ей боклук!

реките от мед и масло, щедро обещавани от другарите от ГЕРБ.

И все пак, ако оставим настрана псувните, троленето, опорните точки и т.н.... продължавам да мисля, че разковничето е във въпросът: "Защо СЛЕД, а не ПРЕДИ изборите, и кой на кого направи услуга"?

Намирам че Бях достатъчноИзказващ, Колега ! : - Удобен 'аргумент' на 'наште' Срещу (Срещу !) ЕС . ...и то ГрижливоПодготвен.

A може ли на български, колега? За да можем да те разберем.

Искаш да кажеш, че герп и риформаторите не са направили необходимото?